КРУИЗ ДАЙДЖЕСТ

СПЕЦИАЛНО МЯСТО ЗА ХОРА СЪС СПЕЦИАЛНИ ИНТЕРЕСИ

НОВОГОДИШНИ КРУИЗИ - КЪДЕ ДА ПОСРЕЩНЕМ 2019 ГОДИНА

100 КРУИЗА - 100 ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ЗАБАВЛЕНИЕ И ПОЧИВКА ПО ВРЕМЕ НА КОЛЕДНАТА И НОВОГОДИШНАТА ВАКАНЦИЯ

Може би сте забелязали, че напоследък свободните места на различните кораби за пътувания след два, три, та дори и след пет месеца се изчерпват доста бързо, а цените за круиз се повишават обратнопропорционално на намаляването на свободните каюти. За да не се осуетят плановете ви за коледна и новогодишна ваканция и за да не останете разочаровани, препоръчваме да помислите за това от сега. Не, не е рано. Особено ако търсите по-атрактивни цени, ако искате все пак да имате някакъв избор по отношение категорията и разположението на каютата и още повече ако пътувате с децата си и търсите настаняване в тройни или четворни каюти, които в даден момент ще станат "дефицитна стока" за пътувания през пика на зимния сезон - НОВАТА ГОДИНА. 

КРУИЗИ ПО ДУНАВ С AMA WATERWAYS

Круизна агенция CONTITRANS M Ltd. има вече 20-годишна история и опит в морските круизи – нашата голяма страст и любов. Преди 14-15 години предлагахме речни круизи в Западна Европа и някои от клиентите ни още пазят приятните спомени от тези пътешествия. По-късно се ориентирахме изцяло към морските пътешествия и към момента предлагаме пътувания с 10-те най-популярни круизни компании в Света. За да отговорим обаче, на търсенето на речни круизи, преди две години направихме преглед на състоянието на този пазар и постигнахме договореност с най-добрата компания за речни круизи AMA WATERWAYS. Избрахме точно тази речна компания, измежду много други, по няколко причини ...   
                    
дата на публикацията: 14.04.2018
 

ЛЕТНИ КРУИЗИ В СРЕДИЗЕМНО МОРЕ

Тази година продажбите на летните круизи вървят по-бързо отколкото през предходните години и определени видове каюти постепенно се изчерпват, а вече има и круизи, които са напълно затворени за продажба. Ако пък искате да пътувате с деца, нещата стават още по-сложни с напредване на времето, тъй като на много от корабите в Средиземно море каютите с тройна или четворна заетост са напълно изчерпани. Ако за някои дати и маршрути има още останали такива каюти, те са от по-високите категории, съответно при по-високи цени. Резервирането на най-луксозните апартаменти във VIP-зоните на корабите, разполагащи с такива, също започва да става проблематично.
VIP-зоните вече са почти разпродадени, особено за месеците юли и август.
 
И така, за да не се разочаровате от липсата на свободни каюти или апартаменти, препоръчваме час по-скоро да се свържете с нас за да направим резервация за круиз в съответствие с вашите интереси, вкусове и стандарти.

дата на публикацията: 22.03.2018


REGENT SEVEN SEAS - ULTRA ALL INCLUSIVE CRUISES

НЕ Е ВАЖНО КОЛКО СИ ПЛАТИЛ ЗА ДА СЕ КАЧИШ НА БОРДА, ПО-ВАЖНО Е КОЛКО СИ ПЛАТИЛ КОГАТО СЛИЗАШ ОТ КОРАБА!

Продажбите на круизи от луксозния сегмент бележат невиждан до сега ръст през последните 5 години. Анализите показват, че тази тенденция ще се запази, а вероятно и засили в бъдеще. Повече от всякога хората днес търсят високи стандарти за прекарване на свободното си време. 
REGENT SEVEN SEAS CRUISES е създадена да задоволи желанията именно на онези от вас, които искат да получат повече от това, което предлагат традиционните круизни компании.

дата на публикацията: 01.03.2018
 

ИНТЕРЕСНИ КРУИЗНИ МАРШРУТИ

СПЕЦИАЛНА СЕЛЕКЦИЯ

Разгледайте нашите предложения за круизи в различни части на Европа и света за 2018 година. В тази специална селекция обръщаме внимание на маршрути, които имат някакви съществени отличителни черти. Отнасят се за конкретен круизен продукт или за конкретен круизен регион, в допълнение на интересния маршрут се предлагат и при доста атрактивни цени и изобщо притежават характер и лице и със сигурност ще Ви заинтригуват. 

дата на публикацията: 28.02.2018
 

NORWEGIAN - PREMIUM ALL INCLUSIVE CRUISES OR JUST CRUISE?

