„FLY & CRUISE“ ПАКЕТИТЕ НА NORWEGIAN

КРУИЗИ В КАРИБИТЕ ПРЕЗ ЗИМАТА НА 2022 И КРУИЗИ В АЛЯСКА ПРЕЗ ЛЯТОТО НА 2022 С ПОЛЕТИ ОТ ФРАНКФУРТ

„FLY & CRUISE“ ПАКЕТИТЕ НА NORWEGIAN ЗА КРУИЗИ В КАРИБИТЕ И АЛЯСКА

Резервирайте сега, докато все още има свободни места в директните полети от Франкфурт до Маями за Карибските круизи и от Франкфурт до Сиатъл, Ванкувър и Анкъридж за круизите в Аляска!

Услугата Fly & Cruise е новост по отношение на круизите с отправни пристанища в САЩ и се предлага само от Norwegian Cruise Line. Ще опишем накратко предимствата и удобствата, които предоставя резервацията на Fly & Cruise пакет.

Пакетите са базирани на полети с реномирани авиокомпании като Lufthansa, British Airways, Air Canada, United Airlines и Condor;

- Голяма част от пакетите са базирани на директни полети от Франкфурт до началните и крайни пристанища в САЩ*

В цената на пакета са включени транзитна хотелска нощувка в началното пристанище преди круиза, плюс трансфери хотел-кораб преди круиза и кораб-летище след круиза.  

В цената е включен транспорта на 1 брой чекиран багаж за човек, плюс 1 брой ръчен багаж, с размери и тегло, съгласно правилата на съответната авиокомпания;

Осъществяването на пакетите е изцяло отговорност на круизната компания. При промени в датите и часовете на отплаване и пристигане в началното и крайното пристанище за круиза, при промени в часовете и датите на полетите, както и в случай на пълно анулиране на даден круиз или полет, клиентите, закупили FLY & CRUISE пакет, получават помощ от круизната компания за реорганизация на пътуването или за възстановяване на предплатените суми (при пълно анулиране на круиза);

- Не се налага да заплащате веднага пълната стойност на самолетния билет. При резервация на FLY & CRUISE пакет заплащате, съгласно общите условия на NCL, които в момента предвиждат само 10% депозит от стойността на пакета, а балансът се заплаща около 60 дни преди началото на круиза;

- В неблагоприятния случай на анулиране резервацията по ваша инициатива, заплащате неустойка съгласно общите условия на NCL, които са значително по-гъвкави от условията за закупуване на индивидуални самолетни билети.Тъй като FLY & CRUISE пакетите са базирани на групови резервации, направени от круизната компания в определени полети, вие нямате възможност да избирате часовете на отпътуване и пристигане, както и транзитните летища, ако има такива. Не можете да избирате и конкретни места в самолетните салони, нямате достъп и не може да променяте полетната си резервация, тъй като тя се контролира изцяло от круизната компания. Необходимо е също да се придвижите самостоятелно до отправното летище в Европа, например до Франкфурт, като съобразите пътуването си така, че да минимизирате риска от изпускане на полета преди круиза. За някои полети вероятно ще се налага да имате допълнителна нощувка в хотел във Франкфурт преди началото на пътуването, организирано изцяло от NCL.

Естествено, бихте могли да организирате самостоятелно полетите си от България до САЩ и обратно според вашите предпочитания за дати, начин на пътуване, престой в Щатите и пр. Тогава, резервацията си за круиз може да направите по обичайния начин - на база CRUISE-ONLY и евентуално да добавите FREE-AT-SEA пакет. При такава организация на пътуването, препоръчваме да ползвате възможно по-гъвкава тарифа на избраната от вас авиокомпания, за да минимизирате риска от загуба на средства в случай на неблагоприятно развитие на пътуването, от какъвто и да е характер. Важно е да знаете, че FLY & CRUISE пакетите с полети от Франкфурт може да са при по-висока обща цена на пътуването спрямо тези, за които вие сами закупувате самолетните си билети с начално летище София, но за сметка на това FLY & CRUISE пакетите ви дават повече сигурност и спокойствие, както за вашите пари, така и за цялото ваше пътуване.

*За по-ниски цени на самолетния участък от пакета е възможно да се резервира FLY & CRUISE с полети от Франкфурт през Лондон, до Маями, Сиатъл, Ванкувър или Анкъридж с British Airways.

ДОБРАТА НОВИНА ОТ 08.12.2021 ГОДИНА

е, че посолството на САЩ в София възобнови интервютата за неимигрантски визи, включително за пътувания с цел туризъм, така че, онези от вас, които нямат виза за САЩ вече могат да кандидатстват и да получат такава. Круизна агенция CONTITRANS M  препоръчва, преди да пристъпите към резервация за круиз, да си осигурите необходимата туристическа виза, за да сте сигурни, че ще може да осъществите планираното пътуване. За незапознатите следва да отбележим, че условията за кандидатстване за виза не предвиждат да доказвате, че имате закупени туристически услуги, тъй като визите са многократни и дългосрочни, т.е. позволяват не едно а много пътувания в рамките на валидността им, която обичайно е 10 години.
Друг важен момент във връзка с визите за САЩ е този, че в момента е възможно да подновите вече изтеклата си виза чрез една доста лесна и бърза процедура, без явяване на интервю.КРУИЗИ В КАРИБСКО МОРЕ (ФЕВРУАРИ – МАЙ 2022)

След като отмине еуфорията от коледните и новогодишните празници и международните пътувания влязат отново в обичайния си ритъм, идва най-доброто време за лятна ваканция през зимата. В периода февруари – април Карибите са най-желаната ваканционна дестинация в Света. Тогава там е сухия сезон, времето е стабилно, температурите летни, влажността на въздуха е умерена, няма силни ветрове – с една дума: Рай! Морето е топло и ласкаво, често температурата на водата се изравнява с тази на въздуха, например 27 С, а това прави преживяването още по-приятно и незабравимо. Така че, ако сте имали някакви колебания кога точно да се отправите към Карибите, добре е да знаете, че най-благоприятното време е именно през март и април.

