Изтрийте критериите за търсене

NORWEGIAN SKY 

ВЕЛИКОЛЕПНИ КРУИЗИ В ИНДИЙСКИЯ ОКЕАН, ЮГОИЗТОЧНА АЗИЯ, ЯПОНИЯ И КОРЕЯ

В периода ноември 2024 - април 2025, кораб NORWEGIAN SKY ще извърши серия от маршрути от Арабските емирства през Африка и островите в Индийския океан до Югоизточна Азия, където ще остане за зимния сезон, а в ранната пролет ще се отправи към Япония и Корея. 

Корабът е построен през 1999 г. През 2019 г. той премина основен ремонт, включително пълно обновяване на вътрешния дизайн и адаптиране на общите части към FreeStyle концепцията за круизното пътуване. Големината и капацитетът на Norwegian Sky са много подходящи за плавания до по-отдалечени или по-малко достъпни дестинации. Това е един чудесен кораб за пътуване с цел опознаване на нови дестинации. На борда няма огромни аквапаркове, но има всичко необходимо за спорт, почивка и приятно прекарване на времето през деня и вечерта. А вечерите са FreeStyle, както на всички останали кораби от флотилията на Norwegian Cruise Line. Това означава, че не се налага да спазвате дрескод, той е resort-casual, няма официални вечери, няма строги изисквания по отношение на облеклото. Няма фиксирани часове за хранене, на ваше разположение има 8 различни ресторанта, така че може да се храните когато и където пожелаете. 

 
 
За вечеря може да избирате между Palace и Crossings - двата основни a-la-carte ресторанта с интернационална кухня, храненето в които е включено в цената на круиза. Менюто се сменя всяка вечер. Не е необходимо да имате предварително запазена маса, достатъчно е да отидете в предпочитания ресторант в периода между 17:30 и 21:00 часа и ще бъдете настанени на самостоятелна маса. В тези ресторанти може също да закусвате сутринта.

  
 
Garden Café е вероятно най-посещаваният основен ресторант. Това е бюфет, на самообслужване, храненето в който е включено в цената на круиза. Може да избирате колкото и каквото пожелаете и най-важното, този ресторант работи почти без прекъсване от най-ранна сутрин до късна вечер.
 
    
 
The Great Outdoors е тераса на открито, продължение на бюфета. Ресторантът е на самообслужване и храненето в него е включено в цената на круиза.  

The Local Bar & Grill е ресторант, който работи 24 часа, храненето в него е включено в цената на круиза. Това е мястото, където може да похапнете нещо в необичаен час, когато останалите заведения са затворени, а може да ползвате този симпатичен ресторант, просто защото обстановката в него ви харесва.
 
 
FreeStyle круизите ви дават доста големи възможности за избор при храненето, а това е възможно и поради факта, че на всеки кораб от флотилията на Norwegian Cruise Line има няколко специализирани ресторанта с характерна кухня. Храненето в тях става с предварителна резервация на маса, за конкретен ден и час от круиза и се заплаща допълнително. Ако искате да се храните безплатно в някои от тези ресторанти, тогава може да закупите FREE-AT-SEA пакет от 4 екстри, една от които е именно определен брой безплатни вечери в специализираните ресторанти на кораба.

На борда на Norwegian Sky има следните допълнителни ресторанти:

Cagney's стекхаус.
Ако харесвате изпечен по ваш вкус стейк, задължително трябва да посетите този ресторант.
La Cucina - картината няма да е завършена, ако няма поне един италиански ресторант на борда. Е, на Norwegian Sky ще намерите такъв и ще останете много доволни от прекрасната кухня.
Le Bistro - френски ресторант, за по-изтънчените вкусове. Това е и място за приятна вечеря с любимите хора. 
 
    

Настаняването на борда на Norwegian Sky, включва стандартни каюти с балкон, с прозорец, с илюминатор или вътрешни. Има и лимитиран брой апартаменти, за онези, които са склонни да похарчат повече пари, за да получат повече пространство, удобства и екстри.

  

  
 

