НОВИЯТ SYMPHONY OF THE SEAS ИДВА В ЗАПАДНОТО СРЕДИЗЕМНОМОРИЕ

ТОВА Е НОВИЯТ ЗВУК НА ПРИКЛЮЧЕНИЕТО ЗА ЛЯТО 2018

Спомняте ли си, че преди година ви информирахме за построяването на третия кораб от клас Oasis - Harmony of The Seas? Корабът направи няколко круиза в Средиземно море и отплава за Карибите. Ако сте си мечтали да кръстосвате Средиземноморието на борда на такъв суперлайнер, но не сте успели, сега идва вашият втори шанс. През пролетта на 2018 година Royal Caribbean ще представят новия, четвърти по ред кораб от този клас - SYMPHONY OF THE SEAS. За радост на всички европейци, той ще плава през цялото лято в Западното Средиземноморие със седмични отплавания от Барселона и Чивитавекия.
 

Този път не пропускайте! Сега е времето да резервирате за вас и цялото семейство - тройни и четворни каюти! Местата са ограничени и се изчерпват бързо! 

 

 

БЕЗДЪННАТА БЕЗДНА - ВРЕМЕ Е ЗА ХРАБРОСТ

Изпробвайте гласните си струни, спускайки се по високата колкото 10-етажна сграда пързалка – най-голямата строена някога на круизен кораб!

ОЩЕ АДРЕНАЛИН

Водните пързалки с височина три палуби, наречени Тайфун и Циклон, ще повдигнат адреналина ви до небесата.
 

 

ШУМЪТ НА ВЪЛНИТЕ

Почувствайте се като хавайски бог  в 12-метровия сърф-симулатор!


 

Невероятни водни пързалки, уникален сърф-симулатор, зиплайн над огромната бездна и ледена пързалка – това са забавления на борда, но и предизвикателства за храбростта на всеки гост!

Децата и тинейджърите имат своя собствена зона за забавления и приключения - място, забранено за родители!


 

СТЕНАТА

Покорете непристъпната стена и за награда пред вас ще се открие фантастична гледка към безкрайната морска шир!


 

Vitality at Sea Spa & Fitness

Презаредете батериите с енергия в просторния спа и фитнес център на борда.


 

КЪСЧЕ ОТ НЮ ЙОРК В МОРЕТО
CENTRAL PARK

Просторни алеи сред 12 хиляди живи дървета и цветя ще ви доставят удоволствието на една чудесна разходка в парка.


 

BOARDWALK & ROYAL PROMENADE

Забавления за малки и големи. Кътчета за хапване и пазаруване, сладкарници и барове – това е единствената Main Street в морето.
 

Chops GrilleSM

Новият американски стекхаус Chops Grill ще донесе блажени мигове за ценителите на този вид храна, а и не само.

Светът на виното е чудесно представен във винарна VINTAGES. От Франция до Калифорния, от Шардоне до Шира, уменията на винопроизводители от целия свят са представени на едно място


 

 

АЗИАТСКА КУЛИНАРНА ФЕЕРИЯ

От суши до сашими и деликатеси, приготвени до масата пред погледа ви, ресторант Izumi предлага на гостите си екзотични кулинарни изненади, вдъхновени от Далечния Изток. 

 

ИТАЛИАНСКИ КАНЦОНЕТИ 
ИЛИ МЕКСИКАНСКА ФИЕСТА?

Британската  кулинарна звезда Джеми Оливър никога не е пазил в тайна възхищението си от италианската кухня и начин на живот. Тази му страст е материализирана на борда в Jamie’s Italian.

Може да изберете обаче традиционни мексикански блюда в комбинация с фантазията на майстор-готвача, а това вече си е кулинарна фиеста.
 


 

НЕПОДПРАВЕН ЛУКС

Изисканият лукс не е толкова в предметите, колкото в усещането и в изживяването. Той витае като лека закачка сред стого официалното.
 

 

ЗА КАЮТИТЕ С БАЛКОН

След ден, изпълнен с приключения, настава време за почивка в комфорта на вашата каюта. Symphony of The Seas предлага несравним избор от каюти с балкони. Балкони с изглед към океана, балкони с изглед към Сентръл Парк, балкони с изглед към вътрешната променада и дори вътрешни каюти с виртуални балкони.

Някои насоки по отношение на храненето и напитките на борда на кораба.

