КРУИЗ НОРВЕЖКИ ФИОРДИ, ИСЛАНДИЯ, ВЕЛИКОБРИТАНИЯ


КРУИЗИ ДО НОРВЕЖКИТЕ ФИОРДИ, ИСЛАНДИЯ И ОКОЛО БРИТАНСКИТЕ ОСТРОВИ

Сезонът на круизите в Северна Европа започва в края на април и приключва около средата на септември. Сега е моментът да планирате пътуване през лятото до интересни дестинации из Норвежките фиорди, а защо не около Британските осторви и дори до Исландия. Предлагаме както кратки 7-дневни круизи само до южните Норвежки фиорди, така и прекрасни комбинирани 14-дневни маршрути за круизи из прохладните води на северния Атлантически океан, с посещения в Исландия, Великобритания и Ирландия. Берген, Ставангер, Осло, Норт Кейп, любопитни места, в които все още витае духа на викингите. А пътуването с круизен кораб по самите фиорди е наистина невероятно преживяване. Представете си как корабът се плъзга по гладката повърхност на фиорда, заобикалят ви стръмни брегове потънали в зеленина. Въздухът е чист и свеж. И ви обгръща тишина. Толкова е тихо, че дори вие започвате да шепнете, за да не смутите покоя на природата. Фиордите са място за медитация и почивка. 
Ако пък търсите нещо по-динамично и разнообразно, тогава разгледайте маршрутите за круизи около Британските острови. В едно пътувате ще посетите Ирландия, Англия, Шотландия, Уелс и Северна Ирландия, това са все любопитни дестинации, много различни помежду си и като визия, и като начин на живот. Ще се докоснете до истинската Великобритания, ще видите как живеят местните хора в по-отдалечените крайща на острова. Ще общувате с хора, които искат Брекзит и такива които са против Брекзит. Може би отговорът на много въпроси е някъде там из провинциите на Великобритания.
Исландия е друга любопитна круизна дестинация, която попада в този круизен регион. Круизите, които започват от континенталната част на Европа и пътуват само до Исландия са много малко. По-често срещаните варианти на круизи комбинират пристанища в Исландия с такива във Великобритания и дори в Норвегия. Нещо като "три в едно". В зависимост от предпочитанията ви, бюджета ви и времето с което разполагате, може да избирате измежду многобройните предложения за масови, премиум и луксозни круизи в регион Северна Европа.

Ето и крато представяне на най-търсените маршрути в Северна Европа, а за всичко, което не сме посочили в тази страница, ползвайте търсачката в нашите уеб сайтове за круизи или се свържете с нас на тел. 0879 521 006.

ПРЕМИУМ КРУИЗИ ДО ОСЛО И НОРВЕЖКИТЕ ФИОРДИ С HOLLAND AMERICA LINE

Круизите до Норвежките фиорди, предлагани от премиум-компанията Holland America Line започват от Амстердам или Ротердам, като сезонът се открива през втора половина на април и приключва в началото на септември.  Маршрутите са с продължителност 7, 14 и повече дни. По-кратките круизи са обичайно до южните Норвежки фиорди, докато по-продължителните плавания включват северните фиорди, достигат до най-северната точка на континента Норткейп. Holland Americа е една от малкото круизни компании, чиито маршрути включват влизане в Осло фиорд, съответно и посещение на столицата на Норвегия - Осло.

Круизите около Британските острови също се радват на голям интерес.
Holland America предвижда 3 круиза, посветени изцяло на Британските острови. И трите са 14-дневни, разработени с голяма вещина така, че да предоставят на пасажерите чудесна възможност за опознаване на много забележителности по тези земи.

Holland America Line предлага няколко комбинирани круизни маршрута, които включват Норвежки фиорди, пристанища по Британските острови и посещения на наколко градчета и местности в Исландия с труднопроизносими имена. Рейкявик е също, разбира се, е включен в тези круизи. 
Препоръчваме на нашите клиенти да резервират каюти с балкон за круизи из Норвежките фиорди, защото наблюдението на околните пейзажи от комфорта на собствената веранда ще допринесе значително за удоволствието и цялостното възприятие на видяното.  При круизите около Англия, Ирландия, Шотландия, както и около Северните острови, веранда не е задължителна. Каюта с прозорец е добра алтернатива, без да се прави особено голям компромис с комфорта на пътуването.

