КРУИЗИ ЯПОНИЯ И ЮЖНА КОРЕЯ


Япония има една от най-древните и най-добре запазени култури в света. Като гост на борда на круизен кораб ще се уверите в това от първа ръка. В Токио, с неговите ултрамодерни небостъргачи, неонови реклами и интензивен трафик, от една страна, наред със спокойствието и мистиката на шинтоистки храмове, лесно ще усетите сложния баланс между древната и новата японска култура. В Киото ще разгледате най-впечатляващите измежду 1600-те храма и светилища. Ще чуете традиционна японска музика, ще се насладите на фолклорните танци и изкуството на тази великолепна страна, в която всяка следваща стъпка ви носи културно обогатяване и истинско духовно изживяване.

Круизите около Япония ви отвеждат до най-различни пристанища. В някои от тях ще усетите ритъма на модерния градски живот, а в други ще потънете в атмосфера на спокойствие и съзерцание на природата. Ще посетите древни храмове и светилища. А когато маршрутът включва вечерен престой или нощувка на кораба в някое от пристанищата по маршрута, тогава може да се считате истински късметлии, защото това ще ви даде още една перспектива към дестинацията и, разбира се, незабравимо преживяване.

Храненето в Япония се счита за много сериозно занимание, което задължително трябва да доставя и удоволствие. Ще откриете най-разнообразна и екзотична по нашите представи храна, Препоръчваме ви да не пропускайте нито една възможност да опитате местната кухня. Още повече, че за разлика от други дестинации в Азия, в които трябва да сте много внимателни по отношение на това къде и какво похапвате, в Япония категорично няма да имате такива притеснения – ще се уверите, че хигиената е издигнати в култ в тази страна.

Япония е земя на природни красоти и чудеса. Предстои ви да видите величествени планини, зелени долини, минерални извори, някои от които обявени за свещени, очарователни ботанически градини. Цъфтежа на вишните през пролетта или на зашеметяващите есенни багри на дърветата са атракция както за местните, така и за милионите туристи от цял свят.  Без значение кога ще изберете да пътувате, удивителната красота на Япония се разкрива винаги и навсякъде, за да й се порадвате и да се насладите на хармонията в природата и живота на хората.
 
  

Някои от круизите включват и пътуване до Южна Корея. Това е отлична възможност да опознаете още една ултра модерна държава с древна и безкрайно интересна история. Ще можете да осъзнаете приликите и разликите между двете азиатски държави, тъй като в Южна Корея също ще откриете перфектната комбинация от естествена природна красота, забележителна градска архитектура и хилядолетно културно наследство. Южна Корея е дом на стотици дворци и храмове, представящи различни епохи от религиозната и културна история на страната. Модерния и динамичен Сеул със сигурност ще ви остави без дъх, но пък ще може да намерите тишина и спокойствие сред природните забележителности, каквито изобилстват в страната - причудливи скални образувания с вулканичен произход, тучни зелени полета, чисти езера и потоци, морски плажове… Очаква ви страхотно круизно приключение!

КОГА ДА ПЪТУВАМЕ ДО ЯПОНИЯ И ЮЖНА КОРЕЯ

Това са целогодишни туристически дестинации. Факт е, че по света и у нас най-популярен е сезонът на цъфтежа на вишните. Ако държите да посетите страната именно в този период, препоръчително е да планирате пътуването си поне 1-2 години по-рано. Добрата новина е, че сезонът на цъфтежа - чудната картина на събуждащата се за нов живот природа, се разгръща постепенно от юг на север и поради географията на Япония това продължава в една или друга степен от март до май, така че периодът не е кратък и това е добър шанс за любителите на  природните красоти от цял свят.
Всъщност, хубаво е да отбележим че,

В ЯПОНИЯ ВСЕКИ СЕЗОН ИМА СВОЕТО ОЧАРОВАНИЕ

За онези от вас, които не могат да предприемат далечно пътуване през пролетта, има и други възможности за круизи около Япония и Корея, с кораб Celebrity Millennium - Cruises Japan & Korea. Компанията Celebrity Cruises е определила този великолепен кораб да плава само в регион Азия през следващите две години, като повечето от маршрутите му са посветени именно на Япония и Корея. Това е чудесна възможност да плавате из Далечни Изток през цялото лято и през есента на 2024 и 2025 година. Пълната круизна програма на този кораб може да разгледате на следния линк: Celebrity Millennium - All Asia Cruises.

