РЕЧНИ КРУИЗИ

С AMA WATERWAYS

КРУИЗНА АГЕНЦИЯ КОНТИТРАНС М ПРЕДСТАВЯ РЕЧНИТЕ КРУИЗИ НА AMA WATERWAYS


Най-, най-, най- ... в позитивен смисъл - такива са отзивите и на клиенти, и на професионалисти, когато става дума за речните круизи, предлагани от AMA WATERWAYS!
Прекрасните круизи по големите европейски реки: Дунав, Рейн, Мозел, Майн, Сена, Рона, Гарона и Дуро, екзотичните африкански фотосафарита по река Чобе, както и уникалното пътешествие из Камбоджа и Виетнам, по река Меконг, вече са част от предложенията на круизна агенция CONTITRANS M. 

И за да няма недоразумения, нека още в началото на тази страница да уточним:

НИЕ РАБОТИМ С НАЙ-ГОЛЯМАТА КРУИЗНА КОМПАНИЯ ЗА РЕЧНИ КРУИЗИ В СВЕТА - AMA WATERWAYS
AMA WATERWAYS НЕ ПРЕДЛАГА ЕВТИНИ РЕЧНИ КРУИЗИ
AMA WATERWAYS ПРЕДЛАГА ИЗИСКАН, ЛУКСОЗЕН, ALL INCLUSIVE РЕЧЕН КРУИЗЕН ПРОДУКТ

Ако имате готовност да платите цената на лукса, удобствата и пътешествието от най-високо качество, ние от круизна агенция КОНТИТРАНС М сме на ваше разположение, за да ви преведем през едно от най-приятните занимания - изборът на речен круиз.

Детайлна информация на английски език за маршрутите на речните круизи, речните круизни кораби, датите на пътуване и ориентировъчни цени може да намерите в уеб сайта на AMA WATERWAYS на адрес: 

www.amawaterways.com

  
 

Каква компания е AMA WATERWAYS?

AMA WATERWAYS е най-иновативната и бързо развиваща се компания в сектора на речните круизи, създадена и ръководена от ентусиазирани и безрезервно отдадени на работата си, отлично подготвени специалисти.

AMA WATERWAYS разполага с флотилия от 19 модерни кораба (към месец май 2017 г.). Всички те са конструирани и построени така, че луксът и функционалността да са в хармония и гостите да получат максимум удобства и удоволствие. 

VALUE FOR MONEY или това, което получавате за парите си, е показател с особено голямо значение в круизната индустрия, а при AMA WATERWAYS стойността му е наистина висока. Цените за круизите на AMA са разумни, а срещу тях стои лукс от висока проба, изтънчена храна, напитки и отлично организирани брегови турове. И всичко това е включено в цената!  За вас остава единствената грижа да се наслждавате на пленителните гледки, които се сменят ден и нощ по двата бряга на реката.

Преди да разгледате круизните дестинации на AMA WATERWAYS, вижте кратко видео за речните круизи по европейските реки.

 

 

 

Кои са круизните дестинации AMA WATERWAYS?

   
Круизи по река Рейн

Круизи по река Рейн, Майн и Мозел

Рейн води началото си от Швейцарските Алпи и се влива в Северно море. Заедно с притоците й, Майн и Мозел, трите реки се считат за едни от най-значимите водни търговски магистрали в Европа още от римски времена. По протежението им се откриват пленителни гледки на зелени долини и каменисти зъбери, средновековни замъци и безбрежни хълмове с грижливо „сресани“ лозя.

