7-ДНЕВЕН КРУИЗ ГРЪЦКИ ОСТРОВИ ОТ ПИРЕЯ


ВЕЛИКОЛЕПЕН 7-ДНЕВЕН КРУИЗ ИЗ ГРЪЦКИТЕ ОСТРОВИ
ЛЯТО 2022 ОТПЛАВАНИЯ ОТ ПИРЕЯ (АТИНА)

Круизна агенция CONTITRANS M Ltd. предлага на вниманието ви класически круиз из гръцките острови. Маршрутът е изключително наситен, включва 7 пристанища, които се посещават в рамките на 6 дни. Това става възможно благодарение на близостта между изключително живописния и много интересен остров Патмос и Кушадасъ. Островът е разположен недалеч от егейското крайбрежие на Турция и разстоянието между турския курорт и Патмос се преодолява само за няколко часа, така че, в рамките на един ден може да разгледате Ефес, да се разходите из чаршията на Кушадасъ и да се насладите на вечерния си престой в Патмос, който със сигурност ще ви очарова! Що се отнася до останалите пристанища – Санторини, Родос, Миконос, Корфу и Кефалония, те са толкова популярни, че нямат нужда от допълнителна реклама. Все пак обаче, в текста по-долу, ще намерите някои идеи за приятно прекарване на времето по тези места, на които може да сте били, може и да не сте, но така или иначе те ви приканват и дори примамват да ги посещавате отново и отново. 
 
Ако никога не сте посещавали даден остров, тогава препоръчваме да се запишете на екскурзия, която включва онези забележителности, с които дестинацията е световно известна. Да, всички включени в маршрута дестинации са СВЕТОВНО ИЗВЕСТНИ. Например, разгледайте двореца Ахилион в Корфу, руините на древния Ефес, до Кушадасъ. Ефес е един от най-забележителните археологически обекти от древността и спокойно може да се съревновава по популярност с египетските пирамиди и с Помпей в Италия. В никакъв случай не пропускайте разходката из живописното селце Ия на остров Санторини. Там ще се уверите, че на живо гледката от ръба на вулкана е още по-прекрасна отколкото на снимка. На остров Родос обезателно идете до Линдос, а след това се разходете из средновековния град Родос. И разбира се не пропускайте да си направите снимки на едни от най-популярните в света фото-стоп места на остров Миконос.
 
Ако обаче, вече сте били на някои или дори на всички острови по маршрута, тогава може да си прекарате времето по съвсем различен начин. Нещо от сорта на слънце, блестяща морска вода, плаж и пак слънце, приятна сянка под чадър и разхлаждащи напитки за да бъде удоволствието ви пълно и завършено. Круизът е добра възможност  да направите един тур до някои от най-красивите плажове на Гърция, като започнете от курортното градче Дасия на остров Корфу, продължите със страхотния плаж Калафати на остров Миконос и с плажа Периволос на остров Санторини. Последният е особено впечатляващ с вулканичния си пясък и невероятно чистата и прозрачна морска вода. Един ден на този плаж означава зима без болести. Наистина! Да не забравяме, че Санторини е вулканичен остров и предлага едни от най-невероятните гледки в Егейско море, включително и на този плаж. И за да бъде ваканцията ви завършена може все пак да погълнете малко култура или история из тези толкова впечатляващи дестинации. На остров Родос, например, може да се отклоните от стандартните туристически пътеки и да направите кратка обиколка на известни религиозни светини на основните деноминации – православие, католицизъм, ислям и юдаизъм. Под вещото ръководство и съпътствани от увлекателния разказ на експерт теолог, ще посетите джамията, построена по поръчка на Ибрахим паша (велик везир по време на управлението на Сюлейман Великолепни) през 16-ти век, ще влезете в най-старата синагога в Гърция. Ще посетите католическата църква Санта Мария, в която има красиви стенописи и православната църква "Св. Фануриос" (Св. Фанурий е покровител на брака и християнското семейство). Тази безкрайно любопитна обиколка ще ви даде един нов поглед към нещо, което вече знаете, но може би не осъзнавате – религиозната толерантност е неотменна част от културата и бита на истински древните нации.

Надяваме се, да сме успели да ви заинтригуваме. Средиземното море е необятно и крие безброй прелести, така че всяко уж добре познато нещо може да бъде преоткрито и да ви изненада.

Не на последно място, трябва да напомним, че NCL предлага най-изгодните пакети от допълнителни услуги в круизната индустрия.

