КРУИЗИ ОКОЛО БРИТАНСКИТЕ ОСТРОВИ 2025


Наистина няма по-удобен, стилен и в същото време неизискващ огромно състояние и безкрайно време начин да се обиколят и видят възможно най-много и интересни неща в Англия, двете Ирландии и Шотландия наведнъж.

Представяме на вниманието ви круизните маршрути на всички круизни компании, които ще се осъществят през 2025 година и няколко круиза, за които все още има свободни места, за отплавания през 2024 година.
Круизите са с продължителност между 7 и 15 дни и са насочени към активни хора, които търсят не само ваканционния, но и екскурзионния елемент на пътуването.  

Цените варират според вида на круизния продукт, според запълняемостта на корабите за различните дати на отплаване и според продължителността на отделните круизи. Освен това, цените имат различна база. Някои включват само задължителните елементи на круиза (настаняване, хранене в един или няколко основни a-la-carte ресторанта и бюфет, пристанищни такси и развлечения на кораба), други включват различни екстри или има възможност за добавяне на такива, а трети да All Inclusive, като под „всичко включено“ в круизната индустрия вече се разбира наистина всичко, т.е. дори екстри като интернет, напитки, вечери в специализирани ресторанти и брегови екскурзии са включени в цените за някои круизни продукти. За да сте сигурни, какво стои зад дадена цена, публикувана в уебсайта на круизна агенция Контитранс М, моля прочетете забележките под ценовите таблици и разбира се разгледайте пълните ценови листи за различните дати на отплаване, в които са отбелязани категориите на каютите, цените и тарифите, за които се отнасят.

Съществено е да отбележим, че луксозните круизи на SEABOURN и REGENT SEVEN SEAS CRUISES не са подходящи за деца, тъй като не се предлагат развлечения за тази възрастова група. Круизите имат изключително опознавателен характер, а корабите предлагат несравними удобства и лукс, така че пътуването ви да бъде незабравимо. Ако желаете да пътувате с деца обаче, може да избирате измежду круизите на останалите компании от масовия и премиум сектора, като Norwegian Cruise Line, Holland America Line, Celebrity Cruises.

ВСИЧКИ КРУИЗИ В РЕГИОНА РАЗГЛЕДАЙТЕ ТУК