КРУИЗИ В КАРИБИТЕ - PREMIUM ALL INCLUSIVE - FREESTYLE


ДРЕСКОД „ТЕНИСКА И КЪСИ ПАНТАЛОНИ“

Тазгодишното прохладно лято може да мотивира мнозина не след дълго да потърсят отново приятно място с мек и топъл климат и дружелюбно море. Най-добрата дестинация за подобно начинание е Карибският басейн. Климатът в тази част на земята варира от субтропически до тропически. Сухият сезон е в периода ноември – март. Тогава времето се стабилизира, няма опасност от урагани, слънцето грее ласкаво без да изгаря кожата, морската вода е топла и приятно галеща, не е много влажно, въздухът е чист и се диша леко. С една дума: лято! Какво по-хубаво от това, човек да се отправи на едно морско пътешествие с кораб из Карибско море!

От началото на ноември, всички световноизвестни круизни компании, изтеглят по-голямата част от флотилиите си в Карибско море. Та нали това е Меката на круизния туризъм! Norwegian Cruise Line не прави изключение в това отношение. Дванадесет от общо педнадесетте кораба от флотилията на NCL ще оперират през целия зимен сезон не къде да е, а имено в Карибите.
 
Като доказани специалисти в сферата на Карибските круизи, тази година Norwegian ни  изненадват приятно с множество интересни маршрути в Източните, Западните и Южните Кариби, а някои от тях в комбинации с влизане в Панамския Канал и/или в Куба. Преди да кажем нещо повече за дестинациите обаче, нека да посочим накратко най-съществените характеристики на круизния продукт на Norwegian Cruise Line. 

КРУИЗИТЕ НА NORWEGIAN СА PREMIUM ALL INCLUSIVE

Да резервирате такъв круиз, означава да не мислите за нищо друго освен за приятното си прекарване по време на пътуването. Всички основни разходи на борда са включени в цената.  Вашата работа на кораба е да се забавлявате и наслаждавате на пътешествието без да мислите за пари и цени.
 
Пристанищните такси, както при всеки друг круиз, разбира се, се предплащат. Затова при Norwegian те винаги са включени в цената.
Бакшишите и таксите обслужване, които така или иначе заплащата на кораба, също са включени в цената.
Включени са разнообразни алкохолни и безалкохолни напитки във всички барове и ресторанти на кораба. Единственото изключение е минибара в каютата, напитките от който се заплащат по ценоразписа.
Включена е и водата, която си е скъпа по принцип и обичайно се заплаща допълнително. Получавате по 1 литър бутилирана вода за човек, за ден.
Храненето в основните ресторанти може да приключи с вкусен десерт и чаша ароматно кафе или чай, които естествено се сервират безплатно, тъй като са включени в цената.
Да не забравим и интернет пакета – и той също е включен в цената.
С две думи: ВСИЧКО ВКЛЮЧЕНО!

Е, ако сте от хората, които предпочитат по-скромно пътуване, за сметка на екстри като напитки и интернет например, Norwegian имат опция и за вас. Това са резервациите по т.нар. JUST CRUISE-тарифа. Те са възможни само за кабини от категориите IX, OX, BX, MX, за които цената включва всичко гореизброено, без селекцията от алкохолни и безалкохолни напитки, водата и интернета. Някои от карибските круизи обаче се предлагат само по тарифа PREMIUM ALL INCLUSIVE, затова когато разглеждате цените, винаги отваряйте детайлните ценови таблици към съответните дати на отплаване. Ако има цена за категория IX, OX, BX, MX, това означава, че я има и по-облекчената от елементи JUST CRUISE-тарифа. И още нещо важно за JUST CRUISE тарифата - тя не ви позволява да избирате номера и разположението на каютата. Единственото, което може да изберете, е типа на каютата: вътрешна, с прозорец, с балкон или Mini-suite с балкон. Но, това е съвсем приемлива рестрикция, като се има предвид, че цените по тарифа JUST CRUISE са значително по-ниски от тези по тарифа PREMIUM ALL INCLUSIVE.
 
 

КРУИЗИТЕ НА NORWEGIAN СА FREESTYLE

Да пътувате FreeStyle, означава да оставите скъпия си часовник вкъщи и да се доверите изцяло на биологичния му аналог. Т.е. да настройвате дневната и вечерната си програма не по начина, по който круизната компания ви казва, а по начина, който вие предпочитате.
 
Спи ви се... не се безпокойте, като станете от сън в 10 часа или по-късно, със сигурност ще има къде да закусите и пиете кафе.
Или пък след полунощ, когато всички вечерни програми са приключили, ресторантите са затворени, а вие усещате глад... не се безпокойте - в денонощното бистро ще намерите нещо вкусно за да се подкрепите.
Смятате, че храненето в един и същи ресторант всяка вечер е доста скучно... няма проблем - всички кораби от флотилията на Norwegian разполагат с минимум два основни a-la-carte ресторанта с интернационална кухня и един азиатски (има такъв на повечето кораби), които винаги са на ваше разположение и храненето в тях е включено в цената. Освен това, имате въможост да си резервирате маса в предпочитан от вас ден и час за вечеря в някой от специализираните ресторанти. А те са наистина много на борда и си заслужават да ги посетите. Да, за тях ще трябва да похарчите някой друг долар, но вярвайте, това което ще получите е много повече от това, което ще платите. Сред най-популярните специализирани ресторанти на корабите на Norwegian са: Cagney’s – стекхаус; Moderno – чураскария; Le Bistro – френски ресторант; Teppanyaki – японски ресторант; La Cucina – италианки ресторант. Тук е мястото да отбележим, че на по-новите кораби, такива като Norwegian Breakaway, Norwegian Getaway, Norwegian Bliss и Norwegian Escape, част от специализираните ресторанти имат маси, разположени под открито небе на външната палуба Oceanfront и като се има предвид, че обичайно вечерите в Карибско море са топли и приятни, удоволствието е гарантирано.
 
Искате да изоставите костюмите, вратовръзките, високите токчета и неудобните вечерни тоалети поне за времето на почивката си? Тогава корабите на Norwegian са правилното място за подобен много свободен, напълно FreeStyle дрескод. Обличайте се както намерите за добре - важното е да ви е удобно, а етикета... е за официалния етикет да му мислят другите – онези, които не пътуват с Norwegian. 