При резервацията на круиз може да заявите предпочитаната от вас схема на хранене - „гъвкава“ или „традиционна“.
При традиционната схема, всяка вечер се храните в един и същи час (ранна или късна вечеря).
При гъвкавата схема на хранене може да си правите резервация за различен час на хранене в основния ресторант, за всяка от вечерите на круиза. Препоръчва се да си направите резервации за предпочитан от вас час на вечеря, предварително, онлайн, чрез вашия профил в уеб сайта на Royal Caribbean, след като имате потвърдена резервация за круиз. По този начин няма да губите време с организационни въпроси, когато вече сте на кораба. Резервация на маса за вечеря може да направите и на борда. С една резервация може да запазите места за максимум 10 гости, т.е. ако пътувате с цялото си семейство и с приятели, ще може да си осигурите удобно настаняване в основния ресторант, за всяка от вечерите на круиза. Каквито и предпочитания да имате, не оставяйте този въпрос за решаване в последния момент, уточнете детайлите предварително, онлайн.
 
В някои заведения на борда на кораба, храненето е включено в цената за круиз. Това са:
 1. Основният a-la-carte ресторант - в него може да се храните за закуска, обяд и вечеря. Вечеряте в елегантна обстановка и ви сервират изискани ястия, различни за всяка от вечерите на круиза.
 2. Windjammer - ресторант бюфет на самообслужване, в който се храните по всяко време, когато и колкото пожелаете.
 3. Brasserie 30 - когато имате ден в морето, може да се храните за обяд в този ресторант, като алтернатива на бюфета или на основния ресторант.
 4. Sorrento's Pizza
 5. Park Café - заведението се намира в зоната на  Central Park и сервира сандвичи и салати.
 6. Jade Sushi
 7. Dog House
 8. Boardwalk Donuts
 9. Café Promenade
 Напитките, не са включени в цената на круиза, но може да закупите онлайн някои видове пакети, като например:
 1. DELUXE BEVERAGE PACKAGE* - този пакет предоставя безлимитна консумация на коктейли, бири, вина, безалкохолни напитки, кафе, чай и бутилирана вода (всяка отделна напитка трябва да е на стойност не повече от $12).
 2. REFRESHMENT PACKAGE* - този пакет включва пълна селекция от премиум кафета и чайове, бутилирана вода и прясно изцедени сокове, безалкохолни коктейли, газирани напитки от автомат.
 3. CLASSIC SODA PACKAGE* - този пакет включва безлимитна консумация на газирани напитки от автомат.
 4. BOTTLED WATER PACKAGES* - получавате 25% отсъпка от цената на бутилка вода, при закупуване на пакет от 12 или 24 бутилки „Evian“, които ще бъдат доставени директно във вашата каюта.
*Цени и подробности за пакетите с напитки може да намерите във вашия профил в уеб сайта на Royal Caribbean, който ще бъде отворен за ползване след като имате потвърдена резервация за круиз.
 
 

 

Ето и селекция от маршрутите, изпълнявани от Symphony of The Seas в Средиземно море през сезон ЛЯТО 2018. А за онези от вас, които искат нещо по-екзотично, предоставяме информация за маршрутите на същия кораб в Карибите за сезон ЕСЕН-ЗИМА 2018-2019. Подробно описание на конкретните круизи и цените за тях може да разгледате като изберете конкретна предпочитаната от вас дата на отплаване. Всички цени са в ЕВРО, за круиз, за гост, настанен в стандартна двойна каюта или в апартамент. Информация относно това какво включват цените за круизи на Royal Caribbean може да намерите ТУК.


Всички цени, дати и маршрути са индикативни, подлежат на промяна по всяко време без предизвестие и нямат обвързващ характер нито за круизната компания, нито за круизна агенция CONTITRANS M. Точната цена за круиз се предоставя в отделна писмена оферта, изпратена по имейл и направена въз основа на реална временна резервация на каюта, за конкретни гости, с посочени точни имена на латиница и дати на раждане. Офертата е с валидност от няколко часа до няколко дни, в зависимост от вида на круиза, тарифата и пр. Временната резервация може да бъде приета/потвърдена от клиента чрез извършване на плащане или да се отхвърли без прилагане на неустойки. Непотвърдените в срок оферти/временни резервации се анулират автоматично, без предизвестие.