ДО 75% ОТСТЪПКА ЗА ВТОРИ ГОСТ В КАЮТА СЪС CELEBRITY CRUISES


CELEBRITY EDGE
ТИПИЧЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ НА ПРЕМИУМ КЛАС КРУИЗНИТЕ КОРАБИ

РЕЗЕРВИРАЙТЕ КРУИЗ В ЗАПАДНОТО СРЕДИЗЕМНОМОРИЕ ДО 30.04.2023 С 

ДО 75% ОТСТЪПКА ОТ ЦЕНАТА НА КРУИЗА ЗА ВТОРИЯ ГОСТ В ДВОЙНА КАЮТА*

Celebrity Cruises е компания, отчетливо позиционирана в премиум-сегмента на индустрията. Celebrity Edge е въплъщение на идеологията на премиум круизния продукт. Това означава: повече свободно пространство за гостите на кораба; по-просторни и по-елегантни каюти и апартаменти; по-изискан интериор; повече обслужващ персонал и дискретно обслужване; по-разнообразна и изтънчена кухня и още ред други предимства в сранение с продуктите, предназначени за масовия потребител. Премиум круизните продукти съчетават най-привлекателните елементи от масовия  сектор с някои характеристики, присъщи на круизите от луксозния сегмент. Имено на борда на кораби като като Celebrity Edge ще усетите едновременно трепета от пътуването с огромен круизен кораб, както и удоволствието от докосването до истинския лукс.
 
Основните технически характеристики на кораба, потвърждават казаното. С водоизместимост 129.500 GT, на този кораб се качват само около 2900 гости, вместо обичайните за масовия сектор четири или пет хиляди пасажери. Със сигурност, всеки ще може да намери спокойни местенца, където да си прекара времето приятно, нещо което е почти невъзможно на борда на круизните гиганти от масовия сегмент. Разбира се, тези, които търсят оживление, повече шум и смях, по-динамичен и изпълнен с емоции живот на борда, със сигурност ще го намерят на Celebrity Edge. Бляскави шоу програми, концерти и разнообразни забавления, изкушения и съблазни за хора от всички възрасти и, разбира се, чудесно настроение – това очаква гостите на НОВИЯ круизен кораб!Важна забележителност на корабите от Edge-клас е уникалното място, наречено

THE MAGIC CARPET

Ако се чудите каква е тази странна конструкция в цвят портокал, която се откроява по средата на десния борд - ето сега ще разберете. Въпреки, че според някои, конзолата е по-скоро грозновата и разваля цялостната симетрията на изящния корабен екстериор, Magic Carpet® предоставя на пасажерите наистина вълшебни емоции. Трябва да  споменем, че съоръжението е дело на британците Том Райт - архитектът, проектирал Burj Al Arab в Дубай и Кели Хопен – известна интериорна дизайнерка. Подвижната платформа извън корпуса се движи между втора и 17-та палуби, може да се трансформира в приятно място за следобедна почивка като своеобразно разширение на pool-deck, откриващо невероятни гледки към океана, може да се превърне и в привлекателен суши бар, а през топлите вечери може да бъде луксозен ресторант. Бидейки на тази подвижна платформа, хората придобиват усещането, че летят с вълшебно килимче. Така казват, а дали е вярно, може да разберете сами. Не е никак трудно - просто резервирайте круиз на някои от трите кораба от Edge-клас!
Друга любопитна тенденция, която се забелязва при корабите от това най-ново поколение е осигуряването на

ПО-ОБШИРНИ ОТКРИТИ ПЛОЩИ

За разлика от корабите, предназначени за масовия пазар, на които голяма част от откритите пространства е заета от водни пързалки, стени за катерене или пък детски атракциони, на борда на премиум корабите от типа на Celebrity Edge, външните пространства са оформени и предназначени предимно като зони за релакс и наслада от живота. Заобиколени сте от естествена растителност, имате на разположение удобни кресла, канапета и шезлонги, барчетата наоколо предлагат всевъзможни коктейли и разхладителни напитки, и ако така я разбирате почивката - това е вашето място. Плаването в топлите средиземноморски води през лятото и сред синевата на Карибско море през зимата само още по-добре подчертават предимствата на дизайна и оформлението на външните палуби на Celebrity Beyond.