ЗАБАВЛЕНИЯТА НА БОРДА СА ПО КАРИБСКИ ГОРЕЩИ

На всички кораби от флотилията на Norwegian ще намерите много и разнообразни развлечения. Спорт, спа, дневни забавления и разбира се безкрайно интересни вечерни шоу програми, включително и истински мюзикъл, пристигнал директно от сцените на Broadway. Само че на кораба няма да е нужно да плащате няколко стотин долара за билет. Достатъчно е само да си направите резервация, която е напълно безплатна.
 
И така, всъщност единственото, което прави круизите на Norwegian да приличат на останалите, е това, че по време на пътуването, корабът посещава множество дестинации, където може да слезете и да разгледате ..... Не!, вие сте на Карибите и единственото, което има да гледате тук, всъщност трябва да го усетите, а това са безкрайните плажове с фин пясък и ласкаво море. Е може да се запишете на някоя разходка с лодка с прозрачно дъно или пък да се гмуркате до някой риф, може да прескочите до някоя фабрика за ром или палмова плантация, но това си го решавате вие. Затова, нека накрая да обърнем внимание и на

КРУИЗНИТЕ МАРШРУТИ

По-долу представяме на вниманието ви селекция от най-атрактивните круизи на Norwegian с дати на отплаване през ноември и декември 2018 година. Някои от круизите се изпълняват по време на Коледните и Новогодишните празници. Разпределили сме маршрути условно в три групи:

КРУИЗИ В ЗАПАДНИТЕ КАРИБИ

Тези маршрути включват повече пристанища по карибското крайбрежие на държавите от Централна Америка – Мексико, Белиз, Хондурас, Коста Рика, Панама. Имат и посещения в някои островни дестинации - най-често спират на Големия Кайманов остров и в Ямайка. Някои от маршрутите тръгват от Маями, Флорида, а други от Ню Орлиънс. Харвест Кий е най-новото и най-модерното частно пристанище в Западните кариби. Разположено е на бариерния риф на Белиз. Мястото е наистина впечатляващ курорт, предназначен само за круизните пасажери на Norwegian. Корабите акостират на док, което означава повече време за пасажерите да се наслаждават на прелестите на това райско кътче.
 
Обърнете специално внимание на 11-дневния круиз с кораб Norwegian Jade до Панамския канал и 10-дневния круиз с кораб Norwegian Sun до Панамския канал и Куба. Акцентът и на двата маршрута, разбира се, е влизането в Панамския канал. Ще може да проследите целия процес на позициониране на кораба за преминаване през шлюза, изкачването му до езерото Гатун и обратното връщане в Карибско море, отново през същия шлюз и всичко това директно от балкона на вашата каюта. Не е нужно да плащате допълнително за брегови екскурзии, които да ви отведат до това забележително техническо постижение на XX-ти век. Ще наблюдавате всичко от борда на кораба и ще получите всякаква информация по въпроса, при това напълно безплатно.
Влизането в Хавана пък внася приятно разнообразие в иначе традиционните карибски маршрути. Ако отдавна обмисляте да посетите „Острова на свободата“, но някак не сте склонни да прекарате много време в този паметник-апотеоз на социализма, еднодневното спиране на корабите на Norwegian в Куба е напълно достатъчно, за да придобиете представа и да отбележите и тази точка в пътешественическия си бележник. Е, ако Куба е вашата мечтана дестинация, тогава потърсете други варианти на круизи, но не и тези на Norwegian.
 
 

КРУИЗИ В ЮЖНИ И ИЗТОЧНИ КАРИБИ

Това, всъщност, са типичните карибски дестинации. Не големи по размер, някои от тях с вулканичен произход, осеяни с много на брой прекрасни плажове. Почти всяко островче е отделна държава, поради което има разлики в икономическото развитие и политическото им устройство. Това, което ги обединява обаче е прекрасният климат, дружелюбните хора с характерния за карибците благ и спокоен нрав. Специфичната пъстроцветна карибска архитектура, с повече дървени и с по-малко масивни постройки. Всички острови в този регион са пределно интересни и правят маршрутите разнообразни. Като се започне от Американските и Британските Вирджински острови, премине се през Ст. Китс, Ст. Луша и Барбадос и се стигне до холандските т.нар. ABC-Islands – Aruba, Curacao, Bonaire, навсякъде ви очакват само приятни изненади и щастливи летни мигове. Повечето круизи в този регион са с начално пристанище Маями, но някои от тях започват и от Ню Йорк. Това е направено за по-голямо удобство на пасажерите, които живеят в североизточната част на континента. Разбира се, тези круизи са удобни до някъде и от наша гледна точка, защото има много авиокомпании с безброй директни полети от летища в Западна Европа до Ню Йорк. Това значително може да намали цената на самолетния билет, спрямо този до Маями, Ню Орлиънс или Сан Хуан. Все пак обаче има и едно-две неудобства. В Ню Йорк ще бъде студено, когато се отправяте с кораба към Карибско море и ще прекарате поне един, а може и два дни в студените води на Северния Атлантик, докато стигнете до субтропика. Да не пропуснем да отбележим също, че корабите на Norwegian отплават ВИНАГИ ОТ МАНХАТЪН, а „Голямата Ябълка“ е неописуемо красив, погледнат от високите палуби на круизния кораб.

КРУИЗИ ОТ ПУЕРТО РИКО

Ако сте от хората, които считат дните прекарани в морето за излишество и държите в едно пътуване да се включат колкото се може повече дестинации, тогава обърнете внимание на круизите с начално и крайно пристанище Сан Хуан в Пуерто Рико.
Самият град Сан Хуан е много интересен за разглеждане и е чудесна отправна точка за карибски круиз. Започвайки маршрута от този остров, вие спестявате един-два дни пътуване в морето, които са абсолютно неизбежни за круизите, които започват и приключат в Маями, Ню Орлиънс или Ню Йорк. Така, потенциално по-високата цена на самолетния билет, ще бъде компенсирана от по-богат от дестинационна гледна точка маршрут, без дни в морето, които вие може би считате за излишни, а всъщност са много приятно преживяване, особено на борда на модерните FreeStyle кораби на Norwegian Cruise Line.
 
