КРУИЗ ДАЙДЖЕСТ

СПЕЦИАЛНО МЯСТО ЗА ХОРА СЪС СПЕЦИАЛНИ ИНТЕРЕСИ

 

ПРОМОЦИИ ЛУКСОЗНИ ALL INCLUSIVE КРУИЗИ НА SEABOURN

Круизният продукт на SEABOURN е от луксозен тип. Корабите са с малък капацитет и предлагат изключителни удобства, настаняването е само в апартаменти, 90% от които са с веранди. Първокласно обслужване и хранене. Елегантен интериор. Непринудена атмосфера на борда. Не се предлагат занимания и атракции за деца, луксозните круизи са подходящи за гости, които търсят богата екскурзионна програма, прекрасни условия за пребиваване на борда на круизния кораб, пътешествие до малко известни и трудно достъпни дестинации и истинско, пълноценно круизно изживяване. 

ДО 25.06.2024 РЕЗЕРВИРАЙТЕ ЛУКСОЗЕН КРУИЗ С БОРДЕН КРЕДИТ ДО 1100$ ЗА ЧОВЕК

дата на публикация: 31.05.2024
 


ДО 03.06.2024, ПРИ РЕЗЕРВАЦИЯ НА КРУИЗ В ЕКЗОТИЧНА ДЕСТИНАЦИЯ, МОЖЕ ДА ЗАКУПИТЕ FREE-AT-SEA ПАКЕТ НА ПОЛОВИН ЦЕНА

Насладете се на великолепен круиз до Япония, Южна Корея, Тайван, Филипините и Югоизточна Азия, Австралия, Нова Зеландия, Френска Полинезия и Хаваите при най-благоприятни цени за ранни резервации и не забравяйте да добавите FREE-AT-SEA пакет при промоционални цени още в момента на резервацията на круиза, само до 03.06.2024!

дата на публикация: 24.05.2024


КРУИЗИ ЯПОНИЯ И ЮЖНА КОРЕЯ

ЛЯТО И ЕСЕН 2024, ПРОЛЕТ 2025
Япония има една от най-древните и най-добре запазени култури в света. Като гост на борда на круизен кораб ще се уверите в това от първа ръка. В Токио, с неговите ултрамодерни небостъргачи, неонови реклами и интензивен трафик, от една страна, наред със спокойствието и мистиката на шинтоистки храмове, лесно ще усетите сложния баланс между древната и новата японска култура. В Киото ще разгледате най-впечатляващите измежду 1600-те храма и светилища. Ще чуете традиционна японска музика, ще се насладите на фолклорните танци и изкуството на тази великолепна страна, в която всяка следваща стъпка ви носи културно обогатяване и истинско духовно изживяване.

дата на публикация: 23.04.2024


ПОСЛЕДНИ ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НА КРУИЗИ ЗА ЛЯТО 2024

Представяме на вниманието Ви селекция от Last-Minute FreeStyle круизи за дати на отплаване до края на август 2024 година.

актуализация на публикация: 30.05.2024


КРУИЗИ ОТ ПИРЕЯ С НАЙ-ГОЛЕМИЯ КОРАБ В ЕГЕЙСКО МОРЕ ЗА ЛЯТОТО НА 2024 ГОДИНА

Страхотни забавления за деца, прекрасни дестинации, удобства и много екстри... Децата пътуват безплатно* за селектирани дати на отплаване!
Подарете си една великолепна лятна ваканция с кораб Norwegian Getaway!
*За деца на допълнителни легла в двойни каюти се заплащат само пристанищни такси.

дата на публикация: 28.03.2024ПРОМОЦИИ ULTRA ALL INCLUSIVE КРУИЗИ - ЛЯТО 2024 И ЯПОНИЯ 2025

До 30.04.2024 може да резервирате някои изключително впечатляващи круизи в Северна Европа (Исландия, Британски острови, Норвегия), Средиземно море, Канарските острови за ЛЯТО 2024 и няколко круиза около Япония за периода февруари-март 2025, при възможно най-атрактивни цени за ЛУКСОЗНИ ULTRA ALL INCLUSIVE ПРОДУКТИ.

