75% ОТСТЪПКА ЗА ВТОРИЯ ГОСТ В ДВОЙНА КАЮТА


НОВАТА ГОДИНА ЗАПОЧВА С НОВИ АТРАКТИВНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА КРУИЗИ

Резервирайте премиум круиз в Европа с кораб на Celebrity Cruises, до 07.02.2023 и ще получите

ТРИ ЧУДЕСНИ ОТСТЪПКИ*

  1. 75% отстъпка от цената за круиз за втория гост в двойна каюта
  2. 200$ борден кредит за двойна каюта с балкон или 100$ борден кредит за вътрешна каюта или каюта с прозорец
  3. Възможност за надграждане до тарифа ALL INCLUDED, само за 49€ за човек на ден. По този начин, освен стандартните елементи /настаняване, хранене и пристанищни такси/ ще получите също пакет алкохолни и безалкохолни напитки и безлимитно ползване на интернет.


*Отстъпките и бордният кредит не се комбинират с други тарифи, като например Exciting Deal и Senior Tariffs. Бордният кредит и надграждането до тарифа ALL INCLUDED са валидни само за нови резервации и не могат да се прилагат спрямо вече съществуващи потвърдени резервации за круиз. 

Наличностите от свободни каюти и базовите цени, спрямо които се изчислява отстъпката, се променят динамично, в зависимост от запълняемостта на корабите. Цените за първия гост в двойна каюта са публикувани в детайлните ценови таблици, към различните дати на отплаване. Търсете цените по тарифа NOPERKBO75. Точни цени за двойна каюта, с приложена отстъпка, или за каюти за тройна и четворна заетост, може да получите като направите запитване на тел. 0879 521 006 или по имейл: info@contitrans-m.com. Необходимо е да посочите името на кораба, желаната дата на отплаване, броя на пасажерите в каютата, възрастта на пасажерите на 3-то/4-то легло в каютата, ако търсите каюта за тройна или четворна заетост.

ПРЕМИУМ КРУИЗИ СЪС CELEBRITY CRUISES

Celebrity Cruises e компания от премиум сегмента в круизната индустрия с амбицията да бъде сред първите в класацията. Създадена в далечната 1989 година, CELEBRITY неотклонно следва стандартите, които правят морските круизи предпочитан начин за почивка, пътешествие и развлечение. Корабите, носещи емблемата “X” са символ на модерния лукс, предпочитан от млади по дух и възраст  любители на морето, разполагащи с прилични финансови възможности. 

Флотилията на Celebrity Cruises се състои от 17 круизни кораба от премиум клас. Два от корабите са предназначени само за експедиционни круизи из архипелага Галапагос. Компанията изпълнява програма за пълно обновяване на по-старите кораби от флотилията си. Последният кораб преминал през такова обновяване е Celebrity Millennium, който посрещна в COVID-кризата като стар кораб, но през 2021 г. вече е чисто нов, с напълно обновен интериорен дизайн, както и с напълно обновена навигационна част. 

Най-новият круизен кораб от флотилията е Celebrity Ascent. Той беше пуснат в експлоатация през ноември 2023 г.. Последният кораб от най-новия клас, т.нар. EDGE-серия, се очаква да бъде готов през 2025 г. Той ще се казва Celebrity Xcel и круизите планирани с него вече са в продажба.

Всичко за модерните и много впечатляващи кораби от EDGE-клас може да прочетете ТУК

Ако търсите обаче кораб с по-интимна атмосфера и с по-малко пасажери на борда, няма да сбъркате ако изберете круиз с кой да е от останалите кораби от флотилията на Celebrity Cruises. Високото качество на круизния продукт и на предлаганите услуги е гарантирано! 

НАЙ-ДОБРИТЕ СЕЛЕКЦИИ ОТ ПРЕМИУМ КРУИЗИ ПО РЕГИОНИ, ЗА ПЪТУВАНИЯ ПРЕЗ 2024 ЩЕ НАМЕРИТЕ НА ЛИНКОВЕТЕ ПО-ДОЛУ.

КРУИЗИ В ЗАПАДНО СРЕДИЗЕМНОМОРИЕ - ИТАЛИЯ, ИСПАНИЯ, ФРАНЦИЯ, ПОРТУГАЛИЯ


 

КРУИЗИ ИЗ ГРЪЦКИТЕ ОСТРОВИ, ХЪРВАТСКА, ИТАЛИЯ, ЧЕРНА ГОРА И ТУРЦИЯ


 

КРУИЗИ ДО НОРВЕЖКИТЕ ФИОРДИ, ИСЛАНДИЯ И БРИТАНСКИТЕ ОСТРОВИ


 

КРУИЗИ ИЗ СКАНДИНАВСКИТЕ ДЪРЖАВИ


 

КРУИЗИ С НАЙ-НОВИЯ КОРАБ В ЕВРОПА ЗА 2024 ГОДИНА - CELEBRITY ASCENT


 

КРУИЗИ В ЮЖНА АМЕРИКА И ДО АНТАРКТИКА


 

КРУИЗИ В КАРИБИТЕ ОТ ФОРТ ЛОДЪРДЕЙЛ, ФЛОРИДА, САЩ*


*За резервация на круиз е необходимо да разполагате с многократна туристическа виза за САЩ
 

КРУИЗИ ДО ПОРТУГАЛИЯ, КАНАРСКИТЕ ОСТРОВИ И МАРОКО