ПРОЛЕТНИ КРУИЗИ - ПРОМОЦИИ (АПРИЛ - МАЙ 2019)


АПРИЛСКИ И МАЙСКИ КРУИЗИ - ПРОМОЦИИ СЕЗОН 2019

Април и май са месеци, наситени с много празници и ваканции, слънцето приятно грее, а денят е  дълъг – идеално време за екскурзии и пътешествия! От опит знаем, че един морски или речен круиз в пролетния сезон е чудесен преход от студената зима към знойното лято.
Ние от круизна агенция CONTITRANS M Ltd. можем да ви бъдем полезни при резервацията на подходящ круиз за пролетта, защото при нас изборът е изключително голям и разнообразен. Предлагаме пътешествия с 11 морски и 1 речна круизни компании, с което покриваме пълния продуктов спектър в бранша – за масовия пазар, премиум, луксозни и ултра луксозни круизи. Всеки може да намери нещо  за себе си, но е важно човек да занае какво и как да търси, да има информация и да улови подходящия момент за резервиране. Ние ще ви предоставим информация и ще ви дадем полезни съвети за да улесним избора ви. Да започнем с това:
 
КОЙ Е ПОДХОДЯЩИЯТ МОМЕНТ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ НА КРУИЗ?
 
Най-общо казано, това е времето, когато има свободни каюти от желаната категория, а котираните цените ви устройват.  В сила е правилото: колкото по-рано, толкова по-добре, като под „рано“ обичайно се има предвид  пътуване след 5, 6, 10 или 12 месеца. За семействата с деца този времеви хоризонт може да е дори по-голям. Това е така, защото каютите, по принцип, са за двама, но има такива, в които може да се осъществи т.нар. тройно или четворно настаняване, само че техния брой на борда е лимитиран.
За по-неопитните ще поясним, че настаняване на семейства с 1 или 2 деца е възможно да стане в една двойна каюта с 1 или 2 допълнителни легла. Леглата може да са на горно ниво, а може да представляват някакъв вид разтегателен диван или канапе. При тройно или четворно настаняване, за първия и втория възрастен в каютата се заплаща по стандартните цени (тези, които се обявяват в уеб сайта), а децата пътуват по намалени цени (по-ниски от тези за пасажерите на нормални легла). За децата винаги се заплащат пристанищни такси.
 
КАЮТИТЕ, КОИТО РАЗПОЛАГАТ С ТРЕТО ИЛИ С ЧЕТВЪРТО ЛЕГЛО СЕ ИЗЧЕРПВАТ ДАЛЕЧ ПО-РАНО ОТ КАЮТИТЕ, ПРЕДНАЗНАЧЕНИ ЗА НАСТАНЯВАНЕ САМО НА ДВАМА ПАСАЖЕРИ.
 
Не се учудвайте, ако за някой круиз се котират много атрактивни цени (за двойна заетост), но когато трябва да се направи резервация за семейство с едно или две деца, цената драматично се покачва. Причина за това е имено фактът, че за желаната дата на отплаване е възможно да няма вече свободни тройни и/или четворни каюти от по-ниските категории. Това обстоятелство автоматично ви отпраща към по-високите категории каюти, естествено при по-висока цена.
На круизния пазар, вече отдавна няма твърди цени. Има „търсене и предлагане“, като динамиката в промените на цените е сходна с тази на стоковите борси. Круизните компании следят внимателно запълняемостта на корабите си и съответно направляват цените нагоре или надолу в зависимост от този фактор.
Е, това е така на етап „продажба“. Преди това обаче, в процеса на ценообразуването, се отчита сложен комплекс от критерии и показатели, свързани пряко или косвено със спецификата и качеството на продукта като цяло. Затова круиз на една компания може да струва 500 евро, а сходен по продължителност маршрут на друга компания ще струва 3500 евро!
 
И така, след тази кратка образователна интродукция, можем да пристъпим към представянето на самите пролетни круизи.

 
Ще започнем с пътешествията до далечни дестинации. Април е последният месец от „топ-сезона“ за круизи из някои по-екзотични, по българските стандарти, дестинации като Арабските Емирства, Азия, Австралия и Нова Зеландия, Карибите и Тихия Океан.
 
В Азия предлагаме два варианта на 7-дневни круизи с корабите Norwegian Jewel и Voyager of the Seas до дестинации в Малайзия, Тайланд и Виетнам. По-на север кораб Westerdam изпълнява прекрасен 14-дневен круиз до пристанища в Япония, Южна Корея и Тайван.

За хора с повече свободно време предлагаме два варианта на обиколни маршрути. Единият е с кораб Star Princess  - започва и приключва в Лос Анжелис и обикаля всякакви знайни и незнайни острови и архипелази из Полнезия и Хаваите. Няма по-лесен, по-удобен и по-евтин начин за обиколка из Тихия Океан от 28-дневния круиз на Princess. Другият маршрут се предлага в две версии, от Дубай до Токио и от Абу Даби до Токио. Преминава се през интересни дестинации в Индия, Югоизточна Азия и Далечния Изток.
 
Април е последният шанс за круиз до Австралия и Нова Зеландия. След това сезонът там приключва и се възобновява едва през ноември. В теози регион плава един от най-новите и модерни кораби на Royal Caribbean Cruises – Ovation of the Seas.
 
А сега идва ред на Карибите. Сигурни сме, че с очакване за круиз из слънчевото и топло Карибско море, студените зимни месеци ще отминат много по-лесно и неусетно за вас.
През април, времето в този район е стабилно, сухо и приятно – вълшебно лято! Може да се насладите на прекрасни плажове, чисти и прозрачни топли сини води във всяка точка от предлаганите маршрути.

 
Първият от тях е за 7-дневен круиз с кораб Seabourn Odyssey. Този круиз попада в категорията лукс и има три особености: а/ не е подходящ за пътуване с деца; б/ не се изисква американска виза; в/ цената е All Inclusive, т.е. включва премиум напитки във всички ресторанти, барове и зали на кораба, включително и в каютите. Бакшишите за обслужващия персонал също са включени в цената. А настаняването и обслужването ... е то съответства изцяло на имиджа на тази круизна компания.
 
Предлагаме и няколко варианта на круизи до Панамския канал. Това са истински крузи, а не като онези, предлагани от  нискобюджетните компании. При тези круизи корабът с всички пасажери на борда преминава през шлюзовете от Карибско море в езерото Гатун, а по-късно през деня се връща обратно в Карибско море. Така ще може да наблюдавате „на живо“ най-интересното от процеса на преминаване през канала, както рано сутринта, така и следобед, при различна дневна светлина. Вълнуващо е! Ще научите много любопитни факти и ще пътувате през едно наистина изумително техническо съоръжение, сътворено от човека през ХХ-ти век.
 
Единият от маршрутите през Панамския канал е FreeStyle All Inclusive круиз и се изпълнява с кораб Norwegian Jade. Акцентите на този маршрут са Каналът, естесвено, както и посещенията в Централна Америка – Коста Рика, Белиз, Хондурас, Мексико.
 
Другият маршрут до Панамския канал се изпълнява с кораб Zuiderdam, като при него вторият акцент е посещението на очарователните острови Аруба и Кюрасао.
 
Третият круиз до Панамския канал се изпълнява от кораб Island Princess и за разнообразие включва посещения в Ямайка и на Големия Кайманов остров.
 
