Изтрийте критериите за търсене

КРУИЗИ С НАЙ-НОВИЯ КОРАБ НА NORWEGIAN CRUISE LINE
NORWEGIAN VIVA

Новият Norwegian Viva вече е факт. Това прекрасно бижу в огърлицата от красиви и удобни кораби на Norwegian Cruise Line гордо се носи по вълните на световния океан. Norwegian Viva е вторият кораб от клас Prima, във флотилията на NCL, построен за всички нас за да се радваме на прекрасни морски пътешествия и да опознаваме близки и далечни брегове!

През август 2023, този плаващ красавец започна своето пътуване из най-привлекателните дестинации на Средиземно море – Френската ривиера и Иберийския полуостров, Адриатика и Гръцките острови. Въпреки че летния сезон на 2023 г. беше твърде кратък за Norwegian Viva, то лятото на 2024 е много обещаващо. Средиземноморският сезон ще бъде пълен не само като продължителност, но и като преживявания. Можем да се наслаждаваме на нежното море и жаркото слънце по пясъчните плажове, можем да обикаляме без умора по археологически находки и паметници на славни герои от древността и недалечното минало, можем да опитваме от най-вкусните морски деликатеси и  опияняващи вина, можем дори да се опитаме да преброим звездите в небето на Фамагуста, а като се уморим, ще отправим мислите си по лунната пътека далеч в морската шир.

През зимния сезон, Norwegian Viva плава в Карибско море, при това до най-привлекателните му части - Южните и Източните Кариби.
И Norwegian Prima (първият), и Norwegian Viva (по-новият кораб) са проектирани с идеята да  позиционират и утвърдят круизната компания NCL в премиум сегмента на индустрията. Това означава, че всичко ще бъде „на шест“! И настаняването, и обслужването, и храната, както и забавленията на борда ще са такива, че ще ни се иска да пътуваме отново и отново, и отново! Очакват ни чудесни пътешествия, много развлечения и нови круизни преживявания с най-новия, най-красивия и най-луксозния в своя клас круизен кораб – Norwegian Viva!Не губете нито секунда и прегледайте маршрутите за следващия едногодишен период. Изберете си круиз и се възползвайте от възможностите за ранни резервации при най-атрактивни цени! 

Norwegian Viva е особено подходящ за пътуване с деца, тъй като плава почти изцяло само в топли дестинации - Средиземно море през лятото и Карибите през зимата. Само лимитиран брой каюти и апартаменти, от някои категории обаче, се налични за резервация при тройна и четворна заетост. За деца, настанени на 3-то/4-то легло в каюта или в апартамент се заплащат намалени цени. Цените за гости на нормални легла може да разгледате в таблиците, които се отварят в страницата с описание на всеки отделен круиз, за всяка отделна дата на отплаване. Има десетки категории каюти и цени, така че за да се ориентирате, консултирайте се с нас на тел. 0879 521 006. Не пропускайте възможността да пътувате с най-новия кораб на Norwegian Cruise Line.

ПОБЪРЗАЙТЕ! РЕЗЕРВИРАЙТЕ СЕГА КРУИЗ ЗА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО! 

Стандартна каюта с балконСтандартна каюта с прозорецСтандартна вътрешна каютаДопълнителните легла във вътрешните каюти са на второ ниво

Намерени са 0 круиза