ВСИЧКО Е ВКЛЮЧЕНО В ЦЕНАТА!

Включени са дори бреговите екскурзии с екскурзовод на английски език, всякакви премиум алкохолни и безалкохолни напитки, ползване на интернет по време на целия круиз, бакшишите за обслужващия персонал и разбира се хранене в едни от най-изисканите ресторанти на борда на круизен кораб и настаняване в луксозни апартаменти с веранди*.
В момента, някои круизи до и около Япония се предлагат с БОНУС 3-ДНЕВНИ НАЗЕМНИ ЕКСКУРЗИОННИ ПРОГРАМИ в начално или в крайно пристанище (Токио или Хонг Конг). Това ще направи вашето пътешествие още по-запомнящо се и изпълнено с впечатления. Повече информация ще намерите в детайлните описания на съответните круизи.

Доплащате само за екстри като ползване на спа услуги или казино!

дата на публикация: 08.03.2024


NORWEGIAN ESCAPE - КРУИЗИ В ЗАПАДНО СРЕДИЗЕМНОМОРИЕ ЛЯТО 2024

FreeStyle круизи в Средиземно море, през ЛЯТО 2024, с кораб Norwegian Escape. Възможност за резервации по FLY&CRUISE тарифи с полети от София за селектирани дати на отплаване.

дата на публикация: 08.03.2024


NORWEGIAN PRIMA - КРУИЗИ ДО ИСЛАНДИЯ, НОРВЕЖКИТЕ ФИОРДИ, БРИТАНСКИТЕ ОСТРОВИ И В СРЕДИЗЕМНО МОРE

Norwegian Prima е съвсем нов кораб от клас свръх големи "мега" кораби. Със своите 142500 GT и капацитет 3099 пасажери обаче, Norwegian Prima е значително по-дружелюбно място за настаняване и пътуване в сравнение със събратята си гиганти от флотилиите на други круизни компании, които са предназначени за около 5 хиляди пасажери. Това е един прекрасен и удобен кораб, изцяло издържан в духа на FreeStyle концепцията при круизните пътешествия. А това означава, повече свободно пространство за спорт и почивка, повече възможности за хранене в множество ресторанти с разнообразна кухня, повече възможности за вечерни забавления и разбира се обширни открити пространства, за да бъде почивката приятна.

дата на публикация: 21.02.2024


NORWEGIAN STAR - КРУИЗИ ДО НОРВЕЖКИТЕ ФИОРДИ, ИСЛАНДИЯ, БРИТАНСКИ ОСТРОВИ, КАНАРСКИ ОСТРОВИ, ЮЖНА АМЕРИКА И АНТАРКТИКА

Кораб Norwegian Star е идеалният плаващ хотел, който ще Ви отведе до непознати места, встрани от утъпканите пътища на масовия туристически поток. Възможност за резервации по FLY&CRUISE тарифи с полети от София за селектирани дати на отплаване.

дата на публикация: 21.02.2024


NORWEGIAN DAWN - КРУИЗИ В СРЕДИЗЕМНО МОРЕ, ИБЕРИЙСКИЯ ПОЛУОСТРОВ, СКАНДИНАВСКИТЕ СТОЛИЦИ, БРИТАНСКИТЕ ОСТРОВИ, АРАБСКИТЕ ЕМИРСТВА, АФРИКА И ИНДИЙСКИЯ ОКЕАН

FreeStyle круизи в Европа, Азия и Африка, от апри 2024 до март 2025 г., с кораб Norwegian Dawn. Възможност за резервации по FLY&CRUISE тарифи с полети от София за селектирани дати на отплаване.

