FREE EXTENDED EXPLORATIONS

ИЛИ КАК ДА ИЗЖИВЕЕТЕ МЕЧТАТА СИ ЗА ПЪТЕШЕСТВИЕ ИЗ НАЙ-ЗАВЛАДЯВАЩИТЕ ДЕСТИНАЦИИ

АЗИЯ, АФРИКА, ЮЖНА АМЕРИКА, АВСТРАЛИЯ И НОВА ЗЕЛАНДИЯ
ПРИ ТОВА НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО!


До 30.04.2021 г. резервирайте луксозен ULTRA ALL INCLUSIVE круиз на Regent Seven Seas Cruises и удължете престоя си с 3-дневни БЕЗПЛАТНИ наземни програми преди и след круиза. По този начин ще превърнете например 10-дневния круиз в още по-интересно 16-дневно пътешествие!

Безплатните наземни програми включват не само настаняване в едни от най-луксозните хотели по света, но предвиждат също интересна екскурзионна програма за разглеждане на забележителностите на избраната дестинация. Не пропускайте да се насладите на прелестите на най-забележителните градове в Азия, Африка, Австралия и Южна Америка, съвсем безплатно, като резервирате круиз с отплаване от Токио, Сингапур, Хонг Конг, остров Бали, Сидни, Окланд в Нова Зеландия, Рио де Жанейро, Буенос Айрес или Кейптаун. Круизната компания се е погрижила за всичко. За вас остава само удоволствието от преживяването!

САМО СЕГА И САМО С КРУИЗИТЕ НА REGENT SEVEN SEAS CRUISES ПОЛУЧАВАТЕ ПОВЕЧЕ, ОТКОЛКОТО ПЛАЩАТЕ!

Ето  повече информация за безплатните пред круизни и след круизни програми, които ще бъдат добавени към вашата резервация за круиз.
1. Всяка от програмите включва 3 нощувки в луксозен хотел в съответното начално или крайно пристанище от маршрута на круиза. Компанията използва за настаняване само луксозни хотели от най-реномираните вериги като Hilton, Mandarin Oriental, Shangri-La, The Ritz Carlton и подобни.

2. В безплатните програми са включени закуска в хотела и трансфери летище - хотел - пристанище или обратно. Според описанието на съответния тур в него може да е включено и хранене в някои от посещаваните обекти, като например вечеря във винарната Stellenbosch, в прочутия винарски регион на Южна Африка - Кейп Уайнландс.

3. Разбира се, най-ценната част от безплатните програми са организираните от круизната компания турове до различни забележителности в съответната дестинация. Regent Seven Seas Cruises са доказани специалисти в осъществяването на наземни екскурзионни програми, така че със сигурност тези безплатни турове ще ви доставят истинско удоволствие. В тях са включени обекти от типа "скрити съкровища". А за да може по-пълноценно да усетите духа на мястото ще се движите малко встрани от натоварените "туристически пътеки". Круизната компания не просто ще ви осигури туристическа обиколка, тя ще ви предостави безценно изживяване и възможност да опознаете свят за съществуването на който дори не сте подозирали.

Линкове с детайлни описания на безплатните пред круизни и след круизни програми ще намерите по-долу (по дестинации), а списък на круизите обект на промоцията, с линкове към подробните им описания ще намерите в края на тази страница. 

ИЗБЕРЕТЕ ПРЕДПОЧИТАНИЯ ОТ ВАС КРУИЗЕН МАРШРУТ И РЕЗЕРВИРАЙТЕ СЕГА 

преди крайния срок на тази сензационна промоция!

