КРУИЗ ДАЙДЖЕСТ

СПЕЦИАЛНО МЯСТО ЗА ХОРА СЪС СПЕЦИАЛНИ ИНТЕРЕСИ

НОРВЕЖКИ ФИОРДИ, ИСЛАНДИЯ, ИРЛАНДИЯ, БРИТАНСКИТЕ ОСТРОВИ
С NORWEGIAN CRUISE LINE

НАЙ-ИНТЕРЕСНИТЕ КРУИЗИ В СЕВЕРНИЯ АТЛАНТИК ЗА ЛЯТО 2019

дата на публикацията: 23.12.2018


БАЛТИЙСКИ СТОЛИЦИ С NORWEGIAN CRUISE LINE

дата на публикацията: 23.12.2018
 

ЛЯТО В ИЗТОЧНОТО СРЕДИЗЕМНОМОРИЕ

дата на публикацията: 23.12.2018


С REGENT SEVEN SEAS CRUISES ПЪТУВАТЕ СЪС СТИЛ
А СЕГА И ПРИ НАЙ-АТРАКТИВНИ ПРОМОЦИОНАЛНИ ЦЕНИ ЗА ПРОЛЕТ 2019

Търсите нещо специално? Предстои ви годишнина, или отбелязване на щастливо събитие във вашия живот, или просто искате да си доставите удоволствие! Е, парите, които ще похарчите за закупуване на пролетен круиз на REGENT SEVEN SEAS ще са едни от най-добре похарчените от вас средства, защото:

  • Ще получите повече, отколкото очаквате

  • Ще видите повече, отколкото сте мечтали

  • Ще се радвате на удобства, комфорт и първокласно обслужване на борда

  • Ще се насладите на чудни гледки

  • Ще посетите познати и непознати места

  • Ще доставите удоволствие на любим човек

  • Ще се почувствате щастлив(а)

Е, какво повече може да се желае от един круиз?

дата на публикацията: 26.08.2018


НОВОГОДИШНИ КРУИЗИ - КЪДЕ ДА ПОСРЕЩНЕМ 2019 ГОДИНА

100 КРУИЗА - 100 ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ЗАБАВЛЕНИЕ И ПОЧИВКА ПО ВРЕМЕ НА КОЛЕДНАТА И НОВОГОДИШНАТА ВАКАНЦИЯ

Може би сте забелязали, че напоследък свободните места на различните кораби за пътувания след два, три, та дори и след пет месеца се изчерпват доста бързо, а цените за круиз се повишават обратнопропорционално на намаляването на свободните каюти. За да не се осуетят плановете ви за коледна и новогодишна ваканция и за да не останете разочаровани, препоръчваме да помислите за това от сега. Не, не е рано. Особено ако търсите по-атрактивни цени, ако искате все пак да имате някакъв избор по отношение категорията и разположението на каютата и още повече ако пътувате с децата си и търсите настаняване в тройни или четворни каюти, които в даден момент ще станат "дефицитна стока" за пътувания през пика на зимния сезон - НОВАТА ГОДИНА. 


дата на публикацията: 24.07.2018
 

КРУИЗИ ПО ДУНАВ С AMA WATERWAYS

Круизна агенция CONTITRANS M Ltd. има вече 20-годишна история и опит в морските круизи – нашата голяма страст и любов. Преди 14-15 години предлагахме речни круизи в Западна Европа и някои от клиентите ни още пазят приятните спомени от тези пътешествия. По-късно се ориентирахме изцяло към морските пътешествия и към момента предлагаме пътувания с 10-те най-популярни круизни компании в Света. За да отговорим обаче, на търсенето на речни круизи, преди две години направихме преглед на състоянието на този пазар и постигнахме договореност с най-добрата компания за речни круизи AMA WATERWAYS. Избрахме точно тази речна компания, измежду много други, по няколко причини ...   
                    
дата на публикацията: 14.04.2018


REGENT SEVEN SEAS - ULTRA ALL INCLUSIVE CRUISES

НЕ Е ВАЖНО КОЛКО СИ ПЛАТИЛ ЗА ДА СЕ КАЧИШ НА БОРДА, ПО-ВАЖНО Е КОЛКО СИ ПЛАТИЛ КОГАТО СЛИЗАШ ОТ КОРАБА!

Продажбите на круизи от луксозния сегмент бележат невиждан до сега ръст през последните 5 години. Анализите показват, че тази тенденция ще се запази, а вероятно и засили в бъдеще. Повече от всякога хората днес търсят високи стандарти за прекарване на свободното си време. 
REGENT SEVEN SEAS CRUISES е създадена да задоволи желанията именно на онези от вас, които искат да получат повече от това, което предлагат традиционните круизни компании.

дата на публикацията: 01.03.2018
 

NORWEGIAN - PREMIUM ALL INCLUSIVE CRUISES OR JUST CRUISE?

КОЛКО НИСКИ СА НИСКИТЕ ЦЕНИ ЗА КРУИЗ

Когато започнем да планираме почивката си, освен желанието ни да отидем на едно или друго слънчево, красиво и интересно място, неминуемо възниква въпросът колко ще ни струва това и дали е по джоба ни. Като става дума за круиз този въпрос изниква още докато разглеждаме цените на различните продукти в интернет. Виждаме някоя много приятна 3-цифрена сума за 7-дневен круиз и си казваме: „Ето, това е нашето пътуване“ и веднага в ума ни се появяват приказни картини на море, лято и забавления

дата на публикацията: 28.01.2018
 

НОВИЯТ КОРАБ MSC SEASIDE - АМБИЦИИ И РЕАЛНОСТИ

ПРЕДСТОЕШЕ "КРЪЩЕНЕ" НА НАЙ-НОВИЯ КРУИЗЕН КОРАБ ОТ ФЛОТЛИЯТА НА НЕАПОЛИТАНСКАТА MSC CRUISES - MSC SEASIDE

Покана за церемонията дойде в началото на октомври – донякъде неочаквано, защото ставаше дума за американския пазар и малко късничко, може би защото бе от италианци. Да си призная все пак, бяхме поласкани и приятно изненадани. Предстоеше „кръщене“ на най-новия круизен кораб от флотилията на неаполитанската MSC Cruises, създаден с идеята да плени и очарова северноамериканския турист. За целта, събитето съответно бе определено да се състои не някъде в Европа, както винаги до сега, а в Маями - световната столица на круизната индустрия – амбициозно и претенциозно! Типично за MSC.

дата на публикацията: 27.12.2017
 

НОВИЯТ SYMPHONY OF THE SEAS ИДВА В ЗАПАДНОТО СРЕДИЗЕМНОМОРИЕ

ТОВА Е НОВИЯТ ЗВУК НА ПРИКЛЮЧЕНИЕТО ЗА ЛЯТО 2018

Спомняте ли си, че преди година ви информирахме за построяването на третия кораб от клас Oasis - Harmony of The Seas? Корабът направи няколко круиза в Средиземно море и отплава за Карибите. Ако сте си мечтали да кръстосвате Средиземноморието на борда на такъв суперлайнер, но не сте успели, сега идва вашият втори шанс. През пролетта на 2018 година Royal Caribbean ще представят новия, четвърти по ред кораб от този клас - SYMPHONY OF THE SEAS. За радост на всички европейци, той ще плава през цялото лято в Западното Средиземноморие със седмични отплавания от Барселона и Чивитавекия.

дата на публикацията: 20.08.2017