КРУИЗ ДАЙДЖЕСТ

СПЕЦИАЛНО МЯСТО ЗА ХОРА СЪС СПЕЦИАЛНИ ИНТЕРЕСИ

 

REGENT SEVEN SEAS CRUISES КОНСИЕРЖ КОЛЕКЦИЯ 2020

ЛУКСОЗНИ КРУИЗ-ТУРОВЕ С REGENT SEVEN SEAS CRUISES ПРЕЗ 2020 ГОДИНА

Невероятно интересни пътешествия с луксозни пътнически влакове като Ориент Експрес в Европа, Belmond Hiram Bingham до Мачу Пикчу в Перу, Rocky Mountaineer из Скалистите планини в Канада и Rovos Rail из саваните на Южна Африка, комбинирани с прекрасни ultra all inclusive круизи.

дата на публикацията: 20.10.2019
 

CONTITRANS-M-BUDGET

КРУИЗИТЕ НА MSC CRUISES ВЕЧЕ СИ ИМАТ НОВ СОБСТВЕН ДОМ(ЕЙН) ПРИ НАС

Всичко за евтините крузи на едно място - www.contitrans-m-budget.com  

дата на публикацията: 15.10.2019
 

KIDS SAIL FREE WITH NORWEGIAN

Какви са предимствата и как може да ползвате на ФАМИЛНАТА ЕКСТРА, включена в пакета FREE-AT-SEA на Norwegian Cruise Line.

дата на публикацията: 15.08.2019
 

NOW THIS IS WHAT WE CALL A 'STEAKOUT'

ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ...

На борда на всичките 17 кораба от флотилията на NORWEGIAN CRUISE LINE има специален ресторант Cagney’s - American-style steakhouse. А на 6 от тях Cagney’s се намира на палуба OCEAN FRONT. Плавайки из Карибите, Мексико или Бахамите, не пропускайте да похопнете вкусен стек под звездите на топлите южни морета!

дата на публикацията: 24.07.2019
 

НАЙ-ЛУКСОЗНИЯТ ОКОЛОСВЕТСКИ КРУИЗ ЗА 2022 ГОДИНА

ЕЛЕМЕНТИТЕ НА ПАСИФИКА

Най-луксозната круизна компания в света - Regent Seven Seas Cruises анонсира, че околосветският круиз за 2022 година ще бъде отворен за резервации от 10.07.2019 нататък. Круизът, всъщност, не е точно околосветски, в смисъл, че не обикаля цялото земно кълбо както се предполага да бъде, а е по-скоро от класа на т.нар. ГРАНД КРУИЗИ. Това са дълги пътешествия, които често следват нетрадиционни маршрути и имат за цел да разкрият в дъблочина същността на даден регион от света. Точно такъв е и околосветският круиз на Regent, който се нарича ELEMENTS OF THE PACIFIC и както името му подсказва, е посветен на разнообразието на тихоокеанските дестинации. 

дата на публикацията: 07.07.2019


NORWEGIAN FREE AT SEA CRUISING

FREE AT SEA – НАЙ-ИЗГОДНИТЕ ПАКЕТИ ОТ ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ ЗА КРУИЗИ

Резервирате круиз с Norwegian Cruise Line и добавяте FREE-AT-SEA ПАКЕТ от две измежду общо пет ЕКСТРИ. По този начин получавате ол инклузив круиз по свой избор.

дата на публикацията: 10.04.2019


REGENT SEVEN SEAS - ULTRA ALL INCLUSIVE CRUISES

НЕ Е ВАЖНО КОЛКО СИ ПЛАТИЛ ЗА ДА СЕ КАЧИШ НА БОРДА, ПО-ВАЖНО Е КОЛКО СИ ПЛАТИЛ КОГАТО СЛИЗАШ ОТ КОРАБА!

Продажбите на круизи от луксозния сегмент бележат невиждан до сега ръст през последните 5 години. Анализите показват, че тази тенденция ще се запази, а вероятно и засили в бъдеще. Повече от всякога хората днес търсят високи стандарти за прекарване на свободното си време. 
REGENT SEVEN SEAS CRUISES е създадена да задоволи желанията именно на онези от вас, които искат да получат повече от това, което предлагат традиционните круизни компании.

дата на публикацията: 01.03.2018