Не е за пренебрегване круизът из Южните Кариби с кораб Freedom of the Seas. Той е с начално и крайно пристанище Сан Хуан в Пуерто Рико и поради това програмата му е значително по-интензивна в сравнение с круизите с начално и крайно пристанище във Флорида. Обяснението е просто. Корабите, които отплават от Маями и Форт Лодърдейл към Източни и Южни Кариби, трябва да преодоляват по-големи разстояния, в сравнение с тези, които започват плаването си от Пуерто Рико. „Флоридийските“ маршрути задължително имат 2 или 3 „дни в морето“ или т.нар. navigation days, т.е. дни на плаване без спиране в пристанище. Е, тези дни пък си имат своята красота – почивка и плаж насред морето!
 
Тук е мястото да отбележим, че за всички круизи с начални пристанища в САЩ или в Пуерто Рико, е необходимо да имате многократна туристическа виза за САЩ. Ако все още нямате такава, сега е моментът да кандидатствате и да получите.  Не се тревожете, процедурата е добре организирана и не отнема време. След това, резервирайте на воля круизи из Карибите или из Тихия Океан, а защо не до Аляска или Нова Англия! Придобиването на американска виза не е пречка, а по-скоро предимство, защото пред вас се открива достъп до невероятни круизни и туристически дестинации. Все пак обаче, препоръчваме да се отнесете към визовия въпрос възможно най-сериозно, да кандидатствате далеч преди круиза, да не разчитате, че някой ще ви извади виза или ще ви съдейства за такава. Явяването на интервю пред „Чичо Сам“ става персонално и всеки отговаря самстоятелно за себе си. Децата отиват на интервю задължително с придружител – родител или законен настойник. И пак да поповторим: процедурата не е сложна и не отнема много време,  обяснена е ясно в сайта на консулската служба към посолството на САЩ в София.
 
Април месец е началото на летния сезон в Европа. Всички круизни компании постепено насочват корабите си от различните части на света към Стария континент. В Северна Европа времето още е сравнително хладно, но круизите в Балтика и около Британските острови започват през април.
 
Princess Cruises е компанията, която вече ще има позиционирани кораби в тази част на Европа. Може да резервирате изключително популярния 11-дневен балтийски круиз с кораб Regal Princess, който има два дни престой в Ст. Петербург и един ден престой в Осло. Много малко маршрути включват Осло, а столицата на Норвегия е толкова красив и интересен град, че определено си струва да се насочите имено към такъв круиз.
Може да резервирате и круиз около Британските острови - изпълнява се с кораб Crown Princess и е с продължителност 12 дни. Уникална възможност да опознаете един  обширен, изключително инетересен и твърде непознат за повечето от нас регион. Този маршрут със сигурност ще ви обогати с много нови познания, ще ви достави приятни емоции, а удоволствието да плавате с Crown Princess е наистина запомнящо се за дълго.

В регион Норвежки фиорди, сезонът започва през май 2019. Следващото лято едни от най-хубавите маршрути из южните фиорди ще се изпълняват с най-новия кораб на Holland America Line – Nieuw Statendam. Част от маршрутите на този кораб, включват Осло, което е по-скоро изключение, затова ако желаете да пътувате в този регион непременно прегледайте круизите на Holland America Line с начални пристанища Амстердам и Ротердам.

 


Средиземно море.
В Западното Средиземноморие – нищо ново. MSC Cruises предлагат обичайните 7-дневни маршрути с възможност за начални и крайни пристанища Генуа, Чивитавеки, Барселона, а в някои случаи също Неапол, Марсилия и др. Тук въпросът е не толкова в маршрута, колкото „а защо пък да не прекараме празниците на кораб“?! И наистина,  MSC Cruises предлагат много развлечения на борда, времето в Средиземно море през април и май се очаква да бъде топло и слънчево и на кораба е винаги весело. А в пристанищата от маршрута, макар и посещавани преди, винаги може да се открие нещо ново и интересно. И да не забравяме цените - MSC обичайно предлагат по-евтини круизи при напълно задоволително качество на продукта. Ако пък ще пътувате с деца,  круизът задължително ще ви хареса, просто защото на тях винаги им харесва! Тук е мястото да напомним, че броят на каютите в които може да се настаняват семейства с 1 или 2 деца е лимитиран и с напредване на времето изборът се стеснява, а цените се увеличават. Ако търсите нещо „по-така“, всички кораби на MSC Cruises, включени в нашата селекция – MSC Fantasia, MSC Divina, MSC Seaview, MSC Meraviglia и MSC Bellissima имат VIP-зона, наречена YACHT CLUB. Ако не сте чували за нея, позвънете ни за да ви обясним с подробности. Тук само ще споменем, че настаняването, храненето, обслужването и цялостното круизно преживяване в Yacht Club-а много, ама наистина много се различават от това в останали категории каюти.
 
Естествено, цените са почти двойни, но пък нали плащате за ВАШЕТО пътуване, за ВАШИТЕ удобства, за ВАШИТЕ бъдещи спомени?!
 
В Източното Средиземноморие нещата са по-интересни. Тук представяме на вниманието ви два по-дълги круиза с начално и крайно пристанище Чивитавекия. И двата маршрута включват чудесни островни комбинации в Егейско, Йонийско и Тиренско море. Пътуванията са с кораб Norwegian Spirit и с кораб Jewel of the Seas. Ако изберете някой от тези круизи, определено получавате „две в едно“ -  съдържателен маршрут и приятен круизен кораб. И за двата кораба можем да кажем само добри думи – средно големи, комфортни, предлагат всякаки удобства и развлечения и имат всичко необходимо за вашата перфектна пролетна ваканция.
 
Накрая, бихме искали да отделим специално внимание на 7-дневния круиз от Хайфа до Пирея, изпълняван от кораб Seven Seas Voyager. Това определено е черешката на тортата! Ако случайно маршрутът ви се стори тривиален, пак го разгледайте внимателно и помислете. Круизът започва с нощувка на кораба в пристанище Хайфа, като ще имате уникалната възможност на връх ВЕЛИКА СЪБОТА (27.04.2019) да посетите БОЖИ ГРОБ в Йерусалим, при това напълно безплатно!, защото в цените на Regent Seven Seas Cruises е включено абсолютно всичко, дори бреговите екскурзии!!! Пътуването из останалите пристанища по маршрута също ще бъде приятно и интересно. Излишно е да споменаваме, но все пак, за незапознатите: цените на Regent са такива, каквито са – високи. Но качеството е още по-високо! Най-доброто! Така че, ако не се притеснявате да развържете кесията за собствено удоволствие, тогава не се колебайте – изберете нещо от програмата на Regent.
Круизите на тази компания не са особено подходящи за пътуване с малки деца, а освен това цените за настаняване на допълнително легло в двоен апартамент са съответстващо високи, така че не очаквайте ниски цени от тази компания. Може да разчитате обаче на едно запомнящо се пътешествие от най-високо кочество. Повече информация за тази компания и още луксозни пролетни круизи може да намерите ТУК.