НАСТАНЯВАНЕТО НА БОРДА НА CELEBRITY BEYOND

Както при повечето големи круизни кораби, на Celebrity Edge има широк избор от варианти за настаняване. Симпатични вътрешни каюти, предпочитани от гостите, определили по-лимитиран бюджет за пътуване, каюти с прозорци, чийто брой на новите кораби драстично намалява и, разбира се, каюти с балкон, които категорично доминират при проектирането и строителството на нови круизни съдове. Тенденцията да се строят кораби с преобладаващ брой каюти с балкон се оформи през първото десетилетие на този век. Каютите с балкон на корабите от Edge-клас обаче се считат за нова стъпка напред в корабния дизайни и са наречени

INFINITE VERANDA  

Дизайнът на тези каюти позволява трансформиране на балкона в част от каютата или пък сепарирането му като класически балкон, според желанието на гостите. Това е възможно благодарение на подвижната междинната стъклена преграда между каютата и балкона. Предното стъкло на балкона има горна подвижна част, която се спуска и вдига с дистанционно управление, така че гостите решават как да използват това стъкло - като панорамен прозорец или като прозрачна преграда (перила) на балкона и открита горна част от която влиза свеж въздух.

Балконите се почистват като част от каютата, а не като част от външните палуби. Освен това, балконите и градинските мебели не са изложени на влиянието на външните атмосферни условия. Това ги прави значително по-чисти, уютни и удобни за ползване.

АПАРТАМЕНТИТЕ


За апартаментите на борда на Celebrity Edge няма да говорим в детайли. Ще кажем само, че и при тях разнообразието при избора е достатъчно голям дори за твърде претенциозните пасажери. Цените им са в пъти по-високи спрямо цените за настаняване в стандартните каюти с балкон.
Идеята е да се предостави на хората с по-сериозни финансови възможности и утвърдени високи позиции в социалната йерархия, да пътуват съобразно нивото и класата, към които се причисляват те самите. Естествено, те получават за парите си повече простор, повече грижи и внимание, някои-други привилегии, сред които, например, хранене в специалния ресторант Luminaе, до който другите пасажери на борда нямат достъп. В този ресторант се приготвят отбрани ястия, напълно в тон с най-новите тенденции в кулинарията.
И още една съществена привилегия – гоститие, настанени в апартаменти, ще се радват на обширни пространства, оформени като слънчеви палуби, отделни басейни, места за почивка, уютен бар и още удобства на разположение само за VIP-гостите. Всичко това е в зоната, наречена The Retreat.
Съществено е да отбележим, че апартаментите са идеални за настаняване на двама пасажери, въпреки че в някои случаи е възможно настаняването на гости на допълнителни легла. Семействата с деца, които търсят по-изгодни цени за круиз, трябва да се насочат към стандартни каюти с едно или с две допълнителни легла.

Резервирайте възможно по-рано, за да имате избор от категории каюти и цени. Каютите за настаняване на семейства с деца са лимитиран брой. Промоцията е валидна за резервации до 30.04.2023 г., но базовите цени може да се променят по всяко време без предизвестие. Някои категории каюти/цени може да не са налични за резервация в следващ момент от време.

*Отстъпката в размер 75% се отнася за втория пасажер в двойна каюта и се прилага спрямо цената за първия пасажер.12-дневен круиз EG 12 NIGHT SPAIN, FRANCE & ITALY CRUISE
EG 12 NIGHT SPAIN, FRANCE & ITALY CRUISE CELEBRITY CRUISES
От:   Барселона
До:   Чивитавекия


Кораб:   Celebrity Edge


Дати на отпътуване:

2023: 01 Май; 