Не забравяйте, че продуктът на Regent Seven Seas Cruises e от тип ULTRA ALL INCLUSIVE, т.е. освен 6 допълнителни безплатни и безгрижни дни в началното и крайното пристанище получавате и обичайните за Regent:
- първокласно обслужване на борда на круизния кораб;
- изискани кулинарни изживявания;
- настаняване в просторен луксозно обзаведен апартамент с веранда; 
- хранене пълен пансион на борда на круизния кораб в няколко елегантни ресторанта със смесена и със специализирана кухня;
- безплатни брегови екскурзии във всички пристанища от маршрута;
- премиум алкохолни и безалкохолни напитки във всички ресторанти и барове на кораб, включително от румсървиса;
- безплатен интернет достъп на кораба;
- бакшишите и пристанищните такси също са включени в цената;
Всъщност, след като заплатите стойността на круиза, няма да е необходимо да плащате нищо допълнително, тъй като 

ВСИЧКО Е ВКЛЮЧЕНО В ЦЕНАТА!  

Информация за свободни категории апартаменти и цените им ще намерите в детайлните ценови таблици в описанието на всеки отделен круиз и дата на отплаване. Търсете цените по тарифа EARLY BOOKING SAVINGS & BONUS. Само 10% депозит за потвърждаване на резервацията за круиз с бонус екскурзии!
 


SACRED & SCENIC TOKYO

Разгледайте великолепните будистки храмове и шинтоистки светилища в Токио с много свободно време за посещение и на други забележителности. Шинто (Пътят на боговете) е основната религия на Япония до навлизането на будизма от континентална Азия през VI век и вие ще може да се потопите изцяло в духовната атмосфера на тези места и да усетите хармоничното съжителство на двете религии. Описание на безплатната 3-дневна програма в Токио прочетете ТУК.VIBRANT TOKYO

Гмурнете се в ослепителния блясък на Токио за три дни през които ще усетите перфектния баланс между японската традиционна култура, модерния живот и природните чудеса на японската столица. Ще посетите Kaminarimon (Гръмотевичната порта) в храма Sensoji от 7-ми век, ще зансемете невероятни гледки от сферичната наблюдателна площадка на Odaiba и ще опознаете най-интересните места в Токио. Описание на безплатната 3-дневна програма в Токио прочетете ТУК.
 
Промоционални круизи с начално или крайно пристанище Токио:

10-ДНЕВЕН КРУИЗ ZEN GARDENS & SAMURAI LEGENDS
16-ДНЕВЕН КРУИЗ JOURNEY TO JAPAN
18-ДНЕВЕН КРУИЗ SACRED TEMPLES TO NEON LIGHTS
18-ДНЕВЕН КРУИЗ FROM OSAKA TO SAIGON

Търсете цените по тарифа EARLY BOOKING SAVINGS & BONUS. Само 10% депозит за потвърждаване на резервацията за круиз с бонус екскурзии!
 


JEWELS OF HONG KONG

Емблематичният хоризонт от стомана и стъкло винаги силно впечатлява посетителите на Хонг Конг. Тук обаче ще може да получите едно по-задълбочено разбиране за културата и традициите на града когато посетите ключови забележителности като пазара Стенли и Централната област, след като се повозите на трамвая до връх Виктория и обиколите рибарското селище от сампани. Описание на безплатната 3-дневна програма в Хонг Конг прочетете ТУК.

Промоционални круизи с начално или крайно пристанище Хонг Конг:

14-ДНЕВЕН КРУИЗ IDYLLIC PACIFIC ISLANDS
16-ДНЕВЕН КРУИЗ JOURNEY TO JAPAN

Търсете цените по тарифа EARLY BOOKING SAVINGS & BONUS. Само 10% депозит за потвърждаване на резервацията за круиз с бонус екскурзии!


GLIMPSE OF BALINESE CULTURE

На Бали почти всичко има духовно значение. Лекият бриз носи ведрост и чувство на спокойствие, а екзотичните аромати се стелят над целия „Остров на боговете“. Тридневният престой преди или след круиза ще ви донесе душевен баланс. Ще прекарате идилични мигове на наслаждение и възхищение. Ще изследвате някои от културните забележителности, както и най-натоварения пазар на острова. Описание на безплатната 3-дневна програма в Бали прочетете ТУК.

