LUXURY CRUISES SUMMER 2019


LUXURY CRUISES 2019 - THE BEST WAY TO SPEND SOME MONEY IN 2019

В България думата „лукс“ и производните й, се разбират по всевъзможни начини, но със сигурност се пишат и изговарят в публичното пространство с известно притеснение. Затова правим утоворката - това е сатия за успели и заможни хора, добре образовани и с вкус към хубавото в живота. За тези, които могат и обичат да харчат пари за себе си и близките си. За тези, които могат и обичат да пътуват по Света, посетили са много места, видяли са какво ли не, но винаги са любопитни да научат още нещо. Пътуват, но не само за да поглъщат нова и нова информация, да отбелязват с флагче местата на които са били, или за попълване безкрайната колекция от фотографии. Ще говорим за луксозни круизи, а те са за пътешествиници със силно развито самоуважение и не правят компромиси със себе си по отношение настаняване и удобства, обслужване, качество на храната и напитките -  хора, които търсят наслада от самото пътуване. И в края на това встъпление, трябва да отбележим, че освен удобствата и уюта, атмосферата на борда, високото ниво на обслужване, храната, напитките и пр. и пр., луксозните круизи са много по-съдържателни от стандартните круизни продукти, предназначени за масовия пазар. По-надолу ще стане ясно какво имаме предвид.
Е, ако сте преценили, че статията ще е интересна за вас, да продължаваме.
Ние от круизна агенция КОНТИТРАНС М сме подбрали и представяме най-интересните луксозни крузи за 2019 година и няколко уникални маршрута за 2020 г.

От сферата на висококачествените пътешествия, предлагаме продукти на три круизни бранда:Regent Seven Seas Cruises
Seabourn Cruises
Azamara Club Cruises
 
Тук няма да правим съпоставки между качествата на тези три круизни компании и всички останали. Ще ви предоставим обаче полезна информация за по-съществените характеристики на трите луксозни продукта и ще опишем накратко интересни маршрути в някои круизни дестинации за 2019 и 2020 година.

ТРИТЕ ЛУКСОЗНИ КРУИЗНИ ПРОДУКТА ИМАТ НЯКОЛКО ОБЩИ ЧЕРТИ

Изпълняват се от сравнително малки, изключително елегантни круизни кораби,  приемащи неголям брой пасажери на борда. Каютите са обширни, а на някои от корабите гостите се настаняват само в апартаменти с балкони. Обзавеждането е стилно, без излишна пищност и фалшив блясък. Разполагате с много простор и лично пространство, така че съжителството с повече хора да не ви смущава. Великолепната обстановка и прекрасно обслужване в комбинация с  бягство от  рутината на ежедневието са предпоставки за една чудесна и ползотворна почивка.
 
Цените и за трите продукта са от тип ALL INCLUSIVE. Този термин, придобил напоследък спорна популярност в масовия трузим, не следва да ви подвежда.  Тук съвсем не става дума за познаните блок-маси и тълпи от туристи, които опостушават огромни количества храна и напитки. Целта на луксозния All Inclusive е да направи пътуването Ви удобно и безгрижно. Първоначално ще платите една солидна цена за този туристически продукт, но пък по време на пътешествието ще сте наслаждавате на пълно безгрижие, освободени от прозата на цените, мислите за разходи, бюджет и подобни . Сериозна разлика има, разбира се, и в качеството на продуктите, включени в двата типа ALL INCLUSIVE, ясно е в чия полза. 

В цените на луксозните круизи ВИНАГИ СА ВКЛЮЧЕНИ:
  • Хранене пълен пансион в един или повече a-la-carte ресторанта с най-изискана кухня и интериор, както и в ресторант на самообслужване от тип „бюфет“;
  • Бакшишите за обслужващия персонал;
  • Широка селекция от първокласни алкохолни и безалкохолни напитки за безлимитна консумация във всички барове и ресторанти на кораба, както и в каютите, и в апартаментите;
  • Дневна и вечерна развлекателна програма на борда, включително презентации за предварително запознаване с особеностите и с акцентите на посещаваните дестинации.
Маршрутите, предлагани от трите луксозни круизни компании са най-интересните и най-добре разработените пътешествия в круизната индустрия изобщо. Те има дълбоко познавателен характер. Често включват малко известни, но уникално красиви кътчета на света. А когато корабите ви отведат до обичайни и добре познати дестинации, то със сигурност ще ви предложат един съвсем различен поглед и един по-нетрадиционен начин да усетите духа на мястото. 

КАКВО ОТЛИЧАВА ТРИТЕ ЛУКСОЗНИ ПРОДУКТА

Има известна разлика в степента на лукса, предлаган на корабите на отделните компании. Ако трябва да ги подредим в класация, бихме поставили на върха й круизите на Regent Seven Seas Cruises, следвани от тези на Seabourn Cruises. Azamara Club Cruises поставяме на трето място в класацията, тъй като по някои показатели отстъпва на първите два бранда.   Например, на борда на корабите на Azamara има възможност за настаняване във вътрешни каюти. Целта е да се даде възможност на хора с по-ограничен бюджет да резервират места на борда. Но, да напомним, тази класация е по единствения показател - ЛУКС.  Защото AZAMARA притежава някои други предимства, които правят пасажерите много щастливи. 
 
Има разлика и в елементите, формиращи цената на круизите, като All Inclusive пакетът е с различно съдържание при всяка от трите компании. Най-богат на съдържание е продуктът на REGENT SEVEN SEAS CRUISES, следван от тези на Seabourn и Azamara. Ето накратко по-съществените разлики:

БРЕГОВИТЕ ЕКСКУРЗИИ

Regent Seven Seas Cruises е единствената компания, която предлага широка селекция от брегови екскурзии във всяко пристанище по маршрута и тези екскурзии са ВКЛЮЧЕНИ В ЦЕНАТА НА КРУИЗА. Seabourn и Azamara предлагат прекрасни възможности за опознаване на посещаваните дестинации в дълбочина, но бреговите екскурзии при всички случаи се заплащат допълнително, т.е. не са включени в цената на круиза.  

ПРИСТАНИЩНИТЕ ТАКСИ

В цените на Regent Seven Seas Cruises пристанищните такси ВИНАГИ СА ВКЛЮЧЕНИ в публикуваните цени. При Seabourn и Azamara пристанищните такси се котират отделно от цените за круиз, но задължително се добавят към тях при изготвянето и плащането на резервация за пътуване;

ПОЛЗВАНЕТО НА ИНТЕРНЕТ

В цените на Regent Seven Seas Cruises ползването на интернет е ИЗЦЯЛО ВКЛЮЧЕНО. На корабите на Seabourn и Azamara интернет пакетите се заплащат допълнително.
Очевидно е, че круизният продукт на Regent Seven Seas Cruises е най-богат от гледна точка на елементите, включени в All Inclusive пакета. Тази информация може да е важна за вас при вземане на окончателно решение, особено ако имате колебания между няколко маршрута, изпълнявани от различните круизни компании. И въпреки, че цените за круизи на Regent често са по-високи от тези на Seabourn и Azamara, все пак, за по-ясно изразени круизни дестинации с екскурзионен характер, Regent предоставят по-изгодни ценови условия. Т.е. ако пътуването предполага, че ще запишете много допълнителни брегови екскурзии, защото има много неща за гледане или пък защото дестинацията не предполага самостоятелни изяви на брега, то тогава круизите на Regent с включени брегови екскурзии са по-изгодни като цяло. Ако ще пътувате до ваканционни дестинации, където не е необходимо да се записвате на брегови екскурзии, тогава Seabourn може да е най-удачният за вас вариант. А Azamara... е просто внимателно проучвайте техните маршрути. Те са наистина впечатляващи.

ДЕСТИНАЦИИТЕ НА ЛУКСОЗНИТЕ МОРСКИ ПЪТЕШЕСТВИЯ – ПОЛУЧАВАТЕ ПОВЕЧЕ, ОТКОЛКОТО ОЧАКВАТЕ


ЛЯТО В СРЕДИЗЕМНО МОРЕ

За предстоящия летен сезон, който в Европа започва през май и приключва в края на октомври, луксозните компани са приготвили забележителни маршрути, кой от кой по-интересен. В Западното Средиземноморие, круизите често включват посещения в островите – Корсика, Сардиния, Майорка, а понякога и Менорка. Най-интересните градове и курорти по Ривиерата и Прованса са едва ли не задължителни. Има добре застъпени пристанища също по югозападното крайбрежие на Италия, т.нар. бряг Амалфи, както и в Южна Испания, включително с преминаване през Гибралтарския пролив и достигане до Лисабон.
В Източното Средиземноморие, прави впечатление възстановяването на посещенията в турските пристанища Кушадасъ и Истанбул, които бяха избягвани от круизните компании през последните три години. Маршрутите включват множество от красивите гръцки острови в Егейско и Йонийско море, както и Малта и Сицилия. Разнообразието е огромно. Препоръчваме, когато разглеждате маршрутите, да не се ограничавате с повърхностен поглед на картата или съкратеното описание, а да разглеждате маршрута в детайлното му описание (бутон „ДЕТАЙЛИ ЗА КРУИЗА“). Ще видите часовете на пристигане, респ. на отплаване за отделните точки по маршрута, ще установите, че в някои места, представляващи изключителен интерес, престоят на кораба е разширен до 2- или дори 3-дневен престой в някои пристанища. Такива са например: 12-дневния круиз с 3-дневен престой в Израел, отплаване на 26.10.19 с кораб Seven Seas Voyager или 10-дневния круиз с 3-дневен престой в Малта и Гозо, отплалване на 17.07.19 с кораб Azamara Pursuit

Особен интерес може да представлява 14-дневния круиз от Барселона до Лондон, отплаване от Барселона с кораб Azamara Journey на 28.05.19. Маршрутът включва 2-дневен престой в пленителната столица на Португалия – Лисабон и около 40 часа престой в град Руан на устието на река Сена, който представлява удобен подход за посещение в Париж. Пътуването приключва с нощувка на кораба  докато е на док в Лондон. Да, точно така, в Лондон - не в Саутхемптън, което е на около 2 часа път от столицата, а в самото й сърце – Гринуич! Това е едно от големите предимства на пътуването с по-малки плавателни съдове, които могат да навлязат навътре по реките и да достигнат до пристанища, които са практически недостъпни за плаващите гиганти от масовия сектор.
 
Сезонът в Европа приключва в началото на ноември. Един добър завършек може да бъде трансатлантическото 14-дневно пътешествие от Лисабон, през остров Мадейра, до Южните Кариби (за това пътуване до Карибите, няма да се изисква виза за САЩ).
 