В момента всички круизи на Holland America Line в Северна Европа се предлагат с пакет напитки (търсете цените по тарифа NVK). Промоцията е валидна за резервации до 15.03.2020! Повече за промоцията вижте ТУК. За някои дати на отплаване през месец май 2020 вече има и Last Minute цени, които са най-ниските възможни базови цени за круизи (без пакети напитки и други подобни екстри). 

КРУИЗИ ДО НОРВЕЖКИТЕ ФИОРДИ И БРИТАНСКИТЕ ОСТРОВИ С MSC CRUISES

Неаполитанската MSC Cruises е добре позиционирана в круизен регион Норвежки Фиорди, Британски острови, Исландия. В суровите северни води, миещи бреговете на Норвегия, Исландия и Гренландия, италианците подхождат амбициозно, следвайки неотклонно основното правило в сегмента на масовия нискобюджетен туризъм: за всекиго по нещо! Така или иначе, маршрутите са интересни, цените са атрактивни и това е достатъчно да мотивира много хора. Отправните пристанища за круизи из Норвежките фиорди, които ползва MSC Cruises са Кил, Варнемюнде и Хамбург в Германия и Копенхаген в Дания. Круизите в този регион се провеждат в периода от април до края на август, когато времето е благоприятно за пасажерско корабоплаване.

Кратките 7-дневни маршрути ще доставят много приятни емоции на пасажерите. Например прекрасният кораб MSC Splendida в рамките на 7-дневен круиз от Кил ще ви отведе до знакови места из южните Норвежки фиорди като Олден, Флаам, Ставангер и вълшебния Берген! Същият кораб, но при 10-дневен маршрут, ще ви отведе и до най-северната точка на Европа - North Cape, както и до множество интересни места по северното крайбрежие на Норвегия. И пак Splendida изпълнява 11-дневни круизи около Британските острови с отплаване от Кил. 

От борда на MSC Preziosa ще може да разгледате и южните, и северните Норвежки фиорди, а като черешка на тортата в 14-дневната програма е включен и Шпицберген – любителите на Севера ще са определено доволни от тази възможност.
За хората с интерес и разполагащи с повече време, MSC Cruises са подготвили 21-дневни маршрути до Исландия, Гренландия и остров Оркни, Великобритания. Това всъщност може да се оприличи на пътешествие по стъпките на викингите, древните северняци, достигнали бреговете на Северна Америка няколко века преди Христофор Колумб.

Някои от 7-дневните маршрути до Южните Норвежки фиорди се комбинират със 7-дневни круизи из Балтийските столици и така се получава един чудесен 14-дневен круиз до фиордите и Балтийските столици.

До 31.03.2020, круизите на MSC Cruises се предлагат с включен малък пакет напитки по време на хранене в основните ресторанти!


