Изтрийте критериите за търсене

ПРЕМИУМ КРУИЗИ В ЕВРОПА С НАЙ-НОВИЯ КОРАБ CELEBRITY ASCENT

CELEBRITY ASCENT е най-новият кораб от флотилията на Celebrity Cruises и четвъртия от EDGE-сериийте. Изискан интериор, удобно обзавеждане, развлечения за хора от всяка възраст, прекрасна кухня с безкрайно много възможности да опитате интересни ястия от цял свят.

Повече подробности за настаняването, храненето и общо представяне на корабите от EDGE-сериийте може да разгледате на линковете по-долу.
Celebrity Cruises се придържат към класическата схема на двусменно хранене за вечеря в основните ресторанти, плюс хранене на бюфет на самообслужване по всяко време на деня и вечерта, плюс възможност за хранене в множество елегантни специализирани ресторанти, последните може да посетите само с допълнително заплащане. На корабите от Edge-клас обаче, концепцията за хранене с фиксиран час и маса в основния ресторант е леко видоизменена. Как точно може да научите в страницата, посветена на

ХРАНЕНЕТО НА БОРДА НА КОРАБИТЕ ОТ EDGE-КЛАС

Друга тема, която обичайно вълнува клиентите са видовете каюти и категоризацията им. На корабите от Edge-клас ще намерите пълната гама каюти. По-евтини вътрешни каюти и каюти с прозорец, средното ниво от стандартни каюти с балкон, по-високите категории от тип Aqua, които са съпътствани от някои специфични допълнителни услуги, ориентирани към spa & wellness и разбира се луксозни апартаменти от различни категории. Подробности за видовете каюти със снимки и допълнителна информация ще намерите в страницата, посветена на

НАСТАНЯВАНЕТО НА КОРАБИТЕ ОТ EDGE-КЛАС – КАТЕГОРИИ КАЮТИ И АПАРТАМЕНТИ

Общо представяне на четирите кораба от EDGE-КЛАС може да разгледате на следния линк:

CELEBRITY EDGE-КЛАС КРУИЗНИ КОРАБИ - НОВОТО ЛИЦЕ НА ПРЕМИУМ КРУИЗИТЕ

През 2024 г. Celebrity Ascent осъществява поредица от интересни круизи из Карибите, в Западно Средиземноморие и из най-интересните пристанища в Гърция и Италия.

Намерени са 0 круиза