Маршрут: BARCELONA, SPAIN | PALMA DE MALLORCA, SPAIN | PROVENCE(MARSEILLE), FRANCE | NICE (VILLEFRANCHE), FRANCE | SANTA MARGHERITA, ITALY | FLORENCE/PISA(LASPEZIA)ITALY | CAGLIARI, SARDINIA, ITALY | SICILY (MESSINA), ITALY | NAPLES, ITALY | ROME (CIVITAVECCHIA), ITALY
вътрешна каюта външна каюта каюта с балкон Suite
Дата* на отпътуване с минимална цена: 01.05.2023 01.05.2023 01.05.2023 01.05.2023
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 1713€ 3582€ 2001€ 10870€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ НА CELEBRITY CRUISES ИМАТ РАЗЛИЧНО СЪДЪРЖАНИЕ В ЗАВИСИМОСТ ОТ ИЗБРАНАТА ТАРИФА.
ПРОМОЦИЯ! ДО 75% ОТСТЪПКА ОТ ЦЕНАТА ЗА КРУИЗ ЗА ВТОРИЯ ГОСТ В ДВОЙНА КАЮТА! 
Промоцията е валидна за резервации до 30.04.2023 г. при наличие на свободни каюти от желаната категория и заетост.

ТАРИФИТЕ ОТ ТИП NO PERK RATE ВКЛЮЧВАТ: 
настаняване; хранене пълен пансион; развлечения на кораба; пристанищни и други такси; филтърно кафе, чай и наливна питейна вода от автоматите на бюфета и при хранене в основния ресторант.

ТАРИФИТЕ ОТ ТИП ALL INCLUDED ВКЛЮЧВАТ: всички елементи, включени в базовата тарифа NO PERK RATE плюс пакет алкохолни и безалкохолни напитки (наливни вина и бири; спиртни напитки; ликьори; коктейли; бутилирана вода; сокове; кафе); интернет; бакшиши.

При резервация по тарифа, която включва условие NRD (Non Refundable Deposit), платеният депозит не се възстановява в случай на анулиране по инициатива на клиента, независимо от причината за анулирането. 

За повече подробности посетете страницата за цените на Celebrity Cruises чрез линка по-горе.

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 
Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006.
Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.
COVID-19 ПРОТОКОЛ: Celebrity Cruises вече приема на борда, както ваксинирани против COVID-19 гости, така и неваксинирани. Възможно е да има допълнителни изисквания за някои дестинации, включени в маршрутите на круизите, като например представяне на негативен тест за COVID-19, представяне на ваксинационен сертификат и пр.
7-дневен круиз EG 7 NIGHT SPAIN, FRANCE, & ITALY CRUISE
EG 7 NIGHT SPAIN, FRANCE, & ITALY  CRUISE CELEBRITY CRUISES
От:   Чивитавекия
До:   Барселона


Кораб:   Celebrity Edge


Дати на отпътуване:

2023: 13 Май; 17 Юни; 08 Юли; 19 Август; 09,30 Септември; 

Маршрут: ROME (CIVITAVECCHIA), ITALY | AJACCIO, CORSICA, FRANCE | PORTOFINO, ITALY | FLORENCE/PISA(LASPEZIA)ITALY | CANNES, FRANCE | PALMA DE MALLORCA, SPAIN | BARCELONA, SPAIN
вътрешна каюта външна каюта каюта с балкон Suite
Дата* на отпътуване с минимална цена: 13.05.2023 13.05.2023 13.05.2023 13.05.2023
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 973€ 1153€ 1153€ 5784€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ НА CELEBRITY CRUISES ИМАТ РАЗЛИЧНО СЪДЪРЖАНИЕ В ЗАВИСИМОСТ ОТ ИЗБРАНАТА ТАРИФА.
ПРОМОЦИЯ! ДО 75% ОТСТЪПКА ОТ ЦЕНАТА ЗА КРУИЗ ЗА ВТОРИЯ ГОСТ В ДВОЙНА КАЮТА! 
Промоцията е валидна за резервации до 30.04.2023 г. при наличие на свободни каюти от желаната категория и заетост.

ТАРИФИТЕ ОТ ТИП NO PERK RATE ВКЛЮЧВАТ: 
настаняване; хранене пълен пансион; развлечения на кораба; пристанищни и други такси; филтърно кафе, чай и наливна питейна вода от автоматите на бюфета и при хранене в основния ресторант.