За този период, Norwegian Cruise Line предлагат множество круизи, като сега ние сме подбрали само тези, с начално и крайно пристанище Маями, но добре е да знаете, че има круизи също от Порт Канаверал, от Тампа, от Сан Хуан или от Ню Орлиънс.

Един особено интересен маршрут е 11-ДНЕВЕН КРУИЗ PANAMA CANAL - MIAMI, по време на който ще можете в детайли да разгледате държавите в Централна Америка, както и да плавате през Панамския канал. Последното е забележително преживяване, особено когато сте на борда на голям круизен кораб.

Ако пък искате да съчетаете вълшебните Бахами с едни от най-популярните острови в Източните Кариби, може да изберете 7-ДНЕВЕН КРУИЗ EASTERN CARIBBEAN - MIAMI. Очакват ви едни от най-прекрасните местенца под небето. И още нещо важно за този маршрут: изпълнява се от най-новият кораб – Norwegian Encore, който не само впечатлява с размерите и дизайна си, но предлага изключителни възможности за забавления на борда. А какво е Карибски круиз без забавление? Палми, изумрудено море, бели пясъчни плажове, омайващи коктейли – пълен релакс и наслада от живота. Лято през зимата!

КРУИЗИ В АЛЯСКА (МАЙ – СЕПТЕМВРИ 2022)

Круизите в Аляска са сякаш създадени като компенсация за тези, които не обичат знойните летни горещини и плажните удоволствия. Осъществяват се по време на краткото северно лято, когато температурите в района са подходящи за туризъм. Не е студено, но не е и много топло. За къпане в океана и дума да не става, освен ако не сте заклети почитатели на моржуването. Плаванетоте се осъществява в една от най-любопитните дестинации, изцяло ориентирани към природата. Красотата на тайгата, глетчерите, които се спускат драматично в океана, очарователните представители на местната фауна като белоглавия орел, кафявата мечка, сърни, елени и лосове, и разбира се безкрайно симпатичните хъски, всичко това ще ви плени завинаги. Маршрутите включват пристанища на територията на две държави (САЩ и Канада) с много висок стандарт на живот, което пък е предпоставка за това пътуването да бъде перфектно организирано, подредено и от най-високо качество.

Отговорното отношение на властите и населението към природните дадености, както и суровата природа и труднодостъпния терен, дават възможност на туристите да се докоснат до девствената природа, без обаче да се отдалечават прекалено много от цивилизацията. Така че, ако търсите нещо необичайно за лятната си ваканция през 2022 г., може би круизът в Аляска, с Norwegian, е един много добър вариант.
Подбрали сме няколко круиза с продължителност между 7 и 10 дни. Начални и крайни пристанища са Сиатъл, Ванкувър и Сиуърд, които са лесно достъпни с полети от Европа.

ЦЕНИТЕ НА FLY & CRUISE ПАКЕТИТЕ

Цените на комбинираните пътувания полет+хотел+круиз+ трансфери се предоставят при конкретно запитване с посочени:

  • Име на кораб;

  • Предпочитана дата на отплаване;

  • Предпочитана категория каюта;

  • Брой пасажери в каютата и рождени дати на децата, ако ще пътувате с пасажери на възраст под 21 години.

Всички цени, публикувани в уебсайта на CONTITRANS M се отнасят само за круиз и включват: настаняване, хранене пълен пансион, развлечения на кораба, пристанищни такси, филтърно кафе, чай и питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета;

Както обикновено, към цената на круиза или към цената на Fly & Cruise пакета може да добавите FREE-AT-SEA пакет, който включва 2 от 4 възможни екстри. А ако резервирате в периода 28.12.2021 - 28.02.2022 г. и добавите FREE-AT-SEA пакет ще получите всичките 4 екстри:

  1. Пакет напитки (описание);

  2. Пакет вечери в специализираните ресторанти;

  3. Пакет интернет;

  4. Отстъпка за брегови екскурзии;

Цената за FREE-AT-SEA пакетите варира според продължителността на круиза. Например, 99€ за гост на нормално легло при резервация на круиз с продължителност от 7 до 9 дни или 149€ за гост за круиз с продължителност от 10 до 13 дни. Подробно описание на съдържанието и начина на ползване на FREE-AT-SEA пакета може да прочетете ТУК.

КАКВО НОВО ВЪВ ВРЪЗКА С COVID-ПРОТОКОЛИТЕ ЗА ПЪТУВАНЕ ПО МОРЕ

Ваксинацията против COVID е задължителна за всички пасажери, които желаят да пътуват с круизен кораб на Norwegian Cruise Line, независимо от възрастта им и независимо от датата на отплаване. Казано по друг начин, изискването за ваксинация ще бъде задължително за всяко круизно пътуване в неопределеното бъдеще, поне докато COVID-пандемията официално съществува.

Тестове за COVID. От януари 2022 г. круизната компания изисква всеки гост да представи негативен тест за COVID. Вида на теста и срока на валидността му са променливи величини и зависят от конкретната епидемиологична обстановка. Повече подробности, ще получите в рамките на 20 дни преди началото на пътуването.

Свободно слизане на брега в пристанищата от маршрута. Norwegian Cruise Line е компания, която много държи на свободата и индивидуалния избор. Самият стил на круизния продукт – FreeStyle, е показателен сам по себе си. Гостите са свободни да избират, кога, къде, как и с кого да прекарват времето си на кораба. Същото се отнася и за времето, прекарано на брега. Още от лятото на 2021 г., NCL прави всичко възможно да не ограничава пасажерите и да не им налага задължителни брегови екскурзии, поне  във в пристанищата, в които това е възможно. Разбира се, не липсват и ограничения, но важно е да знаете, че ако има такива, те са продиктувани само и единствено от изискванията на местните здравни власти в отделните държави по маршрута. Дали ще има някакви специфични рестрикции по отношение слизането на брега по време на вашия круиз ще разберете в рамките на 20-30 дни преди началото на пътуването.

Най-важното на етап резервация, е да се съобразите с изискването за ваксинация против COVID-19, включително и за децата.