ЛЯТО В СЕВЕРНА ЕВРОПА

Луксозните круизи в Северна Европа са не по-малко впечатляващи като съдържание спрямо тези в Средиземно море. Естествено, круизите в Северна Европа са малко по-скъпи от тези в Средиземно море, но въпреки това, този тип пътуване доказано е най-удобното и най-изгодното в региона. Има се предвид отдалечеността на някои пристанища, и разбира се, като цяло по-високия стандарт на живот в тази част на континента. По правило, всички кораби от луксозния сегмент имат поне двудневен престой в Санкт Петербург, а понякога и тридневен. Това е особено важно, за хората, които държат да получат по-добра представа за този наистина великолепен град. Интересно разнообразие в балтийската програма внася 10-дневния круиз на Seven Seas Explorer, с отплаване на 02.07.2019 от Копенхаген. Освен обичайните Копенхаген, Стокхолм, Талин, Ст. Петербург, Хелзинки и Варнемюнде, този круиз включва посещения в столицата на Латвия – Рига и в Клайпеда – морската врата на малката прибалтийска република Литва.


ЛЯТО В АЛЯСКА

Круизите из Аляска отдавна са придобили широка популярност в САЩ, Канада, Западна Европа и Австралия. Не така обаче стоят нещата при нас в България. За много хора дестинацията е напълно непозната, не знаят какво всъщност да очакват, а до неотдавна сериозна пречка пред подобни пътувания беше необходимостта от осигуряването на две визи – американска и канадска. Втората, канадската,  бе относително по-трудна за придобиване, но за щастие, вече нямаме необходимост от такава. От близо година, Канада е безвизова туристическа дестинация за българите. Американските туристически визи са дългосрочни и многократни, процедурата е добре организирана и не се губи време, а персоналът на посолството се държи любезно и уважително към кандидатите. И да не забравяме - притежанието на такава виза отваря възможности за пътувания в тази и много други интересни части на Света.
Какво да очаквате от Аляска – красота, красота, красота! И най-чистия въздух на Планетата! Може би малко по-студена и сурова красота, но все пак... ако искате да съчетаете посещения в два забележителни града на брега на Тихия океан – Сиатъл и Ванкувър с пътуване по изумителния вътрешен воден път на Аляска, то круизът в този регион е правилният избор. А круиз с REGENT SEVEN SEAS или Seabourn е най-правилният избор! И да не забравяме, че маршрутите на Regent включват и безплатни брегови екскурзии, които по принцип, а особено в този регион, са сериозно разходно перо.


ЕСЕН В НОВА АНГЛИЯ

Това пък е една още по-непозната за повечето българи дестинация. Някои от вас, които имат близки по Източното крайбрежие на САЩ или Канада, може би знаят за какво става дума, но повечето хора нямат никаква представа защо е толкова интересно да се пътува в Нова Англия. Сезонът на тези круизи е много кратък – само малък отрязък от есената. Това обаче е моментът от годината, в който най-великият художник, Майката Природа, рисува неописуеми картини сред широколистните гори на това вълшебно място. В съчетание с чистотата,  спокойствието и уюта на някои по-малки крайбрежни селища, включени в маршрутите на круизните кораби, пътуването из Нова Англия през септември и октомври може да се окаже неочаквано интересно събитие във вашия живот. Разбира се, може да го съчетаете с посещения в някои от най-забележителните градове „в околността“, като Ню Йорк и Бостън в САЩ,  Монреал и Квебек Сити, Канада.


ЕКЗОТИКАТА НА ТИХИЯ ОКЕАН

Круизите из Тихия океан не са толкова многобройни както по други морета и океани, например Карибско море, Средиземноморието и Атлантика. Все пак, всяка година круизните компании предлагат възможности за пътешествия из твърде любопитни и безкрайно очарователни екзотични дестинации в този обширен регион. Най-застъпени, разбира се, са островите на Полинезия, в двете й части – Хавайския архипелаг, който е изцяло територияна САЩ и Френска Полинезия в Южния Пасифик. Ако говорим за екзотика, каквото и да е тя в представите на българина, трябва да е ясно, че тези имено места са еталон за екзотика! Така че, не пропускайте възможността да посетите  острови, считани за най-красивите кътчета на Света. Обърнете по-специално внимание на 11-дневния Новогодишен круиз из Полинезия с кораб Seven Seas Navigator, както и на 18-дневния круиз от Таити до Перу, с близо двудневен престой на Великденския остров.АФРИКА – УНИКАЛНИ ВЪЗМОЖНОСТИ

Тук ви представяме една забележителна колекция от круизи, само за изключителни познавачи, хора любопитни и отворени към света - Грандкруизите из Африка. Този вид маршрути са голяма рядкост, появяват се в програмите веднъж на много години и включват посещения в държави по Източното и/или по Западното крайбрежие на континента. Причините за тези толкова редки посещения са много, но фактът, че две от най-луксозните круизни компании предприемат подобни пътешествия през 2020 година, означава, че в момента условията за пътуване по бреговете на Африка са благоприятни. Възползвайте се, защото не се знае кога и дали ще имате следваща възможност. Това определено е пътуване от типа „веднъж в живота“.
В началото на януари 2020 година, круизна компания Seabourn Cruises ще осъществи 146-дневно ОКОЛОСВЕТСКО ПЪТЕШЕСТВИЕ. Маршрутът ще започне от Маями, Флорида, ще премине през множество острови из Южните Кариби, ще прекоси Атлантическия океан, ще направи еднодневен престой в островната държава Кабо Верде и ще продължи докато достигне бреговете на Африка по крайбрежието на Сенегал. Следват Гамбия, Бряг на Слоновата Кост, Гана, Ангола, Намибия, Южна Африка, включително плаване покрай нос Добра Надежда, последвано от посещения в Мадагаскар, Танзания и Кения. Плаването по бреговете на континента приключва имено в Кения, след което корабът се отправя през Сейшелите, Малдивите и Шри Ланка в Индийския океан към бреговете на Южна Индия, а след това и към Югоизточна Азия. Останалото ще видите в описанието на маршрута. Най-важното обаче е това, че в момента може да закупите само част от околосветския круиз с кораб Seabourn Sojourn, например само 39-дневния сегмент от Маями през Атлантика и западното крайбрежие на Африка до Кейптаун или само 39-дневния сегмент от Кейп Таун по източното крайбрежие на Африка, през Индийския океан та чак до Сингапур.
Друга интересна възможност за Африканско приключение се открива в края на 2020 година, с 24-дневния круиз от Лисабон до Кейптаун, отплаване на 14.11.2020 с кораб Seven Seas Voyager. Маршрутът е доволно любопитен, посещават се множество държави по западноафриканското крайбрежие като Сенегал, Гамбия, Бряг на слоновата кост, Гана, Того, Сао Томе и Принсипи, Намибия и приключва в Кейп Таун, Южна Африка.
Едно от най-големите предимства на пътешествието по море из Африка е възможността да посетите много на брой различни държави и да се запознаете с местния бит и култура, без обаче да напускате задълго комфорта и сигурността на вашето луксозно „убежище“ – круизния кораб. Не е за пренебрегване и факта, че ще се възползвате от ред улеснения, валидни за транзитно преминаващите круизни пасажери, които ще ви спестят необходимостта от предварително осигуряване на входни визи за повечето от посещаваните африкански държави.

Ако информацията в тази статия, посветена изцяло на ЛУКСОЗНИТЕ ПЪТЕШЕСТВИЯ, ви е заинтригувала и смятате, че за вас е време да опитате нещо съвършено ново от света на круизите, тогава не се колебайте да се свържете с нас за уточняване на наличностите от каюти и апартаменти, да актуализираме цени за тях, както и за да обсъдим останалите детайли от вашето бъдещо пътуване по море. Цените за луксозни круизи, публикувани в уеб сайта и в други информационни материали, са актуални, но не са гарантирани, докато не бъдат подкрепени с реално запазена каюта за избран от вас маршрут, кораб и дата на отплаване.
 
Не на последно място, моля отбележете, че луксозните пътешествия са подходящи за хора от всяка възраст, но най-удачни са за улегнали, заможни пасажери, преминали своите 45-50 години и готови да се впуснат в нови житейски приключения. Тези пътешествия не са подходящи за семейства с малки или подрастващи деца, не само поради значителните цени за настаняване на пасажери на допълнителни легла, ако изобщо това е възможно, не само поради факта, че луксозните круизни продукти не предоставят удобства и условия за обслужване на деца и младежи, но и поради естетството и самия замисъл на тези продукти. И все пак, ако желаете да пътувате с порасналите си наследници и сте склонни да резервирате за тях отделен апартамент или каюта - няма проблем, ще ви предоставим необходимата ценова и друга информация.


14-дневен круиз JR 14-NIGHT TALL SAILS AND REMEMBRANCE
JR 14-NIGHT TALL SAILS AND REMEMBRANCE AZAMARA CLUB CRUISES
От:   Барселона
До:   Лондон


Кораб:   AZAMARA JOURNEY


Дати на отплаване:

2019: 28 Май; 

Маршрут: BARCELONA, SPAIN | CADIZ, SPAIN | LISBON, PORTUGAL | PORTO (LEIXOES), PORTUGAL | ST. MALO, FRANCE | CHERBOURG, FRANCE | HONFLEUR, FRANCE | PARIS (ROUEN), FRANCE | LONDON (GREENWICH), UK | LONDON (GREENWICH), UK
Suite
Дата* на отплаване с минимална цена: 28.05.2019
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 11739€
*Дата на отплаване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отплаване. Възможно е към цената да се добавят други такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отплаване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз включват: настаняване; хранене; развлечения; бакшиши и такси обслужване; селекция от алкохолни и безалкохолни напитки във всички барове и ресторанти на кораба. За повече подробности посетете страницата за цените на Azamara Cruises чрез линка по-горе. 
*ТАКСИ ОБСЛУЖВАНЕ винаги са включени в цената на круиза.

