НОРВЕЖКИ ФИОРДИ, ИСЛАНДИЯ, БРИТАНСКИ ОСТРОВИ С NORWEGIAN CRUISE LINE


FREESTYLE КРУИЗИ ИЗ НОРВЕЖКИТЕ ФИОРДИ И СЕВЕРНИЯ АТЛАНТИК ЗА ЛЯТО 2019


През летните месеци, тази круизна дестинация традиционно привлича посетители от цял свят, а в последните години стана популярна и в България. За сезон ЛЯТО-2019, Круизна компания Norwegian предлага серия от интересни маршрути с включени пристанища по западното крайбрежие на Норвегия. Там са едни от най-дълбоко врязаните в сушата фиорди, през които могат да плават и големи круизни кораби. Природата е създала наистина забележителни форми, смайващи дори най-смелото човешко въображение. Корабът се плъзга безшумно по гладката повърхност на водата, а от двете страни се редуват водопади и сгушени сред зелените хълмове китни селца с шарени къщички. Истинска идилия.

NORWEGIAN ОПЕРИРА В РАЙОНА С ЕДИН КРУИЗЕН КОРАБ

Norwegian Spirit отплава винаги от Саутхемптън. Най-лесният начин да достигнете до това начално пристанище е като си закупите самолетен билет до летище Хитроу или Гетуик в Лондон и резервирате организиран от круизната компания трансфер от летището до круизния терминал в Саутхемптън. Ако разписанията на авиокомпаниите не позволяват директна връзка летище – пристанище – летище в деня на отплаване и в деня на приключване на круиза, може да направите една транзитна нощувка, в някой от многобройните хотели около тези летища, а защо не и в самия Лондон.

Освен разнообразните маршрути, какво друго може да ви мотивира да предприемете круз имено с Norwegian Cruise Line? Ето някои предимства на тази чудесна компания:
  1. Norwegian са Freestyle – имате пълна свобода да избирате начина, по който ще прекарвате времето си на кораба. Кога, къде и с кого ще се храните, какви дрехи ще обличате – това са детайли, които са важни за общото усещане и най-вече за спомена, който ще остане у вас от круиза.
     
  2. Norwegian са FREE-AT-SEA – може да резервирате по базова цена, която включва всичко необходимо за вашето пътуване (настаняване, хранене пълен пансион, развлечения на борда и пристанищни такси). Към базовата цена може да добавите два измежду следните пакети: ПАКЕТ НАПИТКИ; ПАКЕТ ВЕЧЕРИ В СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ РЕСТОРАНТИ; ПАКЕТ ИНТЕРНЕТ; КРЕДИТ ЗА БРЕГОВИ ЕКСКУРЗИИ; СЕМЕЙНА ТАРИФА, при цени от €49 до €249 за гост на нормално легло, в зависимост от продължителността на круиза.