7-дневен круиз Asia - South East (SIN/SIN)
Asia - South East (SIN/SIN) NORWEGIAN CRUISE LINE
От:   Сингапур
До:   Сингапур


Кораб:   Norwegian Jewel


Дати на отплаване:

2019: 29 Март; 

Маршрут: SINGAPORE | PORT KLANG (KUALA LAMPUR), MALAYSIA | LANGKAWI, MALAYSIA | PENANG, MALAYSIA | PHUKET, THAILAND | SINGAPORE
Suite във ВИП-зоната MiniSuite с балкон каюти с балкон каюти с прозорец или с илюминатор вътрешни каюти
Дата* на отплаване с минимална цена: 29.03.2019 29.03.2019 29.03.2019 29.03.2019 29.03.2019
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 3239€ 1299€ 1119€ 769€ 729€
*Дата на отплаване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отплаване. Възможно е към цената да се добавят други такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отплаване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ НА NORWEGIAN CRUISE LINE са по две тарифи:
- по тарифа "JUST CRUISE" (
това са цените, посочени в редовете за категории IX, OX, BX, MX) цените включват: настаняване, хранене, развлечения, пристанищни такси, бакшиши и такси обслужване, филтърно кафе, чай и питейна вода по време на хранене в основните ресторанти;
- по тарифа "PREMIUM ALL INCLUSIVE" (това са цените, посочени в редовете за всички категории с изключение на IX, OX, BX, MX) цените включват: настаняване; хранене; развлечения; пристанищни такси; бакшиши и такси обслужване; селекция от алкохолни и безалкохолни напитки във всички барове и ресторанти на кораба; доставка в каютата на 1л. минерална вода за човек, за ден; селекция от Lavazza кафета по време на хранене в основния ресторант; безплатен интернет по 60 минути за човек .
За да видите ценовите таблици по категории каюти моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 
Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.​​​​​​​
За информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, моля позвънете на 0879 521 006.
7-дневен круиз VY 7 NIGHT HONG KONG TO SINGAPORE CRUISE
VY 7 NIGHT HONG KONG TO SINGAPORE CRUISE ROYAL CARIBBEAN CRUISES
От:   Хонг Конг
До:   Сингапур


Кораб:   Voyager of the Seas


Дати на отплаване:

2019: 23 Април; 

Маршрут: HONG KONG, CHINA | HUE/DANANG(CHAN MAY), VIETNAM | NHA TRANG, VIETNAM | HO CHI MINH(PHU MY), VIETNAM | SINGAPORE
Suite външна каюта каюта с балкон вътрешна каюта
Дата* на отплаване с минимална цена: 23.04.2019 23.04.2019 23.04.2019 23.04.2019
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 1422€ 824€ 1006€ 668€
*Дата на отплаване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отплаване. Възможно е към цената да се добавят други такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отплаване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТ: настаняване; хранене; развлечения. За повече подробности посетете страницата за цените на Royal Caribbean Cruises чрез линка по-горе. 
*ТАКСИ ОБСЛУЖВАНЕ (бакшиши) обичайно не са включени в цената за круиз, но могат да бъдат добавени и предплатени преди началото круиза

За детайлни таблици с цени моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 
За информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, моля позвънете на 0879 521 006.
Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.​​​​​​​

14-дневен круиз Japan Explorer on Westerdam
Japan Explorer on Westerdam HOLLAND AMERICA LINE
От:   Йокохама (Токио)
До:   Йокохама (Токио)


Кораб:   Westerdam


Дати на отплаване:

2019: 31 Март; 

Маршрут: Yokohama, Japan | Kobe, Japan | Naha, Japan | Ishigaki Island, Japan | Hualien, Taiwan | Keelung (Taipei), Taiwan | Jeju (Cheju) City, South Korea | Nagasaki, Japan | Kagoshima, Japan | Yokohama, Japan
Suite с балкон каюта с балкон външна каюта вътрешна каюта
Дата* на отплаване с минимална цена: 31.03.2019 31.03.2019 31.03.2019 31.03.2019
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 3554€ 2434€ 2074€ 1994€
*Дата на отплаване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отплаване. Възможно е към цената да се добавят други такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отплаване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТ: настаняване; хранене; развлечения. За повече подробности посетете страницата за цените на Holland America Line чрез линка по-горе. 
Посочените цени са индикативни и не са гарантирани, докато не бъде направена временна резервация за круиз.
28-дневен круиз United Arab Emirates, Oman, India, Malaysia, Singapore, Vietnam, Hong Kong, Japan
United Arab Emirates, Oman, India, Malaysia, Singapore, Vietnam, Hong Kong, Japan MSC CRUISES
От:   Дубай
До:   Йокохама (Токио)


Кораб:   MSC Splendida


Дати на отплаване:

2019: 30 Март; 

Маршрут: Dubai,U.Arab Emirates | Abu Dhabi,U.Arab Emirates | Sir Bani Yas Is,U.Arab Emirate | Khasab,Oman | Muscat, Oman | Cochin, India | Penang, Malaysia | Port Klang, Malaysia | Singapore,Singapore | Ho Chi Minh City, Viet Nam | Hong Kong,Hong Kong | Kagoshima, Japan | Yokohama, Japan | Yokohama, Japan
Suite Yacht Club Suite каюта с прозорец вътрешна каюта каюта с балкон
Дата* на отплаване с минимална цена: 30.03.2019 30.03.2019 30.03.2019 30.03.2019 30.03.2019
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 5429€ 4229€ 1529€ 1229€ 1979€
*Дата на отплаване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отплаване. Възможно е към цената да се добавят други такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отплаване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТ: настаняване; хранене; развлечения. 

ДОПЪЛНИТЕЛНО СЕ ЗАПЛАЩАТ: Пристанищни такси (задължително се предплащат); бакшиши (задължително се заплащат на борда на кораба); 
напитки и всички останали услуги и стоки, ползвани на борда на кораба. За повече подробности посетете страницата ЗА ЦЕНИТЕ на MSC Cruises чрез линка по-горе. 

За детайлни таблици с цени моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 

Всички цени, публикувани в уеб сайта са крайни с приложени отстъпки и промоции. Не се предоставят допълнителни отстъпки. Цените не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта. За информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, моля позвънете на 0879 521 006.

26-дневен круиз United Arab Emirates, Oman, India, Malaysia, Singapore, Vietnam, Hong Kong, Japan
United Arab Emirates, Oman, India, Malaysia, Singapore, Vietnam, Hong Kong, Japan MSC CRUISES
От:   Абу Даби
До:   Йокохама (Токио)


Кораб:   MSC Splendida


Дати на отплаване:

2019: 01 Април; 

Маршрут: Abu Dhabi,U.Arab Emirates | Sir Bani Yas Is,U.Arab Emirate | Khasab,Oman | Muscat, Oman | Cochin, India | Penang, Malaysia | Port Klang, Malaysia | Singapore,Singapore | Ho Chi Minh City, Viet Nam | Hong Kong,Hong Kong | Kagoshima, Japan | Yokohama, Japan | Yokohama, Japan
Suite каюта с прозорец вътрешна каюта каюта с балкон
Дата* на отплаване с минимална цена: 01.04.2019 01.04.2019 01.04.2019 01.04.2019
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 3629€ 1389€ 1109€ 1829€
*Дата на отплаване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отплаване. Възможно е към цената да се добавят други такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отплаване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТ: настаняване; хранене; развлечения. 

ДОПЪЛНИТЕЛНО СЕ ЗАПЛАЩАТ: Пристанищни такси (задължително се предплащат); бакшиши (задължително се заплащат на борда на кораба); 
напитки и всички останали услуги и стоки, ползвани на борда на кораба. За повече подробности посетете страницата ЗА ЦЕНИТЕ на MSC Cruises чрез линка по-горе. 

За детайлни таблици с цени моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 

Всички цени, публикувани в уеб сайта са крайни с приложени отстъпки и промоции. Не се предоставят допълнителни отстъпки. Цените не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта. За информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, моля позвънете на 0879 521 006.