За детайлни таблици с цени моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 
Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.
За информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, моля позвънете на 0879 521 006.
7-дневен круиз A ROSE SUMMER
A ROSE SUMMER REGENT SEVEN SEAS CRUISES
От:   Монте Карло
До:   Барселона


Кораб:   Seven Seas Voyager


Дати на отплаване:

2019: 25 Юни; 

Маршрут: MONTE CARLO | SAINT-TROPEZ | PORTOFINO | ROME (CIVITAVECCHIA) | OLBIA (SARDINIA) | PALMA DE MALLORCA | IBIZA | BARCELONA
Suite
Дата* на отплаване с минимална цена: 25.06.2019
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 5209€
*Дата на отплаване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отплаване. Възможно е към цената да се добавят други такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отплаване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените на Regent Seven Seas Cruises са ULTRA ALL INCLUSIVE, а това означава, че освен настаняване, хранене в до 5 гурме ресторанта и развлечения на борда на кораба, цените включват още: брегови екскурзии във всички пристанища по маршрута; безлимитно ползване на интернет; безлимитна консумация на премиум алкохолни и безалкохолни напитки; бакшиши и такси обслужване; пристанищни такси.
Настаняването е само в луксозни АПАРТАМЕНТИ с балкони (само на кораб Seven Seas Navigator има апартаменти с прозорци - категории H и G, а категория Е е Deluxe Veranda Suite, а не Concierge Suite).
За повече информация прочетете страницата ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ, като ползвате линка по-горе. 
Всички посочени в уеб сайта цени, подлежат на промяна по всяко време и не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.
10-дневен круиз PR 10-NIGHT ISLANDS OF THE MED VOYAGE
PR 10-NIGHT ISLANDS OF THE MED VOYAGE AZAMARA CLUB CRUISES
От:   Чивитавекия
До:   Барселона


Кораб:   AZAMARA PURSUIT


Дати на отплаване:

2019: 17 Юли; 

Маршрут: ROME (CIVITAVECCHIA), ITALY | AMALFI, ITALY | GIARDINI NAXOS TAORMINA, ITA | VALLETTA, MALTA | XLENDI, GOZO, MALTA | PORTO VECCHIO, CORSICA, FRANCE | ALGHERO, ITALY | MAHON, MENORCA, SPAIN | PALMA DE MALLORCA, SPAIN | BARCELONA, SPAIN
външна каюта каюта с балкон Suite
Дата* на отплаване с минимална цена: 17.07.2019 17.07.2019 17.07.2019
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 2545€ 4372€ 9009€
*Дата на отплаване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отплаване. Възможно е към цената да се добавят други такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отплаване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз включват: настаняване; хранене; развлечения; бакшиши и такси обслужване; селекция от алкохолни и безалкохолни напитки във всички барове и ресторанти на кораба. За повече подробности посетете страницата за цените на Azamara Cruises чрез линка по-горе. 
*ТАКСИ ОБСЛУЖВАНЕ винаги са включени в цената на круиза.

За детайлни таблици с цени моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 
Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.
За информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, моля позвънете на 0879 521 006.
7-дневен круиз Italy & Riviera on Encore
Italy & Riviera on Encore SEABOURN CRUISES
От:   Чивитавекия
До:   Барселона


Кораб:   SEABOURN ENCORE


Дати на отплаване:

2019: 18 Юли; 

Маршрут: Civitavecchia (Rome), Italy | Livorno (Florence/Pisa), Italy | Portofino, Italy | Frejus, France | Bandol, France | Palamos, Spain | Palma de Mallorca, Spain | Barcelona, Spain
Luxury Suite (с балкон) Standard Suite (с балкон)
Дата* на отплаване с минимална цена: 18.07.2019 18.07.2019
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 8867€ 3667€
*Дата на отплаване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отплаване. Възможно е към цената да се добавят други такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отплаване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТ: настаняване; хранене; развлечения; бакшиши и такси обслужване; селекция от алкохолни и безалкохолни напитки във всички барове и ресторанти на кораба, включително минибара в каютата и румсървиса. За повече подробности посетете страницата за цените на Seabourn Cruises чрез линка по-горе. 
Посочените в уеб сайта цени са индикативни, актуализират се веднъж в месеца и отразяват само евентуалните минимални нива на цени по групи каюти, подлежат на промяна по всяко време и не са гарантирани, докато не бъде направена временна резервация за круиз. Информация за реалните цени може да получите по телефон, на база наличните за резервация каюти за конкретен кораб и дата на отплаване.
7-дневен круиз EL GRECO TO GAUDI
EL GRECO TO GAUDI REGENT SEVEN SEAS CRUISES
От:   Чивитавекия
До:   Монте Карло


Кораб:   Seven Seas Voyager


Дати на отплаване:

2019: 22 Юли; 

Маршрут: ROME (CIVITAVECCHIA) | FLORENCE/PISA (LIVORNO) | PORTOFINO | PALMA DE MALLORCA | BARCELONA | SAINT-TROPEZ | MONTE CARLO
Suite
Дата* на отплаване с минимална цена: 22.07.2019
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 4172€
*Дата на отплаване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отплаване. Възможно е към цената да се добавят други такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отплаване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените на Regent Seven Seas Cruises са ULTRA ALL INCLUSIVE, а това означава, че освен настаняване, хранене в до 5 гурме ресторанта и развлечения на борда на кораба, цените включват още: брегови екскурзии във всички пристанища по маршрута; безлимитно ползване на интернет; безлимитна консумация на премиум алкохолни и безалкохолни напитки; бакшиши и такси обслужване; пристанищни такси.
Настаняването е само в луксозни АПАРТАМЕНТИ с балкони (само на кораб Seven Seas Navigator има апартаменти с прозорци - категории H и G, а категория Е е Deluxe Veranda Suite, а не Concierge Suite).
За повече информация прочетете страницата ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ, като ползвате линка по-горе. 
Всички посочени в уеб сайта цени, подлежат на промяна по всяко време и не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.
7-дневен круиз PR 7-NIGHT GEMS OF THE WESTERN MED VOYAGE
PR 7-NIGHT GEMS OF THE WESTERN MED VOYAGE AZAMARA CLUB CRUISES
От:   Барселона
До:   Чивитавекия


Кораб:   AZAMARA PURSUIT


Дати на отплаване:

2019: 27 Юли; 

Маршрут: BARCELONA, SPAIN | PORT VENDRES, FRANCE | CASSIS, FRANCE | PROVENCE(MARSEILLE), FRANCE | MONTE CARLO, MONACO | FLORENCE/PISA(LIVORNO), ITALY | ROME (CIVITAVECCHIA), ITALY
външна каюта каюта с балкон Suite вътрешна каюта
Дата* на отплаване с минимална цена: 27.07.2019 27.07.2019 27.07.2019 27.07.2019
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 1325€ 2369€ 2630€ 1709€
*Дата на отплаване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отплаване. Възможно е към цената да се добавят други такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отплаване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз включват: настаняване; хранене; развлечения; бакшиши и такси обслужване; селекция от алкохолни и безалкохолни напитки във всички барове и ресторанти на кораба. За повече подробности посетете страницата за цените на Azamara Cruises чрез линка по-горе. 
*ТАКСИ ОБСЛУЖВАНЕ винаги са включени в цената на круиза.

За детайлни таблици с цени моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 
Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.
За информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, моля позвънете на 0879 521 006.
7-дневен круиз Rivieras on Encore
Rivieras on Encore SEABOURN CRUISES
От:   Барселона
До:   Чивитавекия


Кораб:   SEABOURN ENCORE


Дати на отплаване:

2019: 15 Август; 19 Септември; 

Маршрут: Barcelona, Spain | Mahon, Menorca, Spain | La Joliette (Marseille), France | Monte Carlo, Monaco | St Tropez, France | Bastia, Corsica, France | Portovenere, Italy | Civitavecchia (Rome), Italy
Standard Suite (с балкон) Luxury Suite (с балкон)
Дата* на отплаване с минимална цена: 19.09.2019 15.08.2019
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 3346€ 7846€
*Дата на отплаване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отплаване. Възможно е към цената да се добавят други такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отплаване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТ: настаняване; хранене; развлечения; бакшиши и такси обслужване; селекция от алкохолни и безалкохолни напитки във всички барове и ресторанти на кораба, включително минибара в каютата и румсървиса. За повече подробности посетете страницата за цените на Seabourn Cruises чрез линка по-горе. 
Посочените в уеб сайта цени са индикативни, актуализират се веднъж в месеца и отразяват само евентуалните минимални нива на цени по групи каюти, подлежат на промяна по всяко време и не са гарантирани, докато не бъде направена временна резервация за круиз. Информация за реалните цени може да получите по телефон, на база наличните за резервация каюти за конкретен кораб и дата на отплаване.
10-дневен круиз TURQUOISE BEACHES
TURQUOISE BEACHES REGENT SEVEN SEAS CRUISES
От:   Барселона
До:   Пирея


Кораб:   Seven Seas Voyager


Дати на отплаване:

2019: 19 Август; 

Маршрут: BARCELONA | PROVENCE (MARSEILLE) | MONTE CARLO | FLORENCE/PISA (LIVORNO) | ROME (CIVITAVECCHIA) | VALLETTA | SANTORINI | KUSADASI | ATHENS (PIRAEUS)
Suite
Дата* на отплаване с минимална цена: 19.08.2019
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 3699€
*Дата на отплаване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отплаване. Възможно е към цената да се добавят други такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отплаване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените на Regent Seven Seas Cruises са ULTRA ALL INCLUSIVE, а това означава, че освен настаняване, хранене в до 5 гурме ресторанта и развлечения на борда на кораба, цените включват още: брегови екскурзии във всички пристанища по маршрута; безлимитно ползване на интернет; безлимитна консумация на премиум алкохолни и безалкохолни напитки; бакшиши и такси обслужване; пристанищни такси.
Настаняването е само в луксозни АПАРТАМЕНТИ с балкони (само на кораб Seven Seas Navigator има апартаменти с прозорци - категории H и G, а категория Е е Deluxe Veranda Suite, а не Concierge Suite).
За повече информация прочетете страницата ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ, като ползвате линка по-горе. 
Всички посочени в уеб сайта цени, подлежат на промяна по всяко време и не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.
10-дневен круиз ELEGANT COASTS & HARBORS
ELEGANT COASTS & HARBORS REGENT SEVEN SEAS CRUISES
От:   Пирея
До:   Чивитавекия


Кораб:   Seven Seas Voyager


Дати на отплаване:

2019: 29 Август; 

Маршрут: ATHENS (PIRAEUS) | MYKONOS | ISTANBUL | KUSADASI | GYTHION | CORFU | TAORMINA (SICILY) | SORRENTO/CAPRI | ROME (CIVITAVECCHIA)
Suite
Дата* на отплаване с минимална цена: 29.08.2019
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 5511€
*Дата на отплаване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отплаване. Възможно е към цената да се добавят други такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отплаване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените на Regent Seven Seas Cruises са ULTRA ALL INCLUSIVE, а това означава, че освен настаняване, хранене в до 5 гурме ресторанта и развлечения на борда на кораба, цените включват още: брегови екскурзии във всички пристанища по маршрута; безлимитно ползване на интернет; безлимитна консумация на премиум алкохолни и безалкохолни напитки; бакшиши и такси обслужване; пристанищни такси.
Настаняването е само в луксозни АПАРТАМЕНТИ с балкони (само на кораб Seven Seas Navigator има апартаменти с прозорци - категории H и G, а категория Е е Deluxe Veranda Suite, а не Concierge Suite).
За повече информация прочетете страницата ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ, като ползвате линка по-горе. 
Всички посочени в уеб сайта цени, подлежат на промяна по всяко време и не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.
9-дневен круиз JR 9-NIGHT SPAIN INTENSIVE VOYAGE
JR 9-NIGHT SPAIN INTENSIVE VOYAGE AZAMARA CLUB CRUISES
От:   Лисабон
До:   Барселона


Кораб:   AZAMARA JOURNEY


Дати на отплаване:

2019: 05 Септември; 

Маршрут: LISBON, PORTUGAL | PORTIMAO, PORTUGAL | SEVILLE, SPAIN | GIBRALTAR, UNITED KINGDOM | PALMA DE MALLORCA, SPAIN | VALENCIA, SPAIN | BARCELONA, SPAIN | BARCELONA, SPAIN
каюта с балкон Suite вътрешна каюта външна каюта
Дата* на отплаване с минимална цена: 05.09.2019 05.09.2019 05.09.2019 05.09.2019
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 2856€ 9029€ 3039€ 3129€
*Дата на отплаване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отплаване. Възможно е към цената да се добавят други такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отплаване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз включват: настаняване; хранене; развлечения; бакшиши и такси обслужване; селекция от алкохолни и безалкохолни напитки във всички барове и ресторанти на кораба. За повече подробности посетете страницата за цените на Azamara Cruises чрез линка по-горе. 
*ТАКСИ ОБСЛУЖВАНЕ винаги са включени в цената на круиза.

