3-ДНЕВНА ЕКСКУРЗИОННА ПРОГРАМА BUENOS AIRES & IGUAZÚ FALLS

(PRE-CRUISE)
Насладете се на неземните красоти на Националния парк Игуасу и разгледайте забележителностите на аржентинската столица Буенос Айрес.
 
      
 

Ден 1

Пристигане на международното летище Ezeiza, Буенос Айрес. Денят и вечерта са на ваше разположение.

Ден 2

След закуска в хотела, трансфер до летището за вътрешни полети, за да отпътувате за Игуасу.
Важно: За този полет следва да сте подготвили един багаж до 15 кг. и ръчен багаж до 5 кг. Другата част от багажа си може да оставите в хотела в Буенос Айрес, където ще се съхранява до пристигането ви обратно след екскурзията.
Името Игуасу означава Велики води на гуарани – езикът на местните племена и етнически групи. С височина 80 метра и ширина близо 3 километра, водопадите Игуасу обхващат границата между Аржентина и Бразилия и представляват множество каскади, които се считат за най-зрелищните водопади в света.
Една от най-впечатляващите гледки, които можете да видите по време на обиколката си, е пърхането на повече от 700 вида пеперуди, които обитават този район. Освен, че ще попаднете сред едни от най-красивите пейзажи н света, ще може да наблюдавате и безчет пернати обитатели – говори се за над 400 различни вида птици – наистина впечатляващо биоразнообразие.

При пристигането ще бъдете посрещнати от вашия местен водач и след това ще бъдете прехвърлени до националния парк Iguazú Falls. Малко след пристигането ви ще бъде сервиран обяд на бюфет в ресторант La Selva.
След обяда се насладете на мини-круиз с моторна лодка (зодиак), за да видите водопадите от нивото на водата и да се приближите достатъчно, за да усетите пръските и енергията, създадени от огромната маса падаща вода. По пътя нататък, вашият водач ще ви обясни всичко за дърветата, птиците, водопадите и пр. След разходката с лодки „зодиак“, ще се настаните в хотела и ще имате малко свободно време. Вечерята ще бъде сервирана в хотела.
Забележка: 1. Ще бъдат подсигурени специални непромокаеми чували за съхранение на личните ви вещи. 2. Мини-круизът не е задължителен. Тези от вас, които предпочитат да не се включат, могат да се разходят наоколо или да поседят на сенчестите пейки.

Ден 3

След закуска в хотела, напускане и трансфер с автобус до Националния парк Игуасу, за да посетите впечатляващия Гарганта дел Диабло (Дяволското гърло), където река Игуасу се спуска почти 80 метра надолу, образувайки безчет разноцветни дъги. Ще стигнете до тази фантастична гледка с ековлак. След това гостите ще се разходят по 1200-метров пешеходен мост от жп гарата до платформите за наблюдение на Гарганта дел Диабло. В зависимост от времето на полета ви, обядът ще бъде или в ресторант, или ще бъде осигурена храна „за изпът“ преди трансфера ви до летище Игуасу. При пристигане в Буенос Айрес ще бъдете трансферирани до вашия хотел, където ще ви очаква оставения за  съхранение багаж. За вечерта предстои танго шоу и вечеря. 

Ден 4

След закуската и напускане на хотела предстои запознанство с Буенос Айрес - полудневна обиколка за разглеждане на забележителностите, по-интересните квартали и атракции на града. Акценти по пътя са главният площад Plaza de Mayo, заобиколен от Casa Rosada (президентската централа), Cabildo (колониалното кметство, днес музей) и катедралата. Ще стигнете и до Ла Бока известен най-вече с футболния стадион на местния гранд Бока Хуниорс, но и с Ел Каминито – малка калдъръмена уличка, на която …,  всъщност сами ще видите за какво става дума…

По-късно ще минете през елегантния Barrio Norte, който често е оприличаван на Париж поради архитектурата, културния живот и  атмосферата като цяло. И накрая ще посетите Палермо с неговите великолепни имения и паркове. Вашата обиколка ще завърши с трансфер до кея за качване на кораба.

Ето какво получавате при резервация на круиз-тур от програмата на Regent Seven Seas Cruises:
 
По време на 3-дневната наземна програма до водопадите Игуасу получавате:
- настаняване в луксозни хотели по маршрута;
- самолетни билети за придвижване от Буенос Айрес до Националния парк Игуасу;
- някои обеди и вечери по маршрута на наземната програма;
- всички необходими трансфери;
- екскурзоводско обслужване на английски език според описанието на наземната програма;
- входни такси за посещаваните туристически обекти;
По време на круиза получавате:
- брегови екскурзии във всички пристанища по маршрута на круиза (екскурзовод на английски език);
- безлимитно ползване на интернет (1 log-in за DELUXE или SUPERIOR апартамент и до 4 log-in за CONCIERGE и PENTHOUSE апартаменти);
- безлимитна консумация на премиум алкохолни и безалкохолни напитки навсякъде на кораба;
- бакшиши и такси обслужване;
- настаняване в луксозен апартамент с веранда; 
- хранене в до 5 гурме ресторанта с разнообразна кухня от най-високо качество; 
- развлечения на борда на кораба;
- пране на дрехи;
- пристанищни и други такси.

Цените не включват самолетни билети от България до началното пристанище и обратно. Такива може да закупите онлайн от уебсайта на избрана от Вас авикомопания.

И за да бъде картината наистина завършена,

ПРИ РЕЗЕРВАЦИЯ НА КРУИЗ-ТУР ДО 31.07.2023 ПЛАЩАТЕ САМО 10% ДЕПОЗИТ!

При това, условията за анулиране на ранни резервации, потвърдени с депозит, са много гъвкави и предвиждат само удържане на такса в размер 100€ за човек, ако анулацията се извърши преди настъпване на срока за плащане на баланса за круиз (до 120 дни преди датата на отпътуване за круизи с продължителност до 14 нощувки и до 150 дни преди датата на отпътуване за круизи с продължителност 15 и повече нощувки).