ПРОМОЦИИ РАННИ РЕЗЕРВАЦИИ ЛЯТО 2024

ПРЕМИУМ КРУИЗИ

НОВАТА ГОДИНА ИДВА С НОВИ ОЩЕ ПО-ИНТЕРЕСНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА КРУИЗИ

Периодът от януари до март е времето, когато почитателите на круизите трябва да се ориентират, да изберат и да резервират своето пътуване. Сега предлагането е най-голямо, защото сезонът още не е започнал и „всичко е изложено на витрината“. За много от датите на отплаване през летния сезон, все още има достатъчно добър избор от каюти, включително такива за настаняване на семейства с по едно или две деца. Често круизните компании предлагат възможност за резервация по т.нар. „гарантирани цени“, при които посочвате само вида на каютата (вътрешна, или с прозорец, или с балкон), но круизната компания определя коя точно ще бъде тази каюта, дали ще е на по-ниска или по-висока палуба, дали ще е с неограничена или с частично ограничена видимост и т.н. Дребното неудобство да не може да изберете номерът, т.е. местоположението на каютата си обаче се компенсира от понякога значително по-ниската цена. Ако пък искате да резервирате каюта с конкретно разположение и гарантирана видимост, направете го сега, докато имате избор. Да, вероятно ще платите повече, но пък “last-minute” предложенията обичайно са свързани с доста рестрикции и почти сигурно получавате не точно това което бихте искали, а това което е останало от предходните разпродажби. 
Характерно за т.нар. “Wave Season”, е това, че компаниите предлагат и много бонуси и екстри, които не са за пренебрегване. В днешния бюлетин ще насочим вниманието Ви към маршрутите на две от компаниите, които оперират в премиум сектора на круизната индустрия – Celebrity Cruises и Holland America Line.

КАКВО ОЗНАЧАВА ПРЕМИУМ КРУИЗ?

Краткият отговор е: по-високо качество на настаняване, обслужване и хранене, повече свободно пространство на борда и разбира се малко по-високи цени спрямо масовите круизи, но ... последното не е задължително. Може да намерите много благоприятни цени за премиум круизи, сравними с масовите продукти, но пък преживяването е различно и удобствата са повече.
Как да пресеете огромното количество информация и да намерите най-подходящия за Вас вариант на пътуване?

ОБАДЕТЕ СЕ НА КРУИЗНА АГЕНЦИЯ КОНТИТРАНС М!

Ние ще ви предложим разни варианти за круизи в желаните дестинация и период на пътуване. Ще може да сравните цените, съдържанието на маршрутите и другите условия и да изберете точно това, което най-добре отговаря на вашите очаквания и възможности. 
 
За да се ориентирате по-лесно, сме групирали маршрутите по дестинации и круизни компании.
Всичко се предлага при промоционални цени и условия! Цените обаче се променят динамично – ежедневно, а понякога ежечасно, тъй като зависят в голяма степен от заетостта на корабите. А някои от корабите са твърде запълнени вече. Освен това, базата на различните цени е различна, включените елементи са различни, различни са също бонусите и отстъпките. Трудно е да се чете между редовете, така че, ако търсите най-ниска цена за пътуване в определен период и регион, най-добре е да се свържете с нас, за да може бързо да ви насочим към конкретен маршрут и дата на отплаване. Ако цената не е определящия фактор, а приоритетът е поставен върху съдържанието на маршрута или върху периода, в който да се осъществи пътуването, или пък върху начина на настаняване, качеството на круизния продукт и т.н., това налага по-обстойно да се огледат различните възможности, за да може да вземете най-правилното решение за резервация на круиз. И тук круизна агенция КОНТИТРАНС М ще ви помогне с точна информация и адекватен съвет, ако желаете да получите такъв, разбира се.
 