За детайлни таблици с цени моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 
Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.
За информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, моля позвънете на 0879 521 006.
8-дневен круиз ANCIENT RUINS, LEGENDARY CITIES
ANCIENT RUINS, LEGENDARY CITIES REGENT SEVEN SEAS CRUISES
От:   Чивитавекия
До:   Пирея


Кораб:   Seven Seas Voyager


Дати на отплаване:

2019: 08 Септември; 

Маршрут: ROME (CIVITAVECCHIA) | AMALFI/POSITANO | CATANIA (SICILY) | VALLETTA | NAFPLION | SANTORINI | KUSADASI | ATHENS (PIRAEUS)
Suite
Дата* на отплаване с минимална цена: 08.09.2019
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 15219€
*Дата на отплаване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отплаване. Възможно е към цената да се добавят други такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отплаване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените на Regent Seven Seas Cruises са ULTRA ALL INCLUSIVE, а това означава, че освен настаняване, хранене в до 5 гурме ресторанта и развлечения на борда на кораба, цените включват още: брегови екскурзии във всички пристанища по маршрута; безлимитно ползване на интернет; безлимитна консумация на премиум алкохолни и безалкохолни напитки; бакшиши и такси обслужване; пристанищни такси.
Настаняването е само в луксозни АПАРТАМЕНТИ с балкони (само на кораб Seven Seas Navigator има апартаменти с прозорци - категории H и G, а категория Е е Deluxe Veranda Suite, а не Concierge Suite).
За повече информация прочетете страницата ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ, като ползвате линка по-горе. 
Всички посочени в уеб сайта цени, подлежат на промяна по всяко време и не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.
7-дневен круиз JR 7-NIGHT FRANCE INTENSIVE VOYAGE
JR 7-NIGHT FRANCE INTENSIVE VOYAGE AZAMARA CLUB CRUISES
От:   Барселона
До:   Монте Карло


Кораб:   AZAMARA JOURNEY


Дати на отплаване:

2019: 14 Септември; 

Маршрут: BARCELONA, SPAIN | SETE, FRANCE | PROVENCE(MARSEILLE), FRANCE | SANARY SUR MER, FRANCE | ST.TROPEZ, FRANCE | CALVI, CORSICA | CANNES, FRANCE | MONTE CARLO, MONACO | MONTE CARLO, MONACO
каюта с балкон Suite вътрешна каюта външна каюта
Дата* на отплаване с минимална цена: 14.09.2019 14.09.2019 14.09.2019 14.09.2019
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 2149€ 6499€ 2149€ 2329€
*Дата на отплаване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отплаване. Възможно е към цената да се добавят други такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отплаване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз включват: настаняване; хранене; развлечения; бакшиши и такси обслужване; селекция от алкохолни и безалкохолни напитки във всички барове и ресторанти на кораба. За повече подробности посетете страницата за цените на Azamara Cruises чрез линка по-горе. 
*ТАКСИ ОБСЛУЖВАНЕ винаги са включени в цената на круиза.

За детайлни таблици с цени моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 
Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.
За информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, моля позвънете на 0879 521 006.
12-дневен круиз HOLY LAND TO VATICAN CITY
HOLY LAND TO VATICAN CITY REGENT SEVEN SEAS CRUISES
От:   Пирея
До:   Чивитавекия


Кораб:   Seven Seas Voyager


Дати на отплаване:

2019: 26 Септември; 

Маршрут: ATHENS (PIRAEUS) | RHODES | LIMASSOL | JERUSALEM (ASHDOD) | JERUSALEM (HAIFA) | HERAKLION (CRETE) | VALLETTA | MESSINA (SICILY) | SORRENTO/CAPRI | ROME (CIVITAVECCHIA)
Suite
Дата* на отплаване с минимална цена: 26.09.2019
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 7709€
*Дата на отплаване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отплаване. Възможно е към цената да се добавят други такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отплаване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените на Regent Seven Seas Cruises са ULTRA ALL INCLUSIVE, а това означава, че освен настаняване, хранене в до 5 гурме ресторанта и развлечения на борда на кораба, цените включват още: брегови екскурзии във всички пристанища по маршрута; безлимитно ползване на интернет; безлимитна консумация на премиум алкохолни и безалкохолни напитки; бакшиши и такси обслужване; пристанищни такси.
Настаняването е само в луксозни АПАРТАМЕНТИ с балкони (само на кораб Seven Seas Navigator има апартаменти с прозорци - категории H и G, а категория Е е Deluxe Veranda Suite, а не Concierge Suite).
За повече информация прочетете страницата ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ, като ползвате линка по-горе. 
Всички посочени в уеб сайта цени, подлежат на промяна по всяко време и не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.
8-дневен круиз Greece & Malta on Odyssey
Greece & Malta on Odyssey SEABOURN CRUISES
От:   Пирея
До:   Чивитавекия


Кораб:   SEABOURN ODYSSEY


Дати на отплаване:

2019: 04 Октомври; 

Маршрут: Piraeus (Athens), Greece | Nafplion, Greece | Katakolon (Olympia), Greece | Valletta, Malta | Mgarr (Victoria), Gozo, Malta | Trapani, Italy | Naples (Pompeii), Italy | Civitavecchia (Rome), Italy
Window Suite (с прозорец) Standard Suite (с балкон) Luxury Suite (с балкон)
Дата* на отплаване с минимална цена: 04.10.2019 04.10.2019 04.10.2019
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 3339€ 3839€ 6339€
*Дата на отплаване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отплаване. Възможно е към цената да се добавят други такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отплаване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТ: настаняване; хранене; развлечения; бакшиши и такси обслужване; селекция от алкохолни и безалкохолни напитки във всички барове и ресторанти на кораба, включително минибара в каютата и румсървиса. За повече подробности посетете страницата за цените на Seabourn Cruises чрез линка по-горе. 
Посочените в уеб сайта цени са индикативни, актуализират се веднъж в месеца и отразяват само евентуалните минимални нива на цени по групи каюти, подлежат на промяна по всяко време и не са гарантирани, докато не бъде направена временна резервация за круиз. Информация за реалните цени може да получите по телефон, на база наличните за резервация каюти за конкретен кораб и дата на отплаване.
7-дневен круиз PR 7-NIGHT MONTE CARLO TO BARCELONA VOYAGE
PR 7-NIGHT MONTE CARLO TO BARCELONA VOYAGE AZAMARA CLUB CRUISES
От:   Монте Карло
До:   Барселона


Кораб:   AZAMARA PURSUIT


Дати на отплаване:

2019: 12 Октомври; 

Маршрут: MONTE CARLO, MONACO | PORTO VECCHIO, CORSICA, FRANCE | OLBIA, SARDINIA, ITALY | MAHON, MENORCA, SPAIN | PALMA DE MALLORCA, SPAIN | VALENCIA, SPAIN | TARRAGONA, SPAIN | BARCELONA, SPAIN | BARCELONA, SPAIN
каюта с балкон Suite външна каюта
Дата* на отплаване с минимална цена: 12.10.2019 12.10.2019 12.10.2019
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 1789€ 4629€ 2239€
*Дата на отплаване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отплаване. Възможно е към цената да се добавят други такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отплаване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз включват: настаняване; хранене; развлечения; бакшиши и такси обслужване; селекция от алкохолни и безалкохолни напитки във всички барове и ресторанти на кораба. За повече подробности посетете страницата за цените на Azamara Cruises чрез линка по-горе. 
*ТАКСИ ОБСЛУЖВАНЕ винаги са включени в цената на круиза.

За детайлни таблици с цени моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 
Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.
За информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, моля позвънете на 0879 521 006.
7-дневен круиз Florence & Spain on Odyssey
Florence & Spain on Odyssey SEABOURN CRUISES
От:   Чивитавекия
До:   Барселона


Кораб:   SEABOURN ODYSSEY


Дати на отплаване:

2019: 12 Октомври; 

Маршрут: Civitavecchia (Rome), Italy | Livorno (Florence/Pisa), Italy | Ajaccio, Corsica, France | Toulon, France | Palamos, Spain | Palma de Mallorca, Spain | Valencia, Spain | Barcelona, Spain
Window Suite (с прозорец) Standard Suite (с балкон) Luxury Suite (с балкон)
Дата* на отплаване с минимална цена: 12.10.2019 12.10.2019 12.10.2019
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 4174€ 4574€ 6774€
*Дата на отплаване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отплаване. Възможно е към цената да се добавят други такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отплаване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТ: настаняване; хранене; развлечения; бакшиши и такси обслужване; селекция от алкохолни и безалкохолни напитки във всички барове и ресторанти на кораба, включително минибара в каютата и румсървиса. За повече подробности посетете страницата за цените на Seabourn Cruises чрез линка по-горе. 
Посочените в уеб сайта цени са индикативни, актуализират се веднъж в месеца и отразяват само евентуалните минимални нива на цени по групи каюти, подлежат на промяна по всяко време и не са гарантирани, докато не бъде направена временна резервация за круиз. Информация за реалните цени може да получите по телефон, на база наличните за резервация каюти за конкретен кораб и дата на отплаване.
7-дневен круиз Italy & Greece on Encore
Italy & Greece on Encore SEABOURN CRUISES
От:   Чивитавекия
До:   Пирея


Кораб:   SEABOURN ENCORE


Дати на отплаване:

2019: 14 Октомври; 

