CAGNEY'S - AMERICAN STYLE STEAKHOUSE

ВЕЧЕРЯ ПОД ЗВЕЗДИТЕ САМО С NORWEGIAN CRUISE LINE

ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ...

На борда на всичките 17 кораба от флотилията на NORWEGIAN CRUISE LINE има специален ресторант Cagney’s - American-style steakhouse. А на 6 от тях Cagney’s се намира на палуба OCEAN FRONT. Плавайки из Карибите, Мексико или Бахамите, не пропускайте да похопнете вкусен стек под звездите на топлите южни морета!
Стекхаус с външна и вътрешна зона ще намерите на: Norwegian Getaway, Norwegian Breakaway, Norwegian Escape, Norwegian Bliss, Norwegian Encore и Norwegian Joy.
 

Стекът е царят на храната в Cagney’s – ресторант от тип American-style steakhouse във флотилията на Norwegian Cruise Line. Имате богат избор от различни видове говеждо месо. От Black Angus през традиционния T-bone до Prime Rib. Ако предпочитате, може да опитате също пресни морски дарове. Отпийте любимия си коктейл или изберете чаша вино от обширното меню. И не пропускайте джъмбо-тортата от раци и пържените картофки с трюфели. И двете трябва да се опитат, задължително!


Храненето в Cagney's Steakhouse става с предварителна резервация, а поръчките се заплащат според ценоразписа в менюто на ресторанта. Цените са символични в сравнение с качеството на храната, обслужването и обстановката. Може да посетите този прекрасен специализиран ресторант, заедно с още няколко измежду наличните на борда на съответния кораб (например френски или италиански, или японски и т.н.), при най-изгодна цена, като закупите FREE_AT_SEA пакет, който включва 2 от 5 възможни екстри, едната от които е точно пакет вечери в специализираните ресторанти: 
1. ПАКЕТ ВЕЧЕРИ В СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ РЕСТОРАНТИ; 
2. ПАКЕТ НАПИТКИ; 
3. ПАКЕТ ИНТЕРНЕТ; 
4. КРЕДИТ ЗА БРЕГОВИ ЕКСКУРЗИИ; 
5. СЕМЕЙНА ТАРИФА; 
Подробна информация за FREE_AT_SEE концепцията ще намерите ТУК.