КРУИЗ ГРЪЦКИ ОСТРОВИ И ИСТАНБУЛ


КРУИЗ ГРЪЦКИ ОСТРОВИ И ИСТАНБУЛ
ОТПЛАВАНИЯ ОТ ПИРЕЯ - ЛЯТО 2022

Круизна агенция КОНТИТРАНС М, предлага на вниманието ви една нетрадиционна версия на круиз из гръцките острови. Пътуването включва Миконос, Родос, Санторини и Кушадасъ, но за разнообразие ще може да прекарате и по един ден в Истанбул и във Волос. Истанбул, както знаем, е непреходна ценност. Винаги има какво да правите и какво ново да видите в този космополитен град, уютно излегнал се на двата бряга на Босфора, невъзмутим, величествен, неподвластен нито на времето, нито на политиката. Истанбул винаги е бил и ще бъде желана дестинация за всеки истински пътешественик. Може би се питате какво ще правите във Волос? Този приятен курортен град е незаслужено пренебрегван от круизните компании. Може би много от вас са преминавали през него транзитно, на път за островите Скиатос или Скопелос. Градът има приятна туристическа зона с магазини и заведения. Може да предприемете 20-минутно пътуване до селцето Макриница, живописно кацнало на склоновете на планината Пелион. От там се открива спираща дъха гледка към залива на Волос. Самото селце е любопитно с архитектурата си, която ние тук наричаме „възрожденска“, но по-запознатите знаят, че тя е разпространена в много райони на Балканския полуостров и съвсем не е наша запазена марка. Идете и вижте сами! В Макриница ще намерите уют, спокойствие, прекрасни гледки, чудесни кафенета и ресторантчета, така че денят ви ще бъде приятен и дори запомнящ се. Ако пък случайно не сте ходили до скалните манастири в Метеора, може би един круиз из Егейското море е добър повод да посетите и тези места.

 
Не на последно място, трябва да напомним, че NCL предлага най-изгодните пакети от допълнителни услуги в круизната индустрия.

РЕЗЕРВИРАЙТЕ FREE-AT-SEA ПАКЕТ,
ЗА ДА ПОСТИГНЕТЕ НАЙ-ДОБРАТА ОБЩА ЦЕНА ЗА ВАШИЯ КРУИЗ

Цената на Free-At-Sea пакета е 149€ за гост, за круиз с продължителност 7 нощувки. Подробно описание на FREE-AT-SEA ПАКЕТА може да прочетете ТУК.

Четирите възможни екстри на Free-At-Sea пакета са:
1) ПАКЕТ НАПИТКИ (описание);
2) ПАКЕТ ВЕЧЕРИ В СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ РЕСТОРАНТИ (френски, италиански, бразилска чураскария, японско тепаняки, стекхаус);
3) ПАКЕТ ИНТЕРНЕТ;
4) ОТСТЪПКА ЗА БРЕГОВИ ЕКСКУРЗИИ - по 50$ за всяко пристанище, за 1-я гост в резервацията за круиз; 

ПРОМОЦИЯ ЗА FREE-AT-SEA ПАКЕТ, ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 02.06.2022

При добавяне на FREE-AT-SEA пакет към резервация за круиз, направена до 02.06.2022 г., ще получите ВСИЧКИТЕ 4 екстри от пакета, вместо само обичайните 2.
Free-At-Sea пакетите може да се резервират само за гостите, настанени на нормални легла в двойни каюти.
За гостите на допълнителни легла, екстрите се заплащат на борда на кораба в сътветствие с консумацията и текущите цени за бордни услуги, валидни към датата на отплаване за съответния круиз. 

COVID ИЗИСКВАНИЯ:

За гости на възраст 12 и повече години:
- ваксинационен сертификат с валидност за времето на целия круиз;
плюс
- негативен антигенен или PCR тест;
За гости на възраст до 12 години, които не са ваксинирани против COVID:
- негативен PCR тест;

Norwegian Cruise Line позволява свободно напускане на кораба във всички междинни пристанища от маршрута, освен ако няма наложени допълнителни рестрикции от страна на местните здравни власти, в някоя от дестинациите.7-дневен круиз EUROPE - GREEK ISLES & EASTERN MED (PIR/PIR)
EUROPE - GREEK ISLES & EASTERN MED (PIR/PIR) NORWEGIAN CRUISE LINE
От:   Пирея
До:   Пирея


Кораб:   Norwegian Jade


Дати на отпътуване:

2022: 05,26 Юни; 17 Юли; 07,28 Август; 18 Септември; 09 Октомври; 

Маршрут: PIRAEUS ATHENS, GREECE | KUSADASI, TURKEY | ISTANBUL, TURKEY | VOLOS, GREECE | MYKONOS, GREECE | RHODES, GREECE | SANTORINI ISLAND, GREECE | PIRAEUS ATHENS, GREECE
Suite във ВИП-зоната Suite с балкон MiniSuite с балкон каюти с балкон каюти с прозорец или с илюминатор вътрешни каюти
Дата* на отпътуване с минимална цена: 28.08.2022 05.06.2022 05.06.2022 05.06.2022 05.06.2022 05.06.2022
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 3518.3€ 2081.8€ 1535.8€ 1392.8€ 911.8€ 820.8€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз на NORWEGIAN CRUISE LINE включват: настаняване, хранене пълен пансион, развлечения на кораба, пристанищни такси, филтърно кафе, чай и питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета;

КЪМ БАЗОВАТА ЦЕНА МОЖЕ ДА ДОБАВИТЕ FREE-AT-SEA ПАКЕТ С ВКЛЮЧЕНИ ДВЕ ЕКСТРИ ПО ВАШ ИЗБОР:
1) ПАКЕТ НАПИТКИ (описание); 2) ПАКЕТ ВЕЧЕРИ В СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ РЕСТОРАНТИ; 3) ПАКЕТ ИНТЕРНЕТ; 4) ОТСТЪПКА ЗА БРЕГОВИ ЕКСКУРЗИИ; 5) СЕМЕЙНА ТАРИФА (семейната тарифа е приложима е само за селектирани дати на отплаване); Цената за FREE-AT-SEA пакетите варира от 99€ до €349 за гост според продължителността на круиза. (99€ за круиз от 3-5 дни; 149€ за круиз 6-8 дни; 199€ за круиз 9-11 дни; 249€ за круиз 12-14 дни; 299€ за круиз 15-17 дни; 349€ за круиз 18 и повече дни). Пакетите са приложими за гости на всички видове стандартни каюти (вътрешни, с прозорец, с балкон, mini-suite). Гостите на луксозните апартаменти от категории С, S и H получават безплатно всички изброени по-горе пет екстри. Подробности за FREE-AT-SEA пакетите може да прочетете ТУК.

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006. Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.