ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ (CELEBRITY CRUISES)

Всички цени, дати и маршрути са индикативни, подлежат на промяна по всяко време без предизвестие и нямат обвързващ характер нито за круизната компания, нито за круизна агенция CONTITRANS M. Точната цена за круиз се предоставя в отделна писмена оферта, изпратена по имейл и направена въз основа на реална временна резервация на каюта, за конкретни гости, с посочени точни имена на латиница и дати на раждане. Офертата е с валидност от няколко часа до няколко дни, в зависимост от вида на круиза, тарифата и пр. Временната резервация може да бъде приета/потвърдена от клиента чрез извършване на плащане или да се отхвърли без прилагане на неустойки. Непотвърдените в срок оферти/временни резервации се анулират автоматично, без допълнително известяване.

 

Английският език е официален за круизната компания и на борда на всички кораби от флотилията й. Това налага пасажерите да имат елементарни познания по английски език, за да могат да се запознаят с общите условия на круизната компания преди пътуването, а по време на круиза да могат да осъществяват комуникация с обслужващия персонал и мениджмънта на кораба. Круизна компания Celebrity Cruises не предоставя обслужване на български език, нито преди, нито по време на круиза. Круизна агенция CONTITRANS M Ltd. предоставя информация на български език, само относно финансовите взаимоотношения с клиентите, по повод закупуването на круиз и предплатени услуги, свързани с круиза.

 

КАКВО ВКЛЮЧВАТ ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ НА CELEBRITY CRUISES

Цените за круизи на Celebrity Cruises, са в EUR (евро) за човек, настанен в двойна каюта от избрания тип (вътрешна, с прозорец, с балкон, апартамент), за целия круиз и включват:
1. Настаняване в двойна каюта от избрания тип.
2. Хранене пълен пансион на борда на кораба съгласно възприетата от круизната компания и съответния кораб схема (часове за хранене, места за хранене, брой основни и междинни хранения).
3. Дневни и вечерни развлечения на борда на кораба.
4. Ползване на фитнеса.
5. Ползване на басейни, шезлонги и плажни хавлиени кърпи на борда на кораба.
6. Ежедневно почистване на каютите.
7. Такси, събирани от круизната компания, върху които не се прилагат отстъпки от какъвто и да е характер.
8. Пристанищни такси.
 
Освен посочените по-горе пера в цените за круизите до Галапагос са включени още:

1. Напитки на борда на кораба (бутилирана вода, вино, бира, спиртни напитки, топли напитки).
2. Възможност за сервиране на пълното меню за вечеря от основния ресторант в каютата на гостите.
3. Всички брегови екскурзии на островите Галапагос.
4. Оборудването за шнорхелинг /маска, шнорхел, плавници и т.н./.
5. Таксите за вход в резервата Галапагос.
6. Бакшишите.

ДОПЪЛНИТЕЛНО СЕ ЗАПЛАЩАТ: 

1. Транспорт до/от началното/крайното пристанище.
2. Хотелско настаняване в начално/крайно пристанище.
3. Трансфери летище-пристанище-летище.
4. Застраховки. Круизна агенция CONTITRANS M Ltd. предлага два вида застраховки:
a) Застраховки от тип анулиране и прекъсване на пътуване – предлагат се на всички клиенти, които резервират круиз директно в круизна агенция CONTITRANS M Ltd., като сключването на такава застраховка не налага посещаване на офиса на фирмата и може да стане дистанционно; 
б) Застраховки от тип медицински разноски в чужбина. Такава застраховка може да закупите от всеки застраховател или застрахователен брокер, при избрани от вас лимити на покритие. Препоръчва се застраховката да включва ПОМОЩ ПРИ ПЪТУВАНЕ (асистанс) и РЕПАТРИРАНЕ. Круизна агенция CONTITRANS M Ltd. продава само застрахователните продукти на ЗАД АЛИАНЦ БЪЛГАРИЯ.
5. Бакшишите, в случай че не са изрично упоменати като предплатени в потвърждението на резервацията за круиз, генерирано от резервационната система на круизната компания.
6. Всякакъв вид услуги, предлагани на борда на круизните кораби, които не са упоменати като включени в цената. Такива са например: такси за вечеря в специализирани ресторанти; брегови екскурзии; такси за спортни, културни и други мероприятия на борда, които може да бъдат ползвани срещу допълнително заплащане; спа-услуги; комуникационни услуги; напитките, сервирани в баровете и ресторантите на борда на кораба; услугите на корабния лекар; пране и гладене и всички други услуги, които круизната компания предлага срещу допълнително заплащане.
7. Таксите гориво, в случай че такива бъдат въведени от круизната компания поради значителна промяна в международните цени на горивата. Таксата гориво /при наличие на такава/ се заплаща задължително независимо дали е въведена преди или след потвърждаване на резервацията за круиз.

Някои тарифи може да предоставят като бонус към цената за круиз, услуги, които обичайно не са включени в базовата цена (например: напитки; борден кредит; интернет услуги и пр.). В тези частни случаи допълнителните бонуси изрично се упоменават в потвърждението на временната резервация за круиз.

КАК ДА РЕЗЕРВИРАТЕ КРУИЗ НА CELEBRITY CRUISES

Като изпратите електронна заявка за резервация – моля ползвайте бутон ИЗПРАТЕТЕ ЗАЯВКА ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ, който е наличен в описанието на всеки круиз;
или
Като изпратите заявяка в свободен текст на имейл адрес: info@contitrans-m.com Заявката в свободен текст трябва да съдържа следните задължителни лични данни:
а/ трите имена на латиница на всички пасажери в дадена каюта (имената трябва да съответстват напълно на изписването им в международните паспорти на пасажерите); 
б/ трите имена на кирилица на всички пасажери; 
в/ дати на раждане на всички пасажери; 
г/ име, телефон и имейл за контакт със заявителя на резервацията за круиз; 
д/ уточнение относно това, кой се очаква да заплати заявения круиз, респективно име, адрес и ЕГН на платеца на круиза; 
е/ желания круиз, описан чрез име на кораба, начално и крайно пристанище, начална и крайна дата на круиза;
ж/ желания вид каюта - вътрешна, с прозорец, с балкон, апратамент и т.н. и заетост на каютата - двойна, единична или с допълнителни легла;
 
ЗАБЕЛЕЖКА: Предоставянето на паспортни данни не е задължително на етап изготвяне на резервация за круиз, но попълването на тези данни и друга персонална информация в базата данни на круизната компания е задължително изискване, което трябва да бъде спазено от пасажерите, за да получат право за настаняване на борда на круизния кораб. Поради това предоставянето на паспортните данни (номер на паспорт, дата на издаване и дата на валидност и националност на госта) е препоръчително да се извърши още в момента на заявяване резервацията за круиз или във възможно най-кратък срок след потвърждаването й от страна на клиента.
 
Условия за плащане на заявения круиз. Неустойки и глоби, събирани при на анулиране на потвърдена резервация за круиз.
Информация за тези условия се предоставя от круизна агенция CONTITRANS M Ltd. на заявителя на пътуването, в писмен вид, в момента на изпращането на потвърждение за направена временна поименна резервация за круиз. 
Круизът се осъществява съгласно Общите условия на CELEBRITY CRUISES, които се предоставят на английски език.