Промоционални круизи с начално или крайно пристанище на остров Бали:

14-ДНЕВЕН КРУИЗ CULTURE & CUISINE OF ASIA
16-ДНЕВЕН КРУИЗ KANGAROOS, KOALAS & DRAGONS

Търсете цените по тарифа EARLY BOOKING SAVINGS & BONUS. Само 10% депозит за потвърждаване на резервацията за круиз с бонус екскурзии!


ESSENCE OF BANGKOK

Открийте контрастите на града, който местните хора наричат Krung Thep (Градът на ангелите), докато изследвате храмовете, пазарите и смайващия традиционния живот по каналите в Банкок. Някога малък търговски център на брега на река Чао Прая, сега столицата Банкок е най-гъсто населеният град на Тайланд. В него ще намерите всичко – от улични търговци на храни и примитивни малки лодки по каналите до лъскави небостъргачи и модерна електроника във всичките й проявления. Описание на безплатната 3-дневна програма в Банкок прочетете ТУК.

Промоционални круизи с начално или крайно пристанище Банкок:

14-ДНЕВЕН КРУИЗ CULTURE & CUISINE OF ASIA
18-ДНЕВЕН КРУИЗ SACRED TEMPLES TO NEON LIGHTS

Търсете цените по тарифа EARLY BOOKING SAVINGS & BONUS. Само 10% депозит за потвърждаване на резервацията за круиз с бонус екскурзии!


WINELANDS & WILDLIFE

Три дни в Кейптаун! Това е добър шанс да се отдадете на две изкушения, каквито са дегустацията на вина и наблюдението на африканската великолепна „Голяма Петорка“ (лъв, слон, носорог, леопард и бивол). Южноафриканското ви приключение ще включва също девствена природа и живописни пейзажи из региона, диви животни в естествения им хабитат, холандска колониална архитектура с африкански елементи, и разбира се, пътуване до Нос Добра Надежда. Описание на безплатната 3-дневна програма в Кейптаун прочетете ТУК.

CAPE TOWN ON YOUR OWN

Гмурнете се в атмосферата на Кейптаун. Този най-южен град на африканския континент ще ви очарова и плени. Освен всичко друго, градът има и кулинарна слава. Независимо дали ще вечеряте в ресторант от висок клас или в традиционен британски пъб, предлагащ риба и чипс, удоволствието ви е гарантирано. Може да се отдадете също на френетичен шопинг из 450-те магазина по крайбрежието на Виктория и Алфред, продаващи всичко, което можете да си представите или дори не си представяте че съществува. Описание на безплатната 3-дневна програма в Кейптаун прочетете ТУК.

Промоционални круизи с начално или крайно пристанище Кейптаун:

14-ДНЕВЕН КРУИЗ SOUTHERN ATLANTIC EXPEDITION
15-ДНЕВЕН КРУИЗ SUNRISE ON SAFARI
16-ДНЕВЕН КРУИЗ SOUTH AFRICAN RADIANCE

Търсете цените по тарифа EARLY BOOKING SAVINGS & BONUS. Само 10% депозит за потвърждаване на резервацията за круиз с бонус екскурзии!


A PASSION FOR RIO

Рио де Жанейро може би е най-вълнуващия град в света. Обрасли със зеленина хълмове, ослепителни плажове, модерна архитектура и неудържим „Joi de Vivre“, настроен на ритъма на самбата, този град със сигурност отговаря на прякора си Cidade Maravilhosa (Прекрасния град). И да не забравим най-важното – великолепните хора на Рио! Описание на безплатната 3-дневна програма в Рио де Жанейро прочетете ТУК.

Промоционални круизи с начално или крайно пристанище Рио де Жанейро:

14-ДНЕВЕН КРУИЗ SOUTHERN ATLANTIC EXPEDITION
10-ДНЕВЕН КРУИЗ CALL OF THE AMAZON
10-ДНЕВЕН КРУИЗ SAMBA TO TANGO

Търсете цените по тарифа EARLY BOOKING SAVINGS & BONUS. Само 10% депозит за потвърждаване на резервацията за круиз с бонус екскурзии!


