КРУИЗ ДАЙДЖЕСТ

СПЕЦИАЛНО МЯСТО ЗА ХОРА СЪС СПЕЦИАЛНИ ИНТЕРЕСИ

КРУИЗИ ОТ ПИРЕЯ (АТИНА) - ЛЯТО 2021

ВСЯКА СЕДМИЦА С НАЙ-НОВИЯ КОРАБ CELEBRITY APEX

Настъпи дългоочакваният момент! Круизната индустрия е готова за рестарт. Изглежда става дума не са само намерения, а за съвсем реални действия, които ще доведат до това, из световните морета и океани отново да плават красиви круизни кораби, превозващи хиляди гости, жадни за приключения, забавления и готови на всичко, за да върнат отнетата им свобода.  
Celebrity Cruises e първата измежду големите круизни компании, която обяви рестартиране на бизнеса си в Европа, чрез програма от ежеседмични круизи из Гръцките острови в Егейско море, Кипър и Израел. Отплаванията са всяка седмица от Пирея - круизното пристанище на гръцката столица Атина.

дата на публикацията: 01.04.2021
 

ОКОЛОСВЕТСКИ КРУИЗ 2023

ВЕЛИКОЛЕПНО МОРСКО ПЪТЕШЕСТВИЕ С HOLLAND AMERICA LINE ИЗ
СЕВЕРНА АМЕРИКА - ПОЛИНЕЗИЯ - НОВА ЗЕЛАНДИЯ - АВСТРАЛИЯ - ИНДИЙСКИЯ ОКЕАН - АФРИКА - ЕВРОПА

дата на публикацията: 22.03.2021


НАЙ-ПРОСТОРНИТЕ КРУИЗНИ КОРАБИ В СВЕТА

UNRIVALLED SPACE AT SEA™ С REGENT SEVEN SEAS CRUISES®

Сигурни сме, че точно като нас, вече нямате търпение да „хващате пътя“, и по-конкретно да отпътувате на круиз. Хубавото пътуване в наши дни обаче придоби друго качество и измерение. Пространството и осигурената социална дистанция, без обаче да губим живия контакт с околния свят, излиза на преден план и в голяма степен е определящо при вземане на решение, когато обмисляме къде и най-вече как да пътуваме. Пренаселените места ще се избягват и хората вече се ориентират по други критерии при избора си ... (целият текст прочетете ТУК)

дата на публикацията: 14.01.2021
 

KIDS SAIL FREE WITH NORWEGIAN

Какви са предимствата и как може да ползвате на ФАМИЛНАТА ЕКСТРА, включена в пакета FREE-AT-SEA на Norwegian Cruise Line.

дата на публикацията: 15.08.2019
 

NOW THIS IS WHAT WE CALL A 'STEAKOUT'

ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ...

На борда на всичките 17 кораба от флотилията на NORWEGIAN CRUISE LINE има специален ресторант Cagney’s - American-style steakhouse. А на 6 от тях Cagney’s се намира на палуба OCEAN FRONT. Плавайки из Карибите, Мексико или Бахамите, не пропускайте да похопнете вкусен стек под звездите на топлите южни морета!

дата на публикацията: 24.07.2019
 

NORWEGIAN FREE AT SEA CRUISING

FREE AT SEA – НАЙ-ИЗГОДНИТЕ ПАКЕТИ ОТ ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ ЗА КРУИЗИ

Резервирате круиз с Norwegian Cruise Line и добавяте FREE-AT-SEA ПАКЕТ от две измежду общо пет ЕКСТРИ. По този начин получавате ол инклузив круиз по свой избор.

дата на публикацията: 10.04.2019


REGENT SEVEN SEAS - ULTRA ALL INCLUSIVE CRUISES

НЕ Е ВАЖНО КОЛКО СИ ПЛАТИЛ ЗА ДА СЕ КАЧИШ НА БОРДА, ПО-ВАЖНО Е КОЛКО СИ ПЛАТИЛ КОГАТО СЛИЗАШ ОТ КОРАБА!

Продажбите на круизи от луксозния сегмент бележат невиждан до сега ръст през последните 5 години. Анализите показват, че тази тенденция ще се запази, а вероятно и засили в бъдеще. Повече от всякога хората днес търсят високи стандарти за прекарване на свободното си време. 
REGENT SEVEN SEAS CRUISES е създадена да задоволи желанията именно на онези от вас, които искат да получат повече от това, което предлагат традиционните круизни компании.

дата на публикацията: 01.03.2018