КРУИЗ ДАЙДЖЕСТ

СПЕЦИАЛНО МЯСТО ЗА ХОРА СЪС СПЕЦИАЛНИ ИНТЕРЕСИ

ИНТЕРЕСНИ КРУИЗНИ МАРШРУТИ

СПЕЦИАЛНА СЕЛЕКЦИЯ


НОВИЯТ КОРАБ MSC SEASIDE - АМБИЦИИ И РЕАЛНОСТИ

ПРЕДСТОЕШЕ "КРЪЩЕНЕ" НА НАЙ-НОВИЯ КРУИЗЕН КОРАБ ОТ ФЛОТЛИЯТА НА НЕАПОЛИТАНСКАТА MSC CRUISES - MSC SEASIDE

Покана за церемонията дойде в началото на октомври – донякъде неочаквано, защото ставаше дума за американския пазар и малко късничко, може би защото бе от италианци. Да си призная все пак, бяхме поласкани и приятно изненадани. Предстоеше „кръщене“ на най-новия круизен кораб от флотилията на неаполитанската MSC Cruises, създаден с идеята да плени и очарова северноамериканския турист. За целта, събитето съответно бе определено да се състои не някъде в Европа, както винаги до сега, а в Маями - световната столица на круизната индустрия – амбициозно и претенциозно! Типично за MSC.

дата на публикацията: 27.12.2017


С ДЕЦА НА МОРЕ (НА КРУИЗ)

КРУИЗЕН КОМПАС ЧАСТ III

Вероятно много от вас се досещат, че заглавието на тази статия е намигване към едноименната  българска комедия с Георги Парцалев от недалечното минало. С деца на море е весело и забавно, хубаво и приятно, а когато предстои круиз, настроението е на върха! Изборът на круиз е една приятна част от цялата емоция, но този етап изисква цялата ни сериозност, за да вземем правилното решение и да избегнем комични, а понякога и не до там смешни ситуации по време на пътуването.
Преди около 10-15 години, някои круизни компании поеха курс към разширяване на възрастовите граници на  клиентелата си и насочиха усилията си за привличане на млади хора в активна възраст, пътуващи със семействата си, включително малки или по-големи деца. Конструкцията и оборудването на корабите трябваше да бъде съобразено с тази политика и днес всички сме свидетели на фантастичното преобразяване на огромна част от световната круизна флотилия.

дата на публикацията: 09.09.2017


REGENT SEVEN SEAS CRUISES - ЛУКСОЗНИ ALL INCLUSIVE КРУИЗИ

КЛАСИЧЕСКО КРУИЗНО ПРЕЖИВЯВАНЕ САМО ЗА ЦЕНИТЕЛИ!

Regent Seven Seas Cruises е компанията, която предлага луксозен круизен продукт с най-много включвания, в цялата круизна индустрия. Гостите се настаняват в изключителни апартаменти, отличаващи се с изискан, но и функционален интериор, изработен с внимание към всеки детайл. Всички апартаменти са с веранди и предлагат почти всичко, което може или не може да си представите.

дата на публикацията: 26.08.2017
 

НОВИЯТ SYMPHONY OF THE SEAS ИДВА В ЗАПАДНОТО СРЕДИЗЕМНОМОРИЕ

ТОВА Е НОВИЯТ ЗВУК НА ПРИКЛЮЧЕНИЕТО ЗА ЛЯТО 2018

Спомняте ли си, че преди година ви информирахме за построяването на третия кораб от клас Oasis - Harmony of The Seas? Корабът направи няколко круиза в Средиземно море и отплава за Карибите. Ако сте си мечтали да кръстосвате Средиземноморието на борда на такъв суперлайнер, но не сте успели, сега идва вашият втори шанс. През пролетта на 2018 година Royal Caribbean ще представят новия, четвърти по ред кораб от този клас - SYMPHONY OF THE SEAS. За радост на всички европейци, той ще плава през цялото лято в Западното Средиземноморие със седмични отплавания от Барселона и Чивитавекия.

дата на публикацията: 20.08.2017


(НЕ)ПОЗНАТИТЕ МАРШРУТИ НА AZAMARA CLUB CRUISES

КРУИЗЕН КОМПАС ЧАСТ II

В това издание на рубриката КРУИЗЕН КОМПАС ще представим една моного интересна, но малко известна у нас  круизна компания, която от години незаслужено стои в сянката на големите имена от индустрията.  Това е  AZAMARA CLUB CRUISES.

дата на публикацията: 13.07.2017


ПРИЛИКИ И РАЗЛИКИ МЕЖДУ КРУИЗНИТЕ ПРОДУКТИ (ВКЛЮЧЕНИ В ЦЕНИТЕ УСЛУГИ И ТАКСИ)

КРУИЗЕН КОМПАС ЧАСТ I

Тази статия е полезно четиво за тези, които се интересуват как да изберат най-подходящия за себе си круиз. Ако никога до сега не сте пътували с круизен кораб или имате малък опит, сведен до пътуване само с една круизна компания, може би ще научите нещо ново и любопитно.


НЯКОЛКО ИДЕИ ЗА ЛЯТНА ОТПУСКА ИЗ ГРЪЦКИТЕ ОСТРОВИ

Празници,  агнешко, бира и все по-настоятелно поставяния въпрос „Къде ще ходим на море през лятото?”. Гърция, естествено е дестинацията,  която стотици хиляди ще изберат, особено когато нашето черноморие става все по-непривлекателно, а традиционните турски курорти не са съвсем безопасни в наши дни.
Тези, които търсят нещо по-интересно от всекидневното изтягане по плажовете на Халкидики и вечерното обикаляне за места из таверните в селото, могат да поразмислят върху нашите прекрасни круизни маршрути из гръцките острови в Егейско и в Йонийско море.

дата на публикацията: 06.05.2017

КРУИЗИТЕ НА NORWEGIAN ВЕЧЕ СА PREMIUM ALL-INCLUSIVE

Или как спестяваме когато харчим

дата на публикацията: 29.04.2017

Какво е пакет "СПЕЦИАЛНА ВЕЧЕРЯ"

Научете повече за една от най-характерните особености на FreeStyle круизите на Norwegian Cruise Line - изключително гъвкавата схема за хранене на борда на круизните кораби. Част от схемата е храненето в специализираните ресторанти. Вижте още....

дата на публикацията: 15.04.2017

Barcelona & Harmony of The Seas 

Един филм за свободния дух и за свободата да мечтаеш! Освен 30-минутното видео в тази страница ще намерите също селекция от круизи в Карибско море, на борда на великолепният кораб Harmony of The Seas.

дата на публикацията: 25.03.2017