28-дневен круиз Hawaii, Tahiti & Samoa on Star
Hawaii, Tahiti & Samoa on Star PRINCESS CRUISES
От:   Лос Анджелис
До:   Лос Анджелис


Кораб:   Star Princess


Дати на отплаване:

2019: 30 Март; 

Маршрут: Los Angeles, California | Hilo, Hawaii | Honolulu, Hawaii | Kauai (Nawiliwili), Hawaii | Maui (Lahaina), Hawaii | Cross International Date Line | Apia, Western Samoa | Pago Pago, American Samoa | Tahiti (Papeete), French Polynesia | Moorea, French Polynesia | Bora Bora, French Polynesia | Los Angeles, California
вътрешна каюта външна каюта каюта с балкон
Дата* на отплаване с минимална цена: 30.03.2019 30.03.2019 30.03.2019
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 3165€ 3314€ 5205€
*Дата на отплаване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отплаване. Възможно е към цената да се добавят други такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отплаване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТ: настаняване; хранене; развлечения. За повече подробности посетете страницата за цените на Princess Cruises чрез линка по-горе. 
Посочените цени са индикативни и не са гарантирани, докато не бъде направена временна резервация за круиз.
10-дневен круиз OV 10 NIGHT NEW ZEALAND CRUISE
OV 10 NIGHT NEW ZEALAND CRUISE ROYAL CARIBBEAN CRUISES
От:   Сидни
До:   Сидни


Кораб:   Ovation of the Seas


Дати на отплаване:

2019: 30 Март; 

Маршрут: SYDNEY, AUSTRALIA | MILFORD SOUND, NEW ZEALAND | DOUBTFUL SOUND | DUSKY SOUND | DUNEDIN, NEW ZEALAND | WELLINGTON, NEW ZEALAND | NAPIER, NEW ZEALAND | PICTON, NEW ZEALAND | SYDNEY, AUSTRALIA
вътрешна каюта външна каюта каюта с балкон Suite
Дата* на отплаване с минимална цена: 30.03.2019 30.03.2019 30.03.2019 30.03.2019
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 999€ 1116€ 1181€ 2228€
*Дата на отплаване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отплаване. Възможно е към цената да се добавят други такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отплаване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТ: настаняване; хранене; развлечения. За повече подробности посетете страницата за цените на Royal Caribbean Cruises чрез линка по-горе. 
*ТАКСИ ОБСЛУЖВАНЕ (бакшиши) обичайно не са включени в цената за круиз, но могат да бъдат добавени и предплатени преди началото круиза

За детайлни таблици с цени моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 
За информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, моля позвънете на 0879 521 006.
Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.​​​​​​​

7-дневен круиз Yachtman`s Caribbean on Odyssey
Yachtman`s Caribbean on Odyssey SEABOURN CRUISES
От:   Филипсбърг
До:   Бриджтаун


Кораб:   SEABOURN ODYSSEY


Дати на отплаване:

2019: 30 Март; 

Маршрут: Philipsburg, Sint Maarten | Carambola Beach, Saint Kitts and Ne | Road Bay, Anguilla | St. Johns, Antigua and Barbuda | Terre-de-Haut, Iles des Saintes, Gu | Castries, Saint Lucia | Port Elizabeth, Bequia, St. Vincent | Bridgetown, Barbados
Window Suite (с прозорец) Standard Suite (с балкон) Luxury Suite (с балкон)
Дата* на отплаване с минимална цена: 30.03.2019 30.03.2019 30.03.2019
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 2576€ 3176€ 4876€
*Дата на отплаване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отплаване. Възможно е към цената да се добавят други такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отплаване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТ: настаняване; хранене; развлечения; бакшиши и такси обслужване; селекция от алкохолни и безалкохолни напитки във всички барове и ресторанти на кораба, включително минибара в каютата и румсървиса. За повече подробности посетете страницата за цените на Seabourn Cruises чрез линка по-горе. 
Посочените цени са индикативни и не са гарантирани, докато не бъде направена временна резервация за круиз.
11-дневен круиз Panama Canal - Miami (MIA/MIA)
Panama Canal - Miami (MIA/MIA) NORWEGIAN CRUISE LINE
От:   Маями
До:   Маями


Кораб:   Norwegian Jade


Дати на отплаване:

2019: 01 Април; 

Маршрут: MIAMI, FL | CARTAGENA, COLOMBIA | COLON, PANAMA | PANAMA CANAL/GATUN LAKE,PANAMA | PUERTO LIMON, COSTA RICA | ROATAN, BAY ISLANDS, HONDURAS | HARVEST CAYE, BELIZE | COSTA MAYA, MEXICO | MIAMI, FL
Suite във ВИП-зоната MiniSuite с балкон каюти с балкон каюти с прозорец или с илюминатор вътрешни каюти
Дата* на отплаване с минимална цена: 01.04.2019 01.04.2019 01.04.2019 01.04.2019 01.04.2019
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 6529€ 3209€ 2679€ 1519€ 1299€
*Дата на отплаване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отплаване. Възможно е към цената да се добавят други такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отплаване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ НА NORWEGIAN CRUISE LINE са по две тарифи:
- по тарифа "JUST CRUISE" (
това са цените, посочени в редовете за категории IX, OX, BX, MX) цените включват: настаняване, хранене, развлечения, пристанищни такси, бакшиши и такси обслужване, филтърно кафе, чай и питейна вода по време на хранене в основните ресторанти;
- по тарифа "PREMIUM ALL INCLUSIVE" (това са цените, посочени в редовете за всички категории с изключение на IX, OX, BX, MX) цените включват: настаняване; хранене; развлечения; пристанищни такси; бакшиши и такси обслужване; селекция от алкохолни и безалкохолни напитки във всички барове и ресторанти на кораба; доставка в каютата на 1л. минерална вода за човек, за ден; селекция от Lavazza кафета по време на хранене в основния ресторант; безплатен интернет по 60 минути за човек .
За да видите ценовите таблици по категории каюти моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 
Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.​​​​​​​
За информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, моля позвънете на 0879 521 006.
10-дневен круиз Panama Canal on Island Princess
Panama Canal on Island Princess PRINCESS CRUISES
От:   Форт Лодърдейл
До:   Форт Лодърдейл


Кораб:   Island Princess


Дати на отплаване:

2019: 30 Март; 

Маршрут: Ft. Lauderdale, Florida | Grand Cayman, Cayman Islands | Cartagena, Colombia | Colon, Panama | Limon, Costa Rica | Ocho Rios, Jamaica | Ft. Lauderdale, Florida
вътрешна каюта външна каюта каюта с балкон Suite с балкон
Дата* на отплаване с минимална цена: 30.03.2019 30.03.2019 30.03.2019 30.03.2019
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 1019€ 1104€ 1495€ 3569€
*Дата на отплаване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отплаване. Възможно е към цената да се добавят други такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отплаване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТ: настаняване; хранене; развлечения. За повече подробности посетете страницата за цените на Princess Cruises чрез линка по-горе. 
Посочените цени са индикативни и не са гарантирани, докато не бъде направена временна резервация за круиз.
10-дневен круиз Panama Canal I on Zuiderdam
Panama Canal I on Zuiderdam HOLLAND AMERICA LINE
От:   Форт Лодърдейл
До:   Форт Лодърдейл


Кораб:   Zuiderdam


Дати на отплаване:

2019: 31 Март; 

Маршрут: Fort Lauderdale, Florida, US | Half Moon Cay, Bahamas | Oranjestad, Aruba | Willemstad, Curacao | Enter Panama Canal Cristobal | Gatun Lake, Panama | Exit Panama Canal Cristobal | Colon, Panama | Puerto Limon (San Jose), Costa Rica | Fort Lauderdale, Florida, US
вътрешна каюта външна каюта каюта с балкон Suite с балкон
Дата* на отплаване с минимална цена: 31.03.2019 31.03.2019 31.03.2019 31.03.2019
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 518€ 818€ 1018€ 1468€
*Дата на отплаване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отплаване. Възможно е към цената да се добавят други такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отплаване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТ: настаняване; хранене; развлечения. За повече подробности посетете страницата за цените на Holland America Line чрез линка по-горе. 
Посочените цени са индикативни и не са гарантирани, докато не бъде направена временна резервация за круиз.
7-дневен круиз FR 7 NIGHT SOUTHERN CARIBBEAN CRUISE
FR 7 NIGHT SOUTHERN CARIBBEAN CRUISE ROYAL CARIBBEAN CRUISES
От:   Сан Хуан, Пуерто Рико
До:   Сан Хуан, Пуерто Рико