Въпреки, че цените публикувани в уеб сайтовете на круизните компании и в уеб сайта на круизна агенция КОНТИТРАНС М са относително или напълно актуални, все пак не забравяйте, че цената на вашия круиз е тази, при която ще запазите конкретна каюта в даден момент от време. За да придобиете съвсем точна представа, какви са цените и условията за даден круиз, е необходимо да направите конкретно запитване. Колкото по-ясно поставени са параметрите на вашето запитване, толкова по-точен ще бъде нашият отговор, но разбира се, цените не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за круиз. Изглежда малко трудно, но не е, особено когато се доверите на нас, за това да ви насочим и да ви помогнем да се ориентирате в разнообразието от круизни продукти, цени и други условия.  

И ТАКА, КОЕ Е НАЙ-СЪЩЕСТВЕНОТО ЗА ПРОМОЦИИТЕ

на двете круизни компании, които представяме в тази страница?

CELEBRITY CRUISES - ТРИ ЧУДЕСНИ ОТСТЪПКИ*

Резервирайте премиум круиз в Европа с кораб на Celebrity Cruises, до 07.02.2023 и ще получите:
 1. 75% отстъпка от цената за круиз за втория гост в двойна каюта
 2. 200$ борден кредит за двойна каюта с балкон или 100$ борден кредит за вътрешна каюта или каюта с прозорец
 3. Възможност за надграждане до тарифа ALL INCLUDED, само за 49€ за човек на ден. По този начин, освен стандартните елементи /настаняване, хранене и пристанищни такси/ ще получите също пакет алкохолни и безалкохолни напитки и безлимитно ползване на интернет.

 
*Отстъпките и бордният кредит не се комбинират с други тарифи, като например Exciting Deal, Senior Tariffs и подобни. Бордният кредит и надграждането до тарифа ALL INCLUDED са валидни само за нови резервации и не могат да се прилагат спрямо вече съществуващи потвърдени резервации за круиз.
 
Наличностите от свободни каюти и базовите цени, спрямо които се изчислява отстъпката, се променят динамично, в зависимост от запълняемостта на корабите. Цените за първия гост в двойна каюта са публикувани в детайлните ценови таблици, към различните дати на отплаване. Търсете цените по тарифа NOPERKBO75. Точни цени за двойна каюта, с приложена отстъпка, или за каюти за тройна и четворна заетост, може да получите като направите запитване на тел. 0879 521 006 или по имейл: info@contitrans-m.com. Необходимо е да посочите името на кораба, желаната дата на отплаване, броя на пасажерите в каютата, възрастта на пасажерите на 3-то/4-то легло в каютата, ако търсите каюта за тройна или четворна заетост.

HOLLAND AMERICA LINE
ALL INCLUSIVE ЦЕНИ И БОНУС БОРДЕН КРЕДИТ

Резервирайте круиз до 31.01.2024 г. и ще получите борден кредит 100$, 150$ или 200$ за човек за круиз*
 
В самия край на 2023 г., тази круизна компания направи още една промяна в ценовата си политика, при което сега, цените за повечето маршрути на Holland America Line са практически All Inclusive. Това са всички цени, по тарифа “HAVE-IT-ALL”. Освен стандартните 5-звездно настаняване и обслужване, хранене пълен пансион, дневни и вечерни развлечения на борда, пристанищни и други такси, филтърно кафе, чай и наливна питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета, цените по тарифа “HAVE-IT-ALL”, включват още следните екстри:
 1. пакет алкохолни напитки (Signature Beverage Package);
 2. от 1 до 3 вечери в специализираните ресторанти на кораба, в зависимост от продължителността на круиза;
 3. 100$ отстъпка за една, две или три брегови екскурзии, в зависимост от продължителността на круиза;
 4. WI-FI Surf Package;
 5. предплатени бакшиши за обслужващия персонал (само за резервации, направени по тарифа HAVE-IT-ALL от 10.11.2023 нататък).Повече подробности за тарифа N1K HAVE-IT-ALL може да прочетете ТУК.
В случай, че изброените екстри не ви интересуват, моля свържете с нас по телефон или имейл и ние ще ви информираме за цени по стандартната тарифа, без екстри, които, естествено, са по-ниски. 
 
