КРУИЗ ДАЙДЖЕСТ

СПЕЦИАЛНО МЯСТО ЗА ХОРА СЪС СПЕЦИАЛНИ ИНТЕРЕСИ

 

KIDS SAIL FREE WITH NORWEGIAN

Какви са предимствата и как може да ползвате на ФАМИЛНАТА ЕКСТРА, включена в пакета FREE-AT-SEA на Norwegian Cruise Line.

дата на публикацията: 15.08.2019
 

ESCAPE TO THE EXOTIC

ULTRA ALL INCLUSIVE CRUISES PACIFIC & AUSTRALIA - PROMOTION

дата на публикацията: 01.08.2019
 

NOW THIS IS WHAT WE CALL A 'STEAKOUT'

ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ...

На борда на всичките 17 кораба от флотилията на NORWEGIAN CRUISE LINE има специален ресторант Cagney’s - American-style steakhouse. А на 6 от тях Cagney’s се намира на палуба OCEAN FRONT. Плавайки из Карибите, Мексико или Бахамите, не пропускайте да похопнете вкусен стек под звездите на топлите южни морета!

дата на публикацията: 24.07.2019
 

НАЙ-ЛУКСОЗНИЯТ ОКОЛОСВЕТСКИ КРУИЗ ЗА 2022 ГОДИНА

ЕЛЕМЕНТИТЕ НА ПАСИФИКА

Най-луксозната круизна компания в света - Regent Seven Seas Cruises анонсира, че околосветският круиз за 2022 година ще бъде отворен за резервации от 10.07.2019 нататък. Круизът, всъщност, не е точно околосветски, в смисъл, че не обикаля цялото земно кълбо както се предполага да бъде, а е по-скоро от класа на т.нар. ГРАНД КРУИЗИ. Това са дълги пътешествия, които често следват нетрадиционни маршрути и имат за цел да разкрият в дъблочина същността на даден регион от света. Точно такъв е и околосветският круиз на Regent, който се нарича ELEMENTS OF THE PACIFIC и както името му подсказва, е посветен на разнообразието на тихоокеанските дестинации. 

дата на публикацията: 07.07.2019


NORWEGIAN FREE AT SEA CRUISING

NORWEGIAN ОБЯВИХА ТОТАЛНА ЦЕНОВА ПРОМЯНА ОТ 02.04.2019

FREE AT SEA – ТАКА СЕ НАРИЧА НОВАТА ЦЕНОВА СХЕМА, КОЯТО ИЗЦЯЛО ЗАМЕНЯ PREMIUM ALL INCLUSIVE ПРОДУКТА

Две години след въвеждането на PREMIUM ALL INCLUSIVE продукта, Norwegian правят обратен ценови завой и се отказват от този вид тарифи за стандартните категории на настаняване (вътрешни каюти, каюти с прозорци, и каюти с балкони, както и Mini-suite с балкони). All Inclusive цените се запазват само в луксозната версия на FreeStyle круизите и по-конкретно в продукта, предлаган на гостите, настанени в апартаменти от S и H категории.

КАКВО ПРЕДИЗВИКА ТАКАВА ПРОМЯНА?

дата на публикацията: 10.04.2019


LUXURY CRUISES SUMMER 2019 - THE BEST WAY TO SPEND SOME MONEY IN 2019

В България думата „лукс“ и производните й, се разбират по всевъзможни начини, но със сигурност се пишат и изговарят в публичното пространство с известно притеснение. Затова правим утоворката - това е сатия за успели и заможни хора, добре образовани и с вкус към хубавото в живота. За тези, които могат и обичат да харчат пари за себе си и близките си. За тези, които могат и обичат да пътуват по Света, посетили са много места, видяли са какво ли не, но винаги са любопитни да научат още нещо. Пътуват, но не само за да поглъщат нова и нова информация, да отбелязват с флагче местата на които са били, или за попълване безкрайната колекция от фотографии. Ще говорим за луксозни круизи, а те са за пътешествиници със силно развито самоуважение и не правят компромиси със себе си по отношение настаняване и удобства, обслужване, качество на храната и напитките -  хора, които търсят наслада от самото пътуване. И в края на това встъпление, трябва да отбележим, че освен удобствата и уюта, атмосферата на борда, високото ниво на обслужване, храната, напитките и пр. и пр., луксозните круизи са много по-съдържателни от стандартните круизни продукти, предназначени за масовия пазар.