За желаещите да пътуват до Япония през лятото или през есента, следва да отбележим, че този период се води т.нар. сезон на тайфуните. Обичайно пикът на лошото време е през август и септември, затова може би е по-разумно да избягвате пътуване точно в тези месеци – най-вече, за да се избегнат неприятни емоции вследствие анулирани полети, промени в маршрутите на круизите и пр. Пътувания през юни, юли или октомври обаче ще бъдат не по-малко впечатляващи и приятни от тези през най-високия сезон – пролетта. При всички случаи, препоръчваме възможно по-ранни резервации, тъй като корабите, плаващи в региона не са много, местата са ограничени, а цените нарастват с напредване на времето.
 

ЛИНКОВЕ КЪМ СЕЛЕКЦИИ ОТ КРУИЗ ДО ЯПОНИЯ И ЮЖНА КОРЕЯ

  

FREESTYLE КРУИЗИ ИЗ ЯПОНИЯ И КОРЕЯ С NORWEGIAN CRUISE LINE

За предстоящия сезон 2024-2025 тази компания предлага круизи до Япония, Корея, Тайван и Филипините с два круизни кораба - Norwegian Spirit и Norwegian Sky. Двата кораба не са много големи, което ги прави подходящи за плавания с екскурзионен характер. Свободните каюти са лимитиран брой, поради което ранните резервации са препоръчителни. Някои от основните предимства на круизите на Norwegian Cruise Line са следните

1) FreeStyle крузите са много подходящи за хора, които искат да забравят за малко официалното облекло, точното време и всякакви други условности по време на ваканцията си. 

2) Norwegian предлага най-евтините пакети напитки в круизната индустрия. Само за 199€ за човек, за 7-дневен круиз, ще получите всички напитки, описани ТУК, плюс безплатни вечери в някои от специализираните (иначе платени) ресторанти на кораба, плюс пакет интернет, плюс отстъпка от цената на бреговите екскурзии. Всичко за FREE-AT-SEA пакетите може да прочетете ТУК

3) Norwegian Cruise Line предлага FLY&CRUISE пакети с полети от София или от главни европейски летища. Подробности за FLY&CRUISE пакетите може да прочетете ТУК.

 

 

ПРЕМИУМ КРУИЗИ ИЗ ЯПОНИЯ И КОРЕЯ СЪС CELEBRITY CRUISES

Celebrity Cruises е единствената измежду големите круизни компании, която позиционира кораб за близо 2-годишен период в Азия. Това е великолепния нов Celebrity Millennium. Корабът изпълнява круизи около Япония и до Корея през целия летен сезон на 2024 и 2025 г., както и през есента на 2024 и през пролетта на 2025. Има два пик-сезона за плавания до тези дестинации. Единият е есента, когато прочутите японски градини, както и цялата растителност в Япония и Корея се обагря с невероятни цветове. А другият пик обичайно е през март и април, когато настъпва периода на цъфтеж на вишните. Вероятността да намерите свободни каюти на борда на Celebrity Millennium за есента на 2024 и пролетта на 2025 не е много голяма, но все още може да направите резервация при атрактивни цени, за други месеци от годината, когато Япония и Корея са все така дружелюбни и красиви. Всички налични за резервация круизи с кораб Celebrity Millennium в регион Япония и Корея може да разгледате ТУК

В периода от ноември 2024 до февруари 2025, Celebrity Millennium осъществява круизи в Югоизточна Азия /Виетнам, Тайланд, Малайзия, Индонезия/, и до Субконтинента /Индия/
 

 

ПРЕМИУМ КРУИЗИ ИЗ ЯПОНИЯ И КОРЕЯ С HOLLAND AMERICA LINE

През есенно-зимния период, Holland America Line осъществява круизи в Югоизточна Азия и до Далечния Изток. Круизите около Япония, до Корея, Тайван и Филипините се осъществяват през есента и през пролетта. Това се сезоните, в които се счита, че природната картина в Япония е ненадмината по своята красота и съвършенство. Обичайните начални и крайни точки за тези маршрути са Йокохама (Токио) и Хонг Конг. Пътешествията из региона започват през октомври, когато сезонът на тайфуните е отминал, през по-студените зимни месеци декември и януари, корабите се придвижват на юг и изпълняват маршрути в Югоизточна Азия, където времето е топло и съвсем лятно, след това обаче, през февруари, март и април, те отново се връщат на север и предлагат забележителни пътешествия из слабо познати за нас места. Круизната компания поставя акцент основно върху японската култура, бит, история и традиции, но има приятни отклонения и към съседни държави като Тайван, Филипините, Корея и Китай, които разнообразяват визията на маршрутите из Далечния Изток.