КРУИЗИ ДО НОРВЕЖКИТЕ ФИОРДИ, ИСЛАНДИЯ И ВЕЛИКОБРИТАНИЯ С NORWEGAN

В круизен регион Норвежки фиорди, Исландия, Британски острови, Norwegian Cruise Line предлага много интересни и съдържателни маршрути. Програмата започват в началото на май и приключват в края на септември. Круизите са с продължителност минимум 12 или по-често 14 дни. Компанията не предлага кратки круизи в региона. Начално и крайно пристанище е Саутхемтпън, а в някои случаи Амстердам. Пребивавнето ви на корабите на Norwegian ще е със сигурност много приятно, имайки предвид качествата на FreeStyle круизния продукт. Ако пък си закупите т.нар. FREE AT SEA пакет, круизът ще стане още по-приятен и безгрижен, защото срещу много малка сума ще добавите към вашето пътуване 2 от 4 възможни екстри, които наистина ще направят пътешествието по-удобно и ще ви спестят средства, които бихте могли да похарчите за други неща. Припомняме, че FREE-AT-SEA пакетът включва две от следните четири екстри, по ваш избор: пакет напитки за консумация в баровете и ресторантите на кораба; пакет вечери в специализираните ресторанти на кораба (за които иначе се заплаща допълнително); пакет интернет или отстъпка за брегови екскурзии.
Програмата на Norwegian в Северния Атлантик съдържа три групи маршрути:
  1. Маршрути само до Норвежките фиорди. Те включат дестинации, както по южното, така и по северното атлантическо крайбрежие на Норвегия, като корабите достигат до най-северната точка на Европа – North Cape. Има обаче много малко дати на отплаване в сезона, затова желаещите да предприемат такъв круиз е добре да направят възможно по-ранна резервация.
  2. Круизи около Британските острови. Маршрутите са двуседмични и включват места в Ирландия, Шотландия, Англия и Северна Ирландия, които ще ви направят едни от малкото източноевропейски туристи, посетили тези кътчета на Албиона. За някои дати на отплаване, маршрутите из Британските острови комбинирт посещения в Южните Норвежки фиорди.
  3. Интересна възможност предоставят 14-дневни круизи до Исландия. Маршрутите включват посещения на пристанища във Великобритания и Ирландия и няколко дни престой в загадъчния северен остров Исландия. Има и още по-любопитни кобнирани круизи из Норвежките фиорди, Британските острови и Исландия, които са предназначени за хора с подчертан интерес към региона.

Разбира се, описаните програми на три от круизните компании, с които круизна агенция КОНТИТРАНС М работи, не изчерпват напълно възможностите за пътуване из Северния Атлантик. Може да избирате също измежду маршрутите на Royal Caribbean в масовия сегмент, Celebrity Cruises в премиум сегмента и измежду луксозните All Inclusive круизи на Azamara Club Cruises, Seabourn Cruises и Regent Seven Seas Cruises.


СЛЕДВА СЕЛЕКЦИЯ ОТ НАЙ-ТЪРСЕНИТЕ КРУИЗИ ДО НОРВЕЖКИТЕ ФИОРДИ, ИСЛАНДИЯ И ВЕЛИКОБРИТАНИЯ7-дневен круиз Норвежки фиорди и Осло
Норвежки фиорди и Осло HOLLAND AMERICA LINE
От:   Амстердам
До:   Амстердам


Кораб:   NIEUW STATENDAM


Дати на отпътуване:

2020: 28 Юни; 

Маршрут: AMSTERDAM | FLAM | STAVANGER | KRISTIANSAND | OSLO | AMSTERDAM
Inside Cabins Window Cabins Balcony Cabins Balcony Vista Suites Balcony Signature Suites Balcony Neptune & Pinnacle Suites
Дата* на отпътуване с минимална цена: 28.06.2020 28.06.2020 28.06.2020 28.06.2020 28.06.2020 28.06.2020
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 799€ 899€ 1099€ 1699€ 2199€ 2499€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ НА HOLLAND AMERICA LINE включват: настаняване; хранене пълен пансион; развлечения на кораба; пристанищни и други такси, филтърно кафе, чай и наливна питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета.
За повече подробности посетете страницата за цените на Holland America Line чрез линка по-горе. 

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 
Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006.
Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.
*Каюти от категория VH на корабите Nieuw Statendam и Koningsdam са с ограничена видимост
7-дневен круиз Норвежки фиорди и Осло
Норвежки фиорди и Осло HOLLAND AMERICA LINE
От:   Ротердам
До:   Ротердам


Кораб:   ROTTERDAM


Дати на отпътуване:

2020: 13 Юни; 18 Юли; 08 Август; 

Маршрут: ROTTERDAM | EIDFJORD | STAVANGER | KRISTIANSAND | OSLO | ROTTERDAM
Inside Cabins Window Cabins Balcony Vista Suites Balcony Neptune & Pinnacle Suites
Дата* на отпътуване с минимална цена: 13.06.2020 13.06.2020 13.06.2020 13.06.2020
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 749€ 799€ 1299€ 1899€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ НА HOLLAND AMERICA LINE включват: настаняване; хранене пълен пансион; развлечения на кораба; пристанищни и други такси, филтърно кафе, чай и наливна питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета.
За повече подробности посетете страницата за цените на Holland America Line чрез линка по-горе. 