AUTHENTIC BUENOS AIRES

Столицата на Аржентина е един от градовете, които съчетават образи на модни мъже и жени, процъфтяваща кафе-култура, неокласическа архитектура и солидна културна сцена. Буенос Айрес няма да ви разочарова. Спечелил си е прякора си „Париж на Южна Америка“, а вие ще може да откриете защо в тази 3-дневна страстна прегръдка с най-доброто от Буенос Айрес. Описание на безплатната 3-дневна програма в Буенос Айрес прочетете ТУК.

Промоционални круизи с начално или крайно пристанище Буенос Айрес:

10-ДНЕВЕН КРУИЗ CALL OF THE AMAZON
10-ДНЕВЕН КРУИЗ SAMBA TO TANGO
16-ДНЕВЕН КРУИЗ AROUND CAPE HORN
19-ДНЕВЕН КРУИЗ JOURNEY TO ANTARCTICA

Търсете цените по тарифа EARLY BOOKING SAVINGS & BONUS. Само 10% депозит за потвърждаване на резервацията за круиз с бонус екскурзии!


CHILEAN WONDERS & WINES

Обгърната от Тихия океан и Андите, с пустини на север и ледникови полета на юг, Чили е страната на чудесата на природните крайности. Трите дни преди круиза в столицата Сантяго ще ви донесат много прекрасни преживявания. Ще посетите традиционно чилийско лозе, езеро високо в Андите и колониалния град Валпарайсо, чрез което ще получите представа за изключителното разнообразие на тази доста отдалечена дестинация. Описание на безплатната 3-дневна програма в Сантяго прочетете ТУК.

Промоционални круизи с начално или крайно пристанище Сан Антонио /Сантяго/, Чили:

16-ДНЕВЕН КРУИЗ AROUND CAPE HORN
19-ДНЕВЕН КРУИЗ JOURNEY TO ANTARCTICA

Търсете цените по тарифа EARLY BOOKING SAVINGS & BONUS. Само 10% депозит за потвърждаване на резервацията за круиз с бонус екскурзии!


NEW ZEALAND'S NATURAL WONDERS

Плавайки в пристанището Уейтемата, поемете свежия въздух докато очите ви се наслаждават на искрящия като колекция от скъпоценни камъни Окланд. Изследването на Северния остров на Нова Зеландия ще ви донесе много приятни изненади и ще разберете защо местните маори са толкова свързани с тази магическа земя, която те наричат Aotearoa (Земята на дългия бял облак). Описание на безплатната 3-дневна програма в Окланд прочетете ТУК.

Промоционални круизи с начално или крайно пристанище Окланд:

16-ДНЕВЕН КРУИЗ HOLIDAY DOWN UNDER

Търсете цените по тарифа EARLY BOOKING SAVINGS & BONUS. Само 10% депозит за потвърждаване на резервацията за круиз с бонус екскурзии!

 

SYDNEY ICONS

Докато се скитате по улиците на Circular Quay  в Сидни, лека полека ще осъзнаете защо този град се счита за основополагащото място за британското заселване на Австралия. Ще се насладите на гледката към една от най-прочутите забележителности на модерната архитектура – операта на Сидни. Може да се качите и на големия пристанищен мост. Но не забравяйте че това не е всичко. Пътешествието около този невероятен континент едва сега започва! Описание на безплатната 3-дневна програма в Сидни прочетете ТУК.

Промоционални круизи с начално или крайно пристанище Сидни:

16-ДНЕВЕН КРУИЗ KANGAROOS, KOALAS & DRAGONS
16-ДНЕВЕН КРУИЗ HOLIDAY DOWN UNDER
18-ДНЕВЕН КРУИЗ EXPLORE AUSTRALIA

Търсете цените по тарифа EARLY BOOKING SAVINGS & BONUS. Само 10% депозит за потвърждаване на резервацията за круиз с бонус екскурзии!