Същественото за круизите на  Holland America Line е това, че те вече се предлагат при цени ALL INCLUSIVE. Т.нар. тарифа HAVE IT ALL включва не само базовите елементи на круиза /настаняване, хранене през цялото време в множество ресторанти на кораба, пристанищни такси и развлечения на кораба/, но също и няколко екстри като: пакет алкохолни и безалкохолни напитки; безлимитно ползване на интернет на кораба; безплатни вечери в специализираните ресторанти; предплатени бакшиши за обслужващия персонал и отстъпки за брегови екскурзии.
Ако не се интересувате от екстрите обаче, може да се свържете с нас на тел. 0879 521 006 и да попитате за базова цена за избрания от вас круиз, без екстри

Всички маршрути, за които все още има свободни за резервация каюти може да разгледате ТУК.
 

 

ЛУКСОЗНИ ULTRA ALL INCLUSIVE КРУИЗИ ИЗ ЯПОНИЯ И КОРЕЯ С REGENT SEVEN SEAS CRUISES

За клиентите с повече опит в морските пътешествия, за всички които търсят нещо класическо и същевременно необичайно и ексклузивно, предлагаме селекция от няколко круиза в регион Япония и Южна Корея, с луксозните кораби на Regent Seven Seas Cruises.
 
Кое е най-същественото за круизите на Regent:
  • Безкомпромисно качество на настаняване, обслужване, храна, напитки и всичко останало - без аналог в круизната индустрия;
  • Маршрутите включват много на брой пристанища, както знакови туристически дестинации, така и по-малки градчета в съответния круизен регион, не много известни, но пък изключително красиви и уютни;
  • Цените включват всичко, абсолютно всичко, включително такива екстри като брегови екскурзии, интернет, премиум алкохолни напитки, бакшишите за обслужващия персонал и прането на дрехи, които иначе се заплащат допълнително;
  • Гостите се хранят в няколко различни луксозни ресторанта с великолепна кухня и храненето, разбира се, е изцяло включено в цената на круиза;
  • Всички каюти са АПАРТАМЕНТИ и всички апартаменти са с ВЕРАНДИ*;
  • Вечерните забавлния на корабите на Regent Seven Seas Cruises са съответстващи на общия стил на пътуването. Без много шум и излишен блясък, интелигентни забавления за интелигентна публика;
  • Дрес кодът предвижда елегантно облекло за вечерите на борда, без изисквания за официално облекло, обаче. Костюм, вратовръзка, смокинг и папионка, вечерна рокля или екстравагантен вечерен тоалет са приемливи, но не са задължителни на корабите на Regent Seven Seas Cruises. През деня, гостите се обличат с удобни дрехи, подходящи за сезона и за туризъм в посещаваните дестинации;
  • Атмосферата на борда е непринудена и предразполагаща. Корабите на Regent Seven Seas Cruises са приятно място за почивка, както за тялото, така и за ума. Акцентът на пътуванията е в насладата от хубавите неща в живота;
  • Круизите на тази компания са насочени към зрели хора с интереси и добри финансови възможности. Не се предлагат развлечения за деца, макар че е възможно настаняване на дете на допълнително легло в двоен апартамент;
*Изключение са само някои от по-ниските категории апартаменти на кораб Seven Seas Navigatror.

РЕЗЕРВИРАЙТЕ КРУИЗ И ВЗЕМЕТЕ
БЕЗПЛАТНА 3-ДНЕВНА ЕКСКУРЗИОННА ПРОГРАМА В ТОКИО ИЛИ В ХОНГКОНГ** 

**Безплатните програми се добавят към резервацията за круиз "on request" при наличие на свободни места. Безплатните програми се предлагат само за селектирани круизи. 

 
  

ЛУКСОЗНИ ALL INCLUSIVE КРУИЗИ ИЗ ЯПОНИЯ И КОРЕЯ СЪС SEABOURN

Круизите на SEABOURN са от възможно най-луксозен тип. Луксът се открива в различните елементи, както на круизните кораби, така и на самото круизно преживяване. Плавайки с краб на Seabourn вие получавате:

- всякакви удобства на борда на кораба, настаняването е само в просторни апартаменти, 95% от които са с веранди;
- елегантен вътрешен дизайн;
- първокласно обслужване и хранене;
- много свободно пространство за гостите на кораба /малко на брой пасажери пътуват с плавателен относително голям плавателен съд/;
- липса на струпвания на хора, опашки и пр. при използването на различните услуги;
- достатъчно на брой, добре обучен обслужващ персонал;