А сега, остава само да изберете вашия следващ круиз в Карибите или в Аляска, а защо не FLY & CRUISE ПАКЕТ. Подробности за цените и различните аспекти на пътуването може да получите на тел. 0879 521 004 или като ни изпратите запитване на имейл: info@contitrans-m.com.

Офертите за круиз имат форма само на поименни временни резервации за круиз. Всички останали цени, посочени в уебсайта, в писмена кореспонденция или в други материали, които не са подкрепени с резервирана каюта, за конкретни пасажери, кораб и дата на отплаване, нямат стойност на оферта и не водят до каквито и да е ангажименти за круизна агенция Контитранс М или за круизната компания.

11-дневен круиз Panama Canal - Miami (MIA/MIA)
Panama Canal - Miami (MIA/MIA) NORWEGIAN CRUISE LINE
От:   Маями
До:   Маями


Кораб:   Norwegian Pearl


Дати на отпътуване:

2022: 03 Март; 

Маршрут: MIAMI, FL | CARTAGENA COLOMBIA | PANAMA CANAL GATUN LAKE PANAMA | COLON, PANAMA | PUERTO LIMON, COSTA RICA | ROATAN BAY ISLANDS, HONDURAS | HARVEST CAYE, BELIZE | COSTA MAYA, MEXICO | MIAMI, FL
Suite във ВИП-зоната Suite с балкон MiniSuite с балкон каюти с балкон каюти с прозорец или с илюминатор вътрешни каюти
Дата* на отпътуване с минимална цена: 03.03.2022 03.03.2022 03.03.2022 03.03.2022 03.03.2022 03.03.2022
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 6371.1€ 4746.1€ 3829.6€ 3101.6€ 1665.1€ 1359.6€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз на NORWEGIAN CRUISE LINE включват: настаняване, хранене пълен пансион, развлечения на кораба, пристанищни такси, филтърно кафе, чай и питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета;

КЪМ БАЗОВАТА ЦЕНА МОЖЕ ДА ДОБАВИТЕ FREE-AT-SEA ПАКЕТ С ВКЛЮЧЕНИ ДВЕ ЕКСТРИ ПО ВАШ ИЗБОР:
1) ПАКЕТ НАПИТКИ (описание); 2) ПАКЕТ ВЕЧЕРИ В СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ РЕСТОРАНТИ; 3) ПАКЕТ ИНТЕРНЕТ; 4) ОТСТЪПКА ЗА БРЕГОВИ ЕКСКУРЗИИ; 5) СЕМЕЙНА ТАРИФА (семейната тарифа е приложима е само за селектирани дати на отплаване); Цената за FREE-AT-SEA пакетите варира от 49€ до €249 за гост според продължителността на круиза. (49€ за круиз от 1-6 дни; 99€ за круиз 7-9 дни; 149€ за круиз 10-13 дни; 199€ за круиз 14-17 дни; 249€ за круиз 18 и повече дни). Пакетите са приложими за гости на всички видове стандартни каюти (вътрешни, с прозорец, с балкон, mini-suite). Гостите на луксозните апартаменти от категории С, S и H получават безплатно всички изброени по-горе пет екстри. Подробности за FREE-AT-SEA пакетите може да прочетете ТУК.

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006. Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.

7-дневен круиз Western Caribbean - Miami (MIA/MIA)
Western Caribbean - Miami (MIA/MIA) NORWEGIAN CRUISE LINE
От:   Маями
До:   Маями


Кораб:   Norwegian Joy


Дати на отпътуване:

2022: 05,12,19,26 Февруари; 05,12,19,26 Март; 02,09,16 Април; 

Маршрут: MIAMI, FL | ROATAN BAY ISLANDS, HONDURAS | HARVEST CAYE, BELIZE | COSTA MAYA, MEXICO | COZUMEL, MEXICO | MIAMI, FL
Suite във ВИП-зоната Suite с балкон MiniSuite с балкон каюти с балкон каюти с прозорец или с илюминатор вътрешни каюти
Дата* на отпътуване с минимална цена: 12.02.2022 05.02.2022 05.02.2022 05.02.2022 05.02.2022 05.02.2022
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 1616.55€ 1116.05€ 895.05€ 765.05€ 784.55€ 700.05€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз на NORWEGIAN CRUISE LINE включват: настаняване, хранене пълен пансион, развлечения на кораба, пристанищни такси, филтърно кафе, чай и питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета;

КЪМ БАЗОВАТА ЦЕНА МОЖЕ ДА ДОБАВИТЕ FREE-AT-SEA ПАКЕТ С ВКЛЮЧЕНИ ДВЕ ЕКСТРИ ПО ВАШ ИЗБОР:
1) ПАКЕТ НАПИТКИ (описание); 2) ПАКЕТ ВЕЧЕРИ В СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ РЕСТОРАНТИ; 3) ПАКЕТ ИНТЕРНЕТ; 4) ОТСТЪПКА ЗА БРЕГОВИ ЕКСКУРЗИИ; 5) СЕМЕЙНА ТАРИФА (семейната тарифа е приложима е само за селектирани дати на отплаване); Цената за FREE-AT-SEA пакетите варира от 49€ до €249 за гост според продължителността на круиза. (49€ за круиз от 1-6 дни; 99€ за круиз 7-9 дни; 149€ за круиз 10-13 дни; 199€ за круиз 14-17 дни; 249€ за круиз 18 и повече дни). Пакетите са приложими за гости на всички видове стандартни каюти (вътрешни, с прозорец, с балкон, mini-suite). Гостите на луксозните апартаменти от категории С, S и H получават безплатно всички изброени по-горе пет екстри. Подробности за FREE-AT-SEA пакетите може да прочетете ТУК.

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006. Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.

