Самолетни билети

Инструментът за резервация на самолетни билети ви дава възможност сами да избирате най-подходящите за вас комбинации от полети, авиокомпании и цени. Потвърждение на направената резервация получавате по имейл с номер (комбинация от 6 букви и цифри), описание на полетите и цената. Плащането на самолетните билети може да направите онлайн чрез кредитна карта или в брой, или по банков път като се свържете с обслужващия център на посочените в резервационната система телефони. Разплащанията и изпращането на самолетните билети се обслужва от партньорската компания, собственик на инструмента за онлайн резервации, който ви предоставяме.

Когато самолетните билети са свързани с круиз, препоръчваме да организирате пътуването си така, че превантивно да елеминирате рисковете от изпускане на превозни средства (кораби и самолети) поради промени в разписанията, както от страна на авиокомпаниите, така и от страна на круизните компании. 
Препоръчителният начин на организиране на пътуването е да пристигнете в отправното пристанище за круиза поне 1 ден по-рано от датата на отплаване. Ако има удобни полети от крайното пристанище до България на датата на приключване на круиза, то препоръчваме да има достатъчно голям времеви диапазон между обявения час на пристигане на кораба и обявения час на излитане на вашия полет. Моля да имате предвид, че в повечето случаи авиокомпаниите и круизните компании не носят отговорност за претърпени от пасажерите щети и неудобства, в случаите на закъснения при изпълнението на полетите или круизите, т.е. всички възникнали щети и неудобства остават за сметка на пътниците.

За резервация на самолетни билети натиснете ТУК

Круизна агенция CONTITRANS M Ltd. не носи отговорност за достоверността на цените и информацията, публикувани в инструмента за онлайн резервации на самолетни билети. Системата за онлайн резервации и покупка на самолетни билети НЕ Е СОБСТВЕНОСТ на CONTITRANS M Ltd., и компанията ни няма отношение към разплащанията, които бихте осъществили към доставчика на самолетни билети. CONTITRANS M Ltd. не носи отговорност за имуществени и неимуществени вреди, които бихте претърпели в следствие ползване на инструмента за онлайн резервации на самолетни билети.