ТАРИФИТЕ ОТ ТИП ALL INCLUDED ВКЛЮЧВАТ: всички елементи, включени в базовата тарифа NO PERK RATE плюс пакет алкохолни и безалкохолни напитки (наливни вина и бири; спиртни напитки; ликьори; коктейли; бутилирана вода; сокове; кафе); интернет; бакшиши.

При резервация по тарифа, която включва условие NRD (Non Refundable Deposit), платеният депозит не се възстановява в случай на анулиране по инициатива на клиента, независимо от причината за анулирането. 

За повече подробности посетете страницата за цените на Celebrity Cruises чрез линка по-горе.

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 
Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006.
Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.
COVID-19 ПРОТОКОЛ: Celebrity Cruises вече приема на борда, както ваксинирани против COVID-19 гости, така и неваксинирани. Възможно е да има допълнителни изисквания за някои дестинации, включени в маршрутите на круизите, като например представяне на негативен тест за COVID-19, представяне на ваксинационен сертификат и пр.
7-дневен круиз EG 7 NIGHT ITALY, FRANCE, & SPAIN CRUISE
EG 7 NIGHT ITALY, FRANCE, & SPAIN  CRUISE CELEBRITY CRUISES
От:   Барселона
До:   Барселона


Кораб:   Celebrity Edge


Дати на отпътуване:

2023: 20 Май; 

Маршрут: BARCELONA, SPAIN | CANNES, FRANCE | PORTOFINO, ITALY | FLORENCE/PISA(LASPEZIA)ITALY | ROME (CIVITAVECCHIA), ITALY | AJACCIO, CORSICA, FRANCE | BARCELONA, SPAIN
вътрешна каюта външна каюта каюта с балкон Suite
Дата* на отпътуване с минимална цена: 20.05.2023 20.05.2023 20.05.2023 20.05.2023
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 972€ 1152€ 1152€ 5445€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ НА CELEBRITY CRUISES ИМАТ РАЗЛИЧНО СЪДЪРЖАНИЕ В ЗАВИСИМОСТ ОТ ИЗБРАНАТА ТАРИФА.
ПРОМОЦИЯ! ДО 75% ОТСТЪПКА ОТ ЦЕНАТА ЗА КРУИЗ ЗА ВТОРИЯ ГОСТ В ДВОЙНА КАЮТА! 
Промоцията е валидна за резервации до 30.04.2023 г. при наличие на свободни каюти от желаната категория и заетост.

ТАРИФИТЕ ОТ ТИП NO PERK RATE ВКЛЮЧВАТ: 
настаняване; хранене пълен пансион; развлечения на кораба; пристанищни и други такси; филтърно кафе, чай и наливна питейна вода от автоматите на бюфета и при хранене в основния ресторант.

ТАРИФИТЕ ОТ ТИП ALL INCLUDED ВКЛЮЧВАТ: всички елементи, включени в базовата тарифа NO PERK RATE плюс пакет алкохолни и безалкохолни напитки (наливни вина и бири; спиртни напитки; ликьори; коктейли; бутилирана вода; сокове; кафе); интернет; бакшиши.

При резервация по тарифа, която включва условие NRD (Non Refundable Deposit), платеният депозит не се възстановява в случай на анулиране по инициатива на клиента, независимо от причината за анулирането. 

За повече подробности посетете страницата за цените на Celebrity Cruises чрез линка по-горе.

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 
Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006.
Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.
COVID-19 ПРОТОКОЛ: Celebrity Cruises вече приема на борда, както ваксинирани против COVID-19 гости, така и неваксинирани. Възможно е да има допълнителни изисквания за някои дестинации, включени в маршрутите на круизите, като например представяне на негативен тест за COVID-19, представяне на ваксинационен сертификат и пр.
7-дневен круиз EG 7 NIGHT ITALY, FRANCE, & SPAIN CRUISE
EG 7 NIGHT ITALY, FRANCE, & SPAIN  CRUISE CELEBRITY CRUISES
От:   Барселона
До:   Чивитавекия


Кораб:   Celebrity Edge


Дати на отпътуване:

