КРУИЗ ДАЙДЖЕСТ

СПЕЦИАЛНО МЯСТО ЗА ХОРА СЪС СПЕЦИАЛНИ ИНТЕРЕСИ

КРУИЗИ ДО НОРВЕЖКИТЕ ФИОРДИ ЛЯТО 2022

ПРЕМИУМ КРУИЗИ С HOLLAND AMERICA LINE

Норвежките фиорди се считат за една от най-предпочитаните круизни дестинации в Европа и това е така от десетилетия насам. Величествената природа, уникалните гледки и приятното лято правят круизните плавания в региона изключително търсени. Круизите до Норвежките фиорди, предлагани от премиум-компанията Holland America Line започват от Амстердам или Ротердам, като сезонът се открива през втора половина на април и приключва в началото септември. Маршрутите са с продължителност 7, 14 и повече дни. 

дата на публикацията: 14.01.2022
 

КРУИЗИ ИЗ ГРЪЦКИТЕ ОСТРОВИ ОТ ПИРЕЯ С NORWEGIAN CRUISE LINE

ЕДНА FREESTYLE СЕДМИЦА В ЕГЕЙСКО И ЙОНИЙСКО МОРЕ ПРЕЗ ЛЯТО 2022

През лятото на 2022 г. Norwegian Cruise Line отново ще присъства много активно в Егейска Гърция. Компанията е определила един средно голям круизен кораб – Norwegian Jade, който ще изпълнява 7-дневни круизи с начално и крайно пристанище Пирея. Отплаванията ще бъдат винаги в ден неделя, през целия летен сезон, от април до ноември 2022 г. Предвидено е корабът да осъществява три варианта на маршрути.

дата на публикацията: 06.01.2022
 

FLY & CRUISE“ ПАКЕТИТЕ НА NORWEGIAN

КРУИЗИ В КАРИБИТЕ ПРЕЗ ЗИМАТА НА 2022 И КРУИЗИ В АЛЯСКА ПРЕЗ ЛЯТОТО НА 2022
С ПОЛЕТИ ОТ ФРАНКФУРТ

Резервирайте Fly & Cruise пакет за пътуване из Карибите през зимата или за пътуване из Аляска през лятото на 2022 г.!

Резервирайте сега, докато все още има свободни места в директните полети от Франкфурт до Маями за Карибските круизи и от Франкфурт до Сиатъл, Ванкувър и Анкъридж за круизите в Аляска!
Услугата Fly & Cruise е новост по отношение на круизите с отправни пристанища в САЩ и се предлага само от Norwegian Cruise Line. Повече за предимствата на този тип тарифа за круз, както и информация за възможни маршрути прочетете в страницата на промоцията.
Цените за пътувне по Fly & Cruise тарифа не са публикувани в уеб сайта, а се предоставят при конкретно индивидуално запитване. 

дата на публикацията: 19.12.2021

 

ЛЯТО 2022 ИЗ БРИТАНСКИТЕ ОСТРОВИ

С NORWEGIAN CRUISE LINE

Много приятен и удобен начин за разглеждане на важните и особено интересни забележителности в Обединеното кралство и Ирландия е пътуването с круизен кораб. Така не само ще може да обиколите различните части на Великобритания, но също и Ирландия, която през последните години се оформи като една от най-бързо и устойчиво развиващите се и богати страни в света. Държава с едно от най-либералните управления и не на последно място по значимост, една от най-мирните и спокойни държави. За лятото на 2022 г., Norwegian Cruise Line е заложила в програмата си серия от 10-дневни круизи из Британските острови с висока познавателна стойност. Маршрутите са наистина вдъхновяващи, особено за по-любознателните пътешественици. В статията представяме някои от акцентите на тези круизи и ако успеем да докоснем въображението ви и да събудим любопитството ви, не се колебайте, РЕЗЕРВИРАЙТЕ ПЪТУВАНЕ ИЗ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ И ИРЛАНДИЯ СЕГА при най-атрактивни цени и условия, само с Norwegian Cruise Line!   


