4-ДНЕВНА ЕКСКУРЗИОННА ПРОГРАМА BUENOS AIRES, IGUAZÚ FALLS & JUNGLE LIFE

(PRE-CRUISE)
Водопадите Игуасу. Предстои ви да се изправите пред едно от най-впечатляващите природни чудеса на нашата планетата. Наяве нещата са още по-внушителни от всичко, което сте видели на кино, по телевизията или на снимка. 
 
      
 

Ден 1

При пристигането ви на международното летище в Буенос Айрес, представител на компанията ще ви посрещне в зоната за пристигащи и ще бъдете транспортирани до хотела за настаняване. Използвайте времето до края на деня за почивка или разходка наоколо. Ако огладнеете, със сигурност ще намерите заведение по ваш вкус. Отделете време за да подготвите и малко багаж за предстоящия полет до Игуасу, на следващия ден. Авиокомпанията допуска един багаж до 15 килограма плюс ръчен багаж до 5 кг. За повече багаж/килограми ще се наложите да платите допълнителни такси. Не забравяйте да вземете със себе си лекарствата, документите си и скъпоценни предмети, ако пътувате с такива. Останалата част от багажа ви ще се съхранява в хотела в Буенос Айрес до завръщането ви от Игуасу.

Ден 2

Закуска в хотела, трансфер до летището и полет до Игуасу. При пристигането, ще ви транспортират до аржентинската част на Националния парк Игуасу, от където ще започне вашето пътуване с еко влакче, до Дяволското гърло – един от най-впечатляващите водопади, където реката Игуасу пропада в 80-метрова бездна.
Следобед ще обиколите наблюдателните платформи, разположени така, че да видите Дяволското гърло от различни гледни точки.
По-късно през деня ще се придвижите към бразилската страна на Националния парк за настаняване в хотела.   

Ден 3

Програмата за този ден включва плаване с моторна лодка тип „зодиак“ за да видите огромната мощ на падащите води отдолу. Това е един много, наистина много мокър ден, пръските от огромната маса падаща вода се носят наоколо и няма начин някой или нещо в близост да остане сухо. След това приключение ще се върнете пеша до хотел Belmond Das Cataratas. По пътя обратно ще видите и научите много интересни неща за флората и фауната в парка. Вечерята ще бъде сервирана в хотела.
Забележка: Осигурени са водонепроницаеми чанти за вещите на туристите. Зоната за качване на лодките не е достъпна за трудноподвижни хора. Има приблизително 100 стъпала надолу/нагоре, за да стигнете до лодките. Мини-круиза със „зодиак“ е по желание и гостите, които желаят да останат на брега, могат да го направят - в целия парк има сенчести зони и пейки за сядане.

Ден 4

След закуската напускате хотела, за да се отправите обратно към аржентинска територия. Там ще навлезете в джунглата и ще посетите селище, обитавано от местното население, наречено гуарани. Очакват ви много интересни моменти, опознавайки бита, културата и обичаите на тези хора. Ще чуете различни легенди, ще видите техни ритуали, ще се запознаете с вярванията им, ще научите как ловуват, как приготвят храната си, от какво правят лекарства, какви занаяти и умения са придобили във времето обитателите на джунглата.

Следва трансфер до летище Игуасу в Аржентина за обратен полет до Буенос Айрес. Осигурен е обяд по време на трансфера. След кацане ще продължите към хотела, в който сте отседнали в първия ден от пътешествието. Там ще ви очаква и багажа, който сте оставили на съхранение. 

Тази вечер ще е особено вълнуваща. Предстои вечеря и танго шоу в La Ventana Tango Club или подобно място. Пригответе се за истинска феерия. Костюмирани танцьори и певци ще изпълняват за вас танци и песни, родени и носещи страстта на великолепния Буенос Айрес!

След представлението – нощувка в хотела.

Ден 5

Закуска в хотела и напускане. Започва запознанството ви с Буенос Айрес. По време на полудневната екскурзия ще посетите по-важните забележителности и атракции на града. Акцентите са: президентския дворец; колониалното кметство, понастоящем музей; някои особено интересни с архитектурата и атмосферата си квартали на града. Ще посетите катедралата, където са положени тленните останки на генерал Хосе Сан Мартин – национален герой на Аржентина, Чили и Перу – водач на борба за национално освобождение и независимост от Испания. Може да видите и гроба на Ева Перон, намиращ се в гробището Реколета – място, където са намерили покой най-известните граждани на Аржентина и наричано с леко мрачен хумор „най-доброто място за задгробен живот“. Обиколната екскурзия на Буенос Айрес ще приключи на круизния терминал, където ще се настаните на борда на круизния ви кораб.

Ето какво получавате при резервация на круиз-тур от програмата на Regent Seven Seas Cruises:
 
По време на 4-дневната наземна програма до водопадите Игуасу получавате:
- настаняване в луксозни хотели по маршрута;
- самолетни билети за придвижване от Буенос Айрес до Националния парк Игуасу;
- някои обеди и вечери по маршрута на наземната програма;
- всички необходими трансфери;
- екскурзоводско обслужване на английски език според описанието на наземната програма;
- входни такси за посещаваните туристически обекти;
По време на круиза получавате:
- брегови екскурзии във всички пристанища по маршрута на круиза (екскурзовод на английски език);
- безлимитно ползване на интернет (1 log-in за DELUXE или SUPERIOR апартамент и до 4 log-in за CONCIERGE и PENTHOUSE апартаменти);
- безлимитна консумация на премиум алкохолни и безалкохолни напитки навсякъде на кораба;
- бакшиши и такси обслужване;
- настаняване в луксозен апартамент с веранда; 
- хранене в до 5 гурме ресторанта с разнообразна кухня от най-високо качество; 
- развлечения на борда на кораба;
- пране на дрехи;
- пристанищни и други такси.

Цените не включват самолетни билети от България до началното пристанище и обратно. Такива може да закупите онлайн от уебсайта на избрана от Вас авикомопания.

И за да бъде картината наистина завършена,

ПРИ РЕЗЕРВАЦИЯ НА КРУИЗ-ТУР ДО 31.07.2023 ПЛАЩАТЕ САМО 10% ДЕПОЗИТ!

При това, условията за анулиране на ранни резервации, потвърдени с депозит, са много гъвкави и предвиждат само удържане на такса в размер 100€ за човек, ако анулацията се извърши преди настъпване на срока за плащане на баланса за круиз (до 120 дни преди датата на отпътуване за круизи с продължителност до 14 нощувки и до 150 дни преди датата на отпътуване за круизи с продължителност 15 и повече нощувки).