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 
Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006.
Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.
*Каюти от категория VH на корабите Nieuw Statendam и Koningsdam са с ограничена видимост
7-дневен круиз Норвежки фиорди
Норвежки фиорди HOLLAND AMERICA LINE
От:   Ротердам
До:   Ротердам


Кораб:   ROTTERDAM


Дати на отпътуване:

2020: 15 Август; 

Маршрут: ROTTERDAM | EIDFJORD | ALESUND | MOLDE | ROSENDAL | ROTTERDAM
Inside Cabins Window Cabins Balcony Vista Suites Balcony Neptune & Pinnacle Suites
Дата* на отпътуване с минимална цена: 15.08.2020 15.08.2020 15.08.2020 15.08.2020
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 849€ 899€ 1499€ 2199€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ НА HOLLAND AMERICA LINE включват: настаняване; хранене пълен пансион; развлечения на кораба; пристанищни и други такси, филтърно кафе, чай и наливна питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета.
За повече подробности посетете страницата за цените на Holland America Line чрез линка по-горе. 

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 
Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006.
Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.
*Каюти от категория VH на корабите Nieuw Statendam и Koningsdam са с ограничена видимост
7-дневен круиз Норвежки фиорди
Норвежки фиорди HOLLAND AMERICA LINE
От:   Ротердам
До:   Ротердам


Кораб:   ROTTERDAM


Дати на отпътуване:

2020: 11 Юли; 

Маршрут: ROTTERDAM | ULVIK | ALESUND | OLDEN | BERGEN | ROTTERDAM
Inside Cabins Window Cabins Balcony Vista Suites Balcony Neptune & Pinnacle Suites
Дата* на отпътуване с минимална цена: 11.07.2020 11.07.2020 11.07.2020 11.07.2020
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 849€ 899€ 1499€ 2199€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ НА HOLLAND AMERICA LINE включват: настаняване; хранене пълен пансион; развлечения на кораба; пристанищни и други такси, филтърно кафе, чай и наливна питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета.
За повече подробности посетете страницата за цените на Holland America Line чрез линка по-горе. 

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 
Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006.
Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.
*Каюти от категория VH на корабите Nieuw Statendam и Koningsdam са с ограничена видимост
7-дневен круиз Норвежки фиорди
Норвежки фиорди HOLLAND AMERICA LINE
От:   Ротердам
До:   Ротердам


Кораб:   ROTTERDAM


Дати на отпътуване:

2020: 20 Юни; 

Маршрут: ROTTERDAM | EIDFJORD | VIK | ANDALSNES | HAUGESUND | ROTTERDAM
Inside Cabins Window Cabins Balcony Vista Suites Balcony Neptune & Pinnacle Suites
Дата* на отпътуване с минимална цена: 20.06.2020 20.06.2020 20.06.2020 20.06.2020
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 750€ 800€ 1300€ 2000€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ НА HOLLAND AMERICA LINE включват: настаняване; хранене пълен пансион; развлечения на кораба; пристанищни и други такси, филтърно кафе, чай и наливна питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета.
За повече подробности посетете страницата за цените на Holland America Line чрез линка по-горе. 