9-дневен круиз Eastern Caribbean - Miami (MIA/MIA)
Eastern Caribbean - Miami (MIA/MIA) NORWEGIAN CRUISE LINE
От:   Маями
До:   Маями


Кораб:   Norwegian Sky


Дати на отпътуване:

2022: 25 Април; 04,16,25 Май; 

Маршрут: MIAMI, FL | GRAND TURK, TURKS AND CAICOS ISLANDS | PUERTO PLATA, DOMINICAN REPUBLIC | ST.THOMAS, VI | PHILIPSBURG ST. MAARTEN, NETHERLAND ANTILLES | SAN JUAN, PR | GREAT STIRRUP CAY, BAHAMAS | MIAMI, FL
Suite с балкон каюти с балкон каюти с прозорец или с илюминатор вътрешни каюти
Дата* на отпътуване с минимална цена: 04.05.2022 25.05.2022 04.05.2022 04.05.2022
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 3438.6€ 2372.6€ 1202.6€ 1027.1€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз на NORWEGIAN CRUISE LINE включват: настаняване, хранене пълен пансион, развлечения на кораба, пристанищни такси, филтърно кафе, чай и питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета;

КЪМ БАЗОВАТА ЦЕНА МОЖЕ ДА ДОБАВИТЕ FREE-AT-SEA ПАКЕТ С ВКЛЮЧЕНИ ДВЕ ЕКСТРИ ПО ВАШ ИЗБОР:
1) ПАКЕТ НАПИТКИ (описание); 2) ПАКЕТ ВЕЧЕРИ В СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ РЕСТОРАНТИ; 3) ПАКЕТ ИНТЕРНЕТ; 4) ОТСТЪПКА ЗА БРЕГОВИ ЕКСКУРЗИИ; 5) СЕМЕЙНА ТАРИФА (семейната тарифа е приложима е само за селектирани дати на отплаване); Цената за FREE-AT-SEA пакетите варира от 49€ до €249 за гост според продължителността на круиза. (49€ за круиз от 1-6 дни; 99€ за круиз 7-9 дни; 149€ за круиз 10-13 дни; 199€ за круиз 14-17 дни; 249€ за круиз 18 и повече дни). Пакетите са приложими за гости на всички видове стандартни каюти (вътрешни, с прозорец, с балкон, mini-suite). Гостите на луксозните апартаменти от категории С, S и H получават безплатно всички изброени по-горе пет екстри. Подробности за FREE-AT-SEA пакетите може да прочетете ТУК.

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006. Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.

7-дневен круиз Eastern Caribbean - Miami (MIA/MIA)
Eastern Caribbean - Miami (MIA/MIA) NORWEGIAN CRUISE LINE
От:   Маями
До:   Маями


Кораб:   Norwegian Encore


Дати на отпътуване:

2022: 06,13,20,27 Февруари; 06,13,20,27 Март; 03,10 Април; 

Маршрут: MIAMI, FL | PUERTO PLATA, DOMINICAN REPUBLIC | ST THOMAS, VI | TORTOLA, BRITISH VIRGIN ISLANDS | GREAT STIRRUP CAY, BAHAMAS | MIAMI, FL
Suite във ВИП-зоната MiniSuite с балкон каюти с балкон каюти с прозорец или с илюминатор вътрешни каюти вътрешно студио
Дата* на отпътуване с минимална цена: 06.02.2022 06.02.2022 06.02.2022 06.02.2022 06.02.2022 27.02.2022
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 1984.9€ 925.4€ 821.4€ 821.4€ 749.9€ 1451.9€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз на NORWEGIAN CRUISE LINE включват: настаняване, хранене пълен пансион, развлечения на кораба, пристанищни такси, филтърно кафе, чай и питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета;

КЪМ БАЗОВАТА ЦЕНА МОЖЕ ДА ДОБАВИТЕ FREE-AT-SEA ПАКЕТ С ВКЛЮЧЕНИ ДВЕ ЕКСТРИ ПО ВАШ ИЗБОР:
1) ПАКЕТ НАПИТКИ (описание); 2) ПАКЕТ ВЕЧЕРИ В СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ РЕСТОРАНТИ; 3) ПАКЕТ ИНТЕРНЕТ; 4) ОТСТЪПКА ЗА БРЕГОВИ ЕКСКУРЗИИ; 5) СЕМЕЙНА ТАРИФА (семейната тарифа е приложима е само за селектирани дати на отплаване); Цената за FREE-AT-SEA пакетите варира от 49€ до €249 за гост според продължителността на круиза. (49€ за круиз от 1-6 дни; 99€ за круиз 7-9 дни; 149€ за круиз 10-13 дни; 199€ за круиз 14-17 дни; 249€ за круиз 18 и повече дни). Пакетите са приложими за гости на всички видове стандартни каюти (вътрешни, с прозорец, с балкон, mini-suite). Гостите на луксозните апартаменти от категории С, S и H получават безплатно всички изброени по-горе пет екстри. Подробности за FREE-AT-SEA пакетите може да прочетете ТУК.

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006. Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.

9-дневен круиз Southern Caribbean - Miami (MIA/MIA)
Southern Caribbean - Miami (MIA/MIA) NORWEGIAN CRUISE LINE
От:   Маями
До:   Маями


Кораб:   Norwegian Getaway


Дати на отпътуване:

2022: 02 Февруари; 

Маршрут: MIAMI, FL | GREAT STIRRUP CAY, BAHAMAS | ORANJESTAD, ARUBA | WILLEMSTAD, NETHERLAND ANTILLES | PUERTO PLATA, DOMINICAN REPUBLIC | MIAMI, FL
Suite във ВИП-зоната MiniSuite с балкон каюти с балкон каюти с прозорец или с илюминатор вътрешни каюти вътрешно студио
Дата* на отпътуване с минимална цена: 02.02.2022 02.02.2022 02.02.2022 02.02.2022 02.02.2022 02.02.2022
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 3823.55€ 1847.55€ 1756.55€ 1308.05€ 1022.05€ 1574.55€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз на NORWEGIAN CRUISE LINE включват: настаняване, хранене пълен пансион, развлечения на кораба, пристанищни такси, филтърно кафе, чай и питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета;

