REGENT CONCIERGE COLLECTION SUMMER 2022

ROCKY MOUNTAINEER & ALASKAN CRUISES
Пътешествие, при това какво! Малцина са тези българи, които са имали щанаса да посетят и усетят величието на една от най-могъщите планински вериги в Света – Скалистите планини или както с любов ги наричат американците и канадците The Rockies. Трудно е за човешката фантазия да побере такива грандиозни размери - планина, простираща се на 4800 км по дължината на цял континент и достигаща на места щирочина до 700 километра! От Британска Колумбия и Албърта в Канада до югозападния щат Ню Мексико в САЩ – такива са измеренията на този планински гигант, издигнат в небесата преди около 80 милиона години в резултат на мощна тектонична дейност. Няколко климатични зони, огромно разнообразие в растителния и животински свят, неописуеми гледки, езера, реки, чудесно уредени туристически пътеки, заслони и хотели по цялото протежение на плалнината – това привлича милиони любители на природата и красотата към Скалистите планини всяка година.
 
Предлагаме на вниманието ви чудесна възможност за комбинирано пътешествие по места, които се славят с отлично опазената разнообразна природа, кристално чист въздух и прозрачни води, места, където се полагат особени грижи за обитателите от животинския свят и всички растителни видове. Планинският участък от екскурзията включва пътуване с железница, луксозните 2-етажни вагони на която са с  прозрачен панорамен покрив за да може пред пасажерите да се открие пълната красота на околния пейзаж. Някои хора оценяват удобствата в Rocky Mountaineer – името на този влак,  като по-добри от тези в първа класа при авиокомпаниите. И наземната, и морската програми са продукт на  REGENT SEVEN SEAS CRUISES – една от най-луксозните круизни компании в света. Като агент на тази компания за България, ние от CONTITRANS M имаме щастието и удоволствието да внесем известно разнообразие на българския туристически пазар с нещо наистина уникално и много стойностно

КРУИЗ-ТУРОВЕТЕ ОТ CONCIERGE COLLECTION НА REGENT SEVEN SEAS CRUISES.

Круиз-туровете представляват комбинация от 5-дневно пътешествие с луксозния влак Rocky Mountaineer през канадската част от Скалистите планини и луксозен Ultra All Inclusive круиз по крайбрежието на Аляска. Това е забележителна възможност за онези от вас, които имат отворени очи и сърце за прекрасното, и разбира се, средства за да си позволят такова пътешествие. И за тези, които са осъзнали, че високото качество и истинския лукс винаги струват пари. Но пък всеки похарчен цент си струва, защото с резервацията на такъв круиз-тур получавате всичко.

Получавате чудесно организирана наземна екскурзионна програма с включени:
 • Транспорт с луксозния влак Rocky Mountaineer с хранене за обяд;
 • Настаняване със закуска в луксозни хотели по маршрута в през планините в Канада - Банф, Камлупс и Ванкувър;
 • Екскурзионна програма и водач от страна на Regent Seven Seas Cruises;
 • Трансфер от летището в Калгари до хотела в Банф в първия ден от круиз-тура;
 • Пренасяне на багажа по целия маршрут;
 • Трансфер от хотела във Ванкувър до кораба в деня на отплаване;
Получавате забележителен морски круиз сред величествените природни картини на Аляска с включени:
 • Настаняване в луксозен апартамент с балкон, от предпочитаната от вас категория;
 • Хранене пълен пансион на борда на кораба с възможност за вечеря без предварителна резервация в някой от основните ресторанти или с предварителна резервация в ресторантите със специализирана кухня – азиатски и стекхаус;
 • Всякакви напитки /алкохолни и безалкохолни/ във всички заведения на борда, включително и поръчките от румсървиса;
 • Спокойна и елегантна атмосфера с приятни развлечения във вечерните часове;
 • Безлимитно ползване на интернет;
 • Предплатени бакшиши за обслужващия персонал;
 • Селекция от безплатни брегови екскурзии във всички пристанища от маршрута.
Всъщност, по време на наземната част от круиз-тура доплащате само за вечерята в избран от вас ресторант, а по време на круиза плащате допълнително само за някои екстри като например:  за спа-услуги, за индивидуални брегови екскурзии или за някои напитки от винтидж-колекции.

МАРШРУТ НА ПЪТУВАНЕТО ПРЕЗ СКАЛИСТИТЕ ПЛАНИНИ

Ден 1-ви
Пристигате на летище Калгари, Канада, където ще бъдете посрещнати от представител на круизната компания и ще бъдете насочени към вашия трансфер до хотел Rimrock в град Банф, за 2 нощувки.

Ден 2-ри
Днес ще обиколите забележителностите на Банф, ще се изкачите с гондола до върха на Сярната планина – наречена е така заради горещите извори в подножието й. Ще се насладите на великолепните гледки към града и планините, след това ще ви бъде сервиран обяд в хотел Феърмонт Шато с невероятен изглед към езерото Луиза. След това ще разполагате със свободно време за самостоятелно разглеждане на всичко, което ви интересува в района.

Включено хранене: закуска и обяд

Ден 3-ти
Днес започва вашето приключение с невероятния влак Rocky Mountaineer. Ще пътувате през Спиралните Тунели. Съоръженията са построени в началото на ХХ-ти век. Пътуването през тунелите предлага едно от най-стръмните и живописни пътешествия с влак в цяла Северна Америка. По време на прехода ще получите много интересна информация за заобикалящата ви природа, както и за населението и живота в това диво, трудно достъпно, но много красиво кътче на планетата. Следобед ще пристигнете в град Камлупс и ще се настаните в хотел за една нощувка.