И преди да се отправите към виртуалното пътешествие по карибските маршрути, които сме ви подготвили, много важно е да сте наясно, че всички, абсолютно всички круизи на Norwegian изискват да се снабдите с входна виза за САЩ, достатъчно време преди круиза. Тук няма да засягаме специално темата за щатските визи, само ще отбележим, че процедурата по кандидастване е лесна,бърза и не унизителна. Процедурата за получаването им е ясно описана в уеб сайта на американското посолство в България. Цената е нищожно малка от гледна точка на перспективата да получите свободен достъп до тази държава за цели 10 години. Е, ще трябва да се явите персонално на интервю и толкова. Не се поддавайте на заблудата, че някой друг може да ви извади виза. Всеки се представя сам и индвидуално в посолството на САЩ, в София, включително и децата. Има облекчена процедура, без интервю, за някои категории посетители.

ПЪЛНАТА СЕЛЕКЦИЯ КРУИЗИ НА NORWEGIAN В КАРИБИТЕ МОЖЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ ТУК10-дневен круиз SOUTHERN CARIBBEAN - SAN JUAN (SJU/SJU)
SOUTHERN CARIBBEAN - SAN JUAN (SJU/SJU) NORWEGIAN CRUISE LINE
От:   Сан Хуан, Пуерто Рико
До:   Сан Хуан, Пуерто Рико


Кораб:   Norwegian Dawn


Дати на отплаване:

2019: 17 Януари; 07 Февруари; 

Маршрут: SAN JUAN, PR | ORANJESTAD, ARUBA | WILLEMSTAD, NETHERLAND ANTILLES | ST. GEORGE'S, GRENADA | ST.LUCIA, SAINT LUCIA | BRIDGETOWN, BARBADOS | ST. JOHN'S, ANTIGUA | BASSETERRE, SAINT KITTS, NEVIS | SAN JUAN, PR
Suite с балкон MiniSuite с балкон каюти с балкон каюти с прозорец или с илюминатор вътрешни каюти
Дата* на отплаване с минимална цена: 17.01.2019 17.01.2019 17.01.2019 17.01.2019 17.01.2019
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 2609€ 1459€ 1279€ 929€ 709€
*Дата на отплаване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отплаване. Възможно е към цената да се добавят други такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отплаване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ НА NORWEGIAN CRUISE LINE са по две тарифи:
- по тарифа "JUST CRUISE" (
това са цените, посочени в редовете за категории IX, OX, BX, MX) цените включват: настаняване, хранене, развлечения, пристанищни такси, бакшиши и такси обслужване, филтърно кафе, чай и питейна вода по време на хранене в основните ресторанти;
- по тарифа "PREMIUM ALL INCLUSIVE" (това са цените, посочени в редовете за всички категории с изключение на IX, OX, BX, MX) цените включват: настаняване; хранене; развлечения; пристанищни такси; бакшиши и такси обслужване; селекция от алкохолни и безалкохолни напитки във всички барове и ресторанти на кораба; доставка в каютата на 1л. минерална вода за човек, за ден; селекция от Lavazza кафета по време на хранене в основния ресторант; безплатен интернет по 60 минути за човек .
За да видите ценовите таблици по категории каюти моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 
Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.​​​​​​​
За информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, моля позвънете на 0879 521 006.
11-дневен круиз SOUTHERN CARIBBEAN - SAN JUAN (SJU/SJU)
SOUTHERN CARIBBEAN - SAN JUAN (SJU/SJU) NORWEGIAN CRUISE LINE
От:   Сан Хуан, Пуерто Рико
До:   Сан Хуан, Пуерто Рико


Кораб:   Norwegian Dawn


Дати на отплаване:

2019: 06,27 Януари; 

Маршрут: SAN JUAN, PR | WILLEMSTAD, NETHERLAND ANTILLES | ORANJESTAD, ARUBA | KRALENDIJK, NETHERLAND ANTILLES | ST. GEORGE'S, GRENADA | BRIDGETOWN, BARBADOS | ST.LUCIA, SAINT LUCIA | ST. JOHN'S, ANTIGUA | PHILIPSBURG ST. MAARTEN, NETHERLAND ANTILLES | ST.THOMAS, VI | SAN JUAN, PR
Suite с балкон MiniSuite с балкон каюти с балкон каюти с прозорец или с илюминатор вътрешни каюти
Дата* на отплаване с минимална цена: 06.01.2019 06.01.2019 06.01.2019 06.01.2019 06.01.2019
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 3099€ 1609€ 1299€ 989€ 769€
*Дата на отплаване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отплаване. Възможно е към цената да се добавят други такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отплаване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ НА NORWEGIAN CRUISE LINE са по две тарифи:
- по тарифа "JUST CRUISE" (
това са цените, посочени в редовете за категории IX, OX, BX, MX) цените включват: настаняване, хранене, развлечения, пристанищни такси, бакшиши и такси обслужване, филтърно кафе, чай и питейна вода по време на хранене в основните ресторанти;
- по тарифа "PREMIUM ALL INCLUSIVE" (това са цените, посочени в редовете за всички категории с изключение на IX, OX, BX, MX) цените включват: настаняване; хранене; развлечения; пристанищни такси; бакшиши и такси обслужване; селекция от алкохолни и безалкохолни напитки във всички барове и ресторанти на кораба; доставка в каютата на 1л. минерална вода за човек, за ден; селекция от Lavazza кафета по време на хранене в основния ресторант; безплатен интернет по 60 минути за човек .
За да видите ценовите таблици по категории каюти моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 
Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.​​​​​​​
За информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, моля позвънете на 0879 521 006.
7-дневен круиз SOUTHERN CARIBBEAN - SAN JUAN (SJU/SJU)
SOUTHERN CARIBBEAN - SAN JUAN (SJU/SJU) NORWEGIAN CRUISE LINE
От:   Сан Хуан, Пуерто Рико
До:   Сан Хуан, Пуерто Рико


Кораб:   Norwegian Dawn


Дати на отплаване:

2018: 16,30 Декември; 

2019: 24 Февруари; 10,24 Март; 