дата на публикацията: 23.11.2021
 

КРУИЗИ ИЗ КАРИБСКИТЕ И КАНАРСКИТЕ ОСТРОВИ 2021/2022

(КАРИБИ БЕЗ ВИЗИ ЗА САЩ)

Дестинациите през започващият зимен круизен сезон не са чак толкова много, както беше в годините преди COVID. Все пак обаче и тази година може да плавате безгрижно в два региона, които не се нуждаят от специална реклама, защото са толкова привлекателни, че дори споменаването на имената им възбужда непреодолимо желание за пътуване. Това, естествено,  са Карибите отвъд Атлантика и Канарските острови в близост до Африка.


дата на публикацията: 20.11.2021
 

WONDER OF THE SEAS - НАЙ-ГОЛЕМИЯТ КОРАБ В СВЕТА

ДЕБЮТ ПРЕЗ МАРТ 2022

Wonder of the Seas® е петият по ред гигант от серията OASIS-class на Royal Caribbean Cruises. Новият кораб е сходен с предходния - Symphony of the Seas®. За всички, които имат афинитет към мега-конструкциите, Wonder of the Seas® (Чудото на моретата) е идеалната възможност за пътуване по море, която ще бъде изпълнена с безчет изненади и забавления, каквито модерния круизен туризъм предоставя на пасажерите в огромно изобилие. 

дата на публикацията: 15.10.2021
 

NORWEGIAN PRIMA

НОВИЯТ КОРАБ НА NORWEGIAN CRUISE LINE
С ПОГЛЕД КЪМ ПРЕМИУМ КРУИЗИТЕ И НОВА ЕРА В ЗАБАВЛЕНИЯТА НА БОРДА

Корабът се очаква да бъде готов през август 2022 година. С този кораб Norwegian Cruise Line ще постави началото на нов клас плавателни съдове във флотилията си. Намеренията на круизната компания са да запази всички положителни характеристики на FreeStyle круизите, но също да надскочи рамките на масовия туризъм и да предложи „златната среда“, т.е. круизен продукт, съчетаващ всички предимства на пътуването с голям круизен кораб с някои съществени характеристики на премиум круизите. Със своите 142 500 GT и капацитет само 3215 пасажери, Norwegian Prima обещава да е значително по-приятно място за настаняване и пътуване в сравнение със събратята си гиганти от флотилиите на други круизни компании, предназначени за около 5-7 хиляди пасажери.

дата на публикацията: 25.09.2021


МЕЧТАНИ ДЕСТИНАЦИИ - КАНАРСКИТЕ ОСТРОВИ

КРУИЗИ ОТ ГРАН КАНАРИЯ 2021/2022 - НОВАТА КРУИЗНА ПРОГРАМА НА AZAMARA CLUB CRUISES ИЗ КАНАРСКИТЕ ОСТРОВИ

Канарските острови представляват архипелаг, разположен в Атлантическия океан, като най-близкият до сушата остров се намира на около 100 км. от западноафриканския бряг. От географска гледна точка, Канарските острови са част от африканския континент, политически обаче, те са част от Европа, като една от автономните провинции на кралство Испания.

дата на публикацията: 17.08.2021


SOUTH AFRICA ADVENTURES WITH ROVOS RAIL & REGENT SEVEN SEAS CRUISES

CONCIERGE COLLECTION

The only way to be sure of catching a train is to miss the one before it”. С тази сентенция на британския писател Гилбърт Честъртън (1874-1936) колегите ни от Regent Seven Seas Cruises ни окуражават, че тези, които са пропуснали „предишния влак“ Hiram Bingham, сега могат да хванат идващия Rovos Rail. Нека да поясним, Regent Seven Seas Cruises е една от най-луксозните круизни компании в света, която всяка година предлага на клиентите си круиз-турове, оформени като продукт в т. нар. CONCIERGE COLLECTION. Круиз-туровете, включени в тази колекция представляват комбинация от морски круиз и наземна екскурзионна програма, по време на която пътуването се осъществява влак. И така, ако сте изтървали влака Hiram Bingham за Мачу Пикчу през 2022 г., все още може да се запишете за круиз-тур в Южна Африка с Rovos Rail и Regent Seven Seas Cruises. Пътешествието включва 6-дневно пътуване с луксозен влак от Претория до Кейптаун (5 нощувки), последвано от 15-дневен морски круиз в Атлантика и Индийския океан на борда на кораб Seven Seas Voyager. Круиз-тура е планиран за началото на декември 2022 г.