Кораб:   Freedom of the Seas


Дати на отплаване:

2019: 31 Март; 

Маршрут: SAN JUAN, PUERTO RICO | BASSETERRE, ST KITTS & NEVIS | ST. JOHNS, ANTIGUA | CASTRIES, ST. LUCIA | BRIDGETOWN, BARBADOS | PHILIPSBURG, ST. MAARTEN | SAN JUAN, PUERTO RICO
вътрешна каюта каюта с балкон Suite външна каюта
Дата* на отплаване с минимална цена: 31.03.2019 31.03.2019 31.03.2019 31.03.2019
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 421€ 876€ 2072€ 681€
*Дата на отплаване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отплаване. Възможно е към цената да се добавят други такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отплаване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТ: настаняване; хранене; развлечения. За повече подробности посетете страницата за цените на Royal Caribbean Cruises чрез линка по-горе. 
*ТАКСИ ОБСЛУЖВАНЕ (бакшиши) обичайно не са включени в цената за круиз, но могат да бъдат добавени и предплатени преди началото круиза

За детайлни таблици с цени моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 
За информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, моля позвънете на 0879 521 006.
Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.​​​​​​​

9-дневен круиз HM 9 NIGHT EASTERN CARIBBEAN CRUISE
HM 9 NIGHT EASTERN CARIBBEAN CRUISE ROYAL CARIBBEAN CRUISES
От:   Форт Лодърдейл
До:   Форт Лодърдейл


Кораб:   Harmony of the Seas


Дати на отплаване:

2019: 29 Март; 

Маршрут: FORT LAUDERDALE, FLORIDA | NASSAU, BAHAMAS | CHARLOTTE AMALIE, ST. THOMAS | PHILIPSBURG, ST. MAARTEN | SAN JUAN, PUERTO RICO | LABADEE, HAITI | FORT LAUDERDALE, FLORIDA
вътрешна каюта външна каюта каюта с балкон
Дата* на отплаване с минимална цена: 29.03.2019 29.03.2019 29.03.2019
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 835€ 974€ 968€
*Дата на отплаване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отплаване. Възможно е към цената да се добавят други такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отплаване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТ: настаняване; хранене; развлечения. За повече подробности посетете страницата за цените на Royal Caribbean Cruises чрез линка по-горе. 
*ТАКСИ ОБСЛУЖВАНЕ (бакшиши) обичайно не са включени в цената за круиз, но могат да бъдат добавени и предплатени преди началото круиза

За детайлни таблици с цени моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 
За информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, моля позвънете на 0879 521 006.
Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.​​​​​​​

11-дневен круиз Baltic Capitals I on Regal
Baltic Capitals I on Regal PRINCESS CRUISES
От:   Копенхаген
До:   Копенхаген


Кораб:   Regal Princess


Дати на отплаване:

2019: 29 Април; 

Маршрут: Copenhagen, Denmark | Stockholm (Nynashamn), Sweden | Helsinki, Finland | St. Petersburg, Russia | Tallinn, Estonia | Berlin (Warnemunde), Germany | Oslo, Norway | Copenhagen, Denmark
вътрешна каюта Каюта с балкон с ограничена видимост каюта с балкон Suite с балкон
Дата* на отплаване с минимална цена: 29.04.2019 29.04.2019 29.04.2019 29.04.2019
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 1656€ 2183€ 2242€ 4759€
*Дата на отплаване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отплаване. Възможно е към цената да се добавят други такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отплаване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТ: настаняване; хранене; развлечения. За повече подробности посетете страницата за цените на Princess Cruises чрез линка по-горе. 
Посочените цени са индикативни и не са гарантирани, докато не бъде направена временна резервация за круиз.
12-дневен круиз British Isles (with Dublin Overnight) on Crown
British Isles (with Dublin Overnight) on Crown PRINCESS CRUISES
От:   Саутхемптън
До:   Саутхемптън


Кораб:   Crown Princess


Дати на отплаване:

2019: 01 Май; 

Маршрут: London (Southampton), England | Guernsey (St. Peter Port) | Cork, Ireland (Cobh, For Blarney C | Dublin, Ireland | Belfast, Northern Ireland | Glasgow (Greenock), Scotland | Invergordon, Scotland | Edinburgh (South Queensferry), Scot | Paris/Normandy (Le Havre), France | London (Southampton), England
вътрешна каюта външна каюта каюта с балкон
Дата* на отплаване с минимална цена: 01.05.2019 01.05.2019 01.05.2019
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 1529€ 1614€ 2213€
*Дата на отплаване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отплаване. Възможно е към цената да се добавят други такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отплаване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТ: настаняване; хранене; развлечения. За повече подробности посетете страницата за цените на Princess Cruises чрез линка по-горе. 
Посочените цени са индикативни и не са гарантирани, докато не бъде направена временна резервация за круиз.
7-дневен круиз Scandinavia on Sapphire
Scandinavia on Sapphire PRINCESS CRUISES
От:   Саутхемптън
До:   Саутхемптън


Кораб:   Sapphire Princess


Дати на отплаване:

2019: 27 Април; 

Маршрут: London (Southampton), England | Brussels/Bruges (Zeebrugge), Belgium | Copenhagen, Denmark | Skagen, Denmark | Oslo, Norway | London (Southampton), England
вътрешна каюта външна каюта каюта с балкон Suite с балкон
Дата* на отплаване с минимална цена: 27.04.2019 27.04.2019 27.04.2019 27.04.2019
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 764€ 849€ 1019€ 2549€
*Дата на отплаване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отплаване. Възможно е към цената да се добавят други такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отплаване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТ: настаняване; хранене; развлечения. За повече подробности посетете страницата за цените на Princess Cruises чрез линка по-горе. 
Посочените цени са индикативни и не са гарантирани, докато не бъде направена временна резервация за круиз.
7-дневен круиз Norwegian Fjords I on Nieuw Statendam
Norwegian Fjords I on Nieuw Statendam HOLLAND AMERICA LINE
От:   Амстердам
До:   Амстердам


Кораб:   Nieuw Statendam


Дати на отплаване:

2019: 05 Май; 

Маршрут: Amsterdam, The Netherlands | Flam, Norway | Stavanger, Norway | Kristiansand, Norway | Oslo, Norway | Amsterdam, The Netherlands
вътрешна каюта външна каюта каюта с балкон Suite с балкон
Дата* на отплаване с минимална цена: 05.05.2019 05.05.2019 05.05.2019 05.05.2019
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 1077€ 1327€ 1377€ 2097€
*Дата на отплаване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отплаване. Възможно е към цената да се добавят други такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отплаване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТ: настаняване; хранене; развлечения. За повече подробности посетете страницата за цените на Holland America Line чрез линка по-горе. 
Посочените цени са индикативни и не са гарантирани, докато не бъде направена временна резервация за круиз.
7-дневен круиз Norwegian Fjords II on Rotterdam
Norwegian Fjords II on Rotterdam HOLLAND AMERICA LINE
От:   Ротердам
До:   Ротердам


Кораб:   Rotterdam


Дати на отплаване:

2019: 18 Май; 

