REGENT SEVEN SEAS - ULTRA ALL INCLUSIVE CRUISES

НЕ Е ВАЖНО КОЛКО СИ ПЛАТИЛ ЗА ДА СЕ КАЧИШ НА БОРДА, ПО-ВАЖНО Е КОЛКО СИ ПЛАТИЛ КОГАТО СЛИЗАШ ОТ КОРАБА!
Продажбите на круизи от луксозния сегмент бележат невиждан до сега ръст през последните 5 години. Анализите показват, че тази тенденция ще се запази, а вероятно и засили в бъдеще. Повече от всякога хората днес търсят високи стандарти за прекарване на свободното си време.
 
REGENT SEVEN SEAS CRUISES е създадена да задоволи желанията именно на онези от вас, които искат да получат повече от това, което предлагат традиционните круизни компании.
ЕТО КАК ИЗГЛЕЖДА ГОСТЪТ НА ТАЗИ КОМПАНИЯ:
- възраст:  50+  (87% от пасажерите попадат в тази категория);
- любител на изисканата храна и вина;
- има широки интереси и стремеж за културно и духовно обогатяване;
- притежава една или няколко луксозни коли;
- обича да пътува по света стилно и удобно;
- член е на реномиран голф- или бизнес-клуб.
 
Цените са относително високи, но ако разполагате с достатъчно средства, не ви съветваме да търсите друг, по-евтин вариант на пътуване. Ето накратко причините. Преди всичко, в цената на круиза са включени неограничен брой брегови екскурзии във всяка една точка по маршрута. Бреговите екскурзии са сериозно перо в бюджета на всеки круиз, особено ако пътешествието е в дестинация, наситена със забележителности. При REGENT, за разлика от всички други, екскурзиите се планират и осъществяват в малобройни групи, така че хората да получат максимум от предлаганото изживяване. Спокойно избирате екскурзиите, които са по вкуса ви, без притеснения за цените им  - така човек бързо разбира и оценява предимството на продукта.
Изисканата храна и напитките са също сериозно перо в разходната част на круизния бюджет. При REGENT SEVEN SEAS посещенията в специализираните ресторанти, предлагащи разнообразни блюда от световната кухня, както и марковите вина и други напитки са напълно безплатниБезплатен е също и интернета, а сред океана, сърфирането в мрежата е твърде скъпо удоволствие. Не се заплащат никакви бакшиши, а и пристанищните такси са включени в първоначалната цена. Ето как голяма част от разходите, които така или иначе се заплащат от гостите на другите компании, са спестени за пътуващите с REGENT SEVEN SEAS!
А да не забравяме главното: за парите си получавате несравнимо по качеството си пътешествие в просторни апартаменти, на кораб с около 700 пасажера, обслужвани от  450 души персонал. Това е гаранция за вашето безгрижно и приятно пребиваване на борда. Важно е да знаете също, че луксозната обстановка и 6-звездното обслужване на борда не налагат задължително официално вечерно облекло. Круизът е преди всичко забавление и отмора и непринудената атмосфера на борда е изцяло е съобразена с тази концепция.
 

Вижте още подробности за маршрутите. Влезте в подробните им описания и разгледайте цените за различните видове апартаменти, като изберете бутон ДЕТАЙЛИ ЗА КРУИЗА, а след това кликнете върху датата на отплаване.7-дневен круиз UNFORGETTABLE ALASKAN HOLIDAY
UNFORGETTABLE ALASKAN HOLIDAY REGENT SEVEN SEAS CRUISES
От:   Сиуърд
До:   Ванкувър


Кораб:   Seven Seas Mariner


Дати на отпътуване:

2019: 28 Август; 

Маршрут: ANCHORAGE (SEWARD) | SITKA | JUNEAU | SKAGWAY | KETCHIKAN | VANCOUVER
Suite
Дата* на отпътуване с минимална цена: 28.08.2019
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 4529€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Възможно е към цената да се добавят други такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените на Regent Seven Seas Cruises са ULTRA ALL INCLUSIVE, а това означава, че освен настаняване, хранене в до 5 гурме ресторанта и развлечения на борда на кораба, цените включват още: брегови екскурзии във всички пристанища по маршрута; безлимитно ползване на интернет; безлимитна консумация на премиум алкохолни и безалкохолни напитки; бакшиши и такси обслужване; пристанищни такси.
Настаняването е само в луксозни АПАРТАМЕНТИ с балкони (само на кораб Seven Seas Navigator има апартаменти с прозорци - категории H и G, а категория Е е Deluxe Veranda Suite, а не Concierge Suite).
За повече информация прочетете страницата ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ, като ползвате линка по-горе. 
Всички посочени в уеб сайта цени, подлежат на промяна по всяко време и не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.