 

DISCOVER SINGAPORE

Невероятна смес от култури, „град в градина“, супер чист мегаполис ... това са само част от определенията за Сингапур. Градът е рай за любителите на уличната храна. Тук може да опитате всичко без да се притеснявате дори за миг за здравето си, тъй като безупречната хигиена и качеството на храната са гарантирани. Сингапур може да бъде описан по много начини, но най-доброто описание е това, което вие ще направите след 3-дневния си престой преди или след круиза. Описание на безплатната 3-дневна програма в Сингапур прочетете ТУК.

Промоционални круизи с начално или крайно пристанище Сингапур:

14-ДНЕВЕН КРУИЗ IDYLLIC PACIFIC ISLANDS
18-ДНЕВЕН КРУИЗ EXPLORE AUSTRALIA
18-ДНЕВЕН КРУИЗ FROM OSAKA TO SAIGON

Търсете цените по тарифа EARLY BOOKING SAVINGS & BONUS. Само 10% депозит за потвърждаване на резервацията за круиз с бонус екскурзии!
 14-дневен круиз SOUTHERN ATLANTIC EXPEDITION
SOUTHERN ATLANTIC EXPEDITION REGENT SEVEN SEAS CRUISES
От:   Кейптаун
До:   Рио де Жанейро


Кораб:   Seven Seas Voyager


Дати на отпътуване:

2021: 22 Декември; 

Маршрут: CAPE TOWN | LUDERITZ (NAMIBIA) | WALVIS BAY | JAMESTOWN | RIO DE JANEIRO | RIO DE JANEIRO
Suite
Дата* на отпътуване с минимална цена: 22.12.2021
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 6329€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените на Regent Seven Seas Cruises са ULTRA ALL INCLUSIVE и включват: настаняване; хранене в до 5 гурме ресторанта; развлечения на борда на кораба; брегови екскурзии във всички пристанища по маршрута; безлимитно ползване на интернет; безлимитна консумация на премиум алкохолни и безалкохолни напитки; пране на дрехи; бакшиши и такси обслужване; пристанищни и други такси.
До 30.04.2021 може да резервирате с прилагане на програмата за облекчени условия за анулиране - REGENT REASSURANCE.
Настаняването е само в луксозни АПАРТАМЕНТИ с балкони, само на кораб Seven Seas Navigator има апартаменти с прозорци:
*категории H и G на Seven Seas Navigator са апартаменти с прозорец, а не с балкон;
**категория Е на Seven Seas Navigator е Deluxe Veranda Suite, а не Concierge Suite.
За повече информация прочетете страницата ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ, като ползвате линка по-горе. 
За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 
Информация за свободни за резервация каюти може да получите на тел. 0879 521 006.
Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.
10-дневен круиз CALL OF THE AMAZON
CALL OF THE AMAZON REGENT SEVEN SEAS CRUISES
От:   Буенос Айрес
До:   Рио де Жанейро


Кораб:   Seven Seas Voyager


Дати на отпътуване:

2022: 19 Февруари; 

Маршрут: BUENOS AIRES | MONTEVIDEO | RIO GRANDE | PORTO BELO | SAO PAULO (SANTOS) | ILHA GRANDE | BUZIOS | RIO DE JANEIRO | RIO DE JANEIRO
Suite
Дата* на отпътуване с минимална цена: 19.02.2022
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 7029€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените на Regent Seven Seas Cruises са ULTRA ALL INCLUSIVE и включват: настаняване; хранене в до 5 гурме ресторанта; развлечения на борда на кораба; брегови екскурзии във всички пристанища по маршрута; безлимитно ползване на интернет; безлимитна консумация на премиум алкохолни и безалкохолни напитки; пране на дрехи; бакшиши и такси обслужване; пристанищни и други такси.
До 30.04.2021 може да резервирате с прилагане на програмата за облекчени условия за анулиране - REGENT REASSURANCE.
Настаняването е само в луксозни АПАРТАМЕНТИ с балкони, само на кораб Seven Seas Navigator има апартаменти с прозорци:
*категории H и G на Seven Seas Navigator са апартаменти с прозорец, а не с балкон;
**категория Е на Seven Seas Navigator е Deluxe Veranda Suite, а не Concierge Suite.
За повече информация прочетете страницата ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ, като ползвате линка по-горе. 
За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 
Информация за свободни за резервация каюти може да получите на тел. 0879 521 006.
Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.
10-дневен круиз SAMBA TO TANGO
SAMBA TO TANGO REGENT SEVEN SEAS CRUISES
От:   Рио де Жанейро
До:   Буенос Айрес


