Изтрийте критериите за търсене

КРУИЗИ ИЗ НОРВЕЖКИТЕ ФИОРДИ, БРИТАНСКИТЕ ОСТРОВИ ИСЛАНДИЯ

Норвежките фиорди са една от най-предпочитаните летни круизни дестинации в Европа от десетилетия насам и няма абсолютно никакви признаци интересът към северните ширини да спада. Точно обратното – с годините желаещите да плават сред тези обвити с мистика и вълшебна красота природни творения нараства неимоверно. До такава степен, че тези, които са по-колебливи при вземането на решения, често пъти остават „на сухо“. В буквалния смисъл. Просто сезонът е твърде кратък, а круизните кораби са с ограничен капацитет, все пак.

Класическите 7-дневни круизи до Норвежките фиорди, предлагани от премиум-компанията Holland America Line през лятото на 2024 година, започват от Ротердам. Сезонът се открива през втора половина на април и приключва през септември. Holland Americа е една от малкото круизни компании, чиито маршрути включват влизане в Осло фиорд, съответно и посещение на столицата на Норвегия – прекрасния град Осло.

Круизите около Британските острови също се радват на голям интерес. Пътешествията с кораб са изключително приятна възможност за опознаване на тези земи – за кратко време и относително скромни средства, круизните пасажери обикалят и посещават градове в Англия, Шотландия и двете Ирландии. При други обстоятелства ще са необходими доста по-значителни средства и повечко време за по-обстойно пътешествие из Мъгливия Албион.

Holland America Line предлага няколко чудесни комбинирани круизни маршрута, които включват Норвежки фиорди и пристанища по Британските острови, както и посещения в Рейкявик и няколко градчета с трудно произносими имена в Исландия и Гренландия.
 
През лятото на 2024 в региона ще плават 2 отлични кораба на HOLLAND AMERICA LINE: новите Rotterdam и Nieuw Statendam.
 
Круизите са безалтернативен начин за туризъм както из Норвежките фиорди и Северния Атлантик - Исландия, Шпицберген и ред други, така и за опознаване на Британските острови. Препоръчваме на нашите клиенти да резервират каюти с балкон, защото маршрутите често пъти включват дневни преходи, а плаването из северните води има своето очарование особено ако наблюдавате околните пейзажи от комфорта на собствената си каюта или веранда. 

И още едно важно уточнение. Цените за круизи на HOLLAND AMERICA LINE, които са публикувани в нашия уеб-сайт са по тарифа “HAVE-IT-ALL” и включват освен стандартните
5-звездно настаняване и обслужване, хранене пълен пансион; дневни и вечерни развлечения на борда; пристанищни и други такси, филтърно кафе, чай и наливна питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета, така и следните допълнителни ЕКСТРИ за гостите, настанени на нормални легла в двойна каюта или в апартамент:

  • пакет напитки (Signature Beverage Package);
  • от 1 до 3 вечери в специализираните ресторанти на кораба, в зависимост от продължителността на круиза;
  • 100$ отстъпка за една, две или три брегови екскурзии, в зависимост от продължителността на круиза;
  • WI-FI Surf Package;
  • предплатени бакшиши за обслужващия персонал (само за резервации, направени по тарифа HAVE-IT-ALL от 10.11.2023 нататък).

Повече подробности за тарифа N1K HAVE-IT-ALL може да прочетете ТУК.  
В случай, че изброените екстри не ви интересуват, моля свържете с нас по телефон или имейл и ние ще ви информираме за цени по стандартната тарифа, без екстри, които, естествено, са по-ниски. 

*Бордният кредит варира според продължителността на круиза и категорията на каютата, и се предоставя на гости, настанени на нормални легла в двойни каюти.

Намерени са 0 круиза