КРУИЗИ ОТ ПИРЕЯ С НАЙ-ГОЛЕМИЯ КОРАБ В ЕГЕЙСКО МОРЕ ЗА ЛЯТОТО НА 2024 ГОДИНА


NORWEGIAN GETAWAY

КРУИЗИ В ЕГЕЙСКО МОРЕ ЛЯТО 2024

  
 
През лятото на 2024 г., Norwegian Cruise Line предлага интересни круизи в Източното Средиземноморие, с продължителност между 7 и 10 дни. Маршрутите са добре организирани, без навигационни дни /без дни в морето/, всеки следващ ден посещавате ново пристанище. Дори да си мислите, че гръцките острови са позната дестинация за Вас, всъщност може би именно пътуването с Norwegian Getaway ще промени представата ви за района. Да не пропуснем да отбележим, че корабът е идеален за семейна почивка, с много забавления, както за деца, така и за възрастни. От гледна точка на съдържанието на маршрутите, трябва да отбележим, че пътуването из Гръцките острови е много по-лежерно и подходящо, когато сте на пътешествие с малчугани или тийнейджъри, защото посещаваните дестинации са далеч по-дружелюбни и достъпни спрямо големите пристанища в Италия, Испания и Франция, в Западното Средиземноморие. Не ви е нужен екскурзовод, нито транспорт, за да се разходите по калдаръмените улички на Миконос, Парос или Родос, да посетите археологическия музей в Ираклион или да направите един впечатляващ исторически, а защо не и шопинг тур в Истанбул.
 
Ако търсите круиз в Средиземно море, който освен екскурзионна има и ваканционна ориентация, то Norwegian Getaway е точно за вас. Това е голям, модерен кораб, построен през 2014 година и реновиран през 2020 година. На борда ще намерите най-разнообразни места за дневни и вечерни развлечения. Корабът е рай за децата. Огромният аквапарк и спортният комплекс са привлекателни за всички, които търсят по-активна и разнообразна семейна почивка. Вечерите на борда са много приятни. На разположение на гостите има безброй заведения за хранене, барове, зали, места за развлечения и места за съзерцание. Не е за пренебрегване това, че децата ви може да се включат в някоя от детските или тийн групите и така хем на тях ще им е комфортно, хем вие ще си осигурите няколко часа спокойствие във вечерните часове.

ДЕЦАТА ПЪТУВАТ БЕЗПЛАТНО* ЗА СЕЛЕКТИРАНИ ДАТИ НА ОТПЛАВАНЕ

*За деца, настанени на допълнителни легла в двойни каюти се заплаща нулева цена плюс пристанищни такси. 
Към 07.03.2024 г. тази промоция е валидна за дати на отплаване 13 май; 1, 10, 19, 29 септември 2024. Промоцията за нулеви цени за деца на допълнителни легла може да бъде отменена по всяко време без предизвестие. Проверка на цени и наличности от тройни и четворни каюти може да направите чрез запитване по имейл или по телефон.


Разбира се, пътуването с този кораб е организирано изцяло в стилистиката на FreeStyle круизите. Ето малко повече информация за храненето и настаняването на кораб Norwegian Getaway.

За вечеря може да избирате между трите основни a-la-carte ресторанта с интернационална кухня, храненето в които е включено в цената на круиза - The Manhattan Room, Taste и Flavor. Менюто се сменя всяка вечер. Не е необходимо да имате предварително запазена маса, достатъчно е да отидете в предпочитания ресторант в периода между 17:30 и 21:00 часа и ще бъдете настанени на самостоятелна маса. В тези ресторанти може също да закусвате сутринта.
   

Garden Café вероятно е най-посещаваният основен ресторант. Това е бюфет, на самообслужване, храненето в който е включено в цената на круиза. Може да избирате колкото и каквото пожелаете и най-важното, този ресторант работи почти без прекъсване от най-ранна сутрин до късна вечер. В допълнение на бюфета, може по всяко време на денонощието да похапнете в O'Sheehan's Bar & Grill, да, този пъб работи 24 часа.