КЪМ БАЗОВАТА ЦЕНА МОЖЕ ДА ДОБАВИТЕ FREE-AT-SEA ПАКЕТ С ВКЛЮЧЕНИ ДВЕ ЕКСТРИ ПО ВАШ ИЗБОР:
1) ПАКЕТ НАПИТКИ (описание); 2) ПАКЕТ ВЕЧЕРИ В СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ РЕСТОРАНТИ; 3) ПАКЕТ ИНТЕРНЕТ; 4) ОТСТЪПКА ЗА БРЕГОВИ ЕКСКУРЗИИ; 5) СЕМЕЙНА ТАРИФА (семейната тарифа е приложима е само за селектирани дати на отплаване); Цената за FREE-AT-SEA пакетите варира от 49€ до €249 за гост според продължителността на круиза. (49€ за круиз от 1-6 дни; 99€ за круиз 7-9 дни; 149€ за круиз 10-13 дни; 199€ за круиз 14-17 дни; 249€ за круиз 18 и повече дни). Пакетите са приложими за гости на всички видове стандартни каюти (вътрешни, с прозорец, с балкон, mini-suite). Гостите на луксозните апартаменти от категории С, S и H получават безплатно всички изброени по-горе пет екстри. Подробности за FREE-AT-SEA пакетите може да прочетете ТУК.

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006. Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.

7-дневен круиз SOUTHERN CARIBBEAN - SAN JUAN (SJU/SJU)
SOUTHERN CARIBBEAN - SAN JUAN (SJU/SJU) NORWEGIAN CRUISE LINE
От:   Сан Хуан, Пуерто Рико
До:   Сан Хуан, Пуерто Рико


Кораб:   Norwegian Epic


Дати на отпътуване:

2022: 13,20,27 Февруари; 06,13,20 Март; 

Маршрут: SAN JUAN, PR | ORANJESTAD, ARUBA | WILLEMSTAD, NETHERLAND ANTILLES | ST.LUCIA, SAINT LUCIA | BASSETERRE, SAINT KITTS, NEVIS | SAN JUAN, PR
Suite във ВИП-зоната MiniSuite с балкон каюти с балкон вътрешни каюти вътрешно студио
Дата* на отпътуване с минимална цена: 13.02.2022 13.02.2022 13.02.2022 13.02.2022 27.02.2022
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 2345.9€ 1013.4€ 785.9€ 701.4€ 858.8€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз на NORWEGIAN CRUISE LINE включват: настаняване, хранене пълен пансион, развлечения на кораба, пристанищни такси, филтърно кафе, чай и питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета;

КЪМ БАЗОВАТА ЦЕНА МОЖЕ ДА ДОБАВИТЕ FREE-AT-SEA ПАКЕТ С ВКЛЮЧЕНИ ДВЕ ЕКСТРИ ПО ВАШ ИЗБОР:
1) ПАКЕТ НАПИТКИ (описание); 2) ПАКЕТ ВЕЧЕРИ В СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ РЕСТОРАНТИ; 3) ПАКЕТ ИНТЕРНЕТ; 4) ОТСТЪПКА ЗА БРЕГОВИ ЕКСКУРЗИИ; 5) СЕМЕЙНА ТАРИФА (семейната тарифа е приложима е само за селектирани дати на отплаване); Цената за FREE-AT-SEA пакетите варира от 49€ до €249 за гост според продължителността на круиза. (49€ за круиз от 1-6 дни; 99€ за круиз 7-9 дни; 149€ за круиз 10-13 дни; 199€ за круиз 14-17 дни; 249€ за круиз 18 и повече дни). Пакетите са приложими за гости на всички видове стандартни каюти (вътрешни, с прозорец, с балкон, mini-suite). Гостите на луксозните апартаменти от категории С, S и H получават безплатно всички изброени по-горе пет екстри. Подробности за FREE-AT-SEA пакетите може да прочетете ТУК.

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006. Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.

7-дневен круиз SOUTHERN CARIBBEAN - SAN JUAN (SJU/SJU)
SOUTHERN CARIBBEAN - SAN JUAN (SJU/SJU) NORWEGIAN CRUISE LINE
От:   Сан Хуан, Пуерто Рико
До:   Сан Хуан, Пуерто Рико


Кораб:   Norwegian Epic


Дати на отпътуване:

2022: 30 Януари; 06 Февруари; 

Маршрут: SAN JUAN, PR | ST.THOMAS, VI | PHILIPSBURG ST. MAARTEN, NETHERLAND ANTILLES | ST. JOHN'S, ANTIGUA | BRIDGETOWN, BARBADOS | ST.LUCIA, SAINT LUCIA | BASSETERRE, SAINT KITTS, NEVIS | SAN JUAN, PR
Suite във ВИП-зоната MiniSuite с балкон каюти с балкон вътрешни каюти вътрешно студио
Дата* на отпътуване с минимална цена: 06.02.2022 06.02.2022 06.02.2022 30.01.2022 06.02.2022
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 1615.05€ 926.05€ 705.05€ 614.05€ 796.05€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз на NORWEGIAN CRUISE LINE включват: настаняване, хранене пълен пансион, развлечения на кораба, пристанищни такси, филтърно кафе, чай и питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета;

КЪМ БАЗОВАТА ЦЕНА МОЖЕ ДА ДОБАВИТЕ FREE-AT-SEA ПАКЕТ С ВКЛЮЧЕНИ ДВЕ ЕКСТРИ ПО ВАШ ИЗБОР:
1) ПАКЕТ НАПИТКИ (описание); 2) ПАКЕТ ВЕЧЕРИ В СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ РЕСТОРАНТИ; 3) ПАКЕТ ИНТЕРНЕТ; 4) ОТСТЪПКА ЗА БРЕГОВИ ЕКСКУРЗИИ; 5) СЕМЕЙНА ТАРИФА (семейната тарифа е приложима е само за селектирани дати на отплаване); Цената за FREE-AT-SEA пакетите варира от 49€ до €249 за гост според продължителността на круиза. (49€ за круиз от 1-6 дни; 99€ за круиз 7-9 дни; 149€ за круиз 10-13 дни; 199€ за круиз 14-17 дни; 249€ за круиз 18 и повече дни). Пакетите са приложими за гости на всички видове стандартни каюти (вътрешни, с прозорец, с балкон, mini-suite). Гостите на луксозните апартаменти от категории С, S и H получават безплатно всички изброени по-горе пет екстри. Подробности за FREE-AT-SEA пакетите може да прочетете ТУК.