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 
Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006.
Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.
*Каюти от категория VH на корабите Nieuw Statendam и Koningsdam са с ограничена видимост
7-дневен круиз JW 7 NIGHT NORWEGIAN FJORDS CRUISE
JW 7 NIGHT NORWEGIAN FJORDS CRUISE ROYAL CARIBBEAN CRUISES
От:   Копенхаген
До:   Копенхаген


Кораб:   Jewel of the Seas


Дати на отпътуване:

2020: 16 Август; 

Маршрут: COPENHAGEN, DENMARK | GEIRANGER, NORWAY | BERGEN, NORWAY | STAVANGER, NORWAY | KRISTIANSAND, NORWAY | COPENHAGEN, DENMARK
вътрешна каюта външна каюта каюта с балкон Suite
Дата* на отпътуване с минимална цена: 16.08.2020 16.08.2020 16.08.2020 16.08.2020
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 1050€ 1158€ 1666€ 3086€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ НА ROYAL CARIBBEAN ВКЛЮЧВАТ: настаняване; хранене пълен пансион; развлечения на кораба; пристанищни и други такси; филтърно кафе, чай и наливна питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета.
За повече подробности посетете страницата за цените на Royal Caribbean Cruises чрез линка по-горе. 

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 
Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006.
Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.

14-дневен круиз Норвежки фиорди и Норт Кейп
Норвежки фиорди и Норт Кейп NORWEGIAN CRUISE LINE
От:   Саутхемптън
До:   Саутхемптън


Кораб:   Norwegian Star


Дати на отпътуване:

2020: 14 Юни; 

Маршрут: SOUTHAMPTON (LONDON), GREAT BRITAIN | HAUGESUND, NORWAY | TRONDHEIM, NORWAY | CRUISE SVARTISEN GLACIER, NORWAY | LEKNES, NORWAY | HONNINGSVAG, NORWAY | HAMMERFEST, NORWAY | ALESUND, NORWAY | NORDFJORDEID, NORWAY | EIDFJORD, NORWAY | KRISTIANSAND, NORWAY | SOUTHAMPTON (LONDON), GREAT BRITAIN
Suite с балкон MiniSuite с балкон каюти с балкон каюти с прозорец или с илюминатор вътрешни каюти
Дата* на отпътуване с минимална цена: 14.06.2020 14.06.2020 14.06.2020 14.06.2020 14.06.2020
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 4168.2€ 2789.2€ 2572.2€ 2285.2€ 1655.2€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз на NORWEGIAN CRUISE LINE включват: настаняване, хранене пълен пансион, развлечения на кораба, пристанищни такси, филтърно кафе, чай и питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета;

КЪМ БАЗОВАТА ЦЕНА МОЖЕ ДА ДОБАВИТЕ FREE-AT-SEA ПАКЕТ С ВКЛЮЧЕНИ ДВЕ ЕКСТРИ ПО ВАШ ИЗБОР:
1) ПАКЕТ НАПИТКИ (описание); 2) ПАКЕТ ВЕЧЕРИ В СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ РЕСТОРАНТИ; 3) ПАКЕТ ИНТЕРНЕТ; 4) ОТСТЪПКА ЗА БРЕГОВИ ЕКСКУРЗИИ; 5) СЕМЕЙНА ТАРИФА (семейната тарифа е приложима е само за селектирани дати на отплаване); Цената за FREE-AT-SEA пакетите варира от 49€ до €249 за гост според продължителността на круиза. (49€ за круиз от 1-6 дни; 99€ за круиз 7-9 дни; 149€ за круиз 10-13 дни; 199€ за круиз 14-17 дни; 249€ за круиз 18 и повече дни). Пакетите са приложими за гости на всички видове стандартни каюти (вътрешни, с прозорец, с балкон, mini-suite). Гостите на луксозните апартаменти от категории С, S и H получават безплатно всички изброени по-горе пет екстри. Подробности за FREE-AT-SEA пакетите може да прочетете ТУК.