Гостите ползват всички екстри безплатно, в рамките на вече заплатената цена на круиза и по-конкретно:
- настаняване в просторен, луксозно обзаведен апартамент, обичайно с веранда; 
- хранене пълен пансион в няколко a-la-carte ресторанта, в които се предлага изискана интернационална кухня, както и в бюфет на самообслужване. Може да се храните също в апартамента си, като за вечеря е възможно да поръчате всякакви ястия от менюто на основния ресторант, в съответния ден от круиза; 
- развлечения на кораба; 
- интернет; 
- бакшиши и такси обслужване; 
- селекция от алкохолни и безалкохолни напитки във всички барове и ресторанти на кораба, включително минибара в каютата и рум сървис, 
- пристанищни и други такси.  

Всички изброени предимства на Seabourn Cruises идват в комбинация с внимателно подредени круизни маршрути, осигуряващи достатъчно време за разглеждане на забележителностите на посещаваните дестинации. Така вашият круиз се превръща в истинско морско пътешествие, за каквото даже и не сте мечтали. Може би е настанало време да изненадате сами себе си!

Поради малкият капацитет на луксозните круизни кораби, ранните резервации, поне 1-2 години преди датата на пътуване, са задължителни особено за такива атрактивни дестинации като Япония и Южна Корея. 

РАННИ РЕЗЕРВАЦИИ ЗА КРУИЗИ "JAPAN CHERRY BLOSSOM" 

Премиум круизи със Celebrity Cruises Япония и Корея пролет 2026

Премиум круизи с Holland America Line Япония и Корея пролет 2026

Луксозни All Inclusive круизи със Seabourn Cruises Япония и Корея пролет 2026

Луксозни Ultra All Inclusive Круизи Япония и Корея пролет 2026


По-долу представяме 

СЕЛЕКЦИЯ ОТ МАРШРУТИ С НАЙ-АТРАКТИВНИ ЦЕНИ12-дневен круиз ML 12 NIGHT BEST OF JAPAN CRUISE
ML 12 NIGHT BEST OF JAPAN CRUISE CELEBRITY CRUISES
От:   Йокохама (Токио)
До:   Йокохама (Токио)


Кораб:   Celebrity Millennium


Дати на отпътуване:

2024: 07 Август; 

Маршрут: TOKYO (YOKOHAMA), JAPAN | MT FUJI (SHIMIZU), JAPAN | KYOTO (OSAKA), JAPAN | HIROSHIMA, JAPAN | BUSAN, SOUTH KOREA | KUMAMOTO (YATSUSHIRO), JAPAN | NAGASAKI, JAPAN | TOKYO (YOKOHAMA), JAPAN
Suite
Дата* на отпътуване с минимална цена: 07.08.2024
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 14276€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ НА CELEBRITY CRUISES ИМАТ РАЗЛИЧНО СЪДЪРЖАНИЕ В ЗАВИСИМОСТ ОТ ИЗБРАНАТА ТАРИФА.
 
ТАРИФИТЕ ОТ ТИП NO PERK RATE ВКЛЮЧВАТ: настаняване; хранене пълен пансион; развлечения на кораба; пристанищни и други такси; филтърно кафе, чай и наливна питейна вода от автоматите на бюфета и при хранене в основния ресторант.
 
ТАРИФИТЕ ОТ ТИП ALL IN ВКЛЮЧВАТ: всички елементи, включени в базовата тарифа NO PERK RATE плюс пакет алкохолни и безалкохолни напитки (наливни вина и бири; спиртни напитки; ликьори; коктейли; бутилирана вода; сокове; кафе); интернет. При отделна покупка на пакет интернет и/или пакет напитки, извън тарифата ALL INN, цените варират за различните круизи като минималните ставки са от 95€ за човек на ден за пакет напитки и 20€ за човек на ден за пакет интернет. Общата стойност на избрания пакет се получава като се умножи дневната ставка по броя на нощувките на круиза.

ТАРИФИТЕ ОТ ТИП SENIOR, EXCITING и други специални тарифи включват само базовите елементи на круиза и не подлежат на допълнителни отстъпки и бонуси, които може да се предоставят в същия момент спрямо резервациите по тарифи NO PERK RATE и ALL IN
 
При резервация по тарифа, която включва условие NRD (Non Refundable Deposit), платеният депозит не се възстановява в случай на анулиране по инициатива на клиента, независимо от причината за анулирането. 

