ПРОМОЦИЯ ЗА РАННИ РЕЗЕРВАЦИИ НА КРУИЗИ В СЕВЕРНА ЕВРОПА


ПРОМОЦИЯ ЗА РАННИ РЕЗЕРВАЦИИ ЗА ЛЯТО 2024

Резервирайте круиз до 29.02.2024 г. и ще получите борден кредит 100$, 150$ или 200$ за човек за круиз*

Круизите са безалтернативен начин за туризъм както из Норвежките фиорди, Скандинавските столици, Северния Атлантик - Исландия, Шпицберген и ред други, така и за опознаване на Британските острови.

Цените за круизи на HOLLAND AMERICA LINE, които са публикувани в нашия уеб-сайт са по тарифа “HAVE-IT-ALL” и включват освен стандартните 5-звездно настаняване и обслужване, хранене пълен пансион; дневни и вечерни развлечения на борда; пристанищни и други такси, филтърно кафе, чай и наливна питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета, така и следните допълнителни ЕКСТРИ за гостите, настанени на нормални легла в двойна каюта или в апартамент:
  • пакет напитки (Signature Beverage Package);
  • от 1 до 3 вечери в специализираните ресторанти на кораба, в зависимост от продължителността на круиза;
  • 100$ отстъпка за една, две или три брегови екскурзии, в зависимост от продължителността на круиза;
  • WI-FI Surf Package;
  • предплатени бакшиши за обслужващия персонал (само за резервации, направени по тарифа HAVE-IT-ALL от 10.11.2023 нататък).

Повече подробности за тарифа N1K HAVE-IT-ALL може да прочетете ТУК.  
В случай, че изброените екстри не ви интересуват, моля свържете с нас по телефон или имейл и ние ще ви информираме за цени по стандартната тарифа, без екстри, които, естествено, са по-ниски. 

*Бордният кредит варира според продължителността на круиза (100$ за круиз 6-9 нощувки, 150$ за круиз 10-20 нощувки, 200$ за круиз 21+ нощувки). Бордният кредит се предоставя на гости, настанени на нормални легла в двойни каюти.

През лятото на 2024 г., круизна компания Holland America Line позиционира в Европа двата най-нови кораба - Rotterdam и Nieuw Statendam. Пълните селекции от круизи до Норвежките фиорди, Скандинавските държави, Исландия и Британските острови, ще намерите на линковете по-долу.

Резервирайте круиз до 29.02.2024 г. и ще получите борден кредит 100$, 150$ или 200$ за човек за круиз

ПРОМОЦИЯ ЗА РАННИ РЕЗЕРВАЦИИ ЗА ЛЯТО 2024 
КРУИЗИ ИЗ НОРВЕЖКИТЕ ФИОРДИ, БРИТАНСКИТЕ ОСТРОВИПРОМОЦИЯ ЗА РАННИ РЕЗЕРВАЦИИ ЗА ЛЯТО 2024 
КРУИЗИ В СКАНДИНАВИЯ И БАЛТИЙСКИТЕ СТОЛИЦИ