дата на публикация: 16.02.2024

NORWEGIAN SKY - ВЕЛИКОЛЕПНИ КРУИЗИ В ИНДИЙСКИЯ ОКЕАН, ЮГОИЗТОЧНА АЗИЯ, ЯПОНИЯ И КОРЕЯ

FreeStyle круизи в Африка, Азия и Индийския океан, от сезон ЗИМА 2024-2025 г., с кораб Norwegian Sky. Възможност за резервации по FLY&CRUISE тарифи с полети от София за селектирани дати на отплаване.

дата на публикация: 16.02.2024

 

ПРОМОЦИЯ КРУИЗИ ИЗ НОРВЕЖКИТЕ ФИОРДИ, БРИТАНСКИТЕ ОСТРОВИ

Резервирайте круиз до 31.05.2024 г. и ще получите борден кредит от 25$ до 150$ за човек за круиз*

дата на актуализация: 19.03.2024ПРОМОЦИИ РАННИ РЕЗЕРВАЦИИ ЛЯТО 2024

НОВАТА ГОДИНА ИДВА С НОВИ ОЩЕ ПО-ИНТЕРЕСНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА КРУИЗИ

Характерно за т.нар. “Wave Season”, е това, че компаниите предлагат и много бонуси и екстри, които не са за пренебрегване. Периодът от януари до март е времето, когато почитателите на круизите трябва да се ориентират, да изберат и да резервират своето пътуване. Сега предлагането е най-голямо, защото сезонът още не е започнал и „всичко е изложено на витрината“. За много от датите на отплаване през летния сезон, все още има достатъчно добър избор от каюти, включително такива за настаняване на семейства с по едно или две деца. 

дата на публикация: 21.01.2024


КРУИЗИ ОКОЛО БРИТАНСКИТЕ ОСТРОВИ 2024
ИРЛАНДИЯ, АНГЛИЯ, ШОТЛАНДИЯ

Представяме на вниманието ви круизните маршрути на всички круизни компании, които ще се осъществят през 2024 година.
Круизите са с продължителност между 9 и 14 дни и са оптимално разчетени за активни хора, които търсят не само ваканционния, но и екскурзионния елемент на пътуването.  

дата на публикация: 16.12.2023


CELEBRITY EDGE-КЛАС КРУИЗНИ КОРАБИ

НОВОТО ЛИЦЕ НА ПРЕМИУМ КРУИЗИТЕ

В периода от 2018 до 2023 г. Celebrity Cruises пуснах в експлоатация четири кораба от т. нар. Edge-клас. Наименованието на класа идва от името на първия кораб – Celebrity Edge. Той беше последван от Celebrity Apex през 2020, Celebrity Byond през 2022 и Celebrity Ascent през 2023 г. Конструкията и дизайнът на четирите кораба се подчиняват изцяло на концепцията за предлагане на класически тип премиум круизен продукт, в който обаче са вплетени много елементи от областта на модерните технологии. Със сигурност може да се каже, че популярният рекламен слоган „класиката е модерна“, важи с пълна сила за круизите, осъществявани с корабите от Edge-клас. Без излишества и без модни залитания, интериорът на четирите кораба е създаден така, че да предостави максимални удобства и условия за приятна активна почивка на борда, като компанията обаче остава вярна на традициите си, да осъществява круизи с основен акцент върху дестинациите и съдържателността на маршрутите.

дата на публикация: 11.12.2023
 

КРУИЗИ ОКОЛО ЮЖНА АМЕРИКА И АНТАРКТИКА С NORWEGIAN CRUISE LINE

АРЖЕНТИНА, УРУГВАЙ, ЧИЛИ, АНТАРКТИКА, ФОЛКЛЕНДСКИТЕ ОСТРОВИ, БРАЗИЛИЯ, ПЕРУ, ЕКВАДОР, ПАНАМСКИ КАНАЛ

Класическият круиз около Южна Америка е с продължителност около 2 седмици и обикаля целия континент от Сан Антонио – най-близкото пристанище до столицата Сантяго, през Чилийските фиорди и Магеланови пролив, по цялото източно крайбрежие на Аржентина, през Уругвай до Буенос Айрес. За някои дати на отплаване, всички посочени дестинации се обикалят в обратен ред, от Буенос Айрес към Сан Антонио.

