КРУИЗИ ОКОЛО БРИТАНСКИТЕ ОСТРОВИ 2024


КРУИЗИ ДО ИРЛАНДИЯ, АНГЛИЯ, ШОТЛАНДИЯ

Наистина няма по-удобен, стилен и в същото време неизискващ огромно състояние и безкрайно време начин да се обиколят и видят възможно най-много и интересни неща в Англия, двете Ирландии и Шотландия наведнъж.

Представяме на вниманието ви круизните маршрути на всички круизни компании, които ще се осъществят през 2024 година.
Круизите са с продължителност между 9 и 14 дни и са оптимално разчетени за активни хора, които търсят не само ваканционния, но и екскурзионния елемент на пътуването.  
 
Цените варират според вида на круизния продукт, според запълняемостта на корабите за различните дати на отплаване и според продължителността на отделните круизи. Освен това, цените имат различна база. Някои включват само задължителните елементи на круиза (настаняване, хранене в един или няколко основни a-la-carte ресторанта и бюфет, пристанищни такси и развлечения на кораба), други включват различни екстри или има възможност за добавяне на такива, а трети да All Inclusive, като под „всичко включено“ в круизната индустрия вече се разбира наистина всичко, т.е. дори екстри като интернет, напитки, вечери в специализирани ресторанти и брегови екскурзии са включени в цените за някои круизни продукти. За да сте сигурни, какво стои зад дадена цена, публикувана в уебсайта на круизна агенция Контитранс М, моля прочетете забележките под ценовите таблици и разбира се разгледайте пълните ценови листи за различните дати на отплаване, в които са отбелязани категориите на каютите, цените и тарифите, за които се отнасят.

Всички маршрути може да разгледате на посочения по-долу линк.
 

КРУИЗИ ОКОЛО БРИТАНСКИТЕ ОСТРОВИ 2024
ИРЛАНДИЯ, АНГЛИЯ, ШОТЛАНДИЯ