ПРОМОЦИЯ РАННИ РЕЗЕРВАЦИИ ЕСЕННИ, ЗИМНИ И ПРОЛЕТНИ КРУИЗИ 2019 - 2020


РАЗПРОДАЖБИ НА КРУИЗИ НА MSC CRUISES
ЗА СЕЗОН ЕСЕН-ЗИМА-ПРОЛЕТ 2019-2020

MSC Cruises обявиха голяма разпродажба на круизи за предстоящия сезон ЕСЕН-ЗИМА-ПРОЛЕТ 2019-2020 година. Промоцията обхваща широк кръг маршрути в региони: Западно Средиземноморие, Арабски Емирства, Карибски басейн, трансатлантически и други позициониращи круизи. Промоцията се изразява в предоставяне на по-атрактивни цени за резервации на круизи в посочените региони, като резервациите трябва да са направени до 31.07.2019.
Промо-цените може да не са валидни за всички дати на отплаване в даден круизен регион. Круизната компания, по своя преценка, може да оттегля промоционалните цени по всяко време, без предизвестие.
Цени за настаняване на пасажери на 3-то и/или 4-то легло в двойна каюта се предоставят при конкретно запитване, с посочени: име на кораб и дата на отплаване, предпочитана категория каюта, рождени дати на пасажерите на допълнителни легла. Не всички категории каюти, налични за двойна заетост, са налични за резерваци при тройна и четворна заетост. Прерпоръчваме на заинтересованите от пътуване в периода ноември 2019 - март 2020 да прегледат актуалните промоционални маршрути и цени и да резервират желания круиз възможно най-скоро. Настоящата разпордажба е добра възможност и за резервации на новогодишни круизи с някои от корабите на MSC Cruises, при преференциални цени. Откриват се благоприятни възможности и за семействата с по едно или две деца да резервират круиз през предстоящия сезон ЕСЕН-ЗИМА-ПРОЛЕТ 2019-2020, защото все още има избор от категории каюти и по-ниски цени.

 СРЕДИЗЕМНОМОРСКИ КРУИЗИ

Зимата не е най-подходящото време за пътуване в Средиземно море, просто защото е зима, макар значително по-топла и мека от тази в България. Но ако имате свободно време в периода ноември 2019 - март 2020 и желаете да прекарате седмица в приятна обстановка и безгрижие, тогава може да изберете круиз с най-новият кораб на MSC Cruises - MSC Grandiosa. MSC Magnifica пък ще направи един много интересен НОВОГОДИШЕН КРУИЗ из Западното Средиземноморие с преминаване през протока Гибралтар и достигане до Лисабон. Побързайте с резервациите за новогодишния круиз, местата са ограничени.​​​

 КРУИЗИ В АРАБСКИТЕ ЕМИРСТВА

Вече стана традиция за MSC Cruises през зимния период да позиционират два от корабите си в Арабските Емирства. За сезон 2019-2020 това ще бъдат MSC Bellissima и MSC Lirica. MSC Bellissima ще осъществява обичайните 7-дневни круизи с начални пристанища Дубай или Абу Даби, като има възможност два последователни 7-дневни круиза да се закупят като един 14-дневен. MSC Lirica ще изпълнява малко по-богати на съдържание круизи в същия регион, като през следващия сезон маршрутите, които комбинират Емирствата с посещения в Индия са сведени до минимума от един круиз, с дата на отплаване 29.02.2020. И тъй като другите круизни компании, също преустановиха плаванията между Арабските Емирства и Индия, вероятно поради намален интерес към този вид пътувания, круизът на 29.02.2020 може да е вашата последна възможност в обозримо бъдеще да посетите някои места в Индия по един евтин, сигурен и удобен начин.


КРУИЗИ В КАРИБИТЕ

Карибската програма на MSC Cruises е повече от амбициозна - цели 6 кораба! - това е почти една трета от флотилията. Прави впечатление, че само два от корабите ще правят безвизови карибски круизи,т.е. няма да започват или приключват в пристанище от САЩ. MSC Preziosa отново ще изпълнява вече добре познатите 7-дневни круизи с отплавания от Фор дьо Франс и Поант-а-Питр, като два последователни 7-дневни круза в някои случаи може да се резервират като един цял 14-дневен круиз. Запазва се и кубинската програма, изпълнявана само от кораб MSC Opera. За пътуванията с този кораб, пасажерите трябва да си осигурят входна туристическа карта за Куба.

Значително по-голям избор от маршрути има от пристанище Маями във Флорида, САЩ. Това означава, че желаещите да пътуват с MSC Cruises от Маями трябва да притежават или да си осигурят многократна туристическа виза за САЩ. Както вече сме споменавали и в други статии, Карибско море е най-популярният и най-натовареният круизен регион, а пристанищата във Флорида - Маями и Форт Лодърдейл, са най-големите круизни пристанища в света. Така че, наличието на американска виза дава голяма свобода при избора на маршрут в Карибите, а и из други прекрасни круизни региони.
На линковете по-долу може да разгледате селекциите от карибски круизи по кораби:

MSC Divina ; MSC Seaside ; MSC Meravglia ; MSC Armonia

 ТРАНСАТЛАНТИЧЕСКИ КРУИЗИ

Почитателите на MSC Cruises знаят, че всяка година компанията извършва множество позициониращи круизи през Атлантическия океан. Целта на тези круизи е съвсем тривиална - да се придвижат определени кораби от Европа до Южна Америка или до Карибите през есента и да се върнат обратно от Америка в Европа през пролетта. По-запознатите знаят, че обичайно в даден момент тези круизи се предлагат при много ниски промоционални цени. Е, сега е моментът да резервирате трансатлантически круиз за предстоящия сезон 2019-2020 година. Корабите, които ще осъществят такива круизи са следните:

Трансатлантически круизи между Европа и Южна Америка: MSC Fantasia, MSC Seaview, MSC Poesia, MSC Sinfonia

Трансатлантически круизи между Европа и Карибите: MSC Divina, MSC Preziosa, MSC Opera.


ДРУГИ ПОЗИЦИОНИРАЩИ КРУИЗИ

Други интересни круизи с промоционални цени са 25-дневния круиз от Южна Африка до Европа, изпълняван от кораб MSC Orchestra и няколко от т.нар. GRAND CRUISES, от Азия до Европа, които ще се осъществят с MSC Splendida.Подробни ценови листи, по категории каюти, както и информация за размера на задължителните пристанищни такси, може да намерите в описанията на отделните круизи. Ползвайте бутон ДЕТАЙЛИ ЗА КРУИЗА и след избиране на желаната дата на отплаване, ще може да разгледате детайлната ценова таблица за тази дата. Всички цени, обявени в уеб сайта не са гарантирани, а могат да послужат само като индикация за общото ниво на цените за даден круиз и дата на отплаване. Цените за круизи на MSC Cruises, посочени в сайта са окончателни, след приложени всякакви видове промоционални отстъпки. Точната цена на круиза може да научите след като заявите изготвяне на поименна временна резервация за круиз, с посочени име на кораб, дата на отплаване, имена на пасажерите на латиница и рождени дати на пасажерите.