2023: 27 Май; 

Маршрут: BARCELONA, SPAIN | VALENCIA, SPAIN | IBIZA, SPAIN | AJACCIO, CORSICA, FRANCE | PORTOFINO, ITALY | FLORENCE/PISA(LASPEZIA)ITALY | ROME (CIVITAVECCHIA), ITALY
вътрешна каюта външна каюта каюта с балкон Suite
Дата* на отпътуване с минимална цена: 27.05.2023 27.05.2023 27.05.2023 27.05.2023
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 1068€ 1140€ 1236€ 5896€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ НА CELEBRITY CRUISES ИМАТ РАЗЛИЧНО СЪДЪРЖАНИЕ В ЗАВИСИМОСТ ОТ ИЗБРАНАТА ТАРИФА.
ПРОМОЦИЯ! ДО 75% ОТСТЪПКА ОТ ЦЕНАТА ЗА КРУИЗ ЗА ВТОРИЯ ГОСТ В ДВОЙНА КАЮТА! 
Промоцията е валидна за резервации до 30.04.2023 г. при наличие на свободни каюти от желаната категория и заетост.

ТАРИФИТЕ ОТ ТИП NO PERK RATE ВКЛЮЧВАТ: 
настаняване; хранене пълен пансион; развлечения на кораба; пристанищни и други такси; филтърно кафе, чай и наливна питейна вода от автоматите на бюфета и при хранене в основния ресторант.

ТАРИФИТЕ ОТ ТИП ALL INCLUDED ВКЛЮЧВАТ: всички елементи, включени в базовата тарифа NO PERK RATE плюс пакет алкохолни и безалкохолни напитки (наливни вина и бири; спиртни напитки; ликьори; коктейли; бутилирана вода; сокове; кафе); интернет; бакшиши.

При резервация по тарифа, която включва условие NRD (Non Refundable Deposit), платеният депозит не се възстановява в случай на анулиране по инициатива на клиента, независимо от причината за анулирането. 

За повече подробности посетете страницата за цените на Celebrity Cruises чрез линка по-горе.

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 
Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006.
Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.
COVID-19 ПРОТОКОЛ: Celebrity Cruises вече приема на борда, както ваксинирани против COVID-19 гости, така и неваксинирани. Възможно е да има допълнителни изисквания за някои дестинации, включени в маршрутите на круизите, като например представяне на негативен тест за COVID-19, представяне на ваксинационен сертификат и пр.
7-дневен круиз EG 7 NIGHT SPAIN, FRANCE, & ITALY CRUISE
EG 7 NIGHT SPAIN, FRANCE, & ITALY  CRUISE CELEBRITY CRUISES
От:   Чивитавекия
До:   Барселона


Кораб:   Celebrity Edge


Дати на отпътуване:

2023: 03 Юни; 

Маршрут: ROME (CIVITAVECCHIA), ITALY | PORTOFINO, ITALY | AJACCIO, CORSICA, FRANCE | FLORENCE/PISA(LASPEZIA)ITALY | CANNES, FRANCE | PALMA DE MALLORCA, SPAIN | BARCELONA, SPAIN
вътрешна каюта външна каюта каюта с балкон Suite
Дата* на отпътуване с минимална цена: 03.06.2023 03.06.2023 03.06.2023 03.06.2023
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 1869€ 2196€ 2605€ 5293€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ НА CELEBRITY CRUISES ИМАТ РАЗЛИЧНО СЪДЪРЖАНИЕ В ЗАВИСИМОСТ ОТ ИЗБРАНАТА ТАРИФА.
ПРОМОЦИЯ! ДО 75% ОТСТЪПКА ОТ ЦЕНАТА ЗА КРУИЗ ЗА ВТОРИЯ ГОСТ В ДВОЙНА КАЮТА! 
Промоцията е валидна за резервации до 30.04.2023 г. при наличие на свободни каюти от желаната категория и заетост.

ТАРИФИТЕ ОТ ТИП NO PERK RATE ВКЛЮЧВАТ: 
настаняване; хранене пълен пансион; развлечения на кораба; пристанищни и други такси; филтърно кафе, чай и наливна питейна вода от автоматите на бюфета и при хранене в основния ресторант.

