Holland America Line Cruise With Confidence

Covid-19 Protection Plan
​​​​​​Гъвкавите условия за анулиране на потвърдени резервации на Holland America Line - Cruise With Confidence (CwC) предоставя възможност за анулиране без загуби от неустойка. Програмата е приложима за резервации, направени до 30.09.2021 г. за пътувания с дати на отплаване до 31.12.2021 г. 
Може да анулирате до 30 дни преди датата на отплаване, без да уточнявате причината за анулирането, при което нама да претърпите загуби от плащане на неустойка към круизната компания, защото дължимата неустойка за анулиране ще бъде преобразувана в кредит за бъдещ круиз - Future Cruise Credit (FCC). 
 
За още по-голяма сигурност на клиентите си, Holland America Line предлага и защита на вашите пари в случай, че някой от пасажерите в резервацията бъде диагностициран с COVID-19 в рамките на 30 дни преди началото на пътуването. При възникване на такова събитие, доказано със съответните официални документи, може да получите  кредит за бъдещ круиз - Future Cruise Credit (FCC) в размера на дължимата към круизната компания неустойка за анулиране.   
 
Кредитът за бъдещ круиз - Future Cruise Credit (FCC) може да използвате до една календарна година от датата на издаването му, за круизи с дати на отплаване до 31.12.2022 г..