КРУИЗ ДАЙДЖЕСТ

СПЕЦИАЛНО МЯСТО ЗА ХОРА СЪС СПЕЦИАЛНИ ИНТЕРЕСИ

(НЕ)ПОЗНАТИТЕ МАРШРУТИ НА AZAMARA CLUB CRUISES

КРУИЗЕН КОМПАС ЧАСТ II

В това издание на рубриката КРУИЗЕН КОМПАС ще представим една моного интересна, но малко известна у нас  круизна компания, която от години незаслужено стои в сянката на големите имена от индустрията.  Това е  AZAMARA CLUB CRUISES.

дата на публикацията: 13.07.2017


ПРИЛИКИ И РАЗЛИКИ МЕЖДУ КРУИЗНИТЕ ПРОДУКТИ (ВКЛЮЧЕНИ В ЦЕНИТЕ УСЛУГИ И ТАКСИ)

КРУИЗЕН КОМПАС ЧАСТ I

Тази статия е полезно четиво за тези, които се интересуват как да изберат най-подходящия за себе си круиз. Ако никога до сега не сте пътували с круизен кораб или имате малък опит, сведен до пътуване само с една круизна компания, може би ще научите нещо ново и любопитно.


НЯКОЛКО ИДЕИ ЗА ЛЯТНА ОТПУСКА ИЗ ГРЪЦКИТЕ ОСТРОВИ

Празници,  агнешко, бира и все по-настоятелно поставяния въпрос „Къде ще ходим на море през лятото?”. Гърция, естествено е дестинацията,  която стотици хиляди ще изберат, особено когато нашето черноморие става все по-непривлекателно, а традиционните турски курорти не са съвсем безопасни в наши дни.
Тези, които търсят нещо по-интересно от всекидневното изтягане по плажовете на Халкидики и вечерното обикаляне за места из таверните в селото, могат да поразмислят върху нашите прекрасни круизни маршрути из гръцките острови в Егейско и в Йонийско море.

дата на публикацията: 06.05.2017

КРУИЗИТЕ НА NORWEGIAN ВЕЧЕ СА PREMIUM ALL-INCLUSIVE

Или как спестяваме когато харчим

дата на публикацията: 29.04.2017

Какво е пакет "СПЕЦИАЛНА ВЕЧЕРЯ"

Научете повече за една от най-характерните особености на FreeStyle круизите на Norwegian Cruise Line - изключително гъвкавата схема за хранене на борда на круизните кораби. Част от схемата е храненето в специализираните ресторанти. Вижте още....

дата на публикацията: 15.04.2017

Околосветско пътешествие с кораб MSC Magnifica

За първи път в историята си, круизна компания MSC Cruises ще осъществи околосветско пътешествие. Датите на отплаване са в началото на месец януари 2019 година, от Генуа или от Чивитавекия. Най-същественото предимство на този 118-дневен круиз е това, че началното и крайното пристанище са в Италия!

дата на публикацията: 25.03.2017

Barcelona & Harmony of The Seas 

Един филм за свободния дух и за свободата да мечтаеш! Освен 30-минутното видео в тази страница ще намерите също селекция от круизи в Карибско море, на борда на великолепният кораб Harmony of The Seas.

дата на публикацията: 25.03.2017