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 
Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006.

Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.
 
COVID-19 ПРОТОКОЛ: Celebrity Cruises няма изискване за представяне на ваксинационни сертификати или негативни тестове за COVID-19, но такива може да бъдат въведени по всяко време, без предизвестие, по искане на здравните власти.
9-дневен круиз ASIA - JAPAN (KEE/YOK)
ASIA - JAPAN (KEE/YOK) NORWEGIAN CRUISE LINE
От:   Кийлунг, Тайван
До:   Йокохама (Токио)


Кораб:   Norwegian Spirit


Дати на отпътуване:

2024: 22 Септември; 

Маршрут: TAPEI KEELUNG TAIWAN | HUALIEN, TAIWAN | ISHIGAKI OKINAWA JAPAN | NAHA OKINAWA, JAPAN | KOCHI, JAPAN | HIMEJI, JAPAN | KYOTO OSAKA JAPAN | MOUNT FUJI SHIMIZU, JAPAN | TOKYO (YOKOHAMA), JAPAN
каюти с балкон каюти с прозорец или с илюминатор вътрешни каюти
Дата* на отпътуване с минимална цена: 22.09.2024 22.09.2024 22.09.2024
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 1869.6€ 1421.1€ 1271.6€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз на NORWEGIAN CRUISE LINE включват: настаняване, хранене пълен пансион, развлечения на кораба, пристанищни такси, филтърно кафе, чай и питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета;
 
КЪМ БАЗОВАТА ЦЕНА МОЖЕ ДА ДОБАВИТЕ FREE-AT-SEA ПАКЕТ С ВКЛЮЧЕНИ ЧЕТИРИ ЕКСТРИ:
1) ПАКЕТ НАПИТКИ (описание); 
2) ПАКЕТ ВЕЧЕРИ В СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ РЕСТОРАНТИ;
3) ПАКЕТ ИНТЕРНЕТ;
4) ОТСТЪПКА ЗА БРЕГОВИ ЕКСКУРЗИИ;
Цените за FREE-AT-SEA ПАКЕТИТЕ варират от 149€ до €449 за гост според продължителността на круиза. (149€ за круиз от 3-5 дни; 199€ за круиз 6-8 дни; 249€ за круиз 9-11 дни; 299€ за круиз 12-14 дни; 349€ за круиз 15-17 дни; 399€ за круиз 18-20 дни; 449€ за круиз 21 и повече дни). Пакетите са приложими за гости на всички видове стандартни каюти (вътрешни, с прозорец, с балкон, mini-suite). Гостите на луксозните апартаменти от категории S и H получават безплатно всички изброени по-горе 4 екстри. Подробности за FREE-AT-SEA пакетите може да прочетете ТУК.

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006. Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.
НОВО! Norwegian Cruise Line предлага FLY&CRUISE пакети с полети от София. Подробности може да прочетете ТУК
 
COVID-19 ПРОТОКОЛ: Norwegian Cruise Line приема на борда, както ваксинирани против COVID-19 гости, така и неваксинирани. COVID-19 протоколите обаче не са отменени и при необходимост може да бъдат въведени здравни изисквания и рестрикции, по всяко време преди круиза.
11-дневен круиз ASIA - JAPAN (YOK/INC)
ASIA - JAPAN (YOK/INC) NORWEGIAN CRUISE LINE
От:   Йокохама (Токио)
До:   Инчон (Сеул), Южна Корея


Кораб:   Norwegian Spirit


Дати на отпътуване:

2024: 01 Октомври; 

Маршрут: TOKYO (YOKOHAMA), JAPAN | MOUNT FUJI SHIMIZU, JAPAN | NAGOYA, JAPAN | TOKUSHIMA, JAPAN | KYOTO OSAKA JAPAN | NAHA OKINAWA, JAPAN | ISHIGAKI OKINAWA JAPAN | JEJU, KOREA, REPUBLIC OF (SOUTH) | SEOUL (INCHEON), KOREA, REPUBLIC OF (SOUTH)
Suite с балкон каюти с балкон каюти с прозорец или с илюминатор вътрешни каюти
Дата* на отпътуване с минимална цена: 01.10.2024 01.10.2024 01.10.2024 01.10.2024
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 6572.05€ 2399.05€ 1762.05€ 1573.55€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз на NORWEGIAN CRUISE LINE включват: настаняване, хранене пълен пансион, развлечения на кораба, пристанищни такси, филтърно кафе, чай и питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета;
 
