ESCAPE TO THE EXOTIC

ULTRA ALL INCLUSIVE CRUISES PACIFIC & AUSTRALIA
20-дневният ULTRA ALL INCLUSIVE круиз представлява невероятна възможност за любителите на приключения, да пътуват из най-отдалечените кътчета на австралийския континент. Пътешествието започва на 08.02.2020 година от остров Бали и приключва 20 дни по-късно в Сидни, като по маршрута се посещават места, познати само на хора с много разностранни интереси и с дух на изследователи. Разбира се, ще може да видите най-големия град на западното крайбрежие на Австралия - Пърт, ще имате два дни престой в невероятния Мелбърн, ще минете през Аделаида и остров Тасмания. Великолепно, нали! 
 
Ако пък предпочитате нещо по лятно и по-плажно, тогава може да попътувате из Куинсленд - добре развитото североизточно крайбрежие на Австралия, след което да се отправите през Големия Бариерен Риф към Индонезия.

Гарантирана плажна екзотика може да получите, ако предприемете 18-дневен круиз от Лос Анжелис, през Хаваите към Френска Полинезия.

И всичко това с един от най-луксозните и уютни кораби в света - SEVEN SEAS NAVIGATOR.

НЕКА ПРИПОМНИМ КАКВО ОЗНАЧАВА ULTRA ALL INCLUSIVE КРУИЗ 

Това е пътуване с висок бюджет, който обаче включва ВСИЧКО и това ВСИЧКО е от най-високо качество. И настаняването - само в луксозни апартаменти, и храненето - истинско кулинарно пътешествие, и бреговите екскурзии - перфектна програма за разглеждане на посещаваните градове, и премиум алкохолни и безалкохолни напитки за консумация на целия кораб по време на целия круиз, и безлимитно ползване на интернет, и бакшишите, и пристанищните такси, и развлеченията. Бордната ви сметка в края на круиза ще бъде "0"!

Възползвайте се сега от промоционалните цени за трите екзотични круиза на Regent Seven Seas Cruises!

ESCAPE TO THE EXOTIC!