НАЙ-СЪЩЕСТВЕНОТО ЗА КРУИЗИТЕ НА NORWEGIAN CRUISE LINE

  • Те са FreeStyle, което е голямо предимство за хората, които искат да забравят за малко официалното облекло, точното време и всякакви други условности по време на лятната си ваканция;
  • Norwegian предлага най-евтините пакети напитки в круизната индустрия. Само за 199€ за човек, за 7-дневен круиз, ще получите всички напитки, описани ТУК, плюс безплатни вечери в някои от специализираните (иначе платени) ресторанти на кораба, плюс пакет интернет, плюс отстъпка от цената на бреговите екскурзии. Научете всичко за FREE-AT-SEA пакетите ТУК;
  • Ако искате да пътувате с голям кораб заедно с цялото си семейство, но търсите по-луксозна форма на настаняване, с повече удобства и екстри, тогава знайте, че на корабите Norwegian Epic, Norwegian Jewel, Norwegian Pearl, Norwegian Gem, Norwegian Jade, Norwegian Getaway, Norwegian Breakaway, Norwegian Bliss, Norwegian Joy, Norwegian Encore и Norwegian Escape има подходящи апартаменти в специалната VIP-зона, наречена HAVEN. Идеята на тези апартаменти е да получите повече удобства, тишина и спокойствие и по-качествено обслужване, като същевременно може да ползвате всички предимства на пътуването с голям кораб. Някои от апартаментите в HAVEN-зоната са с 2 отделни спални, една за родителите и една за децата. Цените са значително по-високи спрямо тези, за настаняване в стандартни каюти, но си заслужават;
  • Флотилията на Norwegian включва и няколко кораба, които според големината и броя пасажери попадат в клас "големи кораби", но така или иначе са по-малки от круизните гиганти, построени след 2010 г. Ако желаният от вас маршрут се изпълнява с някой от тези кораби (Norwegian Spirit, Norwegian Sun, Norwegian Star, Norwegian Dawn, Norwegian Sky), не се притеснявайте. Тези кораби предлагат същите удобства, както по-големите си братя и сестри от флотилията на Norwegian, но имат едно безценно предимство - осигуряват атмосфера на уют и спокойствие, която е задължителен елемент на традиционното пътешествие по море. 
  • Norwegian Cruise Line предлага FLY&CRUISE пакети с полети от София или от главни европейски летища като Франкфурт, Лондон, Мадрид, Истанбул. Подробности за FLY&CRUISE пакетите може да прочетете ТУК.
Намерен е 1 круиз
10-дневен круиз ASIA - JAPAN (KEE/TOK)
ASIA - JAPAN (KEE/TOK) NORWEGIAN CRUISE LINE
От:   Кийлунг, Тайван
До:   Токио


Кораб:   Norwegian Sky


Дати на отпътуване:

2025: 21 Февруари; 

Маршрут: TAPEI KEELUNG TAIWAN | HUALIEN, TAIWAN | ISHIGAKI OKINAWA JAPAN | NAHA OKINAWA, JAPAN | NAZE OSHIMA ISLAND, JAPAN | KOCHI, JAPAN | KYOTO KOBE, JAPAN | NAGOYA, JAPAN | MOUNT FUJI SHIMIZU, JAPAN | TOKYO, JAPAN
Suite с балкон каюти с балкон каюти с прозорец или с илюминатор вътрешни каюти
Дата* на отпътуване с минимална цена: 21.02.2025 21.02.2025 21.02.2025 21.02.2025
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 6562.55€ 2838.05€ 1830.55€ 1525.05€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз на NORWEGIAN CRUISE LINE включват: настаняване, хранене пълен пансион, развлечения на кораба, пристанищни такси, филтърно кафе, чай и питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета;
 
КЪМ БАЗОВАТА ЦЕНА МОЖЕ ДА ДОБАВИТЕ FREE-AT-SEA ПАКЕТ С ВКЛЮЧЕНИ ЧЕТИРИ ЕКСТРИ:
1) ПАКЕТ НАПИТКИ (описание); 
2) ПАКЕТ ВЕЧЕРИ В СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ РЕСТОРАНТИ;
3) ПАКЕТ ИНТЕРНЕТ;
4) ОТСТЪПКА ЗА БРЕГОВИ ЕКСКУРЗИИ;
Цените за FREE-AT-SEA ПАКЕТИТЕ варират от 149€ до €449 за гост според продължителността на круиза. (149€ за круиз от 3-5 дни; 199€ за круиз 6-8 дни; 249€ за круиз 9-11 дни; 299€ за круиз 12-14 дни; 349€ за круиз 15-17 дни; 399€ за круиз 18-20 дни; 449€ за круиз 21 и повече дни). Пакетите са приложими за гости на всички видове стандартни каюти (вътрешни, с прозорец, с балкон, mini-suite). Гостите на луксозните апартаменти от категории S и H получават безплатно всички изброени по-горе 4 екстри. Подробности за FREE-AT-SEA пакетите може да прочетете ТУК.

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006. Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.
НОВО! Norwegian Cruise Line предлага FLY&CRUISE пакети с полети от София. Подробности може да прочетете ТУК
 
COVID-19 ПРОТОКОЛ: Norwegian Cruise Line приема на борда, както ваксинирани против COVID-19 гости, така и неваксинирани. COVID-19 протоколите обаче не са отменени и при необходимост може да бъдат въведени здравни изисквания и рестрикции, по всяко време преди круиза.