Маршрут: Civitavecchia (Rome), Italy | Naples (Pompeii), Italy | Messina, Italy | Crotone, Italy | Kerkira, Nisos Kerkira (Corfu), Gre | Katakolon (Olympia), Greece | Nafplion, Greece | Piraeus (Athens), Greece
Standard Suite (с балкон) Luxury Suite (с балкон)
Дата* на отплаване с минимална цена: 14.10.2019 14.10.2019
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 3646€ 6846€
*Дата на отплаване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отплаване. Възможно е към цената да се добавят други такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отплаване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТ: настаняване; хранене; развлечения; бакшиши и такси обслужване; селекция от алкохолни и безалкохолни напитки във всички барове и ресторанти на кораба, включително минибара в каютата и румсървиса. За повече подробности посетете страницата за цените на Seabourn Cruises чрез линка по-горе. 
Посочените в уеб сайта цени са индикативни, актуализират се веднъж в месеца и отразяват само евентуалните минимални нива на цени по групи каюти, подлежат на промяна по всяко време и не са гарантирани, докато не бъде направена временна резервация за круиз. Информация за реалните цени може да получите по телефон, на база наличните за резервация каюти за конкретен кораб и дата на отплаване.
7-дневен круиз PR 7-NIGHT MEDITERRANEAN MOSAIC VOYAGE
PR 7-NIGHT MEDITERRANEAN MOSAIC VOYAGE AZAMARA CLUB CRUISES
От:   Барселона
До:   Чивитавекия


Кораб:   AZAMARA PURSUIT


Дати на отплаване:

2019: 19 Октомври; 

Маршрут: BARCELONA, SPAIN | PORT VENDRES, FRANCE | PROVENCE (TOULON), FRANCE | MONTE CARLO, MONACO | FLORENCE/PISA(LIVORNO), ITALY | ELBA (PORTOFERRAIO), ITALY | ROME (CIVITAVECCHIA), ITALY
каюта с балкон Suite
Дата* на отплаване с минимална цена: 19.10.2019 19.10.2019
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 1709€ 4549€
*Дата на отплаване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отплаване. Възможно е към цената да се добавят други такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отплаване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз включват: настаняване; хранене; развлечения; бакшиши и такси обслужване; селекция от алкохолни и безалкохолни напитки във всички барове и ресторанти на кораба. За повече подробности посетете страницата за цените на Azamara Cruises чрез линка по-горе. 
*ТАКСИ ОБСЛУЖВАНЕ винаги са включени в цената на круиза.

За детайлни таблици с цени моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 
Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.
За информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, моля позвънете на 0879 521 006.
7-дневен круиз Spanish Isles & Florence on Ovation
Spanish Isles & Florence on Ovation SEABOURN CRUISES
От:   Барселона
До:   Монте Карло


Кораб:   SEABOURN OVATION


Дати на отплаване:

2019: 23 Октомври; 

Маршрут: Barcelona, Spain | Palma de Mallorca, Spain | Mahon, Menorca, Spain | Sete, France | Le Lavandou, France | Portoferraio (Elba), Italy | Livorno (Florence/Pisa), Italy | Monte Carlo, Monaco
Standard Suite (с балкон) Luxury Suite (с балкон)
Дата* на отплаване с минимална цена: 23.10.2019 23.10.2019
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 3134€ 6334€
*Дата на отплаване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отплаване. Възможно е към цената да се добавят други такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отплаване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТ: настаняване; хранене; развлечения; бакшиши и такси обслужване; селекция от алкохолни и безалкохолни напитки във всички барове и ресторанти на кораба, включително минибара в каютата и румсървиса. За повече подробности посетете страницата за цените на Seabourn Cruises чрез линка по-горе. 
Посочените в уеб сайта цени са индикативни, актуализират се веднъж в месеца и отразяват само евентуалните минимални нива на цени по групи каюти, подлежат на промяна по всяко време и не са гарантирани, докато не бъде направена временна резервация за круиз. Информация за реалните цени може да получите по телефон, на база наличните за резервация каюти за конкретен кораб и дата на отплаване.
9-дневен круиз PR 9-NIGHT ITALY, MALTA & SPAIN VOYAGE
PR 9-NIGHT ITALY, MALTA & SPAIN VOYAGE AZAMARA CLUB CRUISES
От:   Чивитавекия
До:   Барселона


Кораб:   AZAMARA PURSUIT


Дати на отплаване:

2019: 26 Октомври; 

Маршрут: ROME (CIVITAVECCHIA), ITALY | SORRENTO, ITALY | AMALFI, ITALY | SIRACUSA, SICILY | VALLETTA, MALTA | CAGLIARI, SARDINIA, ITALY | MAHON, MENORCA, SPAIN | PALMA DE MALLORCA, SPAIN | BARCELONA, SPAIN
каюта с балкон Suite външна каюта
Дата* на отплаване с минимална цена: 26.10.2019 26.10.2019 26.10.2019
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 1969€ 7389€ 2769€
*Дата на отплаване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отплаване. Възможно е към цената да се добавят други такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отплаване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз включват: настаняване; хранене; развлечения; бакшиши и такси обслужване; селекция от алкохолни и безалкохолни напитки във всички барове и ресторанти на кораба. За повече подробности посетете страницата за цените на Azamara Cruises чрез линка по-горе. 
*ТАКСИ ОБСЛУЖВАНЕ винаги са включени в цената на круиза.

За детайлни таблици с цени моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 
Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.
За информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, моля позвънете на 0879 521 006.
7-дневен круиз Riviera Gems & Rome on Ovation
Riviera Gems & Rome on Ovation SEABOURN CRUISES
От:   Монте Карло
До:   Валета


Кораб:   SEABOURN OVATION


Дати на отплаване:

2019: 30 Октомври; 

Маршрут: Monte Carlo, Monaco | La Joliette (Marseille), France | St Tropez, France | Bastia, Corsica, France | Civitavecchia (Rome), Italy | Naples (Pompeii), Italy | Messina, Italy | Valletta, Malta
Standard Suite (с балкон) Luxury Suite (с балкон)
Дата* на отплаване с минимална цена: 30.10.2019 30.10.2019
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 2646€ 6346€
*Дата на отплаване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отплаване. Възможно е към цената да се добавят други такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отплаване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТ: настаняване; хранене; развлечения; бакшиши и такси обслужване; селекция от алкохолни и безалкохолни напитки във всички барове и ресторанти на кораба, включително минибара в каютата и румсървиса. За повече подробности посетете страницата за цените на Seabourn Cruises чрез линка по-горе. 
Посочените в уеб сайта цени са индикативни, актуализират се веднъж в месеца и отразяват само евентуалните минимални нива на цени по групи каюти, подлежат на промяна по всяко време и не са гарантирани, докато не бъде направена временна резервация за круиз. Информация за реалните цени може да получите по телефон, на база наличните за резервация каюти за конкретен кораб и дата на отплаване.
7-дневен круиз Mediterranean Isles on Ovation
Mediterranean Isles on Ovation SEABOURN CRUISES
От:   Валета
До:   Пирея


Кораб:   SEABOURN OVATION


Дати на отплаване:

2019: 06 Ноември; 

Маршрут: Valletta, Malta | Syracuse, Italy | Nafplion, Greece | Mykonos, Greece | Rhodes, Greece | Patmos, Greece | Piraeus (Athens), Greece
Standard Suite (с балкон) Luxury Suite (с балкон)
Дата* на отплаване с минимална цена: 06.11.2019 06.11.2019
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 2701€ 6401€
*Дата на отплаване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отплаване. Възможно е към цената да се добавят други такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отплаване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТ: настаняване; хранене; развлечения; бакшиши и такси обслужване; селекция от алкохолни и безалкохолни напитки във всички барове и ресторанти на кораба, включително минибара в каютата и румсървиса. За повече подробности посетете страницата за цените на Seabourn Cruises чрез линка по-горе. 
Посочените в уеб сайта цени са индикативни, актуализират се веднъж в месеца и отразяват само евентуалните минимални нива на цени по групи каюти, подлежат на промяна по всяко време и не са гарантирани, докато не бъде направена временна резервация за круиз. Информация за реалните цени може да получите по телефон, на база наличните за резервация каюти за конкретен кораб и дата на отплаване.
11-дневен круиз IBERIAN DISCOVERY
IBERIAN DISCOVERY REGENT SEVEN SEAS CRUISES
От:   Барселона
До:   Лисабон


Кораб:   Seven Seas Explorer


Дати на отплаване:

2019: 12 Ноември; 

Маршрут: BARCELONA | CADIZ | CASABLANCA | AGADIR | ARRECIFE (LANZAROTE) | SANTA CRUZ DE TENERIFE | SANTA CRUZ DE LA PALMA | FUNCHAL (MADEIRA) | LISBON | LISBON
Suite
Дата* на отплаване с минимална цена: 12.11.2019
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 6459€
*Дата на отплаване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отплаване. Възможно е към цената да се добавят други такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отплаване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените на Regent Seven Seas Cruises са ULTRA ALL INCLUSIVE, а това означава, че освен настаняване, хранене в до 5 гурме ресторанта и развлечения на борда на кораба, цените включват още: брегови екскурзии във всички пристанища по маршрута; безлимитно ползване на интернет; безлимитна консумация на премиум алкохолни и безалкохолни напитки; бакшиши и такси обслужване; пристанищни такси.
Настаняването е само в луксозни АПАРТАМЕНТИ с балкони (само на кораб Seven Seas Navigator има апартаменти с прозорци - категории H и G, а категория Е е Deluxe Veranda Suite, а не Concierge Suite).
За повече информация прочетете страницата ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ, като ползвате линка по-горе. 
Всички посочени в уеб сайта цени, подлежат на промяна по всяко време и не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.
14-дневен круиз Transatlantic West on Odyssey
Transatlantic West on Odyssey SEABOURN CRUISES
От:   Лисабон
До:   Ст. Мартен


Кораб:   SEABOURN ODYSSEY


Дати на отплаване:

2019: 02 Ноември; 

Маршрут: Lisbon, Portugal | Funchal (Madeira), Portugal | Bridgetown, Barbados | Roseau, Dominica | St. Johns, Antigua and Barbuda | Carambola Beach, Saint Kitts and Ne | Philipsburg, Sint Maarten
Window Suite (с прозорец) Standard Suite (с балкон) Luxury Suite (с балкон)
Дата* на отплаване с минимална цена: 02.11.2019 02.11.2019 02.11.2019
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 3635€ 3835€ 7135€
*Дата на отплаване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отплаване. Възможно е към цената да се добавят други такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отплаване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТ: настаняване; хранене; развлечения; бакшиши и такси обслужване; селекция от алкохолни и безалкохолни напитки във всички барове и ресторанти на кораба, включително минибара в каютата и румсървиса. За повече подробности посетете страницата за цените на Seabourn Cruises чрез линка по-горе. 
Посочените в уеб сайта цени са индикативни, актуализират се веднъж в месеца и отразяват само евентуалните минимални нива на цени по групи каюти, подлежат на промяна по всяко време и не са гарантирани, докато не бъде направена временна резервация за круиз. Информация за реалните цени може да получите по телефон, на база наличните за резервация каюти за конкретен кораб и дата на отплаване.
7-дневен круиз MONARCHS & TSARS
MONARCHS & TSARS REGENT SEVEN SEAS CRUISES
От:   Стокхолм
До:   Копенхаген