ТАРИФИТЕ ОТ ТИП ALL INCLUDED ВКЛЮЧВАТ: всички елементи, включени в базовата тарифа NO PERK RATE плюс пакет алкохолни и безалкохолни напитки (наливни вина и бири; спиртни напитки; ликьори; коктейли; бутилирана вода; сокове; кафе); интернет; бакшиши.

При резервация по тарифа, която включва условие NRD (Non Refundable Deposit), платеният депозит не се възстановява в случай на анулиране по инициатива на клиента, независимо от причината за анулирането. 

За повече подробности посетете страницата за цените на Celebrity Cruises чрез линка по-горе.

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 
Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006.
Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.
COVID-19 ПРОТОКОЛ: Celebrity Cruises вече приема на борда, както ваксинирани против COVID-19 гости, така и неваксинирани. Възможно е да има допълнителни изисквания за някои дестинации, включени в маршрутите на круизите, като например представяне на негативен тест за COVID-19, представяне на ваксинационен сертификат и пр.
7-дневен круиз EG 7 NIGHT ITALY, FRANCE, & SPAIN CRUISE
EG 7 NIGHT ITALY, FRANCE, & SPAIN  CRUISE CELEBRITY CRUISES
От:   Барселона
До:   Чивитавекия


Кораб:   Celebrity Edge


Дати на отпътуване:

2023: 10 Юни; 01,22 Юли; 12 Август; 02,23 Септември; 

Маршрут: BARCELONA, SPAIN | VALENCIA, SPAIN | IBIZA, SPAIN | PORTOFINO, ITALY | AJACCIO, CORSICA, FRANCE | FLORENCE/PISA(LASPEZIA)ITALY | ROME (CIVITAVECCHIA), ITALY
вътрешна каюта външна каюта каюта с балкон Suite
Дата* на отпътуване с минимална цена: 02.09.2023 02.09.2023 22.07.2023 10.06.2023
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 1772€ 1854€ 2264€ 5606€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ НА CELEBRITY CRUISES ИМАТ РАЗЛИЧНО СЪДЪРЖАНИЕ В ЗАВИСИМОСТ ОТ ИЗБРАНАТА ТАРИФА.
ПРОМОЦИЯ! ДО 75% ОТСТЪПКА ОТ ЦЕНАТА ЗА КРУИЗ ЗА ВТОРИЯ ГОСТ В ДВОЙНА КАЮТА! 
Промоцията е валидна за резервации до 30.04.2023 г. при наличие на свободни каюти от желаната категория и заетост.

ТАРИФИТЕ ОТ ТИП NO PERK RATE ВКЛЮЧВАТ: 
настаняване; хранене пълен пансион; развлечения на кораба; пристанищни и други такси; филтърно кафе, чай и наливна питейна вода от автоматите на бюфета и при хранене в основния ресторант.

ТАРИФИТЕ ОТ ТИП ALL INCLUDED ВКЛЮЧВАТ: всички елементи, включени в базовата тарифа NO PERK RATE плюс пакет алкохолни и безалкохолни напитки (наливни вина и бири; спиртни напитки; ликьори; коктейли; бутилирана вода; сокове; кафе); интернет; бакшиши.

При резервация по тарифа, която включва условие NRD (Non Refundable Deposit), платеният депозит не се възстановява в случай на анулиране по инициатива на клиента, независимо от причината за анулирането. 

За повече подробности посетете страницата за цените на Celebrity Cruises чрез линка по-горе.