КОЛКО НИСКИ СА НИСКИТЕ ЦЕНИ ЗА КРУИЗ

Когато започнем да планираме почивката си, освен желанието ни да отидем на едно или друго слънчево, красиво и интересно място, неминуемо възниква въпросът колко ще ни струва това и дали е по джоба ни. Като става дума за круиз този въпрос изниква още докато разглеждаме цените на различните продукти в интернет. Виждаме някоя много приятна 3-цифрена сума за 7-дневен круиз и си казваме: „Ето, това е нашето пътуване“ и веднага в ума ни се появяват приказни картини на море, лято и забавления

дата на публикацията: 28.01.2018
 

НОВИЯТ КОРАБ MSC SEASIDE - АМБИЦИИ И РЕАЛНОСТИ

ПРЕДСТОЕШЕ "КРЪЩЕНЕ" НА НАЙ-НОВИЯ КРУИЗЕН КОРАБ ОТ ФЛОТЛИЯТА НА НЕАПОЛИТАНСКАТА MSC CRUISES - MSC SEASIDE

Покана за церемонията дойде в началото на октомври – донякъде неочаквано, защото ставаше дума за американския пазар и малко късничко, може би защото бе от италианци. Да си призная все пак, бяхме поласкани и приятно изненадани. Предстоеше „кръщене“ на най-новия круизен кораб от флотилията на неаполитанската MSC Cruises, създаден с идеята да плени и очарова северноамериканския турист. За целта, събитето съответно бе определено да се състои не някъде в Европа, както винаги до сега, а в Маями - световната столица на круизната индустрия – амбициозно и претенциозно! Типично за MSC.

дата на публикацията: 27.12.2017


С ДЕЦА НА МОРЕ (НА КРУИЗ)

КРУИЗЕН КОМПАС ЧАСТ III

Вероятно много от вас се досещат, че заглавието на тази статия е намигване към едноименната  българска комедия с Георги Парцалев от недалечното минало. С деца на море е весело и забавно, хубаво и приятно, а когато предстои круиз, настроението е на върха! Изборът на круиз е една приятна част от цялата емоция, но този етап изисква цялата ни сериозност, за да вземем правилното решение и да избегнем комични, а понякога и не до там смешни ситуации по време на пътуването.
Преди около 10-15 години, някои круизни компании поеха курс към разширяване на възрастовите граници на  клиентелата си и насочиха усилията си за привличане на млади хора в активна възраст, пътуващи със семействата си, включително малки или по-големи деца. Конструкцията и оборудването на корабите трябваше да бъде съобразено с тази политика и днес всички сме свидетели на фантастичното преобразяване на огромна част от световната круизна флотилия.

дата на публикацията: 09.09.2017


REGENT SEVEN SEAS CRUISES - ЛУКСОЗНИ ALL INCLUSIVE КРУИЗИ

КЛАСИЧЕСКО КРУИЗНО ПРЕЖИВЯВАНЕ САМО ЗА ЦЕНИТЕЛИ!

Regent Seven Seas Cruises е компанията, която предлага луксозен круизен продукт с най-много включвания, в цялата круизна индустрия. Гостите се настаняват в изключителни апартаменти, отличаващи се с изискан, но и функционален интериор, изработен с внимание към всеки детайл. Всички апартаменти са с веранди и предлагат почти всичко, което може или не може да си представите.

дата на публикацията: 26.08.2017
 

НОВИЯТ SYMPHONY OF THE SEAS ИДВА В ЗАПАДНОТО СРЕДИЗЕМНОМОРИЕ

ТОВА Е НОВИЯТ ЗВУК НА ПРИКЛЮЧЕНИЕТО ЗА ЛЯТО 2018

Спомняте ли си, че преди година ви информирахме за построяването на третия кораб от клас Oasis - Harmony of The Seas? Корабът направи няколко круиза в Средиземно море и отплава за Карибите. Ако сте си мечтали да кръстосвате Средиземноморието на борда на такъв суперлайнер, но не сте успели, сега идва вашият втори шанс. През пролетта на 2018 година Royal Caribbean ще представят новия, четвърти по ред кораб от този клас - SYMPHONY OF THE SEAS. За радост на всички европейци, той ще плава през цялото лято в Западното Средиземноморие със седмични отплавания от Барселона и Чивитавекия.

дата на публикацията: 20.08.2017
 

(НЕ)ПОЗНАТИТЕ МАРШРУТИ НА AZAMARA CLUB CRUISES

КРУИЗЕН КОМПАС ЧАСТ II

В това издание на рубриката КРУИЗЕН КОМПАС ще представим една моного интересна, но малко известна у нас  круизна компания, която от години незаслужено стои в сянката на големите имена от индустрията.  Това е  AZAMARA CLUB CRUISES.

дата на публикацията: 13.07.2017
 

ПРИЛИКИ И РАЗЛИКИ МЕЖДУ КРУИЗНИТЕ ПРОДУКТИ (ВКЛЮЧЕНИ В ЦЕНИТЕ УСЛУГИ И ТАКСИ)

КРУИЗЕН КОМПАС ЧАСТ I

Тази статия е полезно четиво за тези, които се интересуват как да изберат най-подходящия за себе си круиз. Ако никога до сега не сте пътували с круизен кораб или имате малък опит, сведен до пътуване само с една круизна компания, може би ще научите нещо ново и любопитно.

дата на публикацията: 30.05.2017
 

КРУИЗИТЕ НА NORWEGIAN ВЕЧЕ СА PREMIUM ALL-INCLUSIVE

Или как спестяваме когато харчим

дата на публикацията: 29.04.2017
 

Какво е пакет "СПЕЦИАЛНА ВЕЧЕРЯ"

Научете повече за една от най-характерните особености на FreeStyle круизите на Norwegian Cruise Line - изключително гъвкавата схема за хранене на борда на круизните кораби. Част от схемата е храненето в специализираните ресторанти. Вижте още....

дата на публикацията: 15.04.2017
 

Barcelona & Harmony of The Seas 

Един филм за свободния дух и за свободата да мечтаеш! Освен 30-минутното видео в тази страница ще намерите също селекция от круизи в Карибско море, на борда на великолепният кораб Harmony of The Seas.

дата на публикацията: 25.03.2017