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006. Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.

7-дневен круиз Alaska - Northbound Whittier (VAN/SWD)
Alaska - Northbound Whittier (VAN/SWD) NORWEGIAN CRUISE LINE
От:   Ванкувър
До:   Сиуърд


Кораб:   Norwegian Jewel


Дати на отпътуване:

2022: 02,16,30 Май; 13,27 Юни; 11,25 Юли; 08,22 Август; 05,19 Септември; 

Маршрут: VANCOUVER, CANADA | CRUISE INSIDE PASSAGE AL | KETCHIKAN, AK | JUNEAU, AK | SKAGWAY, AK | CRUISE GLACIER BAY, AK | CRUISE HUBBARD GLACIER, AK | SEWARD, AK
Suite във ВИП-зоната Suite с балкон MiniSuite с балкон каюти с балкон каюти с прозорец или с илюминатор вътрешни каюти
Дата* на отпътуване с минимална цена: 02.05.2022 02.05.2022 02.05.2022 02.05.2022 19.09.2022 02.05.2022
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 3845.15€ 2824.65€ 1544.15€ 1388.15€ 855.15€ 699.15€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз на NORWEGIAN CRUISE LINE включват: настаняване, хранене пълен пансион, развлечения на кораба, пристанищни такси, филтърно кафе, чай и питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета;

КЪМ БАЗОВАТА ЦЕНА МОЖЕ ДА ДОБАВИТЕ FREE-AT-SEA ПАКЕТ С ВКЛЮЧЕНИ ДВЕ ЕКСТРИ ПО ВАШ ИЗБОР:
1) ПАКЕТ НАПИТКИ (описание); 2) ПАКЕТ ВЕЧЕРИ В СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ РЕСТОРАНТИ; 3) ПАКЕТ ИНТЕРНЕТ; 4) ОТСТЪПКА ЗА БРЕГОВИ ЕКСКУРЗИИ; 5) СЕМЕЙНА ТАРИФА (семейната тарифа е приложима е само за селектирани дати на отплаване); Цената за FREE-AT-SEA пакетите варира от 49€ до €249 за гост според продължителността на круиза. (49€ за круиз от 1-6 дни; 99€ за круиз 7-9 дни; 149€ за круиз 10-13 дни; 199€ за круиз 14-17 дни; 249€ за круиз 18 и повече дни). Пакетите са приложими за гости на всички видове стандартни каюти (вътрешни, с прозорец, с балкон, mini-suite). Гостите на луксозните апартаменти от категории С, S и H получават безплатно всички изброени по-горе пет екстри. Подробности за FREE-AT-SEA пакетите може да прочетете ТУК.

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006. Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.

7-дневен круиз Alaska - Southbound Whittier (SWD/VAN)
Alaska - Southbound Whittier (SWD/VAN) NORWEGIAN CRUISE LINE
От:   Сиуърд
До:   Ванкувър


Кораб:   Norwegian Jewel


Дати на отпътуване:

2022: 09,23 Май; 06,20 Юни; 04,18 Юли; 01,15,29 Август; 12,26 Септември; 

Маршрут: SEWARD, AK | CRUISE HUBBARD GLACIER, AK | ICY STRAIT POINT, AK | JUNEAU, AK | ENDICOTT ARM DAWES GLACIER | SKAGWAY, AK | KETCHIKAN, AK | VANCOUVER, CANADA | CRUISE INSIDE PASSAGE AL
Suite във ВИП-зоната Suite с балкон MiniSuite с балкон каюти с балкон каюти с прозорец или с илюминатор вътрешни каюти
Дата* на отпътуване с минимална цена: 09.05.2022 26.09.2022 09.05.2022 09.05.2022 09.05.2022 09.05.2022
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 3706.35€ 2835.35€ 1483.35€ 1353.35€ 859.35€ 716.35€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз на NORWEGIAN CRUISE LINE включват: настаняване, хранене пълен пансион, развлечения на кораба, пристанищни такси, филтърно кафе, чай и питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета;

КЪМ БАЗОВАТА ЦЕНА МОЖЕ ДА ДОБАВИТЕ FREE-AT-SEA ПАКЕТ С ВКЛЮЧЕНИ ДВЕ ЕКСТРИ ПО ВАШ ИЗБОР:
1) ПАКЕТ НАПИТКИ (описание); 2) ПАКЕТ ВЕЧЕРИ В СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ РЕСТОРАНТИ; 3) ПАКЕТ ИНТЕРНЕТ; 4) ОТСТЪПКА ЗА БРЕГОВИ ЕКСКУРЗИИ; 5) СЕМЕЙНА ТАРИФА (семейната тарифа е приложима е само за селектирани дати на отплаване); Цената за FREE-AT-SEA пакетите варира от 49€ до €249 за гост според продължителността на круиза. (49€ за круиз от 1-6 дни; 99€ за круиз 7-9 дни; 149€ за круиз 10-13 дни; 199€ за круиз 14-17 дни; 249€ за круиз 18 и повече дни). Пакетите са приложими за гости на всички видове стандартни каюти (вътрешни, с прозорец, с балкон, mini-suite). Гостите на луксозните апартаменти от категории С, S и H получават безплатно всички изброени по-горе пет екстри. Подробности за FREE-AT-SEA пакетите може да прочетете ТУК.

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006. Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.