Маршрут: Rotterdam, The Netherlands | Flam, Norway | Stavanger, Norway | Kristiansand, Norway | Oslo, Norway | Rotterdam, The Netherlands
Suite с балкон каюта с балкон външна каюта вътрешна каюта
Дата* на отплаване с минимална цена: 18.05.2019 18.05.2019 18.05.2019 18.05.2019
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 1878€ 1478€ 978€ 778€
*Дата на отплаване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отплаване. Възможно е към цената да се добавят други такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отплаване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТ: настаняване; хранене; развлечения. За повече подробности посетете страницата за цените на Holland America Line чрез линка по-горе. 
Посочените цени са индикативни и не са гарантирани, докато не бъде направена временна резервация за круиз.
10-дневен круиз Greek Isles & Italy: Ancient Empires (CIV/CIV)
Greek Isles & Italy: Ancient Empires (CIV/CIV) NORWEGIAN CRUISE LINE
От:   Чивитавекия
До:   Чивитавекия


Кораб:   Norwegian Spirit


Дати на отплаване:

2019: 28 Април; 

Маршрут: CIVITAVECCHIA (ROME), ITALY | SANTORINI ISLAND, GREECE | MYKONOS, GREECE | PIRAEUS (ATHENS), GREECE | CHANIA, GREECE | VALLETTA, MALTA | MESSINA, ITALY | NAPLES/POMPEII, ITALY | LIVORNO (FLORENCE/PISA), ITALY | CIVITAVECCHIA (ROME), ITALY
Suite с балкон каюти с балкон каюти с прозорец или с илюминатор вътрешни каюти
Дата* на отплаване с минимална цена: 28.04.2019 28.04.2019 28.04.2019 28.04.2019
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 4529€ 2159€ 1599€ 1279€
*Дата на отплаване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отплаване. Възможно е към цената да се добавят други такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отплаване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ НА NORWEGIAN CRUISE LINE са по две тарифи:
- по тарифа "JUST CRUISE" (
това са цените, посочени в редовете за категории IX, OX, BX, MX) цените включват: настаняване, хранене, развлечения, пристанищни такси, бакшиши и такси обслужване, филтърно кафе, чай и питейна вода по време на хранене в основните ресторанти;
- по тарифа "PREMIUM ALL INCLUSIVE" (това са цените, посочени в редовете за всички категории с изключение на IX, OX, BX, MX) цените включват: настаняване; хранене; развлечения; пристанищни такси; бакшиши и такси обслужване; селекция от алкохолни и безалкохолни напитки във всички барове и ресторанти на кораба; доставка в каютата на 1л. минерална вода за човек, за ден; селекция от Lavazza кафета по време на хранене в основния ресторант; безплатен интернет по 60 минути за човек .
За да видите ценовите таблици по категории каюти моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 
Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.​​​​​​​
За информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, моля позвънете на 0879 521 006.
8-дневен круиз PR 8-NIGHT ITALY INTENSIVE VOYAGE
PR 8-NIGHT ITALY INTENSIVE VOYAGE AZAMARA CLUB CRUISES
От:   Чивитавекия
До:   Венеция


Кораб:   AZAMARA PURSUIT


Дати на отплаване:

2019: 27 Април; 

Маршрут: ROME (CIVITAVECCHIA), ITALY | AMALFI, ITALY | SORRENTO, ITALY | GIARDINI NAXOS TAORMINA, ITA | BRINDISI, ITALY | KOTOR, MONTENEGRO | TRIESTE, ITALY | VENICE, ITALY | VENICE, ITALY
Suite вътрешна каюта външна каюта
Дата* на отплаване с минимална цена: 27.04.2019 27.04.2019 27.04.2019
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 5769€ 2869€ 3209€
*Дата на отплаване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отплаване. Възможно е към цената да се добавят други такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отплаване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз включват: настаняване; хранене; развлечения; бакшиши и такси обслужване; селекция от алкохолни и безалкохолни напитки във всички барове и ресторанти на кораба. За повече подробности посетете страницата за цените на Azamara Cruises чрез линка по-горе. 
*ТАКСИ ОБСЛУЖВАНЕ винаги са включени в цената на круиза.

За детайлни таблици с цени моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 
Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.​​​​​​​
За информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, моля позвънете на 0879 521 006.
9-дневен круиз JW 9 NIGHT GREEK ISLES CRUISE
JW 9 NIGHT GREEK ISLES CRUISE ROYAL CARIBBEAN CRUISES
От:   Чивитавекия
До:   Чивитавекия


Кораб:   Jewel of the Seas


Дати на отплаване:

2019: 23 Април; 

Маршрут: ROME (CIVITAVECCHIA), ITALY | CHANIA (SOUDA), CRETE, GREECE | MYKONOS, GREECE | RHODES, GREECE | SANTORINI, GREECE | ATHENS (PIRAEUS), GREECE | NAPLES, ITALY | ROME (CIVITAVECCHIA), ITALY
Suite каюта с балкон вътрешна каюта външна каюта
Дата* на отплаване с минимална цена: 23.04.2019 23.04.2019 23.04.2019 23.04.2019
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 2726€ 1972€ 1168€ 1401€
*Дата на отплаване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отплаване. Възможно е към цената да се добавят други такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отплаване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТ: настаняване; хранене; развлечения. За повече подробности посетете страницата за цените на Royal Caribbean Cruises чрез линка по-горе. 
*ТАКСИ ОБСЛУЖВАНЕ (бакшиши) обичайно не са включени в цената за круиз, но могат да бъдат добавени и предплатени преди началото круиза

За детайлни таблици с цени моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 
За информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, моля позвънете на 0879 521 006.
Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.​​​​​​​

8-дневен круиз PICTURESQUE GREEK ISLES
PICTURESQUE GREEK ISLES REGENT SEVEN SEAS CRUISES
От:   Хайфа
До:   Пирея


Кораб:   Seven Seas Voyager


Дати на отплаване:

2019: 26 Април; 

Маршрут: JERUSALEM (HAIFA) | KOS | KUSADASI | KAVALA | VOLOS | MYKONOS | ATHENS (PIRAEUS)
Suite
Дата* на отплаване с минимална цена: 26.04.2019
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 4803€
*Дата на отплаване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отплаване. Възможно е към цената да се добавят други такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отплаване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените на Regent Seven Seas Cruises са ULTRA ALL INCLUSIVE, а това означава, че освен настаняване, хранене в до 5 гурме ресторанта и развлечения на борда на кораба, цените включват още: брегови екскурзии във всички пристанища по маршрута; безлимитно ползване на интернет; безлимитна консумация на премиум алкохолни и безалкохолни напитки; бакшиши и такси обслужване; пристанищни такси.
Настаняването е само в луксозни АПАРТАМЕНТИ с балкони (само на кораб Seven Seas Navigator има апартаменти с прозорци - категории H и G, а категория Е е Deluxe Veranda Suite, а не Concierge Suite).
За повече информация прочетете страницата ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ, като ползвате линка по-горе. 
Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.
10-дневен круиз Italy, Greece, & France: Mediterranean Jewels (BCN/CIV)
Italy, Greece, & France: Mediterranean Jewels (BCN/CIV) NORWEGIAN CRUISE LINE
От:   Барселона
До:   Чивитавекия


Кораб:   Norwegian Spirit


Дати на отплаване:

2019: 28 Март; 