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 
Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006.
Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.
COVID-19 ПРОТОКОЛ: Celebrity Cruises вече приема на борда, както ваксинирани против COVID-19 гости, така и неваксинирани. Възможно е да има допълнителни изисквания за някои дестинации, включени в маршрутите на круизите, като например представяне на негативен тест за COVID-19, представяне на ваксинационен сертификат и пр.
7-дневен круиз EG 7 NIGHT ITALY, FRANCE, & SPAIN CRUISE
EG 7 NIGHT ITALY, FRANCE, & SPAIN  CRUISE CELEBRITY CRUISES
От:   Барселона
До:   Барселона


Кораб:   Celebrity Edge


Дати на отпътуване:

2023: 24 Юни; 15 Юли; 05,26 Август; 16 Септември; 

Маршрут: BARCELONA, SPAIN | CANNES, FRANCE | PORTOFINO, ITALY | FLORENCE/PISA(LASPEZIA)ITALY | ROME (CIVITAVECCHIA), ITALY | AJACCIO, CORSICA, FRANCE | BARCELONA, SPAIN
вътрешна каюта външна каюта каюта с балкон Suite
Дата* на отпътуване с минимална цена: 05.08.2023 26.08.2023 15.07.2023 24.06.2023
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 1938€ 2020€ 2185€ 5608€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ НА CELEBRITY CRUISES ИМАТ РАЗЛИЧНО СЪДЪРЖАНИЕ В ЗАВИСИМОСТ ОТ ИЗБРАНАТА ТАРИФА.
ПРОМОЦИЯ! ДО 75% ОТСТЪПКА ОТ ЦЕНАТА ЗА КРУИЗ ЗА ВТОРИЯ ГОСТ В ДВОЙНА КАЮТА! 
Промоцията е валидна за резервации до 30.04.2023 г. при наличие на свободни каюти от желаната категория и заетост.

ТАРИФИТЕ ОТ ТИП NO PERK RATE ВКЛЮЧВАТ: 
настаняване; хранене пълен пансион; развлечения на кораба; пристанищни и други такси; филтърно кафе, чай и наливна питейна вода от автоматите на бюфета и при хранене в основния ресторант.

ТАРИФИТЕ ОТ ТИП ALL INCLUDED ВКЛЮЧВАТ: всички елементи, включени в базовата тарифа NO PERK RATE плюс пакет алкохолни и безалкохолни напитки (наливни вина и бири; спиртни напитки; ликьори; коктейли; бутилирана вода; сокове; кафе); интернет; бакшиши.

При резервация по тарифа, която включва условие NRD (Non Refundable Deposit), платеният депозит не се възстановява в случай на анулиране по инициатива на клиента, независимо от причината за анулирането. 

За повече подробности посетете страницата за цените на Celebrity Cruises чрез линка по-горе.

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 
Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006.
Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.
COVID-19 ПРОТОКОЛ: Celebrity Cruises вече приема на борда, както ваксинирани против COVID-19 гости, така и неваксинирани. Възможно е да има допълнителни изисквания за някои дестинации, включени в маршрутите на круизите, като например представяне на негативен тест за COVID-19, представяне на ваксинационен сертификат и пр.
7-дневен круиз EG 7 NIGHT SPAIN, FRANCE, & ITALY CRUISE
EG 7 NIGHT SPAIN, FRANCE, & ITALY  CRUISE CELEBRITY CRUISES
От:   Чивитавекия
До:   Барселона


Кораб:   Celebrity Edge


Дати на отпътуване:

2023: 29 Юли; 

Маршрут: ROME (CIVITAVECCHIA), ITALY | FLORENCE/PISA(LASPEZIA)ITALY | AJACCIO, CORSICA, FRANCE | PORTOFINO, ITALY | CANNES, FRANCE | PALMA DE MALLORCA, SPAIN | BARCELONA, SPAIN
вътрешна каюта външна каюта каюта с балкон Suite
Дата* на отпътуване с минимална цена: 29.07.2023 29.07.2023 29.07.2023 29.07.2023
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 1783€ 1947€ 2274€ 6273€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ НА CELEBRITY CRUISES ИМАТ РАЗЛИЧНО СЪДЪРЖАНИЕ В ЗАВИСИМОСТ ОТ ИЗБРАНАТА ТАРИФА.
ПРОМОЦИЯ! ДО 75% ОТСТЪПКА ОТ ЦЕНАТА ЗА КРУИЗ ЗА ВТОРИЯ ГОСТ В ДВОЙНА КАЮТА! 
Промоцията е валидна за резервации до 30.04.2023 г. при наличие на свободни каюти от желаната категория и заетост.

