ROCKY MOUNTAINS & ALASKA CRUISE


ROCKY MOUNTAINS & ALASKA CRUISE
ПЛАНИНА И МОРЕ В ЕДНО ДВУСЕДМИЧНО ПЪТЕШЕСТВИЕ

Пътешествие, при това какво! Малцина са тези българи, които са имали щанаса да посетят и усетят величието на една от най-могъщите планински вериги в Света – Скалистите планини или както с любов ги наричат американците и канадците The Rockies. Трудно е за човешката фантазия да побере такива грандиозни размери - планина, простираща се на 4800 км по дължината на цял континент и достигаща на места щирочина до 700 километра! От Британска Колумбия и Албърта в Канада до югозападния щат Ню Мексико в САЩ – такива са измеренията на този планински гигант, издигнат в небесата преди около 80 милиона години в резултат на мощна тектонична дейност. Няколко климатични зони, огромно разнообразие в растителния и животински свят, неописуеми гледки, езера, реки, чудесно уредени туристически пътеки, заслони и хотели по цялото протежение на плалнината – това привлича милиони любители на природата и красотата към Скалистите планини всяка година.
 
Предлагаме на вниманието ви чудесна възможност за комбинирано пътешествие по места, които се славят с отлично опазената разнообразна природа, кристално чист въздух и прозрачни води, места, където се полагат особени грижи за обитателите от животинския свят и всички растителни видове. Планинският участък от екскурзията включва пътуване с железница, луксозните 2-етажни вагони на която са с  прозрачен панорамен покрив за да може пред пасажерите да се открие пълната красота на околния пейзаж. Някои хора оценяват удобствата в Rocky Mountaineer – името на този влак,  като по-добри от тези в първа класа при авиокомпаниите. И наземната, и морската програми са продукт на  REGENT SEVEN SEAS CRUISES – една от най-луксозните круизни компании в света. Като агент на тази компания за България, ние от CONTITRANS M имаме щастието и удоволствието да внесем известно разнообразие на българския туристически пазар с нещо наистина уникално и много стойностно.


 

ЕКСКУРЗИЯ ИЗ СКАЛИСТИТЕ ПЛАНИНИ + ЛУКСОЗЕН ALL INCLUSIVE МОРСКИ КРУИЗ ИЗ АЛЯСКА

Това е забележителна възможност за онези от вас, които имат отворени очи и сърце за прекрасното, и разбира се, средства за да си позволят такова пътешествие. И за тези, които са осъзнали, че високото качество и истинския лукс винаги струват пари.

По-долу ще намерите кратко описание на програмите за два варианта на пътуване из The Rockies и Alaska.

КРУИЗ-ТУР ВАРИАНТ 1

7 ДНИ (6 НОЩУВКИ) ЕКСКУРЗИЯ ОТ КАЛГАРИ ДО ВАНКУВЪР + 7-ДНЕВЕН КРУИЗ ОТ ВАНКУВЪР ДО СИУЪРД, АЛЯСКА

Дати на пътуване:

Екскурзия от 11.06.2020 до 17.06.2020 + круиз от 17.06.2020 до 24.06.2020

Екскурзия от 25.06.2020 до 01.07.2020 + круиз от 01.07.2020 до 08.07.2020

Екскурзия от 03.09.2020 до 09.09.2020 + круиз от 09.09.2020 до 16.09.2020 


КРУИЗ-ТУР ВАРИАНТ 2

13-ДНЕВЕН КРУИЗ ОТ САН ФРАНЦИСКО ДО ВАНКУВЪР + 6 ДНИ (5 НОЩУВКИ) ЕКСКУРЗИЯ ОТ ВАНКУВЪР ДО БАНФ (КАЛГАРИ) 

Круиз от 04.06.2020 до 17.06.2020 + екскурзия от 17.06.2020 до 22.06.2020

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ-ТУРОВЕТЕ ВКЛЮЧВАТ НАЗЕМНА ЕКСКУРЗИЯ И ЛУКСОЗЕН КРУИЗ

Подробно описание на екскурзията и круиза ще намерите в страниците на отделните маршрути, на посочените по-горе линкове.
В началото на всяка страница има линк към описанието на екскурзионната програма из Скалистите планини, а след това е дадено описанието на круиза, по пристанища, дати и часове на пристигане и отплаване. Цените на круиз-туровете варират според категорията на апратамента, който ще резервирате на борда на кораб SEVEN SEAS MARINER. Точни цени ще намерите в детайлните ценови таблици, които се появяват в долната част на страницата с описание на отделните круизи, след като кликнете върху датата на отплаване на кораба от началното пристанище.
Цените на круиз-туровете са публикувани в редовете, за които в колона "ВИД ТАРИФА" е посочено:
PRE ROCKY MOUNTAINEER PACKAGE
или
POST ROCKY MOUNTAINEER PACKAGE
Цените на круиз-туровете включват всички необходими туристически услуги по време на наземната екскурзия, както и ULTRA ALL INCLUSIVE КРУИЗ с кораб SEVEN SEAS MARINER.
По време на екскурзията из планините, настаняването е само в луксозни хотели, пътуването се осъществява в луксозните вагони с прозрачен покрив на ROCKY MOUNTAINEER, включени са храна, напитки, екскурзионна програма и трансфери според описанията на отделните турове.

И накрая, нека припомним, че става дума за КРУИЗ-ТУР, при който морската част от пътешествието се осъществява с

ЕДИН ОТ НАЙ-ЛУКСОЗНИТЕ КРУИЗНИ КОРАБИ В СВЕТА - SEVEN SEAS MARINER

Освен изключителен комфорт, на борда получавате абсолютно всичко, необходимо за една чудесна ваканция сред природата:
- Настаняване само в луксозни апартаменти с балкон, от които се разкрива прекрасна гледка към великолепните брегове на Аляска;
- Хранене по време на цялото пътуване в гурме-ресторанти с невероятна кухня;
- Всякакви алкохолни и безалкохолни напитки във всички барове и ресторанти на кораба;
- Ежедневно зареждане на вода в апартамента;
- Безплатен рум-сървис за храни и напитки;
- Приятна развлекателна програма на борда;
- Разнообразни безплатни екскурзии на брега във всички пристанища от маршрута;
- Безлимитно ползване на интернет;
- Първокласно обслужване, за което не заплащате никакви допълнителни бакшиши.

Ето още нещо за круизния продукт на Regent Seven Seas Cruises


 
За осъществяване на пътуването е необходимо да си осигурите многократна входна виза за САЩ. Информация и формуляр за кандидатстване за виза ще намерите в официалните страници на имиграционните власти на САЩ, на следния ЛИНК (информацията се предоставя на български и на английски език). Кандидатстването става индивидуално, само онлайн и е свързано със задължително явяване на кандидата на интервю. Интервюто се извършва на предварително заявени дата и час, в посолството на САЩ в София. Няма възможност някой да Ви представлява и да ви осигури виза. Всички кандидати се явяват лично. 
За пътуващите до Канада със самолет е необходимо предварително получаване на Electronic Travel Authorization (eTA).