Маршрут: BARCELONA, SPAIN | PALMA MAJORCA, SPAIN | CANNES, FRANCE | LIVORNO (FLORENCE/PISA), ITALY | KOTOR, MONTENEGRO | DUBROVNIK, CROATIA | CORFU, GREECE | MESSINA, ITALY | NAPLES/POMPEII, ITALY | CIVITAVECCHIA (ROME), ITALY
Suite с балкон каюти с балкон каюти с прозорец или с илюминатор вътрешни каюти
Дата* на отплаване с минимална цена: 28.03.2019 28.03.2019 28.03.2019 28.03.2019
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 4249€ 1879€ 1299€ 1189€
*Дата на отплаване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отплаване. Възможно е към цената да се добавят други такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отплаване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ НА NORWEGIAN CRUISE LINE са по две тарифи:
- по тарифа "JUST CRUISE" (
това са цените, посочени в редовете за категории IX, OX, BX, MX) цените включват: настаняване, хранене, развлечения, пристанищни такси, бакшиши и такси обслужване, филтърно кафе, чай и питейна вода по време на хранене в основните ресторанти;
- по тарифа "PREMIUM ALL INCLUSIVE" (това са цените, посочени в редовете за всички категории с изключение на IX, OX, BX, MX) цените включват: настаняване; хранене; развлечения; пристанищни такси; бакшиши и такси обслужване; селекция от алкохолни и безалкохолни напитки във всички барове и ресторанти на кораба; доставка в каютата на 1л. минерална вода за човек, за ден; селекция от Lavazza кафета по време на хранене в основния ресторант; безплатен интернет по 60 минути за човек .
За да видите ценовите таблици по категории каюти моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 
Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.​​​​​​​
За информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, моля позвънете на 0879 521 006.
7-дневен круиз Spain, France, Italy
Spain, France, Italy MSC CRUISES
От:   Барселона
До:   Барселона


Кораб:   MSC Seaview


Дати на отплаване:

2019: 27 Април; 

Маршрут: Barcelona, Spain | Ajaccio, France | Genoa, Italy | La Spezia, Italy | Civitavecchia, Italy | Cannes, France | Palma de Mallorca, Spain | Barcelona, Spain
Suite каюта с прозорец каюта с балкон
Дата* на отплаване с минимална цена: 27.04.2019 27.04.2019 27.04.2019
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 1399€ 449€ 599€
*Дата на отплаване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отплаване. Възможно е към цената да се добавят други такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отплаване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТ: настаняване; хранене; развлечения. 

ДОПЪЛНИТЕЛНО СЕ ЗАПЛАЩАТ: Пристанищни такси (задължително се предплащат); бакшиши (задължително се заплащат на борда на кораба); 
напитки и всички останали услуги и стоки, ползвани на борда на кораба. За повече подробности посетете страницата ЗА ЦЕНИТЕ на MSC Cruises чрез линка по-горе. 

За детайлни таблици с цени моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 

Всички цени, публикувани в уеб сайта са крайни с приложени отстъпки и промоции. Не се предоставят допълнителни отстъпки. Цените не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта. За информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, моля позвънете на 0879 521 006.

7-дневен круиз Italy, France, Spain
Italy, France, Spain MSC CRUISES
От:   Чивитавекия
До:   Чивитавекия


Кораб:   MSC Seaview


Дати на отплаване:

2019: 01 Май; 

Маршрут: Civitavecchia, Italy | Cannes, France | Palma de Mallorca, Spain | Barcelona, Spain | Ajaccio, France | Genoa, Italy | La Spezia, Italy | Civitavecchia, Italy
Suite каюта с прозорец каюта с балкон
Дата* на отплаване с минимална цена: 01.05.2019 01.05.2019 01.05.2019
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 1399€ 449€ 599€
*Дата на отплаване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отплаване. Възможно е към цената да се добавят други такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отплаване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТ: настаняване; хранене; развлечения. 

ДОПЪЛНИТЕЛНО СЕ ЗАПЛАЩАТ: Пристанищни такси (задължително се предплащат); бакшиши (задължително се заплащат на борда на кораба); 
напитки и всички останали услуги и стоки, ползвани на борда на кораба. За повече подробности посетете страницата ЗА ЦЕНИТЕ на MSC Cruises чрез линка по-горе. 

За детайлни таблици с цени моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 

Всички цени, публикувани в уеб сайта са крайни с приложени отстъпки и промоции. Не се предоставят допълнителни отстъпки. Цените не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта. За информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, моля позвънете на 0879 521 006.

7-дневен круиз Italy, Spain, France
Italy, Spain, France MSC CRUISES
От:   Генуа
До:   Генуа


Кораб:   MSC Divina


Дати на отплаване:

2019: 27 Април; 

Маршрут: Genoa, Italy | Civitavecchia, Italy | Palermo, Italy | Cagliari, Italy | Palma de Mallorca, Spain | Valencia, Spain | Marseille, France | Genoa, Italy
Suite Yacht Club Suite вътрешна каюта каюта с балкон
Дата* на отплаване с минимална цена: 27.04.2019 27.04.2019 27.04.2019 27.04.2019
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 1769€ 1399€ 399€ 599€
*Дата на отплаване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отплаване. Възможно е към цената да се добавят други такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отплаване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТ: настаняване; хранене; развлечения. 

ДОПЪЛНИТЕЛНО СЕ ЗАПЛАЩАТ: Пристанищни такси (задължително се предплащат); бакшиши (задължително се заплащат на борда на кораба); 
напитки и всички останали услуги и стоки, ползвани на борда на кораба. За повече подробности посетете страницата ЗА ЦЕНИТЕ на MSC Cruises чрез линка по-горе. 

За детайлни таблици с цени моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 

Всички цени, публикувани в уеб сайта са крайни с приложени отстъпки и промоции. Не се предоставят допълнителни отстъпки. Цените не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта. За информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, моля позвънете на 0879 521 006.

7-дневен круиз Italy, Spain, France
Italy, Spain, France MSC CRUISES
От:   Чивитавекия
До:   Чивитавекия


Кораб:   MSC Divina


Дати на отплаване:

2019: 28 Април; 

Маршрут: Civitavecchia, Italy | Palermo, Italy | Cagliari, Italy | Palma de Mallorca, Spain | Valencia, Spain | Marseille, France | Genoa, Italy | Civitavecchia, Italy
Suite Yacht Club Suite каюта с прозорец вътрешна каюта каюта с балкон
Дата* на отплаване с минимална цена: 28.04.2019 28.04.2019 28.04.2019 28.04.2019 28.04.2019
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 1769€ 1399€ 549€ 349€ 599€
*Дата на отплаване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отплаване. Възможно е към цената да се добавят други такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отплаване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТ: настаняване; хранене; развлечения. 

ДОПЪЛНИТЕЛНО СЕ ЗАПЛАЩАТ: Пристанищни такси (задължително се предплащат); бакшиши (задължително се заплащат на борда на кораба); 
напитки и всички останали услуги и стоки, ползвани на борда на кораба. За повече подробности посетете страницата ЗА ЦЕНИТЕ на MSC Cruises чрез линка по-горе. 

За детайлни таблици с цени моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 

Всички цени, публикувани в уеб сайта са крайни с приложени отстъпки и промоции. Не се предоставят допълнителни отстъпки. Цените не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта. За информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, моля позвънете на 0879 521 006.

7-дневен круиз Italy, France, Spain
Italy, France, Spain MSC CRUISES
От:   Генуа
До:   Генуа


Кораб:   MSC Fantasia


Дати на отплаване:

2019: 27 Април; 

Маршрут: Genoa, Italy | Marseille, France | Palma de Mallorca, Spain | Ibiza, Spain | Naples, Italy | Livorno, Italy | Genoa, Italy
Suite Yacht Club Suite каюта с прозорец вътрешна каюта каюта с балкон
Дата* на отплаване с минимална цена: 27.04.2019 27.04.2019 27.04.2019 27.04.2019 27.04.2019
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 1769€ 1399€ 449€ 349€ 599€
*Дата на отплаване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отплаване. Възможно е към цената да се добавят други такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отплаване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТ: настаняване; хранене; развлечения. 