Маршрут: SAN JUAN, PR | BRIDGETOWN, BARBADOS | ST.LUCIA, SAINT LUCIA | ST. JOHN'S, ANTIGUA | ST.THOMAS, VI | TORTOLA, BRITISH VIRGIN ISLANDS | SAN JUAN, PR
Suite с балкон каюти с балкон каюти с прозорец или с илюминатор вътрешни каюти MiniSuite с балкон
Дата* на отплаване с минимална цена: 24.02.2019 16.12.2018 16.12.2018 16.12.2018 24.03.2019
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 2299€ 749€ 659€ 529€ 1299€
*Дата на отплаване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отплаване. Възможно е към цената да се добавят други такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отплаване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ НА NORWEGIAN CRUISE LINE са по две тарифи:
- по тарифа "JUST CRUISE" (
това са цените, посочени в редовете за категории IX, OX, BX, MX) цените включват: настаняване, хранене, развлечения, пристанищни такси, бакшиши и такси обслужване, филтърно кафе, чай и питейна вода по време на хранене в основните ресторанти;
- по тарифа "PREMIUM ALL INCLUSIVE" (това са цените, посочени в редовете за всички категории с изключение на IX, OX, BX, MX) цените включват: настаняване; хранене; развлечения; пристанищни такси; бакшиши и такси обслужване; селекция от алкохолни и безалкохолни напитки във всички барове и ресторанти на кораба; доставка в каютата на 1л. минерална вода за човек, за ден; селекция от Lavazza кафета по време на хранене в основния ресторант; безплатен интернет по 60 минути за човек .
За да видите ценовите таблици по категории каюти моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 
Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.​​​​​​​
За информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, моля позвънете на 0879 521 006.
7-дневен круиз SOUTHERN CARIBBEAN - SAN JUAN (SJU/SJU)
SOUTHERN CARIBBEAN - SAN JUAN (SJU/SJU) NORWEGIAN CRUISE LINE
От:   Сан Хуан, Пуерто Рико
До:   Сан Хуан, Пуерто Рико


Кораб:   Norwegian Dawn


Дати на отплаване:

2018: 23 Декември; 

2019: 17 Февруари; 03,17 Март; 

Маршрут: SAN JUAN, PR | ST.LUCIA, SAINT LUCIA | BRIDGETOWN, BARBADOS | BASSETERRE, SAINT KITTS, NEVIS | PHILIPSBURG ST. MAARTEN, NETHERLAND ANTILLES | ST.THOMAS, VI | SAN JUAN, PR
Suite с балкон MiniSuite с балкон каюти с балкон каюти с прозорец или с илюминатор вътрешни каюти
Дата* на отплаване с минимална цена: 03.03.2019 17.03.2019 23.12.2018 03.03.2019 17.03.2019
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 2169€ 1249€ 1059€ 829€ 719€
*Дата на отплаване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отплаване. Възможно е към цената да се добавят други такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отплаване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ НА NORWEGIAN CRUISE LINE са по две тарифи:
- по тарифа "JUST CRUISE" (
това са цените, посочени в редовете за категории IX, OX, BX, MX) цените включват: настаняване, хранене, развлечения, пристанищни такси, бакшиши и такси обслужване, филтърно кафе, чай и питейна вода по време на хранене в основните ресторанти;
- по тарифа "PREMIUM ALL INCLUSIVE" (това са цените, посочени в редовете за всички категории с изключение на IX, OX, BX, MX) цените включват: настаняване; хранене; развлечения; пристанищни такси; бакшиши и такси обслужване; селекция от алкохолни и безалкохолни напитки във всички барове и ресторанти на кораба; доставка в каютата на 1л. минерална вода за човек, за ден; селекция от Lavazza кафета по време на хранене в основния ресторант; безплатен интернет по 60 минути за човек .
За да видите ценовите таблици по категории каюти моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 
Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.​​​​​​​
За информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, моля позвънете на 0879 521 006.
7-дневен круиз Western Caribbean - Miami (MIA/MIA)
Western Caribbean - Miami (MIA/MIA) NORWEGIAN CRUISE LINE
От:   Маями
До:   Маями


Кораб:   Norwegian Getaway


Дати на отплаване:

2018: 23,30 Декември; 

2019: 06,13,20,27 Януари; 03,10,17,24 Февруари; 03,10,17,24,31 Март; 

Маршрут: MIAMI, FL | ROATAN, BAY ISLANDS, HONDURAS | HARVEST CAYE, BELIZE | COSTA MAYA, MEXICO | COZUMEL, MEXICO | MIAMI, FL
Suite във ВИП-зоната MiniSuite с балкон каюти с балкон каюти с прозорец или с илюминатор вътрешни каюти вътрешно студио
Дата* на отплаване с минимална цена: 27.01.2019 13.01.2019 13.01.2019 27.01.2019 13.01.2019 27.01.2019
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 2949€ 1049€ 989€ 829€ 769€ 1419€
*Дата на отплаване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отплаване. Възможно е към цената да се добавят други такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отплаване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ НА NORWEGIAN CRUISE LINE са по две тарифи:
- по тарифа "JUST CRUISE" (
това са цените, посочени в редовете за категории IX, OX, BX, MX) цените включват: настаняване, хранене, развлечения, пристанищни такси, бакшиши и такси обслужване, филтърно кафе, чай и питейна вода по време на хранене в основните ресторанти;
- по тарифа "PREMIUM ALL INCLUSIVE" (това са цените, посочени в редовете за всички категории с изключение на IX, OX, BX, MX) цените включват: настаняване; хранене; развлечения; пристанищни такси; бакшиши и такси обслужване; селекция от алкохолни и безалкохолни напитки във всички барове и ресторанти на кораба; доставка в каютата на 1л. минерална вода за човек, за ден; селекция от Lavazza кафета по време на хранене в основния ресторант; безплатен интернет по 60 минути за човек .
За да видите ценовите таблици по категории каюти моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 
Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.​​​​​​​
За информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, моля позвънете на 0879 521 006.
7-дневен круиз Western Caribbean - Miami (MIA/MIA)
Western Caribbean - Miami (MIA/MIA) NORWEGIAN CRUISE LINE
От:   Маями
До:   Маями


Кораб:   Norwegian Jade


Дати на отплаване:

2018: 17 Декември; 