дата на публикацията: 04.03.2019
 

БАЛТИЙСКИ СТОЛИЦИ С NORWEGIAN CRUISE LINE

Лято 2019 наближава, а с него идва и сезонът на круизите в Европа. Всички големи круизни компании позиционират флотилиите си в Средиземно море и Балтика за да поемат огромния поток от туристи, жадуващи да се насладят на многообразието от култура, история, архитектура, изкуство и кулинария, предлагани от Стария континент. Въпреки големия им брой, корабите се зъпълват много добре и най-вече доста бързо. С други думи, за тези, които планират летен круиз и не желаят да поверят ваканцията си на случайността, сега е времето за избор на маршрут и резервиране на желания тип каюта или апартамент. С течение на времето изборът се стеснява, а цените се покачват – такава е неизбежната пазарна логика в круизната индустрия.

дата на публикацията: 02.02.2019


НОРВЕЖКИ ФИОРДИ, ИСЛАНДИЯ, ИРЛАНДИЯ, БРИТАНСКИТЕ ОСТРОВИ
С NORWEGIAN CRUISE LINE

НАЙ-ИНТЕРЕСНИТЕ КРУИЗИ В СЕВЕРНИЯ АТЛАНТИК ЗА ЛЯТО 2019

През летните месеци, тази круизна дестинация традиционно привлича посетители от цял свят, а в последните години стана популярна и в България. За сезон ЛЯТО-2019, Круизна компания Norwegian предлага серия от интересни маршрути с включени пристанища по западното крайбрежие на Норвегия. Там са едни от най-дълбоко врязаните в сушата фиорди, през които могат да плават и големи круизни кораби. Природата е създала наистина забележителни форми, смайващи дори най-смелото човешко въображение. Корабът се плъзга безшумно по гладката повърхност на водата, а от двете страни се редуват водопади и сгушени сред зелените хълмове китни селца с шарени къщички. Истинска идилия.

дата на публикацията: 07.01.2019

 

ЛЯТО В ИЗТОЧНОТО СРЕДИЗЕМНОМОРИЕ

дата на публикацията: 23.12.2018


С REGENT SEVEN SEAS CRUISES ПЪТУВАТЕ СЪС СТИЛ
А СЕГА И ПРИ НАЙ-АТРАКТИВНИ ПРОМОЦИОНАЛНИ ЦЕНИ ЗА ПРОЛЕТ 2019

Търсите нещо специално? Предстои ви годишнина, или отбелязване на щастливо събитие във вашия живот, или просто искате да си доставите удоволствие! Е, парите, които ще похарчите за закупуване на пролетен круиз на REGENT SEVEN SEAS ще са едни от най-добре похарчените от вас средства, защото:

  • Ще получите повече, отколкото очаквате

  • Ще видите повече, отколкото сте мечтали

  • Ще се радвате на удобства, комфорт и първокласно обслужване на борда

  • Ще се насладите на чудни гледки

  • Ще посетите познати и непознати места

  • Ще доставите удоволствие на любим човек

  • Ще се почувствате щастлив(а)

Е, какво повече може да се желае от един круиз?

дата на публикацията: 26.08.2018


КРУИЗИ ПО ДУНАВ С AMA WATERWAYS

Круизна агенция CONTITRANS M Ltd. има вече 20-годишна история и опит в морските круизи – нашата голяма страст и любов. Преди 14-15 години предлагахме речни круизи в Западна Европа и някои от клиентите ни още пазят приятните спомени от тези пътешествия. По-късно се ориентирахме изцяло към морските пътешествия и към момента предлагаме пътувания с 10-те най-популярни круизни компании в Света. За да отговорим обаче, на търсенето на речни круизи, преди две години направихме преглед на състоянието на този пазар и постигнахме договореност с най-добрата компания за речни круизи AMA WATERWAYS. Избрахме точно тази речна компания, измежду много други, по няколко причини ...   
                    
дата на публикацията: 14.04.2018


REGENT SEVEN SEAS - ULTRA ALL INCLUSIVE CRUISES

НЕ Е ВАЖНО КОЛКО СИ ПЛАТИЛ ЗА ДА СЕ КАЧИШ НА БОРДА, ПО-ВАЖНО Е КОЛКО СИ ПЛАТИЛ КОГАТО СЛИЗАШ ОТ КОРАБА!

Продажбите на круизи от луксозния сегмент бележат невиждан до сега ръст през последните 5 години. Анализите показват, че тази тенденция ще се запази, а вероятно и засили в бъдеще. Повече от всякога хората днес търсят високи стандарти за прекарване на свободното си време. 
REGENT SEVEN SEAS CRUISES е създадена да задоволи желанията именно на онези от вас, които искат да получат повече от това, което предлагат традиционните круизни компании.

дата на публикацията: 01.03.2018