КЪМ БАЗОВАТА ЦЕНА МОЖЕ ДА ДОБАВИТЕ FREE-AT-SEA ПАКЕТ С ВКЛЮЧЕНИ ЧЕТИРИ ЕКСТРИ:
1) ПАКЕТ НАПИТКИ (описание); 
2) ПАКЕТ ВЕЧЕРИ В СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ РЕСТОРАНТИ;
3) ПАКЕТ ИНТЕРНЕТ;
4) ОТСТЪПКА ЗА БРЕГОВИ ЕКСКУРЗИИ;
Цените за FREE-AT-SEA ПАКЕТИТЕ варират от 149€ до €449 за гост според продължителността на круиза. (149€ за круиз от 3-5 дни; 199€ за круиз 6-8 дни; 249€ за круиз 9-11 дни; 299€ за круиз 12-14 дни; 349€ за круиз 15-17 дни; 399€ за круиз 18-20 дни; 449€ за круиз 21 и повече дни). Пакетите са приложими за гости на всички видове стандартни каюти (вътрешни, с прозорец, с балкон, mini-suite). Гостите на луксозните апартаменти от категории S и H получават безплатно всички изброени по-горе 4 екстри. Подробности за FREE-AT-SEA пакетите може да прочетете ТУК.

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006. Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.
НОВО! Norwegian Cruise Line предлага FLY&CRUISE пакети с полети от София. Подробности може да прочетете ТУК
 
COVID-19 ПРОТОКОЛ: Norwegian Cruise Line приема на борда, както ваксинирани против COVID-19 гости, така и неваксинирани. COVID-19 протоколите обаче не са отменени и при необходимост може да бъдат въведени здравни изисквания и рестрикции, по всяко време преди круиза.
11-дневен круиз ASIA - JAPAN (INC/TOK)
ASIA - JAPAN (INC/TOK) NORWEGIAN CRUISE LINE
От:   Инчон (Сеул), Южна Корея
До:   Токио


Кораб:   Norwegian Spirit


Дати на отпътуване:

2024: 12 Октомври; 15 Ноември; 

Маршрут: SEOUL (INCHEON), KOREA, REPUBLIC OF (SOUTH) | JEJU, KOREA, REPUBLIC OF (SOUTH) | ISHIGAKI OKINAWA JAPAN | NAHA OKINAWA, JAPAN | HIROSHIMA, JAPAN | KYOTO OSAKA JAPAN | NAGOYA, JAPAN | MOUNT FUJI SHIMIZU, JAPAN | TOKYO, JAPAN
Suite с балкон каюти с балкон каюти с прозорец или с илюминатор вътрешни каюти
Дата* на отпътуване с минимална цена: 12.10.2024 15.11.2024 15.11.2024 12.10.2024
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 4581.5€ 2453.5€ 2109€ 1695.5€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз на NORWEGIAN CRUISE LINE включват: настаняване, хранене пълен пансион, развлечения на кораба, пристанищни такси, филтърно кафе, чай и питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета;
 
КЪМ БАЗОВАТА ЦЕНА МОЖЕ ДА ДОБАВИТЕ FREE-AT-SEA ПАКЕТ С ВКЛЮЧЕНИ ЧЕТИРИ ЕКСТРИ:
1) ПАКЕТ НАПИТКИ (описание); 
2) ПАКЕТ ВЕЧЕРИ В СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ РЕСТОРАНТИ;
3) ПАКЕТ ИНТЕРНЕТ;
4) ОТСТЪПКА ЗА БРЕГОВИ ЕКСКУРЗИИ;
Цените за FREE-AT-SEA ПАКЕТИТЕ варират от 149€ до €449 за гост според продължителността на круиза. (149€ за круиз от 3-5 дни; 199€ за круиз 6-8 дни; 249€ за круиз 9-11 дни; 299€ за круиз 12-14 дни; 349€ за круиз 15-17 дни; 399€ за круиз 18-20 дни; 449€ за круиз 21 и повече дни). Пакетите са приложими за гости на всички видове стандартни каюти (вътрешни, с прозорец, с балкон, mini-suite). Гостите на луксозните апартаменти от категории S и H получават безплатно всички изброени по-горе 4 екстри. Подробности за FREE-AT-SEA пакетите може да прочетете ТУК.