Кораб:   Seven Seas Explorer


Дати на отплаване:

2019: 25 Юни; 

Маршрут: STOCKHOLM | HELSINKI | ST. PETERSBURG | TALLINN | BERLIN (WARNEMUNDE) | COPENHAGEN
Suite
Дата* на отплаване с минимална цена: 25.06.2019
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 7259€
*Дата на отплаване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отплаване. Възможно е към цената да се добавят други такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отплаване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените на Regent Seven Seas Cruises са ULTRA ALL INCLUSIVE, а това означава, че освен настаняване, хранене в до 5 гурме ресторанта и развлечения на борда на кораба, цените включват още: брегови екскурзии във всички пристанища по маршрута; безлимитно ползване на интернет; безлимитна консумация на премиум алкохолни и безалкохолни напитки; бакшиши и такси обслужване; пристанищни такси.
Настаняването е само в луксозни АПАРТАМЕНТИ с балкони (само на кораб Seven Seas Navigator има апартаменти с прозорци - категории H и G, а категория Е е Deluxe Veranda Suite, а не Concierge Suite).
За повече информация прочетете страницата ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ, като ползвате линка по-горе. 
Всички посочени в уеб сайта цени, подлежат на промяна по всяко време и не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.
7-дневен круиз St. Petersburg & The Baltic on Ovation
St. Petersburg & The Baltic on Ovation SEABOURN CRUISES
От:   Стокхолм
До:   Копенхаген


Кораб:   SEABOURN OVATION


Дати на отплаване:

2019: 29 Юни; 

Маршрут: Stockholm, Sweden | Tallinn, Estonia | St. Petersburg, Russia | Helsinki, Finland | Copenhagen, Denmark
Standard Suite (с балкон) Luxury Suite (с балкон)
Дата* на отплаване с минимална цена: 29.06.2019 29.06.2019
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 2795€ 8295€
*Дата на отплаване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отплаване. Възможно е към цената да се добавят други такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отплаване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТ: настаняване; хранене; развлечения; бакшиши и такси обслужване; селекция от алкохолни и безалкохолни напитки във всички барове и ресторанти на кораба, включително минибара в каютата и румсървиса. За повече подробности посетете страницата за цените на Seabourn Cruises чрез линка по-горе. 
Посочените в уеб сайта цени са индикативни, актуализират се веднъж в месеца и отразяват само евентуалните минимални нива на цени по групи каюти, подлежат на промяна по всяко време и не са гарантирани, докато не бъде направена временна резервация за круиз. Информация за реалните цени може да получите по телефон, на база наличните за резервация каюти за конкретен кораб и дата на отплаване.
10-дневен круиз PORTRAIT OF ST. PETERSBURG
PORTRAIT OF ST. PETERSBURG REGENT SEVEN SEAS CRUISES
От:   Копенхаген
До:   Стокхолм


Кораб:   Seven Seas Explorer


Дати на отплаване:

2019: 02 Юли; 

Маршрут: COPENHAGEN | BERLIN (WARNEMUNDE) | KLAIPEDA | RIGA | TALLINN | ST. PETERSBURG | HELSINKI | STOCKHOLM
Suite
Дата* на отплаване с минимална цена: 02.07.2019
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 5678€
*Дата на отплаване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отплаване. Възможно е към цената да се добавят други такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отплаване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените на Regent Seven Seas Cruises са ULTRA ALL INCLUSIVE, а това означава, че освен настаняване, хранене в до 5 гурме ресторанта и развлечения на борда на кораба, цените включват още: брегови екскурзии във всички пристанища по маршрута; безлимитно ползване на интернет; безлимитна консумация на премиум алкохолни и безалкохолни напитки; бакшиши и такси обслужване; пристанищни такси.
Настаняването е само в луксозни АПАРТАМЕНТИ с балкони (само на кораб Seven Seas Navigator има апартаменти с прозорци - категории H и G, а категория Е е Deluxe Veranda Suite, а не Concierge Suite).
За повече информация прочетете страницата ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ, като ползвате линка по-горе. 
Всички посочени в уеб сайта цени, подлежат на промяна по всяко време и не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.
10-дневен круиз EUROPEAN HERITAGE
EUROPEAN HERITAGE REGENT SEVEN SEAS CRUISES
От:   Стокхолм
До:   Копенхаген


Кораб:   Seven Seas Explorer


Дати на отплаване:

2019: 12 Юли; 

Маршрут: STOCKHOLM | TALLINN | ST. PETERSBURG | HELSINKI | RIGA | KLAIPEDA | BERLIN (WARNEMUNDE) | COPENHAGEN
Suite
Дата* на отплаване с минимална цена: 12.07.2019
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 5678€
*Дата на отплаване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отплаване. Възможно е към цената да се добавят други такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отплаване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените на Regent Seven Seas Cruises са ULTRA ALL INCLUSIVE, а това означава, че освен настаняване, хранене в до 5 гурме ресторанта и развлечения на борда на кораба, цените включват още: брегови екскурзии във всички пристанища по маршрута; безлимитно ползване на интернет; безлимитна консумация на премиум алкохолни и безалкохолни напитки; бакшиши и такси обслужване; пристанищни такси.
Настаняването е само в луксозни АПАРТАМЕНТИ с балкони (само на кораб Seven Seas Navigator има апартаменти с прозорци - категории H и G, а категория Е е Deluxe Veranda Suite, а не Concierge Suite).
За повече информация прочетете страницата ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ, като ползвате линка по-горе. 
Всички посочени в уеб сайта цени, подлежат на промяна по всяко време и не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.
10-дневен круиз JR 10-NIGHT NORTHERN CAPITALS VOYAGE
JR 10-NIGHT NORTHERN CAPITALS VOYAGE AZAMARA CLUB CRUISES
От:   Копенхаген
До:   Саутхемптън


Кораб:   AZAMARA JOURNEY


Дати на отплаване:

2019: 17 Август; 

Маршрут: COPENHAGEN, DENMARK | NEWCASTLE UPON TYNE, U.K. | EDINBURGH (LEITH), SCOTLAND | AMSTERDAM, NETHERLANDS | ANTWERP, BELGIUM | BRUGES, (ZEEBRUGGE), BELGIUM | SOUTHAMPTON, ENGLAND
каюта с балкон Suite вътрешна каюта
Дата* на отплаване с минимална цена: 17.08.2019 17.08.2019 17.08.2019
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 1784€ 4269€ 1779€
*Дата на отплаване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отплаване. Възможно е към цената да се добавят други такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отплаване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз включват: настаняване; хранене; развлечения; бакшиши и такси обслужване; селекция от алкохолни и безалкохолни напитки във всички барове и ресторанти на кораба. За повече подробности посетете страницата за цените на Azamara Cruises чрез линка по-горе. 
*ТАКСИ ОБСЛУЖВАНЕ винаги са включени в цената на круиза.

За детайлни таблици с цени моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 
Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.
За информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, моля позвънете на 0879 521 006.
9-дневен круиз JR 9-NIGHT WINE & ROMANCE VOYAGE
JR 9-NIGHT WINE & ROMANCE VOYAGE AZAMARA CLUB CRUISES
От:   Саутхемптън
До:   Лисабон


Кораб:   AZAMARA JOURNEY


Дати на отплаване:

2019: 27 Август; 

Маршрут: SOUTHAMPTON, ENGLAND | ST. MALO, FRANCE | BELLE ISLE, FRANCE | BORDEAUX, FRANCE | BILBAO, SPAIN | GIJON, SPAIN | LISBON, PORTUGAL
каюта с балкон Suite външна каюта
Дата* на отплаване с минимална цена: 27.08.2019 27.08.2019 27.08.2019
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 3058€ 8519€ 2619€
*Дата на отплаване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отплаване. Възможно е към цената да се добавят други такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отплаване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз включват: настаняване; хранене; развлечения; бакшиши и такси обслужване; селекция от алкохолни и безалкохолни напитки във всички барове и ресторанти на кораба. За повече подробности посетете страницата за цените на Azamara Cruises чрез линка по-горе. 
*ТАКСИ ОБСЛУЖВАНЕ винаги са включени в цената на круиза.

За детайлни таблици с цени моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 
Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.
За информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, моля позвънете на 0879 521 006.
10-дневен круиз CELEBRATE THE 49TH STATE
CELEBRATE THE 49TH STATE REGENT SEVEN SEAS CRUISES
От:   Сиуорд
До:   Ванкувър


Кораб:   Seven Seas Mariner


Дати на отплаване:

2019: 03 Юли; 

Маршрут: ANCHORAGE (SEWARD) | JUNEAU | ICY STRAIT POINT | SKAGWAY | SITKA | KETCHIKAN | PRINCE RUPERT | VICTORIA | VANCOUVER
Suite
Дата* на отплаване с минимална цена: 03.07.2019
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 7209€
*Дата на отплаване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отплаване. Възможно е към цената да се добавят други такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отплаване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените на Regent Seven Seas Cruises са ULTRA ALL INCLUSIVE, а това означава, че освен настаняване, хранене в до 5 гурме ресторанта и развлечения на борда на кораба, цените включват още: брегови екскурзии във всички пристанища по маршрута; безлимитно ползване на интернет; безлимитна консумация на премиум алкохолни и безалкохолни напитки; бакшиши и такси обслужване; пристанищни такси.
Настаняването е само в луксозни АПАРТАМЕНТИ с балкони (само на кораб Seven Seas Navigator има апартаменти с прозорци - категории H и G, а категория Е е Deluxe Veranda Suite, а не Concierge Suite).
За повече информация прочетете страницата ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ, като ползвате линка по-горе. 
Всички посочени в уеб сайта цени, подлежат на промяна по всяко време и не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.
7-дневен круиз FOLKTALES & WHALE TAILS
FOLKTALES & WHALE TAILS REGENT SEVEN SEAS CRUISES
От:   Ванкувър
До:   Сиуорд


Кораб:   Seven Seas Mariner


Дати на отплаване:

2019: 04 Септември; 

Маршрут: VANCOUVER | KETCHIKAN | JUNEAU | SKAGWAY | SITKA | ANCHORAGE (SEWARD)
Suite
Дата* на отплаване с минимална цена: 04.09.2019
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 4359€
*Дата на отплаване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отплаване. Възможно е към цената да се добавят други такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отплаване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените на Regent Seven Seas Cruises са ULTRA ALL INCLUSIVE, а това означава, че освен настаняване, хранене в до 5 гурме ресторанта и развлечения на борда на кораба, цените включват още: брегови екскурзии във всички пристанища по маршрута; безлимитно ползване на интернет; безлимитна консумация на премиум алкохолни и безалкохолни напитки; бакшиши и такси обслужване; пристанищни такси.
Настаняването е само в луксозни АПАРТАМЕНТИ с балкони (само на кораб Seven Seas Navigator има апартаменти с прозорци - категории H и G, а категория Е е Deluxe Veranda Suite, а не Concierge Suite).
За повече информация прочетете страницата ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ, като ползвате линка по-горе. 
Всички посочени в уеб сайта цени, подлежат на промяна по всяко време и не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.
10-дневен круиз SPIRIT OF NEW ENGLAND
SPIRIT OF NEW ENGLAND REGENT SEVEN SEAS CRUISES
От:   Ню Йорк
До:   Монреал