РЕЗЕРВИРАЙТЕ FREE-AT-SEA ПАКЕТ,
ЗА ДА ПОСТИГНЕТЕ НАЙ-ДОБРАТА ОБЩА ЦЕНА ЗА ВАШИЯ КРУИЗ

Цената на Free-At-Sea пакета е 149€ за гост, за круиз с продължителност 7 нощувки. Подробно описание на FREE-AT-SEA ПАКЕТА може да прочетете ТУК.

Четирите възможни екстри на Free-At-Sea пакета са:
1) ПАКЕТ НАПИТКИ (описание);
2) ПАКЕТ ВЕЧЕРИ В СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ РЕСТОРАНТИ (френски, италиански, бразилска чураскария, японско тепаняки, стекхаус);
3) ПАКЕТ ИНТЕРНЕТ;
4) ОТСТЪПКА ЗА БРЕГОВИ ЕКСКУРЗИИ - по 50$ за всяко пристанище, за 1-я гост в резервацията за круиз; 

ПРОМОЦИЯ ЗА FREE-AT-SEA ПАКЕТ, ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 02.06.2022

При добавяне на FREE-AT-SEA пакет към резервация за круиз, направена до 02.06.2022 г., ще получите ВСИЧКИТЕ 4 екстри от пакета, вместо само обичайните 2.
Free-At-Sea пакетите може да се резервират само за гостите, настанени на нормални легла в двойни каюти.
За гостите на допълнителни легла, екстрите се заплащат на борда на кораба в сътветствие с консумацията и текущите цени за бордни услуги, валидни към датата на отплаване за съответния круиз. 

 

COVID ИЗИСКВАНИЯ:

За гости на възраст 12 и повече години:
- ваксинационен сертификат с валидност за времето на целия круиз;
плюс
- негативен антигенен или PCR тест;
За гости на възраст до 12 години, които не са ваксинирани против COVID:
- негативен PCR тест;

Norwegian Cruise Line позволява свободно напускане на кораба във всички междинни пристанища от маршрута, освен ако няма наложени допълнителни рестрикции от страна на местните здравни власти, в някоя от дестинациите.7-дневен круиз EUROPE - GREEK ISLES & EASTERN MED (PIR/PIR)
EUROPE - GREEK ISLES & EASTERN MED (PIR/PIR) NORWEGIAN CRUISE LINE
От:   Пирея
До:   Пирея


Кораб:   Norwegian Jade


Дати на отпътуване:

2022: 29 Май; 12,19 Юни; 03,10,24,31 Юли; 04,11,25 Септември; 02 Октомври; 

Маршрут: PIRAEUS ATHENS, GREECE | KUSADASI, TURKEY | PATMOS, GREECE | RHODES, GREECE | MYKONOS, GREECE | ARGOSTOLI, GREECE | CORFU, GREECE | SANTORINI ISLAND, GREECE | PIRAEUS ATHENS, GREECE
Suite във ВИП-зоната Suite с балкон MiniSuite с балкон каюти с балкон каюти с прозорец или с илюминатор вътрешни каюти
Дата* на отпътуване с минимална цена: 29.05.2022 24.07.2022 10.07.2022 29.05.2022 19.06.2022 19.06.2022
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 3296.65€ 1996.65€ 1496.15€ 1353.15€ 846.15€ 690.15€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз на NORWEGIAN CRUISE LINE включват: настаняване, хранене пълен пансион, развлечения на кораба, пристанищни такси, филтърно кафе, чай и питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета;

КЪМ БАЗОВАТА ЦЕНА МОЖЕ ДА ДОБАВИТЕ FREE-AT-SEA ПАКЕТ С ВКЛЮЧЕНИ ДВЕ ЕКСТРИ ПО ВАШ ИЗБОР:
1) ПАКЕТ НАПИТКИ (описание); 2) ПАКЕТ ВЕЧЕРИ В СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ РЕСТОРАНТИ; 3) ПАКЕТ ИНТЕРНЕТ; 4) ОТСТЪПКА ЗА БРЕГОВИ ЕКСКУРЗИИ; 5) СЕМЕЙНА ТАРИФА (семейната тарифа е приложима е само за селектирани дати на отплаване); Цената за FREE-AT-SEA пакетите варира от 99€ до €349 за гост според продължителността на круиза. (99€ за круиз от 3-5 дни; 149€ за круиз 6-8 дни; 199€ за круиз 9-11 дни; 249€ за круиз 12-14 дни; 299€ за круиз 15-17 дни; 349€ за круиз 18 и повече дни). Пакетите са приложими за гости на всички видове стандартни каюти (вътрешни, с прозорец, с балкон, mini-suite). Гостите на луксозните апартаменти от категории С, S и H получават безплатно всички изброени по-горе пет екстри. Подробности за FREE-AT-SEA пакетите може да прочетете ТУК.

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006. Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.