10-дневен круиз Alaska - Seattle (SEA/SEA)
Alaska - Seattle (SEA/SEA) NORWEGIAN CRUISE LINE
От:   Сиатъл
До:   Сиатъл


Кораб:   Norwegian Spirit


Дати на отпътуване:

2022: 05 Август; 02 Септември; 

Маршрут: SEATTLE, WA | SITKA, AK | CRUISE HUBBARD GLACIER, AK | HAINES, AK | JUNEAU, AK | ICY STRAIT POINT, AK | ENDICOTT ARM DAWES GLACIER | KETCHIKAN, AK | VICTORIA BC CANADA | SEATTLE, WA
Suite с балкон каюти с балкон каюти с прозорец или с илюминатор вътрешни каюти
Дата* на отпътуване с минимална цена: 02.09.2022 02.09.2022 02.09.2022 02.09.2022
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 5812.45€ 2523.45€ 1554.95€ 1197.45€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз на NORWEGIAN CRUISE LINE включват: настаняване, хранене пълен пансион, развлечения на кораба, пристанищни такси, филтърно кафе, чай и питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета;

КЪМ БАЗОВАТА ЦЕНА МОЖЕ ДА ДОБАВИТЕ FREE-AT-SEA ПАКЕТ С ВКЛЮЧЕНИ ДВЕ ЕКСТРИ ПО ВАШ ИЗБОР:
1) ПАКЕТ НАПИТКИ (описание); 2) ПАКЕТ ВЕЧЕРИ В СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ РЕСТОРАНТИ; 3) ПАКЕТ ИНТЕРНЕТ; 4) ОТСТЪПКА ЗА БРЕГОВИ ЕКСКУРЗИИ; 5) СЕМЕЙНА ТАРИФА (семейната тарифа е приложима е само за селектирани дати на отплаване); Цената за FREE-AT-SEA пакетите варира от 49€ до €249 за гост според продължителността на круиза. (49€ за круиз от 1-6 дни; 99€ за круиз 7-9 дни; 149€ за круиз 10-13 дни; 199€ за круиз 14-17 дни; 249€ за круиз 18 и повече дни). Пакетите са приложими за гости на всички видове стандартни каюти (вътрешни, с прозорец, с балкон, mini-suite). Гостите на луксозните апартаменти от категории С, S и H получават безплатно всички изброени по-горе пет екстри. Подробности за FREE-AT-SEA пакетите може да прочетете ТУК.

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006. Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.

7-дневен круиз Alaska - Seattle (SEA/SEA)
Alaska - Seattle (SEA/SEA) NORWEGIAN CRUISE LINE
От:   Сиатъл
До:   Сиатъл


Кораб:   Norwegian Encore


Дати на отпътуване:

2022: 08,15,22,29 Май; 05,12,19,26 Юни; 03,10,17,24,31 Юли; 07,14,21,28 Август; 04,11,18,25 Септември; 02,09,16 Октомври; 

Маршрут: SEATTLE, WA | JUNEAU, AK | SKAGWAY, AK | CRUISE GLACIER BAY, AK | KETCHIKAN, AK | VICTORIA, BC, CANADA | SEATTLE, WA
Suite във ВИП-зоната MiniSuite с балкон каюти с балкон каюти с прозорец или с илюминатор вътрешни каюти вътрешно студио
Дата* на отпътуване с минимална цена: 09.10.2022 02.10.2022 16.10.2022 09.10.2022 08.05.2022 09.10.2022
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 3410.65€ 1701.15€ 1499.65€ 1298.15€ 1018.65€ 1590.65€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз на NORWEGIAN CRUISE LINE включват: настаняване, хранене пълен пансион, развлечения на кораба, пристанищни такси, филтърно кафе, чай и питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета;

КЪМ БАЗОВАТА ЦЕНА МОЖЕ ДА ДОБАВИТЕ FREE-AT-SEA ПАКЕТ С ВКЛЮЧЕНИ ДВЕ ЕКСТРИ ПО ВАШ ИЗБОР:
1) ПАКЕТ НАПИТКИ (описание); 2) ПАКЕТ ВЕЧЕРИ В СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ РЕСТОРАНТИ; 3) ПАКЕТ ИНТЕРНЕТ; 4) ОТСТЪПКА ЗА БРЕГОВИ ЕКСКУРЗИИ; 5) СЕМЕЙНА ТАРИФА (семейната тарифа е приложима е само за селектирани дати на отплаване); Цената за FREE-AT-SEA пакетите варира от 49€ до €249 за гост според продължителността на круиза. (49€ за круиз от 1-6 дни; 99€ за круиз 7-9 дни; 149€ за круиз 10-13 дни; 199€ за круиз 14-17 дни; 249€ за круиз 18 и повече дни). Пакетите са приложими за гости на всички видове стандартни каюти (вътрешни, с прозорец, с балкон, mini-suite). Гостите на луксозните апартаменти от категории С, S и H получават безплатно всички изброени по-горе пет екстри. Подробности за FREE-AT-SEA пакетите може да прочетете ТУК.

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006. Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.

7-дневен круиз Alaska - Seattle (SEA/SEA)
Alaska - Seattle (SEA/SEA) NORWEGIAN CRUISE LINE
От:   Сиатъл
До:   Сиатъл


Кораб:   Norwegian Bliss


Дати на отпътуване:

2022: 07,14,21,28 Май; 04,11,18,25 Юни; 02,09,16,23,30 Юли; 06,13,20,27 Август; 03 Септември; 

Маршрут: SEATTLE, WA | SITKA, AK | JUNEAU, AK | ENDICOTT ARM DAWES GLACIER | ICY STRAIT POINT, AK | KETCHIKAN, AK | VICTORIA BC CANADA | SEATTLE, WA
Suite във ВИП-зоната MiniSuite с балкон каюти с балкон каюти с прозорец или с илюминатор вътрешни каюти вътрешно студио
Дата* на отпътуване с минимална цена: 07.05.2022 07.05.2022 07.05.2022 07.05.2022 21.05.2022 14.05.2022
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 3746.75€ 1666.75€ 1445.75€ 1302.75€ 958.25€ 1673.25€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз на NORWEGIAN CRUISE LINE включват: настаняване, хранене пълен пансион, развлечения на кораба, пристанищни такси, филтърно кафе, чай и питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета;

