10 НЕЩА, КОИТО МОЖЕ ДА ПРАВИТЕ НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО НА КРУИЗЕН КОРАБ И ДЕЦАТА ПЪТУВАТ БЕЗПЛАТНО ЗА СЕЛЕКТИРАНИ КРУИЗИ


На корабите на Norwegian Cruise Line ще намерите развлечения от всякакъв характер, както за възрастни, така и за деца.
Някои от развлеченията се заплащат допълнително като екстра към цената на круиза. Такива са например вечерите в специализираните ресторанти на кораба. Тези ресторанти са с по-малък капацитет спрямо основните a-la-carte ресторанти и бюфета, в които храненето е включено в цената. Специализираните ресторанти предлагат характерна кухня от различни региони на света, например френска, италианска, японска, мексиканска, бразилска и т.н. Храненето в специализираните ресторанти внася приятно разнообразие в круиза, затова го препоръчваме на всички, особено на онези с вкус към кулинарните преживявания. За да вечеряте в такъв ресторант обаче е необходимо да имате предварителна резервация и да заплатите такса или стойността на ястията от a-la-carte менюто в съответния ресторант. Други екстри срещу заплащане са например услугите на спа-центъра или пък дегустациите на напитки, или чиповете за казиното, както и жетоните за електронните игри, ползването на картинга и други подобни.

ИМА ОБАЧЕ ЕКСТРИ, КОИТО СА НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНИ, КОГАТО ПЪТУВАТЕ С NORWEGIAN CRUISE LINE

Такива са например:

1.FREESTYLE DINING 

(храненето в до 3 основни a-la-carte ресторанта, бюфети на самообслужване, 24-часовия снек-бар и др. в зависимост от кораба)


2.AQUA PARKS, SLIDES & HOT TUBS

 (ползването на аквапарка, басейни, шезлонги, хавлиени кърпи, водни пързалки, джакузи и всякакви водни съоръжения в зависимост от кораба)


3.HANG OUT ALMOST 2,5 OVER THE SHIP 

(ползването на спортните съоръжения включително комбинираното игрище за баскетбол, тенис, волейбол и други колективни игри)4.CLIMB HIGH

(ползването на стената за скално катерене, на корабите на които има такава)


5.PERFECT YOUR PUTT

(ползването на голфсимулатора или игрището за мини голф, в зависимост от кораба)


6.AWARD-WINNING ENTERTAINMENT

(посещението на вечерните представления в театъра - мюзикъли, комедийни програми, илюзионисти и др.)7.AFTERNOON DELIGHT

(следобедните сладки изкушения)8.KIDS CLUBS

(участието на децата в групи по възрасти с интересни занимания под ръководството на обучени за работа с деца и тийнейджъри бойскаути)9.LET'S GET PHYSICAL

(ползването на фитнес центъра)10. FEEL FREE AT SEA

Изобщо, на корабите на Norwegian Cruise Line се чувствате напълно свободни да подреждате дневната и вечерната си програма така, както на вас ви харесва. Без ограничения и формалности, без спазване на строги часове и без официално облекло. 

ТОВА Е FREESTYLE КРУИЗ!

И ако това ви допада и привлича, изберете следващия си круиз за цялото семейство.

ДЕЦАТА НАСТАНЕНИ НА 3-то/4-то ДОПЪЛНИТЕЛНО ЛЕГЛО В ДВОЙНА КАЮТА ПЪТУВАТ БЕЗПЛАТНО*

За да разгледате подробното описание на маршрута и цените за круиз, за гости, настанени на нормални легла в двойни каюти, кликнете върху бутон ДЕТАЙЛИ ЗА КРУИЗА.

ПЪЛНАТА СЕЛЕКЦИЯ ОТ МАРШРУТИ РАЗГЛЕДАЙТЕ ТУК

*за деца на допълнителни легла в двойни каюти се заплащат само пристанищни такси
Промоцията за безплатно пътуващи деца е валидна само за селектирани дати на отплаване и може да бъде оттеглена по всяко време без предизвестие.
За повече информация, моля контактувайте с нас на тел. 0879 521 006 или изпратете запитване на имейл info@contitrans-m.com