Маршрут: MIAMI, FL | COSTA MAYA, MEXICO | ROATAN, BAY ISLANDS, HONDURAS | HARVEST CAYE, BELIZE | COZUMEL, MEXICO | MIAMI, FL
каюти с прозорец или с илюминатор вътрешни каюти
Дата* на отплаване с минимална цена: 17.12.2018 17.12.2018
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 889€ 759€
*Дата на отплаване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отплаване. Възможно е към цената да се добавят други такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отплаване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ НА NORWEGIAN CRUISE LINE са по две тарифи:
- по тарифа "JUST CRUISE" (
това са цените, посочени в редовете за категории IX, OX, BX, MX) цените включват: настаняване, хранене, развлечения, пристанищни такси, бакшиши и такси обслужване, филтърно кафе, чай и питейна вода по време на хранене в основните ресторанти;
- по тарифа "PREMIUM ALL INCLUSIVE" (това са цените, посочени в редовете за всички категории с изключение на IX, OX, BX, MX) цените включват: настаняване; хранене; развлечения; пристанищни такси; бакшиши и такси обслужване; селекция от алкохолни и безалкохолни напитки във всички барове и ресторанти на кораба; доставка в каютата на 1л. минерална вода за човек, за ден; селекция от Lavazza кафета по време на хранене в основния ресторант; безплатен интернет по 60 минути за човек .
За да видите ценовите таблици по категории каюти моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 
Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.​​​​​​​
За информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, моля позвънете на 0879 521 006.
10-дневен круиз Western Caribbean - New Orleans (MSY/MSY)
Western Caribbean - New Orleans (MSY/MSY) NORWEGIAN CRUISE LINE
От:   Ню Орлиънс
До:   Ню Орлиънс


Кораб:   Norwegian Breakaway


Дати на отплаване:

2019: 17 Януари; 07 Февруари; 

Маршрут: NEW ORLEANS, LA | COZUMEL, MEXICO | ROATAN, BAY ISLANDS, HONDURAS | HARVEST CAYE, BELIZE | COSTA MAYA, MEXICO | GEORGE TOWN, CAYMAN ISLANDS | OCHO RIOS, JAMAICA | NEW ORLEANS, LA
Suite във ВИП-зоната MiniSuite с балкон каюти с балкон каюти с прозорец или с илюминатор вътрешни каюти вътрешно студио
Дата* на отплаване с минимална цена: 17.01.2019 17.01.2019 17.01.2019 17.01.2019 17.01.2019 17.01.2019
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 3629€ 1179€ 1069€ 889€ 789€ 1649€
*Дата на отплаване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отплаване. Възможно е към цената да се добавят други такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отплаване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ НА NORWEGIAN CRUISE LINE са по две тарифи:
- по тарифа "JUST CRUISE" (
това са цените, посочени в редовете за категории IX, OX, BX, MX) цените включват: настаняване, хранене, развлечения, пристанищни такси, бакшиши и такси обслужване, филтърно кафе, чай и питейна вода по време на хранене в основните ресторанти;
- по тарифа "PREMIUM ALL INCLUSIVE" (това са цените, посочени в редовете за всички категории с изключение на IX, OX, BX, MX) цените включват: настаняване; хранене; развлечения; пристанищни такси; бакшиши и такси обслужване; селекция от алкохолни и безалкохолни напитки във всички барове и ресторанти на кораба; доставка в каютата на 1л. минерална вода за човек, за ден; селекция от Lavazza кафета по време на хранене в основния ресторант; безплатен интернет по 60 минути за човек .
За да видите ценовите таблици по категории каюти моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 
Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.​​​​​​​
За информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, моля позвънете на 0879 521 006.
11-дневен круиз Western Caribbean - New Orleans (MSY/MSY)
Western Caribbean - New Orleans (MSY/MSY) NORWEGIAN CRUISE LINE
От:   Ню Орлиънс
До:   Ню Орлиънс


Кораб:   Norwegian Breakaway


Дати на отплаване:

2019: 06,27 Януари; 

Маршрут: NEW ORLEANS, LA | OCHO RIOS, JAMAICA | GEORGE TOWN, CAYMAN ISLANDS | ROATAN, BAY ISLANDS, HONDURAS | HARVEST CAYE, BELIZE | COSTA MAYA, MEXICO | COZUMEL, MEXICO | NEW ORLEANS, LA
Suite във ВИП-зоната MiniSuite с балкон каюти с балкон каюти с прозорец или с илюминатор вътрешни каюти вътрешно студио
Дата* на отплаване с минимална цена: 27.01.2019 27.01.2019 27.01.2019 27.01.2019 27.01.2019 27.01.2019
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 4029€ 1209€ 1129€ 949€ 849€ 1739€
*Дата на отплаване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отплаване. Възможно е към цената да се добавят други такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отплаване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ НА NORWEGIAN CRUISE LINE са по две тарифи:
- по тарифа "JUST CRUISE" (
това са цените, посочени в редовете за категории IX, OX, BX, MX) цените включват: настаняване, хранене, развлечения, пристанищни такси, бакшиши и такси обслужване, филтърно кафе, чай и питейна вода по време на хранене в основните ресторанти;
- по тарифа "PREMIUM ALL INCLUSIVE" (това са цените, посочени в редовете за всички категории с изключение на IX, OX, BX, MX) цените включват: настаняване; хранене; развлечения; пристанищни такси; бакшиши и такси обслужване; селекция от алкохолни и безалкохолни напитки във всички барове и ресторанти на кораба; доставка в каютата на 1л. минерална вода за човек, за ден; селекция от Lavazza кафета по време на хранене в основния ресторант; безплатен интернет по 60 минути за човек .
За да видите ценовите таблици по категории каюти моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 
Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.​​​​​​​
За информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, моля позвънете на 0879 521 006.
7-дневен круиз Western Caribbean - New Orleans (MSY/MSY)
Western Caribbean - New Orleans (MSY/MSY) NORWEGIAN CRUISE LINE
От:   Ню Орлиънс
До:   Ню Орлиънс


Кораб:   Norwegian Breakaway


Дати на отплаване:

2018: 16,23 Декември; 

2019: 17,24 Февруари; 03,10,17,24,31 Март; 

