ХОТЕЛСКИ РЕЗЕРВАЦИИ

Инструментът за хотелски резервации ви предоставя възможност да избирате измежду стотици варианти за настаняване в хотели по цял свят. Дали ще резирвирате само една нощувка в отправното пристанище преди круиза или едноседмична ваканция в някое интересно място, онлайн инструментът за резервации ще ви бъде от полза при избора на най-подходящия за вас хотел, при най-атрактивна цена! 

Разполагате с интерактивна карта на съответното населено място, чрез която може бързо да локирате разположението на хотела. Може да търсите хотели по специфични критерии, като например категория на хотела, предпочитан бюджет и др. 

Резервациите за хотел, направени от вас, чрез софтуерния инструмент в нашия уеб сайт се предплащат, а настаняването в хотела се осъществява с електронен ваучер. Подробности във връзка със срока за плащане, сумата и банковата сметка ще получите по имейл, след като направите конкретна резервация за хотелско настаняване. Плащанията и изпращането на ваучерите се обслужва от круизна агенция CONTITRANS M Ltd.

За резервация на хотел натиснете ТУК


Круизна агенция CONTITRANS M Ltd. не носи отговорност за достоверността на цените и описанията на хотелите, публикувани в инструмента за онлайн резервации на хотели. Описанията на хотелите, се визуализират във вида, в който са подадени от съответните хотели и/или оператори. Претенции за несъответствие между описанията на хотелите в инструмента за хотелски резервации и действителното състояние на избрания от вас хотел следва да отправяте директно към мениджмънта на хотела, на мястото на фактическото ползване на хотелската услуга. Окончателната цена на направените чрез инструмента хотелски резервации, трябва да бъде препотвърдена писмено от круизна агенция CNTITRANS M Ltd. чрез изпращане на сметка за дължимите суми, по имейл.