Включено хранене: закуска и обяд

Ден 4-ти
Пътуването с Rocky Mountaineer продължава през каньона Рейнбоу и каньона Фрейзър, Дяволската врата и долината Фрейзър, неизвестни за нас места, които обаче ще Ви очароват и пленят с величието си. Пътуването с влака приключва във Ванкувър – най-големият град на тихоокеанското крайбрежие на Канада, в провинция Британска Колумбия. Ще се настаните за две нощувки в луксозния хотел Феърмонт.

Включено хранене: закуска и обяд

Ден 5-ти
Днес предстои разходка из Ванкувър и околностите му и включва посещение в планинския парк на север от града, в който се намира прочутия висящ мост Капилано. Даунтаунът на Ванкувър е изключително приятна зона, с много ресторанти, кафенета, места за почивка и забавления, така че ще имате възможност самостоятелно да се разходите из този много уютен и красив град.

Включено хранене: закуска и обяд

Ден 6-ти
Днес приключва наземната част от вашето пътуване и започва дългоочаквания круиз по крайбрежието на Аляска с красивия Seven Seas Mariner. След закуската в хотела ще бъдете транспортирани до пристанището на Ванкувър за настаняване на корба.

Включено хранене: закуска в хотела, обяд и вечеря на кораба (храненето на кораба е пълен пансион).

  Детайлно описания на круизите, които се комбинират с описаната наземна екскурзионна програма разгледайте на следните линкове:
 

12-ДНЕВЕН КРУИЗ-ТУР INDEPENDENCE IN ICY STRAIT от 24.06.2022 до 06.07.2022

В прикачения файл е дадено описанието само на наземния участък на круиз-тура от Банф (Калгари) до Ванкувър и пакетните цени за целия круиз-тур. На линка по-долу ще намерите описание на морския участък от круиз-тура.

от 24.06.2022 до 29.06.2022 - 5-дневна екскурзия с луксозния влак Rocky Mountaineer от Калгари до Ванкувър,
ПЛЮС
от 29.06.2022 до 06.07.2022 - 7-дневен круиз с луксозния кораб Seven Seas Mariner от Ванкувър до Сиуорд (Анкъридж), по маршрут: VANCOUVER | KETCHIKAN | JUNEAU | SKAGWAY | ICY STRAIT POINT | ANCHORAGE (SEWARD)

 

12-ДНЕВЕН КРУИЗ-ТУР HUBBARD GLACIER EXUBERANCE от 19.08.2022 до 31.08.2022

В прикачения файл е дадено описанието само на наземния участък на круиз-тура от Банф (Калгари) до Ванкувър и пакетните цени за целия круиз-тур. На линка по-долу ще намерите описание на морския участък от круиз-тура.

от 19.08.2022 до 24.08.2022 - 5-дневна екскурзия с луксозния влак Rocky Mountaineer от Калгари до Ванкувър,
ПЛЮС
от 24.08.2022 до 31.08.2022 - 7-дневен круиз с луксозния кораб Seven Seas Mariner от Ванкувър до Сиуорд (Анкъридж), по маршрут: VANCOUVER | KETCHIKAN | JUNEAU | SKAGWAY | ICY STRAIT POINT | ANCHORAGE (SEWARD)
 


12-ДНЕВЕН КРУИЗ-ТУР ALASKAN AUTUMN от 02.09.2022 до 14.09.2022

В прикачения файл е дадено описанието само на наземния участък на круиз-тура от Банф (Калгари) до Ванкувър и пакетните цени за целия круиз-тур. На линка по-долу ще намерите описание на морския участък от круиз-тура.

от 02.09.2022 до 07.09.2022 - 5-дневна екскурзия с луксозния влак Rocky Mountaineer от Калгари до Ванкувър,
ПЛЮС
от 07.09.2022 до 14.09.2022 - 7-дневен круиз с луксозния кораб Seven Seas Mariner от Ванкувър до Сиуорд (Анкъридж), по маршрут: VANCOUVER | KETCHIKAN | JUNEAU | SKAGWAY | ICY STRAIT POINT | ANCHORAGE (SEWARD)


За осъществяване на пътуването е необходимо пасажерите да си осигурят многократна туристическа виза за САЩ. 
Когато круиз-турът започва от Калгари/Банф и вие влизате в Канада със самолет от друга държава, с изключение на САЩ, тогава ще ви бъде необходима Εlectronic Travel Authorization (eTA) за Канада. Ако круиз-тура приключва във Ванкувър, т.е. вие влизате на територията на Канада с кораб, тогава не ви е необходима електронна авторизация за влизане в страната. 
Кандидатстването и получаването на виза за САЩ е препоръчително да предшества резервирането на круиз или круиз-тур. Всеки пасажер кандидатства индивидуално и се явява персонално на интервю в посолство на САЩ. Представителство на пътници пред консулската администрация не е възможно, независимо дали пътниците пътуват индивидуално или като част от група. Круизна агенция Контитранс М може да съдейства на клиентите за попълване и подготвяне на документите за кандидатстване за виза, за което се заплаща допълнителна такса. Получаването на виза не е гарантирано и зависи само и единствено от преценката на консулската служба на САЩ.