Круизи по река Рона

Рона извира в Швейцарските Алпи, но тече на юг и се влива в Средиземно море. Круизите започват от Лион и включват градовете Виeн, Турнон, Авиньон и Арл. Очакват ви изключителни кулинарни емоции и възхитителни пейзажи от сърцето на Прованс. 
Круизи по река Гарона

Круизи по Сена, Гарона и Дордон

Настаняването на луксозния кораб за круиз по Сена, естествено, ще стане в Париж и това ще бъде отпразнувано с тържествена вечеря на борда! По маршрута ви очакват кокетни градчета и селца. Ще имате възможност да посетите дома на великия импресионист Клод Моне и градините на Живерни, ще посетите бреговете на Нормандия и прочутия Omaha Beach, където са дебаркирали американските военни части за да се включат в освобождаването на Европа през Втората Световна война.
Гарона и Дордон са реки, които минават през най-винарския район във Франция. Тук е и прочутата световна столица на виното Бордо – начална и крайна точка на вашия круиз. Напълно обяснимо,  виното ще бъде основния рефрен на пътуването.

Круизи по река Дуро (Дуеро), Португалия

Освен Лисабон, Алгарве, Мадейра и Азорите, Португалия има много какво още да предложи на гостите си. Наричат долината на река Дуро или Дуеро, както вероятно е по-правилно да се произнася, ВЪЛШЕБНАТА ДОЛИНА заради очарованието на пейзажите, а може би и заради вкуса на местните вина.  Ако искате да научите къде се ражда прочутата напитка портвайн, круиз по река Дуро е подходящото за вас пътуване. Ще посетите и Саламанка в Испания – вписан от UNESCO като паметник на световното културно наследство.
Круизи по река Дуро

Круизи по Дунав

Без съмнение, с дунавските круизи на AMA Waterways ще преоткриете Европа по съвсем различен и удивителен начин. Дунав е красив и през пролетта, и през лятото, и през есента. А коледните базари на Виена, Пасау и Нюрнберг са емоция, която трябва да се изживее поне веднъж.

Круизи по река Меконг (Камбоджа и Виетнам)

Всеки ваш ден ще бъде изпълнен с чудеса и интересни открития. Наситената екскурзионна програма ще обогати познанията ви за природата, климата, историята, културата, обичаите и съвременния живот на Виетнам и Камбоджа. Речните круизи по Меконг са комбинирани с интересни наземни турове и в двете държави. Един от най-забележителните обекти, който ще посетите е храмовият комплекс Ангкор Ват.   

Круизи по река Чобе (Боствана, Южна Африка, Зимбабве)

Южна Африка, Зимбабве, Танзания и Ботсвана, Намибия, водопадите Виктория, посещение на селище на масаите... Круиз-туровете на  AMA Waterways в Африка включват дълъг ред удивителни природни забележителности. Без съмнение обаче, кулминацията на вашето африканско пътешествие ще е плаването по река Чобе на борда на луксозния кораб - Zambezi Queen. Вярваме, че винаги ще си спомняте с лека носталгия за този незабравим круиз-фотосафари. 


Круизите по река Чобе в Африка са уникално преживяване. Те са комбинирани с наземна програма из природните резервати на континента, където ще наблюдавате от близо "големите 5". Някои от програмите включват и пътуване до водопада Виктория. Пътешествайте из загадъчните африкански савани сигруно и комфортно. А на борда на кораба Zambezi Queen ще се насладите на истински лукс в пустошта. Вижте видеото....
 

 


Речните круизи на AMA WATERWAYS не са подходящи за деца, поради което резервация за пасажери под 18 години не винаги е възможна. На борда на корабите не се предлагат никакви развлечения и удобства за деца. Каютите се предлагат при двойна или единична заетост. Семействата с по-големи деца (над 8-10 години) биха могли да предприемат речен круиз, но само при условие, че децата се настаняват на нормални легла в двойни каюти, по цени за възрастни при двойна или единична заетост.

Подробности за всички маршрути на AMA WATERWAYS, датите на отплаване, корабите и всичко останало може да намерите в УЕБ САЙТА на круизната компания.
За информация за цени и свободни каюти и за резервация на речен круиз позвънете на тел. 0879 521 006 или ни пишете на имейл info@contitrans-m.com