ТАРИФИТЕ ОТ ТИП NO PERK RATE ВКЛЮЧВАТ: 
настаняване; хранене пълен пансион; развлечения на кораба; пристанищни и други такси; филтърно кафе, чай и наливна питейна вода от автоматите на бюфета и при хранене в основния ресторант.

ТАРИФИТЕ ОТ ТИП ALL INCLUDED ВКЛЮЧВАТ: всички елементи, включени в базовата тарифа NO PERK RATE плюс пакет алкохолни и безалкохолни напитки (наливни вина и бири; спиртни напитки; ликьори; коктейли; бутилирана вода; сокове; кафе); интернет; бакшиши.

При резервация по тарифа, която включва условие NRD (Non Refundable Deposit), платеният депозит не се възстановява в случай на анулиране по инициатива на клиента, независимо от причината за анулирането. 

За повече подробности посетете страницата за цените на Celebrity Cruises чрез линка по-горе.

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 
Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006.
Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.
COVID-19 ПРОТОКОЛ: Celebrity Cruises вече приема на борда, както ваксинирани против COVID-19 гости, така и неваксинирани. Възможно е да има допълнителни изисквания за някои дестинации, включени в маршрутите на круизите, като например представяне на негативен тест за COVID-19, представяне на ваксинационен сертификат и пр.
7-дневен круиз EG 7 NIGHT ITALY, FRANCE, & SPAIN CRUISE
EG 7 NIGHT ITALY, FRANCE, & SPAIN  CRUISE CELEBRITY CRUISES
От:   Барселона
До:   Чивитавекия


Кораб:   Celebrity Edge


Дати на отпътуване:

2023: 07 Октомври; 

Маршрут: BARCELONA, SPAIN | VALENCIA, SPAIN | IBIZA, SPAIN | PORTOFINO, ITALY | AJACCIO, CORSICA, FRANCE | FLORENCE/PISA(LASPEZIA)ITALY | ROME (CIVITAVECCHIA), ITALY
вътрешна каюта външна каюта каюта с балкон Suite
Дата* на отпътуване с минимална цена: 07.10.2023 07.10.2023 07.10.2023 07.10.2023
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 1771€ 1935€ 2262€ 5769€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ НА CELEBRITY CRUISES ИМАТ РАЗЛИЧНО СЪДЪРЖАНИЕ В ЗАВИСИМОСТ ОТ ИЗБРАНАТА ТАРИФА.
ПРОМОЦИЯ! ДО 75% ОТСТЪПКА ОТ ЦЕНАТА ЗА КРУИЗ ЗА ВТОРИЯ ГОСТ В ДВОЙНА КАЮТА! 
Промоцията е валидна за резервации до 30.04.2023 г. при наличие на свободни каюти от желаната категория и заетост.

ТАРИФИТЕ ОТ ТИП NO PERK RATE ВКЛЮЧВАТ: 
настаняване; хранене пълен пансион; развлечения на кораба; пристанищни и други такси; филтърно кафе, чай и наливна питейна вода от автоматите на бюфета и при хранене в основния ресторант.

ТАРИФИТЕ ОТ ТИП ALL INCLUDED ВКЛЮЧВАТ: всички елементи, включени в базовата тарифа NO PERK RATE плюс пакет алкохолни и безалкохолни напитки (наливни вина и бири; спиртни напитки; ликьори; коктейли; бутилирана вода; сокове; кафе); интернет; бакшиши.

При резервация по тарифа, която включва условие NRD (Non Refundable Deposit), платеният депозит не се възстановява в случай на анулиране по инициатива на клиента, независимо от причината за анулирането. 

За повече подробности посетете страницата за цените на Celebrity Cruises чрез линка по-горе.

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 
Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006.
Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.
COVID-19 ПРОТОКОЛ: Celebrity Cruises вече приема на борда, както ваксинирани против COVID-19 гости, така и неваксинирани. Възможно е да има допълнителни изисквания за някои дестинации, включени в маршрутите на круизите, като например представяне на негативен тест за COVID-19, представяне на ваксинационен сертификат и пр.