REGENT SEVEN SEAS - ULTRA ALL INCLUSIVE CRUISES

НЕ Е ВАЖНО КОЛКО СИ ПЛАТИЛ ЗА ДА СЕ КАЧИШ НА БОРДА, ПО-ВАЖНО Е КОЛКО СИ ПЛАТИЛ КОГАТО СЛИЗАШ ОТ КОРАБА!
Продажбите на круизи от луксозния сегмент бележат невиждан до сега ръст през последните 5 години. Анализите показват, че тази тенденция ще се запази, а вероятно и засили в бъдеще. Повече от всякога хората днес търсят високи стандарти за прекарване на свободното си време.
 
REGENT SEVEN SEAS CRUISES е създадена да задоволи желанията именно на онези от вас, които искат да получат повече от това, което предлагат традиционните круизни компании.
ЕТО КАК ИЗГЛЕЖДА ГОСТЪТ НА ТАЗИ КОМПАНИЯ:
- възраст:  50+  (87% от пасажерите попадат в тази категория);
- любител на изисканата храна и вина;
- има широки интереси и стремеж за културно и духовно обогатяване;
- притежава една или няколко луксозни коли;
- обича да пътува по света стилно и удобно;
- член е на реномиран голф- или бизнес-клуб.
 
Цените са относително високи, но ако разполагате с достатъчно средства, не ви съветваме да търсите друг, по-евтин вариант на пътуване. Ето накратко причините. Преди всичко, в цената на круиза са включени неограничен брой брегови екскурзии във всяка една точка по маршрута. Бреговите екскурзии са сериозно перо в бюджета на всеки круиз, особено ако пътешествието е в дестинация, наситена със забележителности. При REGENT, за разлика от всички други, екскурзиите се планират и осъществяват в малобройни групи, така че хората да получат максимум от предлаганото изживяване. Спокойно избирате екскурзиите, които са по вкуса ви, без притеснения за цените им  - така човек бързо разбира и оценява предимството на продукта.
Изисканата храна и напитките са също сериозно перо в разходната част на круизния бюджет. При REGENT SEVEN SEAS посещенията в специализираните ресторанти, предлагащи разнообразни блюда от световната кухня, както и марковите вина и други напитки са напълно безплатниБезплатен е също и интернета, а сред океана, сърфирането в мрежата е твърде скъпо удоволствие. Не се заплащат никакви бакшиши, а и пристанищните такси са включени в първоначалната цена. Ето как голяма част от разходите, които така или иначе се заплащат от гостите на другите компании, са спестени за пътуващите с REGENT SEVEN SEAS!
А да не забравяме главното: за парите си получавате несравнимо по качеството си пътешествие в просторни апартаменти, на кораб с около 700 пасажера, обслужвани от  450 души персонал. Това е гаранция за вашето безгрижно и приятно пребиваване на борда. Важно е да знаете също, че луксозната обстановка и 6-звездното обслужване на борда не налагат задължително официално вечерно облекло. Круизът е преди всичко забавление и отмора и непринудената атмосфера на борда е изцяло е съобразена с тази концепция.
 


ВИРТУАЛНИ ТУРОВЕ ИЗ АПАРТАМЕНТИТЕ НА КОРАБ SEVEN SEAS EXPLORER

VERANDA SUITE категории H, G, G1, G2, F, F1, F2

 

SUPERIOR SUITE / CONCIERGE SUITE категории E, D

Цените за Concierge Suite винаги включват 1 нощувка в луксозен хотел преди круиза и трансфер от хотела до пристанището!


 

PENTHOUSE SUITE категории С, В, А 

Цените за Penthouse Suite винаги включват 1 нощувка в луксозен хотел преди круиза и трансфер от хотела до пристанището!