Маршрут: NEW ORLEANS, LA | COZUMEL, MEXICO | BELIZE CITY, BELIZE | HARVEST CAYE, BELIZE | COSTA MAYA, MEXICO | NEW ORLEANS, LA
Suite във ВИП-зоната MiniSuite с балкон каюти с балкон каюти с прозорец или с илюминатор вътрешни каюти вътрешно студио
Дата* на отплаване с минимална цена: 03.03.2019 03.03.2019 16.12.2018 03.03.2019 03.03.2019 17.02.2019
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 2929€ 1019€ 919€ 849€ 729€ 1389€
*Дата на отплаване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отплаване. Възможно е към цената да се добавят други такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отплаване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ НА NORWEGIAN CRUISE LINE са по две тарифи:
- по тарифа "JUST CRUISE" (
това са цените, посочени в редовете за категории IX, OX, BX, MX) цените включват: настаняване, хранене, развлечения, пристанищни такси, бакшиши и такси обслужване, филтърно кафе, чай и питейна вода по време на хранене в основните ресторанти;
- по тарифа "PREMIUM ALL INCLUSIVE" (това са цените, посочени в редовете за всички категории с изключение на IX, OX, BX, MX) цените включват: настаняване; хранене; развлечения; пристанищни такси; бакшиши и такси обслужване; селекция от алкохолни и безалкохолни напитки във всички барове и ресторанти на кораба; доставка в каютата на 1л. минерална вода за човек, за ден; селекция от Lavazza кафета по време на хранене в основния ресторант; безплатен интернет по 60 минути за човек .
За да видите ценовите таблици по категории каюти моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 
Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.​​​​​​​
За информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, моля позвънете на 0879 521 006.
11-дневен круиз Panama Canal - Miami (MIA/MIA)
Panama Canal - Miami (MIA/MIA) NORWEGIAN CRUISE LINE
От:   Маями
До:   Маями


Кораб:   Norwegian Jade


Дати на отплаване:

2018: 24 Декември; 

2019: 11 Март; 01 Април; 

Маршрут: MIAMI, FL | CARTAGENA, COLOMBIA | COLON, PANAMA | PANAMA CANAL/GATUN LAKE,PANAMA | PUERTO LIMON, COSTA RICA | HARVEST CAYE, BELIZE | ROATAN, BAY ISLANDS, HONDURAS | COSTA MAYA, MEXICO | MIAMI, FL
вътрешни каюти Suite във ВИП-зоната Suite с балкон MiniSuite с балкон каюти с балкон каюти с прозорец или с илюминатор
Дата* на отплаване с минимална цена: 11.03.2019 01.04.2019 11.03.2019 01.04.2019 01.04.2019 11.03.2019
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 1249€ 6529€ 5279€ 3209€ 2679€ 1519€
*Дата на отплаване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отплаване. Възможно е към цената да се добавят други такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отплаване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ НА NORWEGIAN CRUISE LINE са по две тарифи:
- по тарифа "JUST CRUISE" (
това са цените, посочени в редовете за категории IX, OX, BX, MX) цените включват: настаняване, хранене, развлечения, пристанищни такси, бакшиши и такси обслужване, филтърно кафе, чай и питейна вода по време на хранене в основните ресторанти;
- по тарифа "PREMIUM ALL INCLUSIVE" (това са цените, посочени в редовете за всички категории с изключение на IX, OX, BX, MX) цените включват: настаняване; хранене; развлечения; пристанищни такси; бакшиши и такси обслужване; селекция от алкохолни и безалкохолни напитки във всички барове и ресторанти на кораба; доставка в каютата на 1л. минерална вода за човек, за ден; селекция от Lavazza кафета по време на хранене в основния ресторант; безплатен интернет по 60 минути за човек .
За да видите ценовите таблици по категории каюти моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 
Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.​​​​​​​
За информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, моля позвънете на 0879 521 006.
10-дневен круиз Western Caribbean - Port Canaveral (PCV/PCV)
Western Caribbean - Port Canaveral (PCV/PCV) NORWEGIAN CRUISE LINE
От:   Порт Канаверал
До:   Порт Канаверал


Кораб:   Norwegian Epic


Дати на отплаване:

Маршрут:
*Дата на отплаване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отплаване. Възможно е към цената да се добавят други такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отплаване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ НА NORWEGIAN CRUISE LINE са по две тарифи:
- по тарифа "JUST CRUISE" (
това са цените, посочени в редовете за категории IX, OX, BX, MX) цените включват: настаняване, хранене, развлечения, пристанищни такси, бакшиши и такси обслужване, филтърно кафе, чай и питейна вода по време на хранене в основните ресторанти;
- по тарифа "PREMIUM ALL INCLUSIVE" (това са цените, посочени в редовете за всички категории с изключение на IX, OX, BX, MX) цените включват: настаняване; хранене; развлечения; пристанищни такси; бакшиши и такси обслужване; селекция от алкохолни и безалкохолни напитки във всички барове и ресторанти на кораба; доставка в каютата на 1л. минерална вода за човек, за ден; селекция от Lavazza кафета по време на хранене в основния ресторант; безплатен интернет по 60 минути за човек .
За да видите ценовите таблици по категории каюти моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 
Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.​​​​​​​
За информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, моля позвънете на 0879 521 006.
10-дневен круиз Southern Caribbean - Miami (MIA/MIA)
Southern Caribbean - Miami (MIA/MIA) NORWEGIAN CRUISE LINE
От:   Маями
До:   Маями


Кораб:   Norwegian Jade


Дати на отплаване:

2019: 01,22 Март; 

Маршрут: MIAMI, FL | SAN JUAN, PR | ST.THOMAS, VI | BASSETERRE, SAINT KITTS, NEVIS | BRIDGETOWN, BARBADOS | ST.LUCIA, SAINT LUCIA | PHILIPSBURG ST. MAARTEN, NETHERLAND ANTILLES | MIAMI, FL
Suite с балкон MiniSuite с балкон каюти с балкон каюти с прозорец или с илюминатор вътрешни каюти Suite във ВИП-зоната
Дата* на отплаване с минимална цена: 01.03.2019 22.03.2019 01.03.2019 22.03.2019 22.03.2019 22.03.2019
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 3899€ 2279€ 1749€ 1129€ 1009€ 5649€
*Дата на отплаване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отплаване. Възможно е към цената да се добавят други такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отплаване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ НА NORWEGIAN CRUISE LINE са по две тарифи:
- по тарифа "JUST CRUISE" (
това са цените, посочени в редовете за категории IX, OX, BX, MX) цените включват: настаняване, хранене, развлечения, пристанищни такси, бакшиши и такси обслужване, филтърно кафе, чай и питейна вода по време на хранене в основните ресторанти;
- по тарифа "PREMIUM ALL INCLUSIVE" (това са цените, посочени в редовете за всички категории с изключение на IX, OX, BX, MX) цените включват: настаняване; хранене; развлечения; пристанищни такси; бакшиши и такси обслужване; селекция от алкохолни и безалкохолни напитки във всички барове и ресторанти на кораба; доставка в каютата на 1л. минерална вода за човек, за ден; селекция от Lavazza кафета по време на хранене в основния ресторант; безплатен интернет по 60 минути за човек .
За да видите ценовите таблици по категории каюти моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 
Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.​​​​​​​
За информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, моля позвънете на 0879 521 006.
7-дневен круиз Eastern Caribbean - Miami (MIA/MIA)
Eastern Caribbean - Miami (MIA/MIA) NORWEGIAN CRUISE LINE
От:   Маями
До:   Маями