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 
Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006.
Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.
14-дневен круиз Исландия, Ирландия, Шотландия
Исландия, Ирландия, Шотландия NORWEGIAN CRUISE LINE
От:   Саутхемптън
До:   Саутхемптън


Кораб:   Norwegian Star


Дати на отпътуване:

2020: 31 Май; 

Маршрут: SOUTHAMPTON (LONDON), GREAT BRITAIN | LE HAVRE (PARIS), FRANCE | NEWHAVEN (EDINBURGH), SCOTLAND, UNITED KINGDOM | SEYDISFJORDUR, ICELAND | AKUREYRI, ICELAND | REYKJAVIK, ICELAND | GREENOCK (SCOTLAND), GREAT BRITAIN | BELFAST (NORTHERN IRELAND), UNITED KINGDOM | DUBLIN (DUN LAOGHAIRE) IRELAND | SOUTHAMPTON (LONDON), GREAT BRITAIN
Suite с балкон MiniSuite с балкон каюти с балкон каюти с прозорец или с илюминатор вътрешни каюти
Дата* на отпътуване с минимална цена: 31.05.2020 31.05.2020 31.05.2020 31.05.2020 31.05.2020
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 3466.5€ 3431.5€ 3151.5€ 2192.5€ 2108.5€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз на NORWEGIAN CRUISE LINE включват: настаняване, хранене пълен пансион, развлечения на кораба, пристанищни такси, филтърно кафе, чай и питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета;

КЪМ БАЗОВАТА ЦЕНА МОЖЕ ДА ДОБАВИТЕ FREE-AT-SEA ПАКЕТ С ВКЛЮЧЕНИ ДВЕ ЕКСТРИ ПО ВАШ ИЗБОР:
1) ПАКЕТ НАПИТКИ (описание); 2) ПАКЕТ ВЕЧЕРИ В СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ РЕСТОРАНТИ; 3) ПАКЕТ ИНТЕРНЕТ; 4) ОТСТЪПКА ЗА БРЕГОВИ ЕКСКУРЗИИ; 5) СЕМЕЙНА ТАРИФА (семейната тарифа е приложима е само за селектирани дати на отплаване); Цената за FREE-AT-SEA пакетите варира от 49€ до €249 за гост според продължителността на круиза. (49€ за круиз от 1-6 дни; 99€ за круиз 7-9 дни; 149€ за круиз 10-13 дни; 199€ за круиз 14-17 дни; 249€ за круиз 18 и повече дни). Пакетите са приложими за гости на всички видове стандартни каюти (вътрешни, с прозорец, с балкон, mini-suite). Гостите на луксозните апартаменти от категории С, S и H получават безплатно всички изброени по-горе пет екстри. Подробности за FREE-AT-SEA пакетите може да прочетете ТУК.

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 
Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006.
Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.
14-дневен круиз Норвежки фиорди, Исландия, Ирландия
Норвежки фиорди, Исландия, Ирландия NORWEGIAN CRUISE LINE
От:   Саутхемптън
До:   Саутхемптън


Кораб:   Norwegian Star


Дати на отпътуване:

2020: 28 Юни; 

Маршрут: SOUTHAMPTON (LONDON), GREAT BRITAIN | AMSTERDAM (IJMUIDEN), NETHERLANDS | BERGEN, NORWAY | ALESUND, NORWAY | HELLESYLT, NORWAY | GEIRANGER, NORWAY | AKUREYRI, ICELAND | REYKJAVIK, ICELAND | BELFAST (NORTHERN IRELAND), UNITED KINGDOM | DUBLIN, IRELAND | SOUTHAMPTON (LONDON), GREAT BRITAIN
Suite с балкон MiniSuite с балкон каюти с балкон каюти с прозорец или с илюминатор вътрешни каюти
Дата* на отпътуване с минимална цена: 28.06.2020 28.06.2020 28.06.2020 28.06.2020 28.06.2020
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 5846.7€ 2948.7€ 2815.7€ 1989.7€ 1625.7€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз на NORWEGIAN CRUISE LINE включват: настаняване, хранене пълен пансион, развлечения на кораба, пристанищни такси, филтърно кафе, чай и питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета;