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006. Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.
НОВО! Norwegian Cruise Line предлага FLY&CRUISE пакети с полети от София. Подробности може да прочетете ТУК
 
COVID-19 ПРОТОКОЛ: Norwegian Cruise Line приема на борда, както ваксинирани против COVID-19 гости, така и неваксинирани. COVID-19 протоколите обаче не са отменени и при необходимост може да бъдат въведени здравни изисквания и рестрикции, по всяко време преди круиза.
12-дневен круиз 12-DAY CIRCUMNAVIGATION OF JAPAN'S FALL FOLIAGE
12-DAY CIRCUMNAVIGATION OF JAPAN'S FALL FOLIAGE SEABOURN CRUISES
От:   Йокохама (Токио)
До:   Кобе


Кораб:   SEABOURN QUEST


Дати на отпътуване:

2025: 12 Октомври; 

Маршрут: YOKOHAMA | HAKODATE | AKITA | NIIGATA | TSURUGA | SAKAIMINATO | BUSAN | TAKAMATSU | WAKAYAMA | KOBE
Window Suites Veranda Suites Penthouse Suites Owner's Suite Signature Suites & Above
Дата* на отпътуване с минимална цена: 12.10.2025 12.10.2025 12.10.2025 12.10.2025 12.10.2025
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 8199€ 11099€ 16599€ 27599€ 36799€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз на Seabourn Cruises са ALL INCLUSIVE и включват: настаняване; хранене пълен пансион; развлечения на кораба; интернетбакшиши и такси обслужване; селекция от алкохолни и безалкохолни напитки във всички барове и ресторанти на кораба, включително минибара в каютата и румсървиса, пристанищни и други такси.

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 
Информация за свободни за резервация каюти може да получите на тел. 0879 521 006.
Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.

COVID-19 ПРОТОКОЛ: Seabourn Cruises вече приема на борда, както ваксинирани против COVID-19 гости, така и неваксинирани. Възможно е да има допълнителни изисквания за някои дестинации, включени в маршрутите на круизите, като например представяне на негативен тест за COVID-19, представяне на ваксинационен сертификат и пр.
14-дневен круиз 14-DAY CIRCLE JAPAN
14-DAY CIRCLE JAPAN HOLLAND AMERICA LINE
От:   Йокохама (Токио)
До:   Йокохама (Токио)


Кораб:   NOORDAM


Дати на отпътуване:

2025: 30 Март; 

Маршрут: YOKOHAMA (TOKYO) | KOCHI | KAGOSHIMA | SASEBO | BUSAN | KANAZAWA | AKITA | OTARU | AOMORI | HAKODATE | YOKOHAMA (TOKYO)
Inside Cabins Window Cabins Balcony Cabins Balcony Signature Suites Balcony Neptune & Pinnacle Suites
Дата* на отпътуване с минимална цена: 30.03.2025 30.03.2025 30.03.2025 30.03.2025 30.03.2025
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 3189€ 3279€ 4399€ 5519€ 6369€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТСТАНДАРТНАТА ТАРИФА ЗА КРУИЗ (NHK*) НА HOLLAND AMERICA LINE включва: настаняване; хранене пълен пансион; развлечения на кораба; пристанищни и други такси, филтърно кафе, чай и наливна питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета. Същите елементи включват и специалните тарифи от тип ''Last Minute".
ЦЕНИТЕ ПО ТАРИФА N1K – „Have it all“ включват следните допълнителни ЕКСТРИ: пакет напитки (Signature Beverage Package); от 1 до 3 вечери в специализираните ресторанти на кораба; 100$ отстъпка за брегови екскурзии; WI-FI Surf Package; предплатени бакшиши за обслужващия персонал. Повече подробности за тарифа N1K може да прочетете ТУК.  
*В случай, че се интересувате от стандартна тарифа, но в детайлната таблица с цени виждате само тарифа N1K – „Have it all“, за по-ниски цени може да се свържете с нас по телефон или имейлЗа повече подробности посетете страницата за цените на Holland America Line чрез линка по-горе. Специалните last-minute тарифи включват само стандартните елементи на круиза, без екстрите, характерни за тарифа „Have it all“.

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 
Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006.
Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.
*Каюти от категория VH на корабите Rotterdam, Nieuw Statendam и Koningsdam са с ограничена видимост.