Кораб:   Norwegian Bliss


Дати на отплаване:

2018: 22,29 Декември; 

2019: 05,12,19,26 Януари; 02,09,16,23 Февруари; 02,09,16,23 Март; 

Маршрут: MIAMI, FL | ST.THOMAS, VI | TORTOLA, BRITISH VIRGIN ISLANDS | NASSAU, BAHAMAS | MIAMI, FL
MiniSuite с балкон каюти с балкон каюти с прозорец или с илюминатор вътрешни каюти Suite във ВИП-зоната вътрешно студио
Дата* на отплаване с минимална цена: 26.01.2019 19.01.2019 09.03.2019 16.03.2019 02.03.2019 09.03.2019
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 1369€ 1279€ 1059€ 889€ 3359€ 1429€
*Дата на отплаване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отплаване. Възможно е към цената да се добавят други такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отплаване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ НА NORWEGIAN CRUISE LINE са по две тарифи:
- по тарифа "JUST CRUISE" (
това са цените, посочени в редовете за категории IX, OX, BX, MX) цените включват: настаняване, хранене, развлечения, пристанищни такси, бакшиши и такси обслужване, филтърно кафе, чай и питейна вода по време на хранене в основните ресторанти;
- по тарифа "PREMIUM ALL INCLUSIVE" (това са цените, посочени в редовете за всички категории с изключение на IX, OX, BX, MX) цените включват: настаняване; хранене; развлечения; пристанищни такси; бакшиши и такси обслужване; селекция от алкохолни и безалкохолни напитки във всички барове и ресторанти на кораба; доставка в каютата на 1л. минерална вода за човек, за ден; селекция от Lavazza кафета по време на хранене в основния ресторант; безплатен интернет по 60 минути за човек .
За да видите ценовите таблици по категории каюти моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 
Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.​​​​​​​
За информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, моля позвънете на 0879 521 006.
11-дневен круиз Southern Caribbean - New York (NYC/NYC)
Southern Caribbean - New York (NYC/NYC) NORWEGIAN CRUISE LINE
От:   Ню Йорк
До:   Ню Йорк


Кораб:   Norwegian Gem


Дати на отплаване:

2018: 22 Декември; 

Маршрут: NEW YORK CITY, NY | SAN JUAN, PR | BASSETERRE, SAINT KITTS, NEVIS | ST.LUCIA, SAINT LUCIA | BRIDGETOWN, BARBADOS | ST. JOHN'S, ANTIGUA | ST.THOMAS, VI | NEW YORK CITY, NY
Suite във ВИП-зоната Suite с балкон
Дата* на отплаване с минимална цена: 22.12.2018 22.12.2018
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 8479€ 6909€
*Дата на отплаване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отплаване. Възможно е към цената да се добавят други такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отплаване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ НА NORWEGIAN CRUISE LINE са по две тарифи:
- по тарифа "JUST CRUISE" (
това са цените, посочени в редовете за категории IX, OX, BX, MX) цените включват: настаняване, хранене, развлечения, пристанищни такси, бакшиши и такси обслужване, филтърно кафе, чай и питейна вода по време на хранене в основните ресторанти;
- по тарифа "PREMIUM ALL INCLUSIVE" (това са цените, посочени в редовете за всички категории с изключение на IX, OX, BX, MX) цените включват: настаняване; хранене; развлечения; пристанищни такси; бакшиши и такси обслужване; селекция от алкохолни и безалкохолни напитки във всички барове и ресторанти на кораба; доставка в каютата на 1л. минерална вода за човек, за ден; селекция от Lavazza кафета по време на хранене в основния ресторант; безплатен интернет по 60 минути за човек .
За да видите ценовите таблици по категории каюти моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 
Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.​​​​​​​
За информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, моля позвънете на 0879 521 006.
5-дневен круиз Western Caribbean - Miami (MIA/MIA)
Western Caribbean - Miami (MIA/MIA) NORWEGIAN CRUISE LINE
От:   Маями
До:   Маями


Кораб:   Norwegian Jade


Дати на отплаване:

2019: 10 Януари; 01,06,24 Февруари; 

Маршрут: MIAMI, FL | HARVEST CAYE, BELIZE | COSTA MAYA, MEXICO | MIAMI, FL
Suite във ВИП-зоната Suite с балкон MiniSuite с балкон каюти с балкон каюти с прозорец или с илюминатор вътрешни каюти
Дата* на отплаване с минимална цена: 24.02.2019 24.02.2019 24.02.2019 06.02.2019 01.02.2019 10.01.2019
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 2029€ 1469€ 719€ 629€ 569€ 559€
*Дата на отплаване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отплаване. Възможно е към цената да се добавят други такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отплаване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ НА NORWEGIAN CRUISE LINE са по две тарифи:
- по тарифа "JUST CRUISE" (
това са цените, посочени в редовете за категории IX, OX, BX, MX) цените включват: настаняване, хранене, развлечения, пристанищни такси, бакшиши и такси обслужване, филтърно кафе, чай и питейна вода по време на хранене в основните ресторанти;
- по тарифа "PREMIUM ALL INCLUSIVE" (това са цените, посочени в редовете за всички категории с изключение на IX, OX, BX, MX) цените включват: настаняване; хранене; развлечения; пристанищни такси; бакшиши и такси обслужване; селекция от алкохолни и безалкохолни напитки във всички барове и ресторанти на кораба; доставка в каютата на 1л. минерална вода за човек, за ден; селекция от Lavazza кафета по време на хранене в основния ресторант; безплатен интернет по 60 минути за човек .
За да видите ценовите таблици по категории каюти моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 
Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.​​​​​​​
За информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, моля позвънете на 0879 521 006.
6-дневен круиз Western Caribbean - Miami (MIA/MIA)
Western Caribbean - Miami (MIA/MIA) NORWEGIAN CRUISE LINE
От:   Маями
До:   Маями