Кораб:   Seven Seas Navigator


Дати на отплаване:

2019: 03 Септември; 

Маршрут: NEW YORK | NEWPORT | TRANSIT THE CAPE COD CANAL | BOSTON | BAR HARBOR | SAINT JOHN (BAY OF FUNDY) | HALIFAX | SYDNEY | SAGUENAY | QUEBEC CITY | MONTREAL
Suite
Дата* на отплаване с минимална цена: 03.09.2019
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 4409€
*Дата на отплаване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отплаване. Възможно е към цената да се добавят други такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отплаване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените на Regent Seven Seas Cruises са ULTRA ALL INCLUSIVE, а това означава, че освен настаняване, хранене в до 5 гурме ресторанта и развлечения на борда на кораба, цените включват още: брегови екскурзии във всички пристанища по маршрута; безлимитно ползване на интернет; безлимитна консумация на премиум алкохолни и безалкохолни напитки; бакшиши и такси обслужване; пристанищни такси.
Настаняването е само в луксозни АПАРТАМЕНТИ с балкони (само на кораб Seven Seas Navigator има апартаменти с прозорци - категории H и G, а категория Е е Deluxe Veranda Suite, а не Concierge Suite).
За повече информация прочетете страницата ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ, като ползвате линка по-горе. 
Всички посочени в уеб сайта цени, подлежат на промяна по всяко време и не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.
10-дневен круиз HISTORIC ATLANTIC SHORES
HISTORIC ATLANTIC SHORES REGENT SEVEN SEAS CRUISES
От:   Монреал
До:   Ню Йорк


Кораб:   Seven Seas Navigator


Дати на отплаване:

2019: 13 Септември; 

Маршрут: MONTREAL | QUEBEC CITY | SAGUENAY | SYDNEY | HALIFAX | SAINT JOHN (BAY OF FUNDY) | BAR HARBOR | BOSTON | TRANSIT THE CAPE COD CANAL | NEWPORT | NEW YORK
Suite
Дата* на отплаване с минимална цена: 13.09.2019
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 6049€
*Дата на отплаване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отплаване. Възможно е към цената да се добавят други такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отплаване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените на Regent Seven Seas Cruises са ULTRA ALL INCLUSIVE, а това означава, че освен настаняване, хранене в до 5 гурме ресторанта и развлечения на борда на кораба, цените включват още: брегови екскурзии във всички пристанища по маршрута; безлимитно ползване на интернет; безлимитна консумация на премиум алкохолни и безалкохолни напитки; бакшиши и такси обслужване; пристанищни такси.
Настаняването е само в луксозни АПАРТАМЕНТИ с балкони (само на кораб Seven Seas Navigator има апартаменти с прозорци - категории H и G, а категория Е е Deluxe Veranda Suite, а не Concierge Suite).
За повече информация прочетете страницата ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ, като ползвате линка по-горе. 
Всички посочени в уеб сайта цени, подлежат на промяна по всяко време и не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.
18-дневен круиз ALOHA TO EDEN
ALOHA TO EDEN REGENT SEVEN SEAS CRUISES
От:   Лос Анджелис
До:   Папеете


Кораб:   Seven Seas Navigator


Дати на отплаване:

2019: 05 Декември; 

Маршрут: LOS ANGELES | NAWILIWILI | HONOLULU | KAHULUI | NUKU HIVA | FAKARAVA | BORA BORA | MOOREA | PAPEETE (TAHITI) | PAPEETE (TAHITI)
Suite
Дата* на отплаване с минимална цена: 05.12.2019
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 4895€
*Дата на отплаване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отплаване. Възможно е към цената да се добавят други такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отплаване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените на Regent Seven Seas Cruises са ULTRA ALL INCLUSIVE, а това означава, че освен настаняване, хранене в до 5 гурме ресторанта и развлечения на борда на кораба, цените включват още: брегови екскурзии във всички пристанища по маршрута; безлимитно ползване на интернет; безлимитна консумация на премиум алкохолни и безалкохолни напитки; бакшиши и такси обслужване; пристанищни такси.
Настаняването е само в луксозни АПАРТАМЕНТИ с балкони (само на кораб Seven Seas Navigator има апартаменти с прозорци - категории H и G, а категория Е е Deluxe Veranda Suite, а не Concierge Suite).
За повече информация прочетете страницата ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ, като ползвате линка по-горе. 
Всички посочени в уеб сайта цени, подлежат на промяна по всяко време и не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.
11-дневен круиз SOUTH PACIFIC SUNSETS
SOUTH PACIFIC SUNSETS REGENT SEVEN SEAS CRUISES
От:   Папеете
До:   Папеете


Кораб:   Seven Seas Navigator


Дати на отплаване:

2019: 23 Декември; 

Маршрут: PAPEETE (TAHITI) | MOOREA | FAKARAVA | NUKU HIVA | RANGIROA | BORA BORA | RAIATEA | HUAHINE | PAPEETE (TAHITI)
Suite
Дата* на отплаване с минимална цена: 23.12.2019
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 4847€
*Дата на отплаване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отплаване. Възможно е към цената да се добавят други такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отплаване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените на Regent Seven Seas Cruises са ULTRA ALL INCLUSIVE, а това означава, че освен настаняване, хранене в до 5 гурме ресторанта и развлечения на борда на кораба, цените включват още: брегови екскурзии във всички пристанища по маршрута; безлимитно ползване на интернет; безлимитна консумация на премиум алкохолни и безалкохолни напитки; бакшиши и такси обслужване; пристанищни такси.
Настаняването е само в луксозни АПАРТАМЕНТИ с балкони (само на кораб Seven Seas Navigator има апартаменти с прозорци - категории H и G, а категория Е е Deluxe Veranda Suite, а не Concierge Suite).
За повече информация прочетете страницата ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ, като ползвате линка по-горе. 
Всички посочени в уеб сайта цени, подлежат на промяна по всяко време и не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.
10-дневен круиз BEYOND THE BLUE LAGOON
BEYOND THE BLUE LAGOON REGENT SEVEN SEAS CRUISES
От:   Папеете
До:   Папеете


Кораб:   Seven Seas Navigator


Дати на отплаване:

2020: 28 Март; 

Маршрут: PAPEETE (TAHITI) | MOOREA | FAKARAVA | NUKU HIVA | RANGIROA | BORA BORA | RAIATEA | PAPEETE (TAHITI)
Suite
Дата* на отплаване с минимална цена: 28.03.2020
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 5229€
*Дата на отплаване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отплаване. Възможно е към цената да се добавят други такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отплаване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените на Regent Seven Seas Cruises са ULTRA ALL INCLUSIVE, а това означава, че освен настаняване, хранене в до 5 гурме ресторанта и развлечения на борда на кораба, цените включват още: брегови екскурзии във всички пристанища по маршрута; безлимитно ползване на интернет; безлимитна консумация на премиум алкохолни и безалкохолни напитки; бакшиши и такси обслужване; пристанищни такси.
Настаняването е само в луксозни АПАРТАМЕНТИ с балкони (само на кораб Seven Seas Navigator има апартаменти с прозорци - категории H и G, а категория Е е Deluxe Veranda Suite, а не Concierge Suite).
За повече информация прочетете страницата ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ, като ползвате линка по-горе. 
Всички посочени в уеб сайта цени, подлежат на промяна по всяко време и не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.
18-дневен круиз ANCIENT CULTURES, POLYNESIA TO PERU
ANCIENT CULTURES, POLYNESIA TO PERU REGENT SEVEN SEAS CRUISES
От:   Папеете
До:   Калао (Лима)


Кораб:   Seven Seas Navigator


Дати на отплаване:

2020: 07 Април; 

Маршрут: PAPEETE (TAHITI) | MOOREA | RAIATEA | BORA BORA | RANGIROA | FAKARAVA | EASTER ISLAND | LIMA (CALLAO) | LIMA (CALLAO)
Suite
Дата* на отплаване с минимална цена: 07.04.2020
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 8569€
*Дата на отплаване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отплаване. Възможно е към цената да се добавят други такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отплаване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените на Regent Seven Seas Cruises са ULTRA ALL INCLUSIVE, а това означава, че освен настаняване, хранене в до 5 гурме ресторанта и развлечения на борда на кораба, цените включват още: брегови екскурзии във всички пристанища по маршрута; безлимитно ползване на интернет; безлимитна консумация на премиум алкохолни и безалкохолни напитки; бакшиши и такси обслужване; пристанищни такси.
Настаняването е само в луксозни АПАРТАМЕНТИ с балкони (само на кораб Seven Seas Navigator има апартаменти с прозорци - категории H и G, а категория Е е Deluxe Veranda Suite, а не Concierge Suite).
За повече информация прочетете страницата ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ, като ползвате линка по-горе. 
Всички посочени в уеб сайта цени, подлежат на промяна по всяко време и не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.
24-дневен круиз ISPIRED IBERIA & THE IVORY COAST
ISPIRED IBERIA & THE IVORY COAST REGENT SEVEN SEAS CRUISES
От:   Лисабон
До:   Кейп Таун


Кораб:   Seven Seas Voyager


Дати на отплаване:

2020: 14 Ноември; 

Маршрут: LISBON | PORTIMAO | SANTA CRUZ DE LA PALMA | SANTA CRUZ DE TENERIFE | MINDELO (SAO VICENTE) | DAKAR | BANJUL | ABIDJAN | TAKORADI | LOME | SAO TOME | WALVIS BAY | CAPE TOWN | CAPE TOWN
Suite
Дата* на отплаване с минимална цена: 14.11.2020
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 13629€
*Дата на отплаване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отплаване. Възможно е към цената да се добавят други такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отплаване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените на Regent Seven Seas Cruises са ULTRA ALL INCLUSIVE, а това означава, че освен настаняване, хранене в до 5 гурме ресторанта и развлечения на борда на кораба, цените включват още: брегови екскурзии във всички пристанища по маршрута; безлимитно ползване на интернет; безлимитна консумация на премиум алкохолни и безалкохолни напитки; бакшиши и такси обслужване; пристанищни такси.
Настаняването е само в луксозни АПАРТАМЕНТИ с балкони (само на кораб Seven Seas Navigator има апартаменти с прозорци - категории H и G, а категория Е е Deluxe Veranda Suite, а не Concierge Suite).
За повече информация прочетете страницата ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ, като ползвате линка по-горе. 
Всички посочени в уеб сайта цени, подлежат на промяна по всяко време и не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.
146-дневен круиз World Cruise 2020 on Seabourn Sojourn
World Cruise 2020 on Seabourn Sojourn SEABOURN CRUISES
От:   Маями
До:   Сан Франциско


