КРУИЗИ ИЗ ГРЪЦКИТЕ ОСТРОВИ, КИПЪР И ИЗРАЕЛ


КРУИЗ ОТ ПИРЕЯ ИЗ ГРЪЦКИТЕ ОСТРОВИ, ДО СВЕТИТЕ МЕСТА В ИЗРАЕЛ И ДО ОСТРОВА НА АФРОДИТА - КИПЪР

    
 

КОИ СА ПРЕДИМСТВАТА НА ТЕЗИ ТРИ МАРШРУТА?

1) И трите круиза са 7-дневни - най-предпочитаната продължителност за круиз в Средиземно море.

2) Круизите из островите в Егейско море се редуват през седмица в периода от април до средата на октомври, така че ако желаете да пътувате по-дълго време, може да резервирате два последователни круиза. Е, пристанищата Санторини, Родос и Кушадасъ ще се повтарят, но това са толкова прекрасни местенца, че никога няма да ви омръзне да ги посещавате отново и отново.

3) Круизът до Кипър и Израел е рядко срещана комбинация и ако все още не сте ходили до Йерусалим и Витлеем или до Мъртво море, и ако островът на Афродита все някак остава в страни от маршрутите на вашите пътешествия, сега е моментът! Резервирайте по-скоро, маршрутът се изпълнява само четири пъти с дати на отплаване през втората половина на октомври и първата половина на ноември 2020 г.

4) Круизите из Егейска Гърция, Израел и Кипър са с начално и крайно пристанище Пирея! За пасажерите от България,  това е най-близкото и най-удобно начално пристанище в дръжава от Европейския Съюз. Може да пътувате със самолет, има директни полети до Атина на две авиокомпании - AEGEAN AIRLINES и RYAN AIR. Може да пътувате с личния си автомобил. Магистралата в Гърция е перфектна, пътувате комфортно и бързо. В непосредствена близост до круизния терминал в Пирея има удобен голям паркинг, където може да оставите автомобила си. Няма никакви изисквания, условности и пр. Това е предимството да пътувате в съседни страни от ЕС. 

5) Круизите се осъществяват с най-новия кораб на Norwegian Cruise Line - Norwegian Spirit. По-информираните от Вас ще кажат, как така нов, построен е през 1998 година. Да, но в средата на февруари 2020 година, корабът напусна корабостроителницата във Франция, където беше подложен на безпрецедентно скъп основен ремонт, засягащ всички елементи и системи, както навигационните така и интериорните. Тотална промяна в целия дизайн. Така Norwegian Spirit става най-новия круизен кораб, плаващ в Егейско море и Източното Средиземноморие. Този кораб е със средни по големина размери и имено това го прави изключително подходащ за плаване сред островите и неголемите пристанища на Егейска Гърция и Турция. Уют, комфорт, спокойна атмосфера, интересни маршрути и чудесни преживявания ви очакват на борда на Norwegian Spirit през ЛЯТО 2020. 

РЕЗЕРВИРАЙТЕ КРУИЗ ОТ ПИРЕЯ СЕГА ПРИ НАЙ-ИЗГОДНИ ЦЕНИ ЗА ЛЯТО 2020!

    
 

Първият маршрут е 7-дневен круиз из Гръцките острови в Егейско и Йонийско море. Очакват ви много приятни летни преживявания в неповторимите Миконос и Санторини. Един вълшебен ден по калдаръмените улици на стария град Родос, а защо не и малко древна и средновековна история. Пътуването до красивите острови Корфу и Кефалония в Йонийско море прави маршрута по-разнообразен, а полудневният престой първо в Кушадасъ и след това на острова на Св. Иван - Патмос го причислява към наистина уникалните круизи - без алтернатива през ЛЯТО 2020 при това при най-атрактивни цени! Отплаванията са в ден неделя от Пирея, в периода 26.04.2020 - 11.10.2020. 


    
 

Вторият маршрут е 7-дневен круиз до най-популярните дестинации в Егейско море - Санторини, Миконос, Родос и Кушадасъ. Влизането в Истанбул внася приятно разнообразие, а посещението на красивия пристанищен град Волос е възможност да се разходите из този гостоприемен морски град. Круизът започва в ден неделя от Пирея и има дати на отплаване в периода 19.04.2020 - 04.10.2020. Припомняме Ви, че 17.04.2020 е православният Великден. Какво по-хубаво от това да посрещнете Великденските празници някъде в района на Атина и на 19.04.2020 да отплавате сред лазурните води на Егейско море.    
 