Кораб:   Seven Seas Voyager


Дати на отпътуване:

2022: 05 Януари; 

Маршрут: RIO DE JANEIRO | BUZIOS | ILHA GRANDE | PARATY | SAO PAULO (SANTOS) | PORTO BELO | RIO GRANDE | PUNTA DEL ESTE | BUENOS AIRES | BUENOS AIRES
Suite
Дата* на отпътуване с минимална цена: 05.01.2022
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 6829€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените на Regent Seven Seas Cruises са ULTRA ALL INCLUSIVE и включват: настаняване; хранене в до 5 гурме ресторанта; развлечения на борда на кораба; брегови екскурзии във всички пристанища по маршрута; безлимитно ползване на интернет; безлимитна консумация на премиум алкохолни и безалкохолни напитки; пране на дрехи; бакшиши и такси обслужване; пристанищни и други такси.
До 30.04.2021 може да резервирате с прилагане на програмата за облекчени условия за анулиране - REGENT REASSURANCE.
Настаняването е само в луксозни АПАРТАМЕНТИ с балкони, само на кораб Seven Seas Navigator има апартаменти с прозорци:
*категории H и G на Seven Seas Navigator са апартаменти с прозорец, а не с балкон;
**категория Е на Seven Seas Navigator е Deluxe Veranda Suite, а не Concierge Suite.
За повече информация прочетете страницата ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ, като ползвате линка по-горе. 
За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 
Информация за свободни за резервация каюти може да получите на тел. 0879 521 006.
Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.
14-дневен круиз CULTURE & CUISINE OF ASIA
CULTURE & CUISINE OF ASIA REGENT SEVEN SEAS CRUISES
От:   Беноа
До:   Банкок


Кораб:   Seven Seas Explorer


Дати на отпътуване:

2022: 04 Февруари; 

Маршрут: BALI (BENOA) | JAKARTA | PENANG | KUALA LUMPUR (PORT KLANG) | SINGAPORE | HO CHI MINH CITY (SAIGON) | BANGKOK (LAEM CHABANG) | BANGKOK (LAEM CHABANG)
Suite
Дата* на отпътуване с минимална цена: 04.02.2022
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 9799€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените на Regent Seven Seas Cruises са ULTRA ALL INCLUSIVE и включват: настаняване; хранене в до 5 гурме ресторанта; развлечения на борда на кораба; брегови екскурзии във всички пристанища по маршрута; безлимитно ползване на интернет; безлимитна консумация на премиум алкохолни и безалкохолни напитки; пране на дрехи; бакшиши и такси обслужване; пристанищни и други такси.
До 30.04.2021 може да резервирате с прилагане на програмата за облекчени условия за анулиране - REGENT REASSURANCE.
Настаняването е само в луксозни АПАРТАМЕНТИ с балкони, само на кораб Seven Seas Navigator има апартаменти с прозорци:
*категории H и G на Seven Seas Navigator са апартаменти с прозорец, а не с балкон;
**категория Е на Seven Seas Navigator е Deluxe Veranda Suite, а не Concierge Suite.
За повече информация прочетете страницата ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ, като ползвате линка по-горе. 
За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 
Информация за свободни за резервация каюти може да получите на тел. 0879 521 006.
Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.
15-дневен круиз SUNRISE ON SAFARI
SUNRISE ON SAFARI REGENT SEVEN SEAS CRUISES
От:   Кейптаун
До:   Кейптаун


Кораб:   Seven Seas Voyager


Дати на отпътуване:

2021: 07 Декември; 