    
 
American Diner пък е място за любителите на хамбургери, хот дог и всякакви видове сандвичи, чипс и пр. Азиатският ресторант Shanghai's предлага кухня от различни региони на огромния континент. Храненето в тези заведения е включено в цената на круиза.

    

FreeStyle круизите ви дават доста големи възможности за избор при храненето, а това е възможно и поради факта, че на всеки кораб от флотилията на Norwegian Cruise Line има няколко специализирани ресторанта с характерна кухня. Храненето в тях става с предварителна резервация на маса, за конкретен ден и час от круиза и се заплаща допълнително. Ако искате да се храните безплатно в някои от тези ресторанти, тогава може да закупите FREE-AT-SEA пакет от 4 екстри, една от които е именно определен брой безплатни вечери в специализираните ресторанти на кораба.
 
На борда на Norwegian Getaway има следните допълнителни ресторанти:

Cagney's стекхаус и Moderno Churrascaria
Ако харесвате изпечен по ваш вкус стейк и сте любител на добре приготвеното месо, задължително трябва да посетите някой от тези ресторанти, а защо не и двата?

  

The Kitchen - картината няма да е завършена, ако няма поне един италиански ресторант на борда. Е, на Norwegian Getaway ще намерите такъв и ще останете много доволни от прекрасната кухня. Същото може да се каже и за Le Bistro - френски ресторант, за по-изтънчените вкусове. Това е и място за приятна вечеря с любимите хора.

  

Азиатската кухня е добре представена на борда на Norwegian Getaway. Може да си направите резервация за вечеря в японското Teppanyaki. Храненето в този ресторант е удоволствие за сетивата и изненадващо приятно забавление. 

  

Ocean Blue и разположения в съседство The Raw Bar са ресторанти за морски специалитети. Какво по-хубаво от средиземноморска кухня в Средиземно море!  

  

Norwegian Getaway е от т.нар. Breakaway-клас кораби, за които се характерни обширните открити пространства. Едно такова, много привлекателно място е The Waterfront – широка алея на открито, която опасва целия кораб. Това е място за разходка, за почивка, за съзерцаване на залези, изгреви и каквото още решите, че е интересно за вас. Някои от специализираните ресторанти и баровете имат излаз на тази алея, така че в топлите летни вечери бихте могли да се храните директно под звездите на южното небе.

  

Настаняването на борда на Norwegian Getaway, включва стандартни каюти с балкон, с прозорец, с илюминатор или вътрешни. На корабите от Breakaway-клас има един специфичен вид вътрешни каюти, наречени студия. Те може да се резервират само за единично ползване. Съвсем малки, но доста уютни каюти, с всичко необходимо в тях. За да не се чувстват, настанените в студията соло-пасажери, самотни на тяхно разположение има дневна – приятно място да пийнете едно кафе и да побъбрите с другите гости в същата зона на кораба.

  

 За онези, които са склонни да похарчат повече пари, за да получат повече пространство, удобства и екстри, на кораб Norwegian Getaway има голяма VIP-зона, наречена The Haven. В нея са разположени луксозните апартаменти. Размерите им варират от 30 до 120 кв.м., а всеизвестно е, че пространството на борда на круизния кораб е скъпа стока. Та затова, ако желаете да получите несравнимо комфортно пребиваване на кораба, с много екстри, не се колебайте – резервирайте апартамент в The Haven! Това може да са най-добре похарчените пари.  VIP-зоната, естествено, разполага със собствен басейн, плажна зона и собствен основен ресторант. Изобщо, The Haven предлага доста удобства за уединение и спокойствие, тъй като достъпът до тази зона е ограничен. Гостите, настанени в апартаменти обаче, могат безпрепятствено да ползват всички останали заведения, съоръжения и забавления на борда, извън VIP-зоната.

  

  

И накрая, но не и на последно място по значение, Norwegian Getaway е място, което предлага много развлечения за деца и тийнейджъри, като огромен аквапарк, спортни съоръжения и разбира се, занимания по възрастови групи.