*Бордният кредит варира според продължителността на круиза (100$ за круиз 6-9 нощувки, 150$ за круиз 10-20 нощувки, 200$ за круиз 21+ нощувки). Бордният кредит се предоставя на гости, настанени на нормални легла в двойни каюти.

CELEBRITY CRUISES
КРУИЗИ С НАЙ-НОВИЯ КОРАБ В ЕВРОПА ЗА 2024 ГОДИНА - CELEBRITY ASCENT


 
 
Започваме представянето на круизите с най-новият кораб за 2024 година – CELEBRITY ASCENT
Пълната селекция от круизи в Средиземно море, по дати на отплаване ще намерите на посочения по-горе линк, но тук бихме искали да акцентираме върху два конкретни маршрута. Единият е за дата на отплаване 27.04.2024 – седмицата на най-големите майски празници, включително Великден.
Другият маршрут се извършва през юли и през август 2024, интересното е, че за дата на отплаване 17.08.2024, в момента има доста атрактивни цени за настаняване в каюти с балкон. Вижте сами!

9-ДНЕВЕН КРУИЗ AT 9 NIGHT ITALIAN RIVIERA & FRANCE CRUISE
AT 9 NIGHT ITALIAN RIVIERA & FRANCE CRUISE
ОТ:   БАРСЕЛОНА
ДО:   БАРСЕЛОНА
КОРАБ:   CELEBRITY ASCENT
ДАТИ НА ОТПЪТУВАНЕ: 2024: 27 АПРИЛ; 
ДЕТАЙЛИ ЗА КРУИЗА
МАРШРУТ: BARCELONA, SPAIN | NICE (VILLEFRANCHE), FRANCE | SANTA MARGHERITA, ITALY | FLORENCE/PISA(LASPEZIA)ITALY | ROME (CIVITAVECCHIA), ITALY | NAPLES, ITALY | BARCELONA, SPAIN
 
7-ДНЕВЕН КРУИЗ AT 7 NIGHT SPAIN, FRANCE & ITALY CRUISE
AT 7 NIGHT SPAIN, FRANCE & ITALY CRUISE
ОТ:   БАРСЕЛОНА
ДО:   ЧИВИТАВЕКИЯ
КОРАБ:   CELEBRITY ASCENT
ДАТИ НА ОТПЪТУВАНЕ: 2024: 06 ЮЛИ; 17 АВГУСТ; 
ДЕТАЙЛИ ЗА КРУИЗА
МАРШРУТ: BARCELONA, SPAIN | VALENCIA, SPAIN | NICE (VILLEFRANCHE), FRANCE | SANTA MARGHERITA, ITALY | FLORENCE/PISA(LASPEZIA)ITALY | ROME (CIVITAVECCHIA), ITALY


CELEBRITY CRUISES
КРУИЗИ В ЗАПАДНО СРЕДИЗЕМНОМОРИЕ - ИТАЛИЯ, ИСПАНИЯ, ФРАНЦИЯ, ПОРТУГАЛИЯ


 
Ако възрастта на кораба не е от първостепенно значение за вас, може спокойно да се насочите към круиз в Западното Средиземноморие с някой от останалите кораби от флотилията на Celebrity, като например Celebrity Equinox, Celebrity Silhouette, Celebrity Constellation. Стилистиката на пътуването е същата, круизният продукт е първокласен, корабите са в идеално състояние, все пак това е премиум продукт. Но... цените са една идея по-ниски, спрямо цените за подобни круизи с най-новия кораб, което е съвсем логично. Пълната селекция от премиум круизи в Западното Средиземноморие ще намерите на линка по-горе, а тук представяме два маршрута, които ни се струват по-специални. Първият е 9-дневен круиз от Барселона до Чивитавекия, който се изпълнява общо с 5 дати на отплаване през високия летен сезон. Круизът включва два дни престой в Ливорно, един ден в Неапол и един ден на остров Санта Маргарита, така че почитателите на