THE HAVEN BY NORWEGIAN

Храм на спокойствието и съвършенството на борда на огромен круизен кораб
 

ОНЛАЙН БРОШУРА 
Norwegian Cruise Line (NCL) е най-добрата измежду всички значими круизни линии в предугаждането, дори формирането на трендовете в круизната индустрия. За да не губи по-претенциозните клиенти, на корабите на компанията още през 2005 година се появиха изолирани VIP зони, наречени COURTYARD. В тези зони гостите получават тишина и спокойствие, най-високо ниво на обслужване, значително повече лично пространство, хранят се в отделен ресторант с изискана кухня, наслаждават се на самостоятелен басейн и слънчеви палуби, както и на ред други привилегии. VIP зоните са недостъпни за останалите пасажери, но обитателите им могат спокойно, а понякога дори с предимство, да се наслаждават на всички забавления и удоволствия, които големият круизен кораб предлага в изобилие на своите многобройни гости – спортни съоръжения и атракции, концерти, шоу-програми, барове, ресторанти и пр.
По такъв начин, тези които желаят да пътешестват с огромен кораб, но предпочитат да не са в пъстрата и често пъти твърде шумна публика, обичат тишината и спокойствието, истинския лукс и първокласното обслужване, могат да го получат безкомпромисно дори на корабите от масовия сегмент с капацитет 4-5 хиляди пасажери.
 


 
 
VIP зоните донесоха голям успех на NCL, а не след дълго време идеята бе взаимствана и от други круизни компании, където те получиха най-различни наименования. Преди около десет години, с появата на мега-корабите от ново поколение (Breakaway-клас),  VIP-зоните в цялата флотилия бяха преименувани на THE HAVEN. В превод от английски думата означава убежище, а също и пристанище. И това не е случайно, THE HAVEN действително представлява един оазис на спокойствието, съвършенството и лукса.
 


 

Да, цените за апартаментите във HEAVEN-зоната са далеч по-високи от тези при настаняване в стандартните каюти с балкон, но луксът, удобствата и привилегиите струват пари. Нормално, апартаментите са разчетени на двойна заетост, т.е. обичайното положение е в тях да се настаняват по двама пасажери, които да се наслаждават на максимални удобства и привилегии. Възможно е обаче, настаняване на гости на допълнителни легла в апартаментите. Най-удобни за по-големите семейства са апартаментите с по две или три спални. Разбира се това няма да направи цената на круиза, за един човек от семейството, по-ниска. Идеята на настаняването в апартамент е семействата или двойките, които желаят истинско луксозно настаняване и услуга да получат такива на борда на огромен круизен кораб. THE HAVEN е кораб в кораба или казано по друг начин вашето убежище за перфектната лятна круизна ваканция.
 
 

КРУИЗНИ ДЕСТИНАЦИИ, В КОИТО ПЛАВАТ КОРАБИ С VIP-ЗОНА THE HAVEN

През лятото на 2022 г. може да плавате във всички интересни круизни дестинации в Европа с кораб, на който има HAVEN-зона. По-долу ще намерите линкове към селекции от круизи с различни кораби на Norwegian Cruise Line.

Круизи с кораб Norwegian Prima до Норвежките фиорди, Исландия, Карибите 

Круизи с кораб Norwegian Viva в Средиземно море и Карибите 

Круизи с кораб Norwegian Escape Средиземно море, Кариби, Нова Англия

Круизи с кораб Norwegian Getaway Кариби, Средиземно море 

Круизи с кораб Norwegian Epic в Средиземно море, Кариби 

Круизи с кораб Norwegian Jewel в Азия и в Аляска

Круизи с кораб Norwegian Gem в Средиземно море и Карибите

Круизи с кораб Norwegian Pearl в Европа и Карибите

Круизи с кораб Norwegian Jade - Кариби и Аляска

Круизи с кораб Norwegian Breakaway в Средиземно море и Карибите