Кораб:   Norwegian Jade


Дати на отплаване:

2019: 11 Февруари; 

Маршрут: MIAMI, FL | KEY WEST, FL | HARVEST CAYE, BELIZE | COSTA MAYA, MEXICO | MIAMI, FL
Suite във ВИП-зоната Suite с балкон MiniSuite с балкон каюти с балкон каюти с прозорец или с илюминатор вътрешни каюти
Дата* на отплаване с минимална цена: 11.02.2019 11.02.2019 11.02.2019 11.02.2019 11.02.2019 11.02.2019
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 3089€ 2379€ 959€ 879€ 689€ 599€
*Дата на отплаване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отплаване. Възможно е към цената да се добавят други такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отплаване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ НА NORWEGIAN CRUISE LINE са по две тарифи:
- по тарифа "JUST CRUISE" (
това са цените, посочени в редовете за категории IX, OX, BX, MX) цените включват: настаняване, хранене, развлечения, пристанищни такси, бакшиши и такси обслужване, филтърно кафе, чай и питейна вода по време на хранене в основните ресторанти;
- по тарифа "PREMIUM ALL INCLUSIVE" (това са цените, посочени в редовете за всички категории с изключение на IX, OX, BX, MX) цените включват: настаняване; хранене; развлечения; пристанищни такси; бакшиши и такси обслужване; селекция от алкохолни и безалкохолни напитки във всички барове и ресторанти на кораба; доставка в каютата на 1л. минерална вода за човек, за ден; селекция от Lavazza кафета по време на хранене в основния ресторант; безплатен интернет по 60 минути за човек .
За да видите ценовите таблици по категории каюти моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 
Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.​​​​​​​
За информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, моля позвънете на 0879 521 006.
7-дневен круиз Western Caribbean - Miami (MIA/MIA)
Western Caribbean - Miami (MIA/MIA) NORWEGIAN CRUISE LINE
От:   Маями
До:   Маями


Кораб:   Norwegian Jade


Дати на отплаване:

2019: 25 Януари; 17 Февруари; 

Маршрут: MIAMI, FL | COSTA MAYA, MEXICO | HARVEST CAYE, BELIZE | GREAT STIRRUP CAY, BAHAMAS | MIAMI, FL
Suite във ВИП-зоната Suite с балкон MiniSuite с балкон каюти с балкон каюти с прозорец или с илюминатор вътрешни каюти
Дата* на отплаване с минимална цена: 25.01.2019 25.01.2019 25.01.2019 25.01.2019 25.01.2019 17.02.2019
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 3249€ 2339€ 1079€ 969€ 739€ 689€
*Дата на отплаване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отплаване. Възможно е към цената да се добавят други такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отплаване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ НА NORWEGIAN CRUISE LINE са по две тарифи:
- по тарифа "JUST CRUISE" (
това са цените, посочени в редовете за категории IX, OX, BX, MX) цените включват: настаняване, хранене, развлечения, пристанищни такси, бакшиши и такси обслужване, филтърно кафе, чай и питейна вода по време на хранене в основните ресторанти;
- по тарифа "PREMIUM ALL INCLUSIVE" (това са цените, посочени в редовете за всички категории с изключение на IX, OX, BX, MX) цените включват: настаняване; хранене; развлечения; пристанищни такси; бакшиши и такси обслужване; селекция от алкохолни и безалкохолни напитки във всички барове и ресторанти на кораба; доставка в каютата на 1л. минерална вода за човек, за ден; селекция от Lavazza кафета по време на хранене в основния ресторант; безплатен интернет по 60 минути за човек .
За да видите ценовите таблици по категории каюти моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 
Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.​​​​​​​
За информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, моля позвънете на 0879 521 006.
14-дневен круиз Western Caribbean - New York (NYC/NYC)
Western Caribbean - New York (NYC/NYC) NORWEGIAN CRUISE LINE
От:   Ню Йорк
До:   Ню Йорк


Кораб:   Norwegian Escape


Дати на отплаване:

2019: 06 Януари; 03 Февруари; 

Маршрут: NEW YORK CITY, NY | ORLANDO-BEACHES-PORT CANAVERAL, FL | GREAT STIRRUP CAY, BAHAMAS | OCHO RIOS, JAMAICA | GEORGE TOWN, CAYMAN ISLANDS | HARVEST CAYE, BELIZE | COSTA MAYA, MEXICO | COZUMEL, MEXICO | NEW YORK CITY, NY
Suite във ВИП-зоната MiniSuite с балкон каюти с балкон каюти с прозорец или с илюминатор вътрешни каюти вътрешно студио
Дата* на отплаване с минимална цена: 06.01.2019 03.02.2019 06.01.2019 06.01.2019 06.01.2019 03.02.2019
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 4989€ 1669€ 1449€ 1379€ 1269€ 2789€
*Дата на отплаване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отплаване. Възможно е към цената да се добавят други такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отплаване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ НА NORWEGIAN CRUISE LINE са по две тарифи:
- по тарифа "JUST CRUISE" (
това са цените, посочени в редовете за категории IX, OX, BX, MX) цените включват: настаняване, хранене, развлечения, пристанищни такси, бакшиши и такси обслужване, филтърно кафе, чай и питейна вода по време на хранене в основните ресторанти;
- по тарифа "PREMIUM ALL INCLUSIVE" (това са цените, посочени в редовете за всички категории с изключение на IX, OX, BX, MX) цените включват: настаняване; хранене; развлечения; пристанищни такси; бакшиши и такси обслужване; селекция от алкохолни и безалкохолни напитки във всички барове и ресторанти на кораба; доставка в каютата на 1л. минерална вода за човек, за ден; селекция от Lavazza кафета по време на хранене в основния ресторант; безплатен интернет по 60 минути за човек .
За да видите ценовите таблици по категории каюти моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 
Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.​​​​​​​
За информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, моля позвънете на 0879 521 006.