ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ (REGENT SEVEN SEAS)

Всички цени, дати и маршрути са индикативни, подлежат на промяна по всяко време без предизвестие и нямат обвързващ характер нито за круизната компания, нито за круизна агенция CONTITRANS M. Точната цена за круиз се предоставя в отделна писмена оферта, изпратена по имейл и направена въз основа на реална временна резервация на каюта, за конкретни гости, с посочени точни имена на латиница и дати на раждане. Офертата е с валидност от няколко часа до няколко дни, в зависимост от вида на круиза, тарифата и пр. Временната резервация може да бъде приета/потвърдена от клиента чрез извършване на плащане или да се отхвърли без прилагане на неустойки. Непотвърдените в срок оферти/временни резервации се анулират автоматично, без допълнително известяване.
 
Английският език е официален за круизната компания и на борда на всички кораби от флотилията й. Това налага пасажерите да имат елементарни познания по английски език, за да могат да се запознаят с общите условия на круизната компания преди пътуването, а по време на круиза да могат да осъществяват комуникация с обслужващия персонал и мениджмънта на кораба. Круизна компания REGENT SEVEN SEAS CRUISES не предоставя обслужване на български език, нито преди, нито по време на круиза. Круизна агенция CONTITRANS M Ltd. предоставя информация на български език, само относно финансовите взаимоотношения с клиентите, по повод закупуването на круиз и предплатени услуги, свързани с круиза.

КАКВО ВКЛЮЧВАТ ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗИ НА REGENT SEVEN SEAS CRUISES?

Всички цени, посочени към маршрутите на REGENT SEVEN SEAS CRUISES, са в EUR (евро) за човек, при двойна заетост, настанен в апартамент от избраната категория, за целия круиз и включват ВСИЧКО (Ultra All Inclusive):
1. Настаняване в апартамент от избраната категория за периода на целия круиз.Хранене на борда на кораба: пълен пансион в някои от петте гурме ресторанта. 

2. Хранене в апартамента (в трапезарията или на верандата) – предлага се румсървис с пълното вечерно меню от основния a-la-carte ресторант, както и богата селекция от храни за закуска и обяд. 

3. Премиум алкохолни и безалкохолни напитки във всички барове и ресторанти на борда, включително минибара в апартамента и поръчките от румсървиса. 

4. Дневни и вечерни развлечения на борда на кораба. 

5. Селекция от разнообразни брегови екскурзии по маршрута. Препоръчват се възможно по-ранни резервации на брегови екскурзии, за да може да избирате измежду повече варианти на турове. 

6. Интернет (WiFi) по време на целия круиз. 

7. Ежедневно почистване на апартаментите. 

8. Ползване на басейни, шезлонги и плажни хавлиени кърпи на борда на кораба и всякакви удобства за спорт.

9. Такси обслужване и бакшиши.

10. Пристанищни такси.

11. Пред-круизен пакет (1 нощувка + трансфери) в началното пристанище за категории Concierge Suites или по-високи.

ДОПЪЛНИТЕЛНО СЕ ЗАПЛАЩАТ:

1. Услуги, предлагани на борда на круизните кораби, които не са упоменати като включени в цената. Такива са например: спа-услуги; телефон; игра в казиното; услугите на корабния лекар; химическо чистене, пране и гладене, покупки от магазините на кораба и др.

2. Транспорт до/от началното/крайното пристанище. Може да резервирате и закупите самолетни билети онлайн, като ползвате следния ЛИНК.

3. Хотелско настаняване в начално/крайно пристанище (извън това, което е включено в цената на Concierge Suites или по-високите категории). Може да резервирате хотелско настаняване онлайн, като ползвате следния ЛИНК.

4. Трансфери летище-пристанище-летище - такива може да бъдат добавени към резервацията за круиз в случай, че се закупуват от круизната компания, чрез ползване посредничеството на круизна агенция CONTITRANS M Ltd.

5. Застраховки. Круизна агенция CONTITRANS M Ltd. предлага два вида застраховки:
a) Застраховки от тип анулиране и прекъсване на пътуване – предлагат се на всички клиенти, които резервират круиз директно в круизна агенция CONTITRANS M Ltd., като сключването на такава застраховка не налага посещаване на офиса на фирмата и може да стане дистанционно; 
б) Застраховки от тип медицински разноски в чужбина. Такава застраховка може да закупите от всеки застраховател или застрахователен брокер, при избрани от вас лимити на покритие. Препоръчва се застраховката да включва ПОМОЩ ПРИ ПЪТУВАНЕ (асистанс) и РЕПАТРИРАНЕ. Круизна агенция CONTITRANS M Ltd. продава само застрахователните продукти на ЗАД АЛИАНЦ БЪЛГАРИЯ.

6. Таксите гориво, в случай че такива бъдат въведени от круизната компания поради значителна промяна в международните цени на горивата. Таксата гориво (ако има такава) се заплаща задължително от пасажерите, независимо дали е въведена преди или след потвърждаване на резервацията за круиз. 

7. Допълнителни брегови екскурзии (извън списъка с включени в цената турове), които са предназначени за гости, търсещи възможно най-задълбочено опознаване на посещаваните дестинации.

КАК ДА РЕЗЕРВИРАТЕ КРУИЗ НА REGENT SEVEN SEAS?

Като изпратите електронна заявка за резервация – моля ползвайте бутон ИЗПРАТЕТЕ ЗАЯВКА ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ, който е наличен в описанието на всеки круиз;
или
Като изпратите заявяка в свободен текст на имейл адрес: info@contitrans-m.com Заявката в свободен текст трябва да съдържа следните задължителни лични данни:
а/ трите имена на латиница на всички пасажери в дадена каюта (имената трябва да съответстват напълно на изписването им в международните паспорти на пасажерите);
б/ трите имена на кирилица на всички пасажери;
в/ дати на раждане на всички пасажери;
г/ име, телефон и имейл за контакт със заявителя на резервацията за круиз;
д/ уточнение относно това, кой се очаква да заплати заявения круиз, респективно име, адрес и ЕГН на платеца на круиза;
е/ желания круиз, описан чрез име на кораба, начално и крайно пристанище, начална и крайна дата на круиза;
ж/ желания вид апартамент и заетост на апартамента - двойна, единична или с допълнителни легла;
 
ЗАБЕЛЕЖКА: Предоставянето на паспортни данни не е задължително на етап изготвяне на резервация за круиз, но попълването на тези данни и друга персонална информация в базата данни на круизната компания е задължително изискване, което трябва да бъде спазено от пасажерите, за да получат право за настаняване на борда на круизния кораб. Поради това предоставянето на паспортните данни (номер на паспорт, дата на издаване и дата на валидност и националност на госта) е препоръчително да се извърши още в момента на заявяване резервацията за круиз или във възможно най-кратък срок след потвърждаването й от страна на клиента.
 
Условия за плащане на заявения круиз. Неустойки и глоби, събирани при на анулиране на потвърдена резервация за круиз.
Информация за тези условия се предоставя от круизна агенция CONTITRANS M Ltd. на заявителя на пътуването, в писмен вид, в момента на изпращането на потвърждение за направена временна поименна резервация за круиз.
Круизът се осъществява съгласно Общите условия на REGENT SEVEN SEAS CRUISES, които се предоставят на английски език.