КЪМ БАЗОВАТА ЦЕНА МОЖЕ ДА ДОБАВИТЕ FREE-AT-SEA ПАКЕТ С ВКЛЮЧЕНИ ДВЕ ЕКСТРИ ПО ВАШ ИЗБОР:
1) ПАКЕТ НАПИТКИ (описание); 2) ПАКЕТ ВЕЧЕРИ В СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ РЕСТОРАНТИ; 3) ПАКЕТ ИНТЕРНЕТ; 4) ОТСТЪПКА ЗА БРЕГОВИ ЕКСКУРЗИИ; 5) СЕМЕЙНА ТАРИФА (семейната тарифа е приложима е само за селектирани дати на отплаване); Цената за FREE-AT-SEA пакетите варира от 49€ до €249 за гост според продължителността на круиза. (49€ за круиз от 1-6 дни; 99€ за круиз 7-9 дни; 149€ за круиз 10-13 дни; 199€ за круиз 14-17 дни; 249€ за круиз 18 и повече дни). Пакетите са приложими за гости на всички видове стандартни каюти (вътрешни, с прозорец, с балкон, mini-suite). Гостите на луксозните апартаменти от категории С, S и H получават безплатно всички изброени по-горе пет екстри. Подробности за FREE-AT-SEA пакетите може да прочетете ТУК.

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 
Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006.
Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.
12-дневен круиз Британски острови - Шотландия, Ирландия, Англия, Северна Ирландия
Британски острови - Шотландия, Ирландия, Англия, Северна Ирландия NORWEGIAN CRUISE LINE
От:   Саутхемптън
До:   Саутхемптън


Кораб:   Norwegian Star


Дати на отпътуване:

2020: 23 Август; 

Маршрут: SOUTHAMPTON (LONDON), GREAT BRITAIN | INVERGORDON, GREAT BRITAIN | NEWHAVEN (EDINBURGH), SCOTLAND, UNITED KINGDOM | KIRKWALL, GREAT BRITAIN | GREENOCK (SCOTLAND), GREAT BRITAIN | BELFAST (NORTHERN IRELAND), UNITED KINGDOM | LIVERPOOL, UNITED KINGDOM | DUBLIN, IRELAND | CORK (COBH), IRELAND | PORTLAND, ENGLAND, GREAT BRITAIN | SOUTHAMPTON (LONDON), GREAT BRITAIN
Suite с балкон MiniSuite с балкон каюти с балкон каюти с прозорец или с илюминатор вътрешни каюти
Дата* на отпътуване с минимална цена: 23.08.2020 23.08.2020 23.08.2020 23.08.2020 23.08.2020
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 4483€ 3629€ 3153€ 2005€ 1648€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз на NORWEGIAN CRUISE LINE включват: настаняване, хранене пълен пансион, развлечения на кораба, пристанищни такси, филтърно кафе, чай и питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета;

КЪМ БАЗОВАТА ЦЕНА МОЖЕ ДА ДОБАВИТЕ FREE-AT-SEA ПАКЕТ С ВКЛЮЧЕНИ ДВЕ ЕКСТРИ ПО ВАШ ИЗБОР:
1) ПАКЕТ НАПИТКИ (описание); 2) ПАКЕТ ВЕЧЕРИ В СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ РЕСТОРАНТИ; 3) ПАКЕТ ИНТЕРНЕТ; 4) ОТСТЪПКА ЗА БРЕГОВИ ЕКСКУРЗИИ; 5) СЕМЕЙНА ТАРИФА (семейната тарифа е приложима е само за селектирани дати на отплаване); Цената за FREE-AT-SEA пакетите варира от 49€ до €249 за гост според продължителността на круиза. (49€ за круиз от 1-6 дни; 99€ за круиз 7-9 дни; 149€ за круиз 10-13 дни; 199€ за круиз 14-17 дни; 249€ за круиз 18 и повече дни). Пакетите са приложими за гости на всички видове стандартни каюти (вътрешни, с прозорец, с балкон, mini-suite). Гостите на луксозните апартаменти от категории С, S и H получават безплатно всички изброени по-горе пет екстри. Подробности за FREE-AT-SEA пакетите може да прочетете ТУК.