Кораб:   SEABOURN SOJOURN


Дати на отплаване:

2020: 04 Януари; 

Маршрут: Miami, Florida, US | Key West, Florida, US | Cartagena, Colombia | Oranjestad, Aruba | Kralendijk, Bonaire | Saline Bay, Mayreau, St. Vincent an | Bridgetown, Barbados | Mindelo, Cape Verde | Dakar, Senegal | Banjul, Gambia | Abidjan, Ivory Coast | Takoradi, Ghana | Luanda, Angola | Crossing the Equator | Walvis Bay, Namibia | Luderitz, Namibia | Cape Town, South Africa | Passing the Cape of Good Hope | Durban, South Africa | Richards Bay, South Africa | Ilha de Mocambique, Mozambique | Andoany (Hell-Ville), Nosy-Be, Mada | Zanzibar, Tanzania | Mombasa, Kenya | Victoria, Mahe, Seychelles | Praslin, Seychelles | Male, Maldives | Colombo, Sri Lanka | Hambantota, Sri Lanka | Chennai (Madras), India | Sabang, Pulau Weh, Indonesia | Phuket, Thailand | Porto Malai, Langkawi, Malaysia | Penang, Malaysia | Port Klang (Kuala Lumpur), Malaysia | Singapore | Laem Chabang (Bangkok), Thailand | Ko Kood, Thailand | Sihanoukville, Cambodia | Ho Chi Minh City (Saigon), Vietnam | Hong Kong, China | Hundred Islands, Philippines | Manila, Philippines | Puerto Princesa, Philippines | Benoa (Denpasar), Bali, Indonesia | Komodo Island, Indonesia | Darwin, Australia | Cairns, Australia | Townsville, Australia | Airlie Beach, Queensland, Australia | Brisbane, Australia | Sydney, Australia | Noumea, New Caledonia | Kuto, Ile des Pins, New Caledonia | Suva, Viti Levu, Fiji Islands | Savusavu, Vanua Levi, Fiji | Apia, Upolo, Samoa | Cross International Dateline | Pago Pago, Tutuila, American Samoa | Tabuaeran (Fanning Island), Kiribat | Kona, Hawaii, US | Honolulu, Hawaii, US | Manele Bay, Lanai, Hawaii, US | Passing the Golden Gate Bridge | San Francisco, California, US | San Francisco, California, US
Window Suite (с прозорец) Standard Suite (с балкон)
Дата* на отплаване с минимална цена: 04.01.2020 04.01.2020
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 55929€ 66429€
*Дата на отплаване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отплаване. Възможно е към цената да се добавят други такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отплаване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТ: настаняване; хранене; развлечения; бакшиши и такси обслужване; селекция от алкохолни и безалкохолни напитки във всички барове и ресторанти на кораба, включително минибара в каютата и румсървиса. За повече подробности посетете страницата за цените на Seabourn Cruises чрез линка по-горе. 
Посочените в уеб сайта цени са индикативни, актуализират се веднъж в месеца и отразяват само евентуалните минимални нива на цени по групи каюти, подлежат на промяна по всяко време и не са гарантирани, докато не бъде направена временна резервация за круиз. Информация за реалните цени може да получите по телефон, на база наличните за резервация каюти за конкретен кораб и дата на отплаване.
78-дневен круиз From Miami to Singapore on Seabourn Sojourn
From Miami to Singapore on Seabourn Sojourn SEABOURN CRUISES
От:   Маями
До:   Сингапур


Кораб:   SEABOURN SOJOURN


Дати на отплаване:

2020: 04 Януари; 

Маршрут: Miami, Florida, US | Key West, Florida, US | Cartagena, Colombia | Oranjestad, Aruba | Kralendijk, Bonaire | Saline Bay, Mayreau, St. Vincent an | Bridgetown, Barbados | Mindelo, Cape Verde | Dakar, Senegal | Banjul, Gambia | Abidjan, Ivory Coast | Takoradi, Ghana | Luanda, Angola | Crossing the Equator | Walvis Bay, Namibia | Luderitz, Namibia | Cape Town, South Africa | Passing the Cape of Good Hope | Durban, South Africa | Richards Bay, South Africa | Ilha de Mocambique, Mozambique | Andoany (Hell-Ville), Nosy-Be, Mada | Zanzibar, Tanzania | Mombasa, Kenya | Victoria, Mahe, Seychelles | Praslin, Seychelles | Male, Maldives | Colombo, Sri Lanka | Hambantota, Sri Lanka | Chennai (Madras), India | Sabang, Pulau Weh, Indonesia | Phuket, Thailand | Porto Malai, Langkawi, Malaysia | Penang, Malaysia | Port Klang (Kuala Lumpur), Malaysia | Singapore | Singapore
Window Suite (с прозорец) Standard Suite (с балкон)
Дата* на отплаване с минимална цена: 04.01.2020 04.01.2020
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 29814€ 39214€
*Дата на отплаване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отплаване. Възможно е към цената да се добавят други такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отплаване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТ: настаняване; хранене; развлечения; бакшиши и такси обслужване; селекция от алкохолни и безалкохолни напитки във всички барове и ресторанти на кораба, включително минибара в каютата и румсървиса. За повече подробности посетете страницата за цените на Seabourn Cruises чрез линка по-горе. 
Посочените в уеб сайта цени са индикативни, актуализират се веднъж в месеца и отразяват само евентуалните минимални нива на цени по групи каюти, подлежат на промяна по всяко време и не са гарантирани, докато не бъде направена временна резервация за круиз. Информация за реалните цени може да получите по телефон, на база наличните за резервация каюти за конкретен кораб и дата на отплаване.
39-дневен круиз Atlantic & Africa on Seabourn Sojourn
Atlantic & Africa on Seabourn Sojourn SEABOURN CRUISES
От:   Маями
До:   Кейп Таун


Кораб:   SEABOURN SOJOURN


Дати на отплаване:

2020: 04 Януари; 

Маршрут: Miami, Florida, US | Key West, Florida, US | Cartagena, Colombia | Oranjestad, Aruba | Kralendijk, Bonaire | Saline Bay, Mayreau, St. Vincent an | Bridgetown, Barbados | Mindelo, Cape Verde | Dakar, Senegal | Banjul, Gambia | Abidjan, Ivory Coast | Takoradi, Ghana | Luanda, Angola | Crossing the Equator | Walvis Bay, Namibia | Luderitz, Namibia | Cape Town, South Africa | Cape Town, South Africa
Window Suite (с прозорец) Standard Suite (с балкон)
Дата* на отплаване с минимална цена: 04.01.2020 04.01.2020
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 19366€ 23666€
*Дата на отплаване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отплаване. Възможно е към цената да се добавят други такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отплаване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТ: настаняване; хранене; развлечения; бакшиши и такси обслужване; селекция от алкохолни и безалкохолни напитки във всички барове и ресторанти на кораба, включително минибара в каютата и румсървиса. За повече подробности посетете страницата за цените на Seabourn Cruises чрез линка по-горе. 
Посочените в уеб сайта цени са индикативни, актуализират се веднъж в месеца и отразяват само евентуалните минимални нива на цени по групи каюти, подлежат на промяна по всяко време и не са гарантирани, докато не бъде направена временна резервация за круиз. Информация за реалните цени може да получите по телефон, на база наличните за резервация каюти за конкретен кораб и дата на отплаване.
39-дневен круиз Africa & India on Seabourn Sojourn
Africa & India on Seabourn Sojourn SEABOURN CRUISES
От:   Кейп Таун
До:   Сингапур


Кораб:   SEABOURN SOJOURN


Дати на отплаване:

2020: 12 Февруари; 

Маршрут: Cape Town, South Africa | Passing the Cape of Good Hope | Durban, South Africa | Richards Bay, South Africa | Ilha de Mocambique, Mozambique | Andoany (Hell-Ville), Nosy-Be, Mada | Zanzibar, Tanzania | Mombasa, Kenya | Victoria, Mahe, Seychelles | Praslin, Seychelles | Crossing the Equator | Male, Maldives | Colombo, Sri Lanka | Hambantota, Sri Lanka | Chennai (Madras), India | Sabang, Pulau Weh, Indonesia | Phuket, Thailand | Porto Malai, Langkawi, Malaysia | Penang, Malaysia | Port Klang (Kuala Lumpur), Malaysia | Singapore | Singapore
Window Suite (с прозорец) Standard Suite (с балкон)
Дата* на отплаване с минимална цена: 12.02.2020 12.02.2020
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 17454€ 21154€
*Дата на отплаване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отплаване. Възможно е към цената да се добавят други такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отплаване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТ: настаняване; хранене; развлечения; бакшиши и такси обслужване; селекция от алкохолни и безалкохолни напитки във всички барове и ресторанти на кораба, включително минибара в каютата и румсървиса. За повече подробности посетете страницата за цените на Seabourn Cruises чрез линка по-горе. 
Посочените в уеб сайта цени са индикативни, актуализират се веднъж в месеца и отразяват само евентуалните минимални нива на цени по групи каюти, подлежат на промяна по всяко време и не са гарантирани, докато не бъде направена временна резервация за круиз. Информация за реалните цени може да получите по телефон, на база наличните за резервация каюти за конкретен кораб и дата на отплаване.
12-дневен круиз Jewels Of The South China Sea on Sojourn
Jewels Of The South China Sea on Sojourn SEABOURN CRUISES
От:   Сингапур
До:   Хонг Конг


Кораб:   SEABOURN SOJOURN


Дати на отплаване:

2020: 22 Март; 

Маршрут: Singapore | Laem Chabang (Bangkok), Thailand | Ko Kood, Thailand | Sihanoukville, Cambodia | Ho Chi Minh City (Saigon), Vietnam | Hong Kong, China | Hong Kong, China
Standard Suite (с балкон) Window Suite (с прозорец)
Дата* на отплаване с минимална цена: 22.03.2020 22.03.2020
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 6902€ 6402€
*Дата на отплаване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отплаване. Възможно е към цената да се добавят други такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отплаване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТ: настаняване; хранене; развлечения; бакшиши и такси обслужване; селекция от алкохолни и безалкохолни напитки във всички барове и ресторанти на кораба, включително минибара в каютата и румсървиса. За повече подробности посетете страницата за цените на Seabourn Cruises чрез линка по-горе. 
Посочените в уеб сайта цени са индикативни, актуализират се веднъж в месеца и отразяват само евентуалните минимални нива на цени по групи каюти, подлежат на промяна по всяко време и не са гарантирани, докато не бъде направена временна резервация за круиз. Информация за реалните цени може да получите по телефон, на база наличните за резервация каюти за конкретен кораб и дата на отплаване.