Маршрут: CAPE TOWN | WALVIS BAY | PORT ELIZABETH | DURBAN | MAPUTO | RICHARDS BAY | MOSSEL BAY | CAPE TOWN
Suite
Дата* на отпътуване с минимална цена: 07.12.2021
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 9339€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените на Regent Seven Seas Cruises са ULTRA ALL INCLUSIVE и включват: настаняване; хранене в до 5 гурме ресторанта; развлечения на борда на кораба; брегови екскурзии във всички пристанища по маршрута; безлимитно ползване на интернет; безлимитна консумация на премиум алкохолни и безалкохолни напитки; пране на дрехи; бакшиши и такси обслужване; пристанищни и други такси.
До 30.04.2021 може да резервирате с прилагане на програмата за облекчени условия за анулиране - REGENT REASSURANCE.
Настаняването е само в луксозни АПАРТАМЕНТИ с балкони, само на кораб Seven Seas Navigator има апартаменти с прозорци:
*категории H и G на Seven Seas Navigator са апартаменти с прозорец, а не с балкон;
**категория Е на Seven Seas Navigator е Deluxe Veranda Suite, а не Concierge Suite.
За повече информация прочетете страницата ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ, като ползвате линка по-горе. 
За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 
Информация за свободни за резервация каюти може да получите на тел. 0879 521 006.
Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.
16-дневен круиз SOUTH AFRICAN RADIANCE
SOUTH AFRICAN RADIANCE REGENT SEVEN SEAS CRUISES
От:   Кейптаун
До:   Кейптаун


Кораб:   Seven Seas Voyager


Дати на отпътуване:

2021: 21 Ноември; 

Маршрут: CAPE TOWN | WALVIS BAY | LUDERITZ (NAMIBIA) | PORT ELIZABETH | DURBAN | MAPUTO | RICHARDS BAY | MOSSEL BAY | CAPE TOWN
Suite
Дата* на отпътуване с минимална цена: 21.11.2021
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 9609€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените на Regent Seven Seas Cruises са ULTRA ALL INCLUSIVE и включват: настаняване; хранене в до 5 гурме ресторанта; развлечения на борда на кораба; брегови екскурзии във всички пристанища по маршрута; безлимитно ползване на интернет; безлимитна консумация на премиум алкохолни и безалкохолни напитки; пране на дрехи; бакшиши и такси обслужване; пристанищни и други такси.
До 30.04.2021 може да резервирате с прилагане на програмата за облекчени условия за анулиране - REGENT REASSURANCE.
Настаняването е само в луксозни АПАРТАМЕНТИ с балкони, само на кораб Seven Seas Navigator има апартаменти с прозорци:
*категории H и G на Seven Seas Navigator са апартаменти с прозорец, а не с балкон;
**категория Е на Seven Seas Navigator е Deluxe Veranda Suite, а не Concierge Suite.
За повече информация прочетете страницата ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ, като ползвате линка по-горе. 
За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 
Информация за свободни за резервация каюти може да получите на тел. 0879 521 006.
Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.
18-дневен круиз SACRED TEMPLES TO NEON LIGHTS
SACRED TEMPLES TO NEON LIGHTS REGENT SEVEN SEAS CRUISES
От:   Банкок
До:   Токио


Кораб:   Seven Seas Explorer


Дати на отпътуване:

2022: 18 Февруари; 