КЪМ БАЗОВАТА ЦЕНА МОЖЕ ДА ДОБАВИТЕ FREE-AT-SEA ПАКЕТ С ВКЛЮЧЕНИ ДВЕ ЕКСТРИ ПО ВАШ ИЗБОР:
1) ПАКЕТ НАПИТКИ (описание); 2) ПАКЕТ ВЕЧЕРИ В СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ РЕСТОРАНТИ; 3) ПАКЕТ ИНТЕРНЕТ; 4) ОТСТЪПКА ЗА БРЕГОВИ ЕКСКУРЗИИ; 5) СЕМЕЙНА ТАРИФА (семейната тарифа е приложима е само за селектирани дати на отплаване); Цената за FREE-AT-SEA пакетите варира от 49€ до €249 за гост според продължителността на круиза. (49€ за круиз от 1-6 дни; 99€ за круиз 7-9 дни; 149€ за круиз 10-13 дни; 199€ за круиз 14-17 дни; 249€ за круиз 18 и повече дни). Пакетите са приложими за гости на всички видове стандартни каюти (вътрешни, с прозорец, с балкон, mini-suite). Гостите на луксозните апартаменти от категории С, S и H получават безплатно всички изброени по-горе пет екстри. Подробности за FREE-AT-SEA пакетите може да прочетете ТУК.

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006. Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.

9-дневен круиз Alaska - Seattle (SEA/SEA)
Alaska - Seattle (SEA/SEA) NORWEGIAN CRUISE LINE
От:   Сиатъл
До:   Сиатъл


Кораб:   Norwegian Sun


Дати на отпътуване:

2022: 31 Май; 21 Юни; 23 Август; 

Маршрут: SEATTLE, WA | SITKA, AK | ICY STRAIT POINT, AK | CRUISE HUBBARD GLACIER, AK | SKAGWAY, AK | JUNEAU, AK | KETCHIKAN, AK | VICTORIA BC CANADA | SEATTLE, WA
Suite с балкон MiniSuite с балкон каюти с балкон каюти с прозорец или с илюминатор вътрешни каюти
Дата* на отпътуване с минимална цена: 23.08.2022 23.08.2022 31.05.2022 31.05.2022 31.05.2022
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 5141.85€ 3490.85€ 2405.35€ 1423.85€ 1079.35€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз на NORWEGIAN CRUISE LINE включват: настаняване, хранене пълен пансион, развлечения на кораба, пристанищни такси, филтърно кафе, чай и питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета;

КЪМ БАЗОВАТА ЦЕНА МОЖЕ ДА ДОБАВИТЕ FREE-AT-SEA ПАКЕТ С ВКЛЮЧЕНИ ДВЕ ЕКСТРИ ПО ВАШ ИЗБОР:
1) ПАКЕТ НАПИТКИ (описание); 2) ПАКЕТ ВЕЧЕРИ В СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ РЕСТОРАНТИ; 3) ПАКЕТ ИНТЕРНЕТ; 4) ОТСТЪПКА ЗА БРЕГОВИ ЕКСКУРЗИИ; 5) СЕМЕЙНА ТАРИФА (семейната тарифа е приложима е само за селектирани дати на отплаване); Цената за FREE-AT-SEA пакетите варира от 49€ до €249 за гост според продължителността на круиза. (49€ за круиз от 1-6 дни; 99€ за круиз 7-9 дни; 149€ за круиз 10-13 дни; 199€ за круиз 14-17 дни; 249€ за круиз 18 и повече дни). Пакетите са приложими за гости на всички видове стандартни каюти (вътрешни, с прозорец, с балкон, mini-suite). Гостите на луксозните апартаменти от категории С, S и H получават безплатно всички изброени по-горе пет екстри. Подробности за FREE-AT-SEA пакетите може да прочетете ТУК.

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006. Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.

9-дневен круиз Alaska - Seattle (SEA/SEA)
Alaska - Seattle (SEA/SEA) NORWEGIAN CRUISE LINE
От:   Сиатъл
До:   Сиатъл


Кораб:   Norwegian Spirit


Дати на отпътуване:

2022: 18,27 Юли; 15,24 Август; 12 Септември; 

Маршрут: SEATTLE, WA | SITKA, AK | ICY STRAIT POINT, AK | SKAGWAY, AK | ENDICOTT ARM DAWES GLACIER | JUNEAU, AK | KETCHIKAN, AK | VICTORIA BC CANADA | SEATTLE, WA
Suite с балкон каюти с балкон каюти с прозорец или с илюминатор вътрешни каюти
Дата* на отпътуване с минимална цена: 15.08.2022 24.08.2022 12.09.2022 12.09.2022
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 5640.1€ 2091.1€ 1389.1€ 1116.1€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз на NORWEGIAN CRUISE LINE включват: настаняване, хранене пълен пансион, развлечения на кораба, пристанищни такси, филтърно кафе, чай и питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета;

КЪМ БАЗОВАТА ЦЕНА МОЖЕ ДА ДОБАВИТЕ FREE-AT-SEA ПАКЕТ С ВКЛЮЧЕНИ ДВЕ ЕКСТРИ ПО ВАШ ИЗБОР:
1) ПАКЕТ НАПИТКИ (описание); 2) ПАКЕТ ВЕЧЕРИ В СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ РЕСТОРАНТИ; 3) ПАКЕТ ИНТЕРНЕТ; 4) ОТСТЪПКА ЗА БРЕГОВИ ЕКСКУРЗИИ; 5) СЕМЕЙНА ТАРИФА (семейната тарифа е приложима е само за селектирани дати на отплаване); Цената за FREE-AT-SEA пакетите варира от 49€ до €249 за гост според продължителността на круиза. (49€ за круиз от 1-6 дни; 99€ за круиз 7-9 дни; 149€ за круиз 10-13 дни; 199€ за круиз 14-17 дни; 249€ за круиз 18 и повече дни). Пакетите са приложими за гости на всички видове стандартни каюти (вътрешни, с прозорец, с балкон, mini-suite). Гостите на луксозните апартаменти от категории С, S и H получават безплатно всички изброени по-горе пет екстри. Подробности за FREE-AT-SEA пакетите може да прочетете ТУК.

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006. Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.