ДОПЪЛНИТЕЛНО СЕ ЗАПЛАЩАТ: Пристанищни такси (задължително се предплащат); бакшиши (задължително се заплащат на борда на кораба); 
напитки и всички останали услуги и стоки, ползвани на борда на кораба. За повече подробности посетете страницата ЗА ЦЕНИТЕ на MSC Cruises чрез линка по-горе. 

За детайлни таблици с цени моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 

Всички цени, публикувани в уеб сайта са крайни с приложени отстъпки и промоции. Не се предоставят допълнителни отстъпки. Цените не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта. За информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, моля позвънете на 0879 521 006.

7-дневен круиз Italy, Malta, Spain, France
Italy, Malta, Spain, France MSC CRUISES
От:   Генуа
До:   Генуа


Кораб:   MSC Bellissima


Дати на отплаване:

2019: 31 Март; 28 Април; 

Маршрут: Genoa, Italy | Naples, Italy | Messina, Italy | Valletta, Malta | Barcelona, Spain | Marseille, France | Genoa, Italy
Suite Yacht Club Suite вътрешна каюта каюта с прозорец каюта с балкон
Дата* на отплаване с минимална цена: 31.03.2019 31.03.2019 31.03.2019 31.03.2019 31.03.2019
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 1199€ 1399€ 349€ 549€ 749€
*Дата на отплаване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отплаване. Възможно е към цената да се добавят други такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отплаване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТ: настаняване; хранене; развлечения. 

ДОПЪЛНИТЕЛНО СЕ ЗАПЛАЩАТ: Пристанищни такси (задължително се предплащат); бакшиши (задължително се заплащат на борда на кораба); 
напитки и всички останали услуги и стоки, ползвани на борда на кораба. За повече подробности посетете страницата ЗА ЦЕНИТЕ на MSC Cruises чрез линка по-горе. 

За детайлни таблици с цени моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 

Всички цени, публикувани в уеб сайта са крайни с приложени отстъпки и промоции. Не се предоставят допълнителни отстъпки. Цените не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта. За информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, моля позвънете на 0879 521 006.

7-дневен круиз Italy, Malta, Spain, France
Italy, Malta, Spain, France MSC CRUISES
От:   Неапол
До:   Неапол


Кораб:   MSC Bellissima


Дати на отплаване:

2019: 01,29 Април; 

Маршрут: Naples, Italy | Messina, Italy | Valletta, Malta | Barcelona, Spain | Marseille, France | Genoa, Italy | Naples, Italy
каюта с балкон каюта с прозорец Suite Yacht Club вътрешна каюта
Дата* на отплаване с минимална цена: 01.04.2019 01.04.2019 29.04.2019 29.04.2019
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 749€ 549€ 1799€ 419€
*Дата на отплаване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отплаване. Възможно е към цената да се добавят други такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отплаване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТ: настаняване; хранене; развлечения. 

ДОПЪЛНИТЕЛНО СЕ ЗАПЛАЩАТ: Пристанищни такси (задължително се предплащат); бакшиши (задължително се заплащат на борда на кораба); 
напитки и всички останали услуги и стоки, ползвани на борда на кораба. За повече подробности посетете страницата ЗА ЦЕНИТЕ на MSC Cruises чрез линка по-горе. 

За детайлни таблици с цени моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 

Всички цени, публикувани в уеб сайта са крайни с приложени отстъпки и промоции. Не се предоставят допълнителни отстъпки. Цените не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта. За информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, моля позвънете на 0879 521 006.

7-дневен круиз Spain, France, Italy, Malta
Spain, France, Italy, Malta MSC CRUISES
От:   Барселона
До:   Барселона


Кораб:   MSC Bellissima


Дати на отплаване:

2019: 29 Март; 26 Април; 

Маршрут: Barcelona, Spain | Marseille, France | Genoa, Italy | Naples, Italy | Messina, Italy | Valletta, Malta | Barcelona, Spain
Suite Yacht Club Suite каюта с прозорец вътрешна каюта каюта с балкон
Дата* на отплаване с минимална цена: 29.03.2019 29.03.2019 29.03.2019 29.03.2019 29.03.2019
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 1799€ 1399€ 549€ 349€ 749€
*Дата на отплаване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отплаване. Възможно е към цената да се добавят други такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отплаване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТ: настаняване; хранене; развлечения. 

ДОПЪЛНИТЕЛНО СЕ ЗАПЛАЩАТ: Пристанищни такси (задължително се предплащат); бакшиши (задължително се заплащат на борда на кораба); 
напитки и всички останали услуги и стоки, ползвани на борда на кораба. За повече подробности посетете страницата ЗА ЦЕНИТЕ на MSC Cruises чрез линка по-горе. 

За детайлни таблици с цени моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 

Всички цени, публикувани в уеб сайта са крайни с приложени отстъпки и промоции. Не се предоставят допълнителни отстъпки. Цените не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта. За информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, моля позвънете на 0879 521 006.

7-дневен круиз Italy, Malta, Spain, France
Italy, Malta, Spain, France MSC CRUISES
От:   Генуа
До:   Генуа


Кораб:   MSC Meraviglia


Дати на отплаване:

2019: 30 Март; 

Маршрут: Genoa, Italy | Civitavecchia, Italy | Palermo, Italy | Valletta, Malta | Barcelona, Spain | Marseille, France | Genoa, Italy
Suite Yacht Club каюта с прозорец вътрешна каюта каюта с балкон
Дата* на отплаване с минимална цена: 30.03.2019 30.03.2019 30.03.2019 30.03.2019
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 1399€ 599€ 499€ 749€
*Дата на отплаване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отплаване. Възможно е към цената да се добавят други такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отплаване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТ: настаняване; хранене; развлечения. 

ДОПЪЛНИТЕЛНО СЕ ЗАПЛАЩАТ: Пристанищни такси (задължително се предплащат); бакшиши (задължително се заплащат на борда на кораба); 
напитки и всички останали услуги и стоки, ползвани на борда на кораба. За повече подробности посетете страницата ЗА ЦЕНИТЕ на MSC Cruises чрез линка по-горе. 

За детайлни таблици с цени моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 

Всички цени, публикувани в уеб сайта са крайни с приложени отстъпки и промоции. Не се предоставят допълнителни отстъпки. Цените не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта. За информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, моля позвънете на 0879 521 006.

7-дневен круиз Italy, Malta, Spain, France
Italy, Malta, Spain, France MSC CRUISES
От:   Чивитавекия
До:   Чивитавекия


Кораб:   MSC Meraviglia


Дати на отплаване:

2019: 31 Март; 

Маршрут: Civitavecchia, Italy | Palermo, Italy | Valletta, Malta | Barcelona, Spain | Marseille, France | Genoa, Italy | Civitavecchia, Italy
Suite Yacht Club вътрешна каюта каюта с балкон
Дата* на отплаване с минимална цена: 31.03.2019 31.03.2019 31.03.2019
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 1849€ 374.5€ 749€
*Дата на отплаване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отплаване. Възможно е към цената да се добавят други такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отплаване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТ: настаняване; хранене; развлечения. 

ДОПЪЛНИТЕЛНО СЕ ЗАПЛАЩАТ: Пристанищни такси (задължително се предплащат); бакшиши (задължително се заплащат на борда на кораба); 
напитки и всички останали услуги и стоки, ползвани на борда на кораба. За повече подробности посетете страницата ЗА ЦЕНИТЕ на MSC Cruises чрез линка по-горе. 

За детайлни таблици с цени моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 

Всички цени, публикувани в уеб сайта са крайни с приложени отстъпки и промоции. Не се предоставят допълнителни отстъпки. Цените не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта. За информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, моля позвънете на 0879 521 006.