Понякога круизите включват и посещение на Фолклендските острови в Южния Атлантик, а „гвоздеят на програмата“ е плаването из водите на Антарктика, което предоставя невероятната възможност да видите ледения континент отблизо, макар да няма възможност да стъпите на него.

Извън класическата версия на круиз в Южна Америка, Norwegian Cruise Line, предлагат и круизи по курортното крайбрежие на Бразилия, което е възможност за търсещите приятно място за лятна ваканция през зимата.

дата на актуализация: 08.03.2024


LUXURY CRUISES TO EXOTIC DESTINATIONS 2025-2026

С ВКЛЮЧЕНИ 3 ИЛИ 4-ДНЕВНИ НАЗЕМНИ ПРОГРАМИ В НАЧАЛНО ИЛИ В КРАЙНО ПРИСТАНИЩЕРазгледайте новата онлайн брошура на Regent Seven Seas Cruises, посветена на екзотични ULTRA ALL INCLUSIVE круизи. Интересна подробност е, че при резервация на някой от круизите, описани в брошурата, може да добавите безплатна наземна програма в началното или в крайното пристанище преди или след круиза.

дата на публикация: 18.10.2023


NORWEGIAN PRIMA COBH & CORK, IRELAND

Връщаме се в Коб леко уморени, но събрали приятни впечатления и милион снимки от пъстрия и очарователен Корк. От двете страни на шосето към Коб природата продължава да ни очарова, а местния гид използва случая и ни подава малко новини с леко клюкарски привкус, а именно кои живее сред тези красоти. Та кой, мислите, живеел на близо? Ами великолепния танцьор и хореограф, сега мултимилионер, Майкъл Флетли, прославил себе си и Ирландия по целия свят с музикалната постановката Lord of the Dance. Джеръми Айрънс, гениален и световноизвестен актьор, любимец на няколко поколения от телевизионния и големия екран, притежава замък от XV в., намиращ се в близост до Корк и прекарвал, напълно разбираемо, доста време там.
Прибираме се обратно на борда за да се освежим, нахраним и да починем в светлите и просторни каюти, защото довечера ни очакват нови приятни изживявания – музикално шоу, посветено на диско певицата от 80-те Дона Съмър. На борда на борда на Norwegian Prima, бяхме приятно изненадани от кулинарното представление, което множество първокласни готвачи бяха устроили на борда. В добре осветени витрини бяха подредени цели инсталации от морски дарове. Все пак, да не забравяме че плаваме през лятото в Северния Атлантик, където има изобилие от морска храна, която при това е традиционно ястие на трапезата на северните обитатели на Европа. 
 
дата на публикацията: 06.09.2022
 

НОВИЯТ NORWEGIAN PRIMA ВЕЧЕ Е С ГОСТИ НА БОРДА!

КАК ДА ПРЕКАРАТЕ ПРИЯТЕН ДЕН В МОРЕТО НА БОРДА НА NORWEGIAN PRIMA

Приятното прекарване на борда зависи до голяма степен от пространството, с което разполагат пасажерите. Колкото по-широка и удобна е каютата, колкото по-просторни и разнообразни са общите части – зали, фоайета, места за срещи, ресторанти, слънчеви палуби и плажни зони, места за развлечения и пр., толкова по-добро е качеството на продукта, наречен круиз. На Norwegian Prima със сигурност ще се чувствате комфортно и можете да се възползвате от предимствата на големия круизен кораб с неговите безбройни ресторанти, барове, места за спорт, почивка и развлечения, но също така, ще може да намерите и място за уединение и спокойствие.  
 
дата на публикацията: 30.08.2022


ЗАЩО РЕЙКЯВИК?