Маршрут: BANGKOK (LAEM CHABANG) | HO CHI MINH CITY (SAIGON) | NHA TRANG | HUE (CHAN MAY) | HANOI (HA LONG BAY) | HONG KONG | KAGOSHIMA | KOCHI | OSAKA | SHIMIZU | TOKYO
Suite
Дата* на отпътуване с минимална цена: 18.02.2022
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 30379€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените на Regent Seven Seas Cruises са ULTRA ALL INCLUSIVE и включват: настаняване; хранене в до 5 гурме ресторанта; развлечения на борда на кораба; брегови екскурзии във всички пристанища по маршрута; безлимитно ползване на интернет; безлимитна консумация на премиум алкохолни и безалкохолни напитки; пране на дрехи; бакшиши и такси обслужване; пристанищни и други такси.
До 30.04.2021 може да резервирате с прилагане на програмата за облекчени условия за анулиране - REGENT REASSURANCE.
Настаняването е само в луксозни АПАРТАМЕНТИ с балкони, само на кораб Seven Seas Navigator има апартаменти с прозорци:
*категории H и G на Seven Seas Navigator са апартаменти с прозорец, а не с балкон;
**категория Е на Seven Seas Navigator е Deluxe Veranda Suite, а не Concierge Suite.
За повече информация прочетете страницата ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ, като ползвате линка по-горе. 
За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 
Информация за свободни за резервация каюти може да получите на тел. 0879 521 006.
Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.
16-дневен круиз AROUND CAPE HORN
AROUND CAPE HORN REGENT SEVEN SEAS CRUISES
От:   Буенос Айрес
До:   Сан Антонио


Кораб:   Seven Seas Voyager


Дати на отпътуване:

2022: 15 Януари; 

Маршрут: BUENOS AIRES | MONTEVIDEO | STANLEY | USHUAIA | PUNTA ARENAS | LAGUNA SAN RAFAEL | PUERTO CHACABUCO | PUERTO MONTT | SANTIAGO (SAN ANTONIO)
Suite
Дата* на отпътуване с минимална цена: 15.01.2022
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 10469€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените на Regent Seven Seas Cruises са ULTRA ALL INCLUSIVE и включват: настаняване; хранене в до 5 гурме ресторанта; развлечения на борда на кораба; брегови екскурзии във всички пристанища по маршрута; безлимитно ползване на интернет; безлимитна консумация на премиум алкохолни и безалкохолни напитки; пране на дрехи; бакшиши и такси обслужване; пристанищни и други такси.
До 30.04.2021 може да резервирате с прилагане на програмата за облекчени условия за анулиране - REGENT REASSURANCE.
Настаняването е само в луксозни АПАРТАМЕНТИ с балкони, само на кораб Seven Seas Navigator има апартаменти с прозорци:
*категории H и G на Seven Seas Navigator са апартаменти с прозорец, а не с балкон;
**категория Е на Seven Seas Navigator е Deluxe Veranda Suite, а не Concierge Suite.
За повече информация прочетете страницата ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ, като ползвате линка по-горе. 
За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 
Информация за свободни за резервация каюти може да получите на тел. 0879 521 006.
Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.
18-дневен круиз EXPLORE AUSTRALIA
EXPLORE AUSTRALIA REGENT SEVEN SEAS CRUISES
От:   Сингапур
До:   Сидни


Кораб:   Seven Seas Explorer


Дати на отпътуване:

2021: 02 Декември; 

Маршрут: SINGAPORE | SEMARANG (JAVA) | SURABAYA | BALI (BENOA) | DARWIN | THURSDAY ISLAND | CAIRNS | AIRLIE BEACH | BRISBANE | SYDNEY | SYDNEY
Suite
Дата* на отпътуване с минимална цена: 02.12.2021
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 15049€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените на Regent Seven Seas Cruises са ULTRA ALL INCLUSIVE и включват: настаняване; хранене в до 5 гурме ресторанта; развлечения на борда на кораба; брегови екскурзии във всички пристанища по маршрута; безлимитно ползване на интернет; безлимитна консумация на премиум алкохолни и безалкохолни напитки; пране на дрехи; бакшиши и такси обслужване; пристанищни и други такси.
До 30.04.2021 може да резервирате с прилагане на програмата за облекчени условия за анулиране - REGENT REASSURANCE.
Настаняването е само в луксозни АПАРТАМЕНТИ с балкони, само на кораб Seven Seas Navigator има апартаменти с прозорци:
*категории H и G на Seven Seas Navigator са апартаменти с прозорец, а не с балкон;
**категория Е на Seven Seas Navigator е Deluxe Veranda Suite, а не Concierge Suite.
За повече информация прочетете страницата ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ, като ползвате линка по-горе. 
За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 
Информация за свободни за резервация каюти може да получите на тел. 0879 521 006.
Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.