Третият маршрут е 7-дневен круиз до Светите места в Израел и до острова на Афродита - Кипър. Има само 4 дати на отплаване от Пирея, в париода 18.10.2020 - 08.11.2020. По време на круиза ще посетите и разгледате някои от най-впечатляващите исторически, археологически и религиозни обекти от древността. Резервирайте сега, за да не съжалявате за пропуснатите възможности после. 

ЕТО НЕЩО ПОВЕЧЕ ЗА КОРАБА NORWEGIAN SPIRIT

  
 

Norwegian Cruise Line обяви, че най-мащабното обновяване на кораб в историята на компанията е приключено на 10.02.2020 година. След тоталното реновиране, възлизащо на стойност над 100 милиона долара, круизен кораб Norwegian Spirit ще се превърне в един чисто нов плавателен съд. Новостите и подобренията в интериора обхващат всички каюти, всички места за хранене, всички барове, зали и изобщо всички общи части на кораба. Нови са дори рисунките по корпуса на кораба. Всички най-модерни интериорни решения и технологични постижения, налични при най-новите кораби на Norwegian Cruise Line са заложени и в новия Norwegian Spirit. По такъв начин, многобройните предимства на FreeStyle круиза ще намерят благоприятна почва да се проявят още по-отчетливо и на борда на Norwegian Spirit.

А КАКВО Е НАЙ-ХАРАКТЕРНОТО ЗА FREESTYLE КРУИЗИТЕ?

СВОБОДАТА, естествено!

При Norwegian няма да ви се налага да се храните всяка вечер на една и съща маса в един и същи ресторант, защото на борда може да избирате измежду 12 ресторанта. Няма да ви се наложи да спазвате конкретни часове за хранене, защото по всяко време на денонощието, някъде на кораба има ресторанти, които работят. С Norwegian никога няма да ви се наложи да споделяте маса с непознати хора, но пък няма проблем да се храните когато и където пожелаете с приятелите си. Всеки би желал да има разнообразие, а на борда на Norwegian Spirit такова има в изобилие.

В 7 от 12-те ресторанта на кораба храненето винаги е включено в цената.

 1. Taste Restaurant – основния a-la-carte ресторант с 3-степенно меню, което се променя ежедневно;

 2. Windows – втори основен a-la-carte ресторант с различно, по-традиционно 3-степенно меню и с чудесна гледка към морето;

 3. Silk Asian Restaurant – ресторант с азиатска кухня;

 4. The Local Bar & Grill – 24-часов класически пъб, в който по всяко време може да похапнете нещо леко и вкусно;

 5. Garden Café – това е бюфетът, любимото място за закуска и обяд на повечето гости;

 6. The Great Outdoors – това пък е разширение на бюфета, което се намира на открито и предлага чудесна възможност за хранене през деня, на свеж въздух и с прекрасна гледка;

 7. Bier Garten – това е грил-ресторант на самообслужване с ориентация към баварската кухня, разположен до главния открит басейн на кораба

    


Освен изброените 7 ресторанта с напълно безплатно хранене, на кораб Norwegian Spirit има още 5 специализирани ресторанта, които може да посетите с предварителна резервация и срещу входна такса, или пък с предварителна резервация в рамките на FREE-AT-SEA пакета, който сте заявили още при резервирането на круиза.