  

 

НАЙ-СЪЩЕСТВЕНОТО ЗА КРУИЗИТЕ НА NORWEGIAN CRUISE LINE

  • Те са FreeStyle, което е голямо предимство за хората, които искат да забравят за малко официалното облекло, точното време и всякакви други условности по време на лятната си ваканция;
  • Norwegian предлага най-евтините пакети напитки в круизната индустрия. Само за 199€ за човек, за 7-дневен круиз, ще получите всички напитки, описани ТУК, плюс безплатни вечери в някои от специализираните (иначе платени) ресторанти на кораба, плюс пакет интернет, плюс отстъпка от цената на бреговите екскурзии. Научете всичко за FREE-AT-SEA пакетите ТУК;
  • Ако искате да пътувате с голям кораб заедно с цялото си семейство, но търсите по-луксозна форма на настаняване, с повече удобства и екстри, тогава знайте, че на корабите Norwegian Epic, Norwegian Jewel, Norwegian Pearl, Norwegian Gem, Norwegian Jade, Norwegian Getaway, Norwegian Breakaway, Norwegian Bliss, Norwegian Joy, Norwegian Encore и Norwegian Escape има подходящи апартаменти в специалната VIP-зона, наречена The Haven. Идеята на тези апартаменти е да получите повече удобства, тишина и спокойствие и по-качествено обслужване, като същевременно може да ползвате всички предимства на пътуването с голям кораб. Някои от апартаментите в HAVEN-зоната са с 2 отделни спални, една за родителите и една за децата. Цените са значително по-високи спрямо тези, за настаняване в стандартни каюти, но си заслужават;
  • Флотилията на Norwegian включва и няколко кораба, които според големината и броя пасажери попадат в клас "големи кораби", но така или иначе са по-малки от круизните гиганти, построени след 2010 г. Ако желаният от вас маршрут се изпълнява с някой от тези кораби (Norwegian Spirit, Norwegian Sun, Norwegian Star, Norwegian Dawn, Norwegian Sky), не се притеснявайте. Тези кораби предлагат същите удобства, както по-големите си братя и сестри от флотилията на Norwegian, но имат едно безценно предимство - осигуряват атмосфера на уют и спокойствие, която е задължителен елемент на традиционното пътешествие по море. 


7-дневен круиз Eastern Mediterranean (PIR/PIR)
Eastern Mediterranean (PIR/PIR) NORWEGIAN CRUISE LINE
От:   Пирея
До:   Пирея


Кораб:   Norwegian Getaway


Дати на отпътуване:

2024: 18 Август; 

Маршрут: PIRAEUS ATHENS, GREECE | RHODES, GREECE | BODRUM, TURKEY | KUSADASI, TURKEY | HERAKLION CRETE, GREECE | SANTORINI ISLAND, GREECE | MYKONOS, GREECE | PIRAEUS ATHENS, GREECE
MiniSuite с балкон каюти с прозорец или с илюминатор вътрешни каюти вътрешно студио
Дата* на отпътуване с минимална цена: 18.08.2024 18.08.2024 18.08.2024 18.08.2024
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 1542.15€ 1152.15€ 1087.15€ 1561.65€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз на NORWEGIAN CRUISE LINE включват: настаняване, хранене пълен пансион, развлечения на кораба, пристанищни такси, филтърно кафе, чай и питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета;
 
КЪМ БАЗОВАТА ЦЕНА МОЖЕ ДА ДОБАВИТЕ FREE-AT-SEA ПАКЕТ С ВКЛЮЧЕНИ ЧЕТИРИ ЕКСТРИ:
1) ПАКЕТ НАПИТКИ (описание); 
2) ПАКЕТ ВЕЧЕРИ В СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ РЕСТОРАНТИ;
3) ПАКЕТ ИНТЕРНЕТ;
4) ОТСТЪПКА ЗА БРЕГОВИ ЕКСКУРЗИИ;
Цените за FREE-AT-SEA ПАКЕТИТЕ варират от 149€ до €449 за гост според продължителността на круиза. (149€ за круиз от 3-5 дни; 199€ за круиз 6-8 дни; 249€ за круиз 9-11 дни; 299€ за круиз 12-14 дни; 349€ за круиз 15-17 дни; 399€ за круиз 18-20 дни; 449€ за круиз 21 и повече дни). Пакетите са приложими за гости на всички видове стандартни каюти (вътрешни, с прозорец, с балкон, mini-suite). Гостите на луксозните апартаменти от категории S и H получават безплатно всички изброени по-горе 4 екстри. Подробности за FREE-AT-SEA пакетите може да прочетете ТУК.