дата на публикацията: 12.08.2021
 

ЛУКСОЗНИ КРУИЗ-ТУРОВЕ ВАНКУВЪР И АЛЯСКА

ULTIMATE ALASKA

Лято в Аляска. Природата се събужда, всичко разцъфтява, раждат се и се отглеждат малките на безброй животински видове, много от които защитени. Животът закипява с пълна сила, всички растения, бозайници, риби и птици, бързат да изпълнят своето житейско предназначение и да станат част от вечния кръговрат в природата. Това свръх любопитно представление на майката природа привлича хиляди туристи всяка година. Голяма част от тях се отправят на пътешествие с круизен кораб, за да се насладят по най-добрия начин на разнообразните забележителности.
До 31.08.2021 г. може да направите резервация за КРУИЗ-ТУР С КОРАБ SEVEN SEAS MARINER, с начално или с крайно пристанище Ванкувър и ще получите ТРИДНЕВНА ЕКСКУРЗИОННА ПРОГРАМА В НАЙ-ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНИЯ ГРАД НА ТИХООКЕАНСКОТО КРАЙБРЕЖИЕ НА КАНАДА плюс ВЕЛИКОЛЕПЕН 7-ДНЕВЕН ALL INCLUSIVE КРУИЗ В АЛЯСКА

дата на публикацията: 20.07.2021
 

REGENT CONCIERGE COLLECTION SUMMER 2022

ROCKY MOUNTAINEER & ALASKAN CRUISES

Пътешествие, при това какво! Малцина са тези българи, които са имали щанаса да посетят и усетят величието на една от най-могъщите планински вериги в Света – Скалистите планини или както с любов ги наричат американците и канадците The Rockies. Трудно е за човешката фантазия да побере такива грандиозни размери - планина, простираща се на 4800 км по дължината на цял континент и достигаща на места щирочина до 700 километра! От Британска Колумбия и Албърта в Канада до югозападния щат Ню Мексико в САЩ – такива са измеренията на този планински гигант, издигнат в небесата преди около 80 милиона години в резултат на мощна тектонична дейност. Няколко климатични зони, огромно разнообразие в растителния и животински свят, неописуеми гледки, езера, реки, чудесно уредени туристически пътеки, заслони и хотели по цялото протежение на плалнината – това привлича милиони любители на природата и красотата към Скалистите планини всяка година.

дата на публикацията: 16.07.2021
 

НАЙ-ПРОСТОРНИТЕ КРУИЗНИ КОРАБИ В СВЕТА

UNRIVALLED SPACE AT SEA™ С REGENT SEVEN SEAS CRUISES®

Сигурни сме, че точно като нас, вече нямате търпение да „хващате пътя“, и по-конкретно да отпътувате на круиз. Хубавото пътуване в наши дни обаче придоби друго качество и измерение. Пространството и осигурената социална дистанция, без обаче да губим живия контакт с околния свят, излиза на преден план и в голяма степен е определящо при вземане на решение, когато обмисляме къде и най-вече как да пътуваме. Пренаселените места ще се избягват и хората вече се ориентират по други критерии при избора си ... (целият текст прочетете ТУК)

дата на публикацията: 14.01.2021
 

NORWEGIAN FREE AT SEA CRUISING

FREE AT SEA – НАЙ-ИЗГОДНИТЕ ПАКЕТИ ОТ ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ ЗА КРУИЗИ

Резервирате круиз с Norwegian Cruise Line и добавяте FREE-AT-SEA ПАКЕТ от две измежду общо пет ЕКСТРИ. По този начин получавате ол инклузив круиз по свой избор.

дата на публикацията: 10.04.2019