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 
Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006.
Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.
11-дневен круиз JW 11 NIGHT ARCTIC CIRCLE CRUISE
JW 11 NIGHT ARCTIC CIRCLE CRUISE ROYAL CARIBBEAN CRUISES
От:   Копенхаген
До:   Копенхаген


Кораб:   Jewel of the Seas


Дати на отпътуване:

2020: 07 Юни; 

Маршрут: COPENHAGEN, DENMARK | STAVANGER, NORWAY | ARCTIC CIRCLE (CRUISE) | TROMSO, NORWAY | HONNINGSVAG, NORWAY | ALESUND, NORWAY | FLAM, NORWAY | GEIRANGER, NORWAY | COPENHAGEN, DENMARK
вътрешна каюта външна каюта Suite каюта с балкон
Дата* на отпътуване с минимална цена: 07.06.2020 07.06.2020 07.06.2020 07.06.2020
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 1488€ 1805€ 3546€ 3590€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ НА ROYAL CARIBBEAN ВКЛЮЧВАТ: настаняване; хранене пълен пансион; развлечения на кораба; пристанищни и други такси; филтърно кафе, чай и наливна питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета.
За повече подробности посетете страницата за цените на Royal Caribbean Cruises чрез линка по-горе. 

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 
Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006.
Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.

14-дневен круиз 14-DAY VOYAGE OF THE MIDNIGHT SUN
14-DAY VOYAGE OF THE MIDNIGHT SUN HOLLAND AMERICA LINE
От:   Амстердам
До:   Амстердам


Кораб:   NIEUW STATENDAM


Дати на отпътуване:

2020: 07 Юни; 05 Юли; 

Маршрут: AMSTERDAM | EIDFJORD | BERGEN | MOLDE | TRONDHEIM | HONNINGSVAG | ALESUND | SKJOLDEN | STAVANGER | AMSTERDAM
Inside Cabins Window Cabins Balcony Cabins Balcony Vista Suites Balcony Signature Suites Balcony Neptune & Pinnacle Suites
Дата* на отпътуване с минимална цена: 07.06.2020 07.06.2020 07.06.2020 07.06.2020 07.06.2020 07.06.2020
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 999€ 1249€ 1599€ 3099€ 4999€ 5999€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ НА HOLLAND AMERICA LINE включват: настаняване; хранене пълен пансион; развлечения на кораба; пристанищни и други такси, филтърно кафе, чай и наливна питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета.
За повече подробности посетете страницата за цените на Holland America Line чрез линка по-горе. 

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 
Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006.
Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.
*Каюти от категория VH на корабите Nieuw Statendam и Koningsdam са с ограничена видимост
12-дневен круиз PR 12-NIGHT NORWAY INTENSIVE VOYAGE
PR 12-NIGHT NORWAY INTENSIVE VOYAGE AZAMARA CLUB CRUISES
От:   Саутхемптън
До:   Саутхемптън


Кораб:   AZAMARA PURSUIT


Дати на отпътуване:

2020: 21 Август; 

Маршрут: SOUTHAMPTON, ENGLAND | OSLO, NORWAY | KRISTIANSAND, NORWAY | HAUGESUND, NORWAY | EIDFJORD, NORWAY | BERGEN, NORWAY | FLAM, NORWAY | SOUTHAMPTON, ENGLAND
каюта с балкон Suite вътрешна каюта външна каюта
Дата* на отпътуване с минимална цена: 21.08.2020 21.08.2020 21.08.2020 21.08.2020
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 3346€ 5674€ 1972€ 2170€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз на AZAMARA CLUB CRUISES са ALL INCLUSIVE и включват: настаняване; хранене пълен пансион; развлечения на кораба; бакшиши и такси обслужване; пристанищни и други такси; селекция от алкохолни и безалкохолни напитки във всички барове и ресторанти на кораба.
За повече подробности посетете страницата за цените на Azamara Cruises чрез линка по-горе. 

За детайлни таблици с цени моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 
Информация за свободни за резервация каюти може да получите на тел. 0879 521 006.

Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.