COVID-19 ПРОТОКОЛ: Holland America Line вече приема на борда, както ваксинирани против COVID-19 гости, така и неваксинирани. Възможно е,  обаче допълнителни изисквания във връзка с COVID-19 да бъдат въведени по искане на здравните власти. Ангажимент на пасажерите е да се информират и да спазват здравните изисквания за всички посещавани държави.
10-дневен круиз ASIA - JAPAN (KEE/TOK)
ASIA - JAPAN (KEE/TOK) NORWEGIAN CRUISE LINE
От:   Кийлунг, Тайван
До:   Токио


Кораб:   Norwegian Sky


Дати на отпътуване:

2025: 21 Февруари; 

Маршрут: TAPEI KEELUNG TAIWAN | HUALIEN, TAIWAN | ISHIGAKI OKINAWA JAPAN | NAHA OKINAWA, JAPAN | NAZE OSHIMA ISLAND, JAPAN | KOCHI, JAPAN | KYOTO KOBE, JAPAN | NAGOYA, JAPAN | MOUNT FUJI SHIMIZU, JAPAN | TOKYO, JAPAN
Suite с балкон каюти с балкон каюти с прозорец или с илюминатор вътрешни каюти
Дата* на отпътуване с минимална цена: 21.02.2025 21.02.2025 21.02.2025 21.02.2025
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 6562.55€ 2838.05€ 1830.55€ 1525.05€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз на NORWEGIAN CRUISE LINE включват: настаняване, хранене пълен пансион, развлечения на кораба, пристанищни такси, филтърно кафе, чай и питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета;
 
КЪМ БАЗОВАТА ЦЕНА МОЖЕ ДА ДОБАВИТЕ FREE-AT-SEA ПАКЕТ С ВКЛЮЧЕНИ ЧЕТИРИ ЕКСТРИ:
1) ПАКЕТ НАПИТКИ (описание); 
2) ПАКЕТ ВЕЧЕРИ В СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ РЕСТОРАНТИ;
3) ПАКЕТ ИНТЕРНЕТ;
4) ОТСТЪПКА ЗА БРЕГОВИ ЕКСКУРЗИИ;
Цените за FREE-AT-SEA ПАКЕТИТЕ варират от 149€ до €449 за гост според продължителността на круиза. (149€ за круиз от 3-5 дни; 199€ за круиз 6-8 дни; 249€ за круиз 9-11 дни; 299€ за круиз 12-14 дни; 349€ за круиз 15-17 дни; 399€ за круиз 18-20 дни; 449€ за круиз 21 и повече дни). Пакетите са приложими за гости на всички видове стандартни каюти (вътрешни, с прозорец, с балкон, mini-suite). Гостите на луксозните апартаменти от категории S и H получават безплатно всички изброени по-горе 4 екстри. Подробности за FREE-AT-SEA пакетите може да прочетете ТУК.

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006. Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.
НОВО! Norwegian Cruise Line предлага FLY&CRUISE пакети с полети от София. Подробности може да прочетете ТУК
 
COVID-19 ПРОТОКОЛ: Norwegian Cruise Line приема на борда, както ваксинирани против COVID-19 гости, така и неваксинирани. COVID-19 протоколите обаче не са отменени и при необходимост може да бъдат въведени здравни изисквания и рестрикции, по всяко време преди круиза.
12-дневен круиз 12-DAY CIRCUMNAVIGATION OF JAPAN'S FALL FOLIAGE
12-DAY CIRCUMNAVIGATION OF JAPAN'S FALL FOLIAGE SEABOURN CRUISES
От:   Кобе
До:   Йокохама (Токио)


Кораб:   SEABOURN QUEST


Дати на отпътуване:

2025: 24 Октомври; 

Маршрут: KOBE | WAKAYAMA | TAKAMATSU | BUSAN | SAKAIMINATO | TSURUGA | NIIGATA | AKITA | HAKODATE | YOKOHAMA
Window Suites Veranda Suites Penthouse Suites Signature Suites & Above
Дата* на отпътуване с минимална цена: 24.10.2025 24.10.2025 24.10.2025 24.10.2025
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 7999€ 11099€ 16599€ 35899€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз на Seabourn Cruises са ALL INCLUSIVE и включват: настаняване; хранене пълен пансион; развлечения на кораба; интернетбакшиши и такси обслужване; селекция от алкохолни и безалкохолни напитки във всички барове и ресторанти на кораба, включително минибара в каютата и румсървиса, пристанищни и други такси.

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 
Информация за свободни за резервация каюти може да получите на тел. 0879 521 006.
Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.

COVID-19 ПРОТОКОЛ: Seabourn Cruises вече приема на борда, както ваксинирани против COVID-19 гости, така и неваксинирани. Възможно е да има допълнителни изисквания за някои дестинации, включени в маршрутите на круизите, като например представяне на негативен тест за COVID-19, представяне на ваксинационен сертификат и пр.