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006. Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.
НОВО! Norwegian Cruise Line предлага FLY&CRUISE пакети с полети от София. Подробности може да прочетете ТУК
 
COVID-19 ПРОТОКОЛ: Norwegian Cruise Line приема на борда, както ваксинирани против COVID-19 гости, така и неваксинирани. COVID-19 протоколите обаче не са отменени и при необходимост може да бъдат въведени здравни изисквания и рестрикции, по всяко време преди круиза.
7-дневен круиз Eastern Mediterranean (PIR/PIR)
Eastern Mediterranean (PIR/PIR) NORWEGIAN CRUISE LINE
От:   Пирея
До:   Пирея


Кораб:   Norwegian Getaway


Дати на отпътуване:

2024: 28 Юли; 11,25 Август; 

Маршрут: PIRAEUS ATHENS, GREECE | HERAKLION CRETE, GREECE | RHODES, GREECE | SANTORINI ISLAND, GREECE | KUSADASI, TURKEY | ISTANBUL, TURKEY | MYKONOS, GREECE | PIRAEUS ATHENS, GREECE
Suite във ВИП-зоната каюти с балкон каюти с прозорец или с илюминатор вътрешни каюти MiniSuite с балкон
Дата* на отпътуване с минимална цена: 28.07.2024 11.08.2024 11.08.2024 25.08.2024 25.08.2024
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 4721.8€ 1394.15€ 1257.65€ 1146.8€ 1569.3€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз на NORWEGIAN CRUISE LINE включват: настаняване, хранене пълен пансион, развлечения на кораба, пристанищни такси, филтърно кафе, чай и питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета;
 
КЪМ БАЗОВАТА ЦЕНА МОЖЕ ДА ДОБАВИТЕ FREE-AT-SEA ПАКЕТ С ВКЛЮЧЕНИ ЧЕТИРИ ЕКСТРИ:
1) ПАКЕТ НАПИТКИ (описание); 
2) ПАКЕТ ВЕЧЕРИ В СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ РЕСТОРАНТИ;
3) ПАКЕТ ИНТЕРНЕТ;
4) ОТСТЪПКА ЗА БРЕГОВИ ЕКСКУРЗИИ;
Цените за FREE-AT-SEA ПАКЕТИТЕ варират от 149€ до €449 за гост според продължителността на круиза. (149€ за круиз от 3-5 дни; 199€ за круиз 6-8 дни; 249€ за круиз 9-11 дни; 299€ за круиз 12-14 дни; 349€ за круиз 15-17 дни; 399€ за круиз 18-20 дни; 449€ за круиз 21 и повече дни). Пакетите са приложими за гости на всички видове стандартни каюти (вътрешни, с прозорец, с балкон, mini-suite). Гостите на луксозните апартаменти от категории S и H получават безплатно всички изброени по-горе 4 екстри. Подробности за FREE-AT-SEA пакетите може да прочетете ТУК.

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006. Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.
НОВО! Norwegian Cruise Line предлага FLY&CRUISE пакети с полети от София. Подробности може да прочетете ТУК
 
COVID-19 ПРОТОКОЛ: Norwegian Cruise Line приема на борда, както ваксинирани против COVID-19 гости, така и неваксинирани. COVID-19 протоколите обаче не са отменени и при необходимост може да бъдат въведени здравни изисквания и рестрикции, по всяко време преди круиза.
9-дневен круиз Eastern Mediterranean (PIR/PIR)
Eastern Mediterranean (PIR/PIR) NORWEGIAN CRUISE LINE
От:   Пирея
До:   Пирея


Кораб:   Norwegian Getaway


Дати на отпътуване:

2024: 01,10 Септември; 