Такъв въпрос възникна веднага щом получихме покана да присъстваме на събитието Christening или кръщаването на новия круизен кораб – винаги голямо и важно събитие в живота на хората, свързани с морето и корабоплаването. Многократно сме присъствали на такива събития. Два пъти в Барселона, в Ротердам – няколко пъти, в Маями, във Форт Лодърдейл и в Чивитавекия (Рим), все големи и пристанища, свързани с многомилионни градове. А сега, Рейкявик?

Не ни трябваше много време след като пристигнахме в столицата на Исландия да разберем защо имено тук ще протече официалната церемонията по даването на име и пускане в експлоатация на NORWEGIAN PRIMA.

дата на публикацията: 28.08.2022
 

НОВИЯТ NORWEGIAN PRIMA - ПЕРФЕКТНА КОМБИНАЦИЯ

Корабът влиза в експлоатация в края на 27.08.2022 г. Norwegian Prima поставя началото на серия от нов клас плавателни съдове във флотилията на NCL. Намеренията на круизната компания са да запази всички предимства на FreeStyle круизите, но да излезе извън рамките на масовия туризъм и премине в „златната среда“, т.е. круизен продукт, съчетаващ всички предимства на пътуването с голям круизен кораб с някои съществени характеристики на премиум круизите. Със своите 142 500 GT и капацитет около 3 хиляди пасажери, Norwegian Prima обещава да е значително по-приятно място за настаняване и пътуване в сравнение със събратята си гиганти от флотилиите на други круизни компании, приемащи на борда си между 5 и 7 хиляди души.


дата на публикацията: 20.08.2022THE HAVEN BY NORWEGIAN

ХРАМ НА СПОКОЙСТВИЕТО И СЪВЪРШЕНСТВОТО НА БОРДА НА ОГРОМЕН КРУИЗЕН КОРАБ

Norwegian Cruise Line (NCL) е най-добрата измежду всички значими круизни линии в предугаждането, дори формирането на трендовете в круизната индустрия. За да не губи по-претенциозните клиенти, на корабите на компанията още през 2005 година се появиха изолирани VIP зони, наречени COURTYARD. В тези зони гостите получават тишина и спокойствие, най-високо ниво на обслужване, значително повече лично пространство, хранят се в отделен ресторант с изискана кухня, наслаждават се на самостоятелен басейн и слънчеви палуби, както и на ред други привилегии. 


дата на публикацията: 12.04.2022

 

NORWEGIAN PRIMA

НОВИЯТ КОРАБ НА NORWEGIAN CRUISE LINE
С ПОГЛЕД КЪМ ПРЕМИУМ КРУИЗИТЕ И НОВА ЕРА В ЗАБАВЛЕНИЯТА НА БОРДА

Корабът се очаква да бъде готов през август 2022 година. С този кораб Norwegian Cruise Line ще постави началото на нов клас плавателни съдове във флотилията си. Намеренията на круизната компания са да запази всички положителни характеристики на FreeStyle круизите, но също да надскочи рамките на масовия туризъм и да предложи „златната среда“, т.е. круизен продукт, съчетаващ всички предимства на пътуването с голям круизен кораб с някои съществени характеристики на премиум круизите. Със своите 142 500 GT и капацитет само 3215 пасажери, Norwegian Prima обещава да е значително по-приятно място за настаняване и пътуване в сравнение със събратята си гиганти от флотилиите на други круизни компании, предназначени за около 5-7 хиляди пасажери.

дата на публикацията: 25.09.2021
 

NORWEGIAN FREE AT SEA CRUISING

FREE AT SEA – НАЙ-ИЗГОДНИТЕ ПАКЕТИ ОТ ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ ЗА КРУИЗИ

Резервирате круиз с Norwegian Cruise Line и добавяте FREE-AT-SEA ПАКЕТ от две измежду общо пет ЕКСТРИ. По този начин получавате ол инклузив круиз по свой избор.

дата на публикацията: 10.04.2019