Изтрийте критериите за търсене

ПРЕМИУМ КРУИЗИ В ЕВРОПА С КОРАБ CELEBRITY INFINITY


Celebrity Infinity е средно голям круизен кораб, собственост на круизна компания Celebrity Cruises. На този кораб се предлага премиум клас круизен продукт, което означава, че цялостната услуга, която ще ползвате на борда е от най-високо качество. Това се отнася за всичко - настаняването, храненето, обслужването, обстановката на кораба и общата атмосфера.

Celebrity Infinity е пуснат в експлоатация през 2001 г. Корабите, построени в първата декада на 21-ви век, се характеризират с това, че са доста големи по обем, в случая 91 хил. GT, което пък позволява на борда да има повече места за хранене, за почивка за развлечения, както и повече каюти с балкони, за разлика от круизните кораби, строени през 20-ти век, при които преобладаващият вид каюти е с прозорец или вътрешни. Корабът е претърпял множество реновирания във времето до сега, за да бъде в изрядно състояние като плавателен съд от една страна и като място за приятно прекарване на ваканцията от друга.

Celebrity Infinity беше включен в програмата на Celebrity Cruises за тотално реновиране на целия интериор през 2021 г, но за добро или не, този процес беше отложен поради пандемията от COVID-19. Като казваме за добро имаме предвид точно това, че ако предпочитате нещо по-класическо, без модернистични залитания и без претенции за най-най, то Celebrity Infinity е един от корабите, които напълно ще задоволят вашия вкус. Уютен и елегантен, удобен и просторен, всичко това са все характеристики на кораб Celebrity Infinity. Убедете се сами като разгледате снимките от галерията по-долу. Естествена кожа, тиково дърво, меки цветове и повече естествени материали в настилките и тапицериите, това е характерно за интериора на корабите, на които се предлага премиум клас круизен продукт. Все пак, трябва да отбележим обаче, че през януари 2024 г., кораб Celebrity Infinity премина регулярният "сух док", по време на който освен основен преглед и профилактика на навигационната част, беше извършено и обновяване на обзавеждането в много зони на кораба, така че той да придобие по-модерна визия, без да загуби от очарованието на класическия плаващ хотел.

Не на последно място, корабът е с капацитет само 2170 пасажери при двойна заетост на каютите, което означава, че гостите разполагат с много повече свободно пространство в общите части и с по-просторни и удобни каюти в сравнение с повечето круизни гиганти, на които пътуват над 4-5 хиляди пасажери.

Всичко това, прави кораб Celebrity Infinity едно изключително приятно място за прекарване на спокойна почивка с изразен екскурзионен елемент. Може би корабът не е особено привлекателен за семейства с деца, които търсят повече атракции и забавления за младежката публика на борда, но ако предпочитате нещо такова, тогава просто прегледайте маршрутите на други кораби като например най-новият Celebrity Ascent, който ще беше пуснат в експлоатация през ноември 2023 г. и след като приключи зимния сезон в Карибско море, ще се отправи към Европа, за да осъществи серия от прекрасни круизи в Западното Средиземноморие през лятото на 2024 г. А за плавания в Егейско море, с голям и атрактивен круизен кораб, препоръчваме да разгледате маршрутите за ЛЯТО 2024 на кораб Norwegian Getaway.

Celebrity Infinity ще остане в Европа през цялата 2024 година. 

 

 

    

  

  
 
Намерени са 0 круиза