Маршрут: PIRAEUS ATHENS, GREECE | THESSALONIKI, GREECE | ISTANBUL, TURKEY | KUSADASI, TURKEY | MYKONOS, GREECE | RHODES, GREECE | HERAKLION CRETE, GREECE | SANTORINI ISLAND, GREECE | PIRAEUS ATHENS, GREECE
MiniSuite с балкон каюти с балкон каюти с прозорец или с илюминатор вътрешни каюти вътрешно студио
Дата* на отпътуване с минимална цена: 01.09.2024 01.09.2024 01.09.2024 01.09.2024 01.09.2024
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 2353.85€ 2184.85€ 1749.35€ 1560.85€ 2145.85€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз на NORWEGIAN CRUISE LINE включват: настаняване, хранене пълен пансион, развлечения на кораба, пристанищни такси, филтърно кафе, чай и питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета;
 
КЪМ БАЗОВАТА ЦЕНА МОЖЕ ДА ДОБАВИТЕ FREE-AT-SEA ПАКЕТ С ВКЛЮЧЕНИ ЧЕТИРИ ЕКСТРИ:
1) ПАКЕТ НАПИТКИ (описание); 
2) ПАКЕТ ВЕЧЕРИ В СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ РЕСТОРАНТИ;
3) ПАКЕТ ИНТЕРНЕТ;
4) ОТСТЪПКА ЗА БРЕГОВИ ЕКСКУРЗИИ;
Цените за FREE-AT-SEA ПАКЕТИТЕ варират от 149€ до €449 за гост според продължителността на круиза. (149€ за круиз от 3-5 дни; 199€ за круиз 6-8 дни; 249€ за круиз 9-11 дни; 299€ за круиз 12-14 дни; 349€ за круиз 15-17 дни; 399€ за круиз 18-20 дни; 449€ за круиз 21 и повече дни). Пакетите са приложими за гости на всички видове стандартни каюти (вътрешни, с прозорец, с балкон, mini-suite). Гостите на луксозните апартаменти от категории S и H получават безплатно всички изброени по-горе 4 екстри. Подробности за FREE-AT-SEA пакетите може да прочетете ТУК.

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006. Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.
НОВО! Norwegian Cruise Line предлага FLY&CRUISE пакети с полети от София. Подробности може да прочетете ТУК
 
COVID-19 ПРОТОКОЛ: Norwegian Cruise Line приема на борда, както ваксинирани против COVID-19 гости, така и неваксинирани. COVID-19 протоколите обаче не са отменени и при необходимост може да бъдат въведени здравни изисквания и рестрикции, по всяко време преди круиза.
10-дневен круиз Eastern Mediterranean (PIR/PIR)
Eastern Mediterranean (PIR/PIR) NORWEGIAN CRUISE LINE
От:   Пирея
До:   Пирея


Кораб:   Norwegian Getaway


Дати на отпътуване:

2024: 19 Септември; 

Маршрут: PIRAEUS ATHENS, GREECE | THESSALONIKI, GREECE | IZMIR EPHESUS, TURKEY | ISTANBUL, TURKEY | MYKONOS, GREECE | PAROS, GREECE | RHODES, GREECE | HERAKLION CRETE, GREECE | SANTORINI ISLAND, GREECE | PIRAEUS ATHENS, GREECE
Suite във ВИП-зоната MiniSuite с балкон каюти с балкон вътрешни каюти
Дата* на отпътуване с минимална цена: 19.09.2024 19.09.2024 19.09.2024 19.09.2024
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 4007.85€ 3188.85€ 3156.35€ 1648.35€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз на NORWEGIAN CRUISE LINE включват: настаняване, хранене пълен пансион, развлечения на кораба, пристанищни такси, филтърно кафе, чай и питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета;
 
КЪМ БАЗОВАТА ЦЕНА МОЖЕ ДА ДОБАВИТЕ FREE-AT-SEA ПАКЕТ С ВКЛЮЧЕНИ ЧЕТИРИ ЕКСТРИ:
1) ПАКЕТ НАПИТКИ (описание); 
2) ПАКЕТ ВЕЧЕРИ В СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ РЕСТОРАНТИ;
3) ПАКЕТ ИНТЕРНЕТ;
4) ОТСТЪПКА ЗА БРЕГОВИ ЕКСКУРЗИИ;
Цените за FREE-AT-SEA ПАКЕТИТЕ варират от 149€ до €449 за гост според продължителността на круиза. (149€ за круиз от 3-5 дни; 199€ за круиз 6-8 дни; 249€ за круиз 9-11 дни; 299€ за круиз 12-14 дни; 349€ за круиз 15-17 дни; 399€ за круиз 18-20 дни; 449€ за круиз 21 и повече дни). Пакетите са приложими за гости на всички видове стандартни каюти (вътрешни, с прозорец, с балкон, mini-suite). Гостите на луксозните апартаменти от категории S и H получават безплатно всички изброени по-горе 4 екстри. Подробности за FREE-AT-SEA пакетите може да прочетете ТУК.

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006. Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.
НОВО! Norwegian Cruise Line предлага FLY&CRUISE пакети с полети от София. Подробности може да прочетете ТУК
 
COVID-19 ПРОТОКОЛ: Norwegian Cruise Line приема на борда, както ваксинирани против COVID-19 гости, така и неваксинирани. COVID-19 протоколите обаче не са отменени и при необходимост може да бъдат въведени здравни изисквания и рестрикции, по всяко време преди круиза.
7-дневен круиз Europe - Other (PIR/LIS)
Europe - Other (PIR/LIS) NORWEGIAN CRUISE LINE
От:   Пирея
До:   Лисабон


Кораб:   Norwegian Getaway


Дати на отпътуване:

2024: 29 Септември; 

Маршрут: PIRAEUS ATHENS, GREECE | VALLETTA, MALTA | ALICANTE, SPAIN | MOTRIL, SPAIN | CADIZ SEVILLE, SPAIN | LISBON, PORTUGAL
Suite във ВИП-зоната MiniSuite с балкон каюти с балкон каюти с прозорец или с илюминатор вътрешни каюти вътрешно студио
Дата* на отпътуване с минимална цена: 29.09.2024 29.09.2024 29.09.2024 29.09.2024 29.09.2024 29.09.2024
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 3422.4€ 1179.9€ 1134.4€ 900.4€ 854.9€ 1439.9€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз на NORWEGIAN CRUISE LINE включват: настаняване, хранене пълен пансион, развлечения на кораба, пристанищни такси, филтърно кафе, чай и питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета;
 
КЪМ БАЗОВАТА ЦЕНА МОЖЕ ДА ДОБАВИТЕ FREE-AT-SEA ПАКЕТ С ВКЛЮЧЕНИ ЧЕТИРИ ЕКСТРИ:
1) ПАКЕТ НАПИТКИ (описание); 
2) ПАКЕТ ВЕЧЕРИ В СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ РЕСТОРАНТИ;
3) ПАКЕТ ИНТЕРНЕТ;
4) ОТСТЪПКА ЗА БРЕГОВИ ЕКСКУРЗИИ;
Цените за FREE-AT-SEA ПАКЕТИТЕ варират от 149€ до €449 за гост според продължителността на круиза. (149€ за круиз от 3-5 дни; 199€ за круиз 6-8 дни; 249€ за круиз 9-11 дни; 299€ за круиз 12-14 дни; 349€ за круиз 15-17 дни; 399€ за круиз 18-20 дни; 449€ за круиз 21 и повече дни). Пакетите са приложими за гости на всички видове стандартни каюти (вътрешни, с прозорец, с балкон, mini-suite). Гостите на луксозните апартаменти от категории S и H получават безплатно всички изброени по-горе 4 екстри. Подробности за FREE-AT-SEA пакетите може да прочетете ТУК.

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006. Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.
НОВО! Norwegian Cruise Line предлага FLY&CRUISE пакети с полети от София. Подробности може да прочетете ТУК
 
COVID-19 ПРОТОКОЛ: Norwegian Cruise Line приема на борда, както ваксинирани против COVID-19 гости, така и неваксинирани. COVID-19 протоколите обаче не са отменени и при необходимост може да бъдат въведени здравни изисквания и рестрикции, по всяко време преди круиза.