 1. Cagney's Steakhouse – класически, елегантен стекхаус – славата на NCL;

 2. Onda by Scarpetta – изключителен италиански ресторант;

 3. Le Bistro – шикозен френски ресторант;

 4. Teppanyaki – традиционно японско тепаняки. Ако никога не сте посещавали такъв ресторант, не пропускайте. Заслужава си и шоуто на готвача, и самата храна – прясно приготвени, директно пред очите ви, морски дарове или червени меса, гарнирани с ориз по традиционна рецепта и други малки японски тайни;

 5. Sushi – е... всички знаят какво е суши-ресторант, а при NCL те са просто чудесни.

СВОБОДАТА  ПРИ ИЗБОРА НА ОБЛЕКЛО

FreeStyle круизите нямат определен „дрес-код“. Може да се обличате така, както предпочитате. Разбира се, трябва да спазвате общоприетите норми за облекло на публични места и толкова. Няма официални вечери, няма строг етикет, няма смокинги, дълги рокли и подобни суетни. На почивка сте, все пак... Ако пък имате личен празник или сте на борда по време на Коледа, Нова Година, Великден или друг важен ден от годината, е ... можете да се облечете официално, или по-екстравагантно или така както ви подсказват вашите лични разбирания и да отпразнувате празника с вашите близки.


  


И в допълнение на всичко казано до тук, нека само да припомним, че Norwegian Cruise Line е компанията, която предлага най-евтините пакети напитки и други екстри в круизната индустрия! Към стандартната цена за круиз, която включва: настаняване, хранене пълен пансион, развлечения на кораба, пристанищни такси, филтърно кафе, чай и питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета, може да добавите FREE_AT_SEA пакет, съдържащ комбинация от две измежду четири възможни екстри:

1) ПАКЕТ НАПИТКИ - вижте подробното описание на пакета ТУК;
2) ПАКЕТ ВЕЧЕРИ В СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ РЕСТОРАНТИ (възможност за посещение на 3 специализирани ресторанта за 7-дневен круиз);
3) ПАКЕТ ИНТЕРНЕТ ;
4) ОТСТЪПКА ЗА БРЕГОВИ ЕКСКУРЗИИ - по 50$ за каюта за пристанище; 
Цената за FREE-AT-SEA пакета за 7-дневен круиз е само 99€ за гост. Повече за FREE_AT_SEA пакетите може да прочетете ТУК.7-дневен круиз от Пирея до Израел, Кипър и Гръцките Острови
от Пирея до Израел, Кипър и Гръцките Острови NORWEGIAN CRUISE LINE
От:   Пирея
До:   Пирея


Кораб:   Norwegian Spirit


Дати на отпътуване:

2020: 01,08 Ноември; 

Маршрут: PIRAEUS (ATHENS), GREECE | KUSADASI, TURKEY | PATMOS, GREECE | ASHDOD, ISRAEL | HAIFA, ISRAEL | LIMASSOL, CYPRUS | SANTORINI ISLAND, GREECE | PIRAEUS (ATHENS), GREECE
Suite с балкон каюти с балкон каюти с прозорец или с илюминатор вътрешни каюти
Дата* на отпътуване с минимална цена: 01.11.2020 01.11.2020 08.11.2020 01.11.2020
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 3459€ 1349€ 1119€ 899€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз на NORWEGIAN CRUISE LINE включват: настаняване, хранене пълен пансион, развлечения на кораба, пристанищни такси, филтърно кафе, чай и питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета;

КЪМ БАЗОВАТА ЦЕНА МОЖЕ ДА ДОБАВИТЕ FREE-AT-SEA ПАКЕТ С ВКЛЮЧЕНИ ДВЕ ЕКСТРИ ПО ВАШ ИЗБОР:
1) ПАКЕТ НАПИТКИ (описание); 2) ПАКЕТ ВЕЧЕРИ В СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ РЕСТОРАНТИ; 3) ПАКЕТ ИНТЕРНЕТ; 4) ОТСТЪПКА ЗА БРЕГОВИ ЕКСКУРЗИИ; 5) СЕМЕЙНА ТАРИФА (семейната тарифа е приложима е само за селектирани дати на отплаване); Цената за FREE-AT-SEA пакетите варира от 49€ до €249 за гост според продължителността на круиза. (49€ за круиз от 1-6 дни; 99€ за круиз 7-9 дни; 149€ за круиз 10-13 дни; 199€ за круиз 14-17 дни; 249€ за круиз 18 и повече дни). Пакетите са приложими за гости на всички видове стандартни каюти (вътрешни, с прозорец, с балкон, mini-suite). Гостите на луксозните апартаменти от категории С, S и H получават безплатно всички изброени по-горе пет екстри. Подробности за FREE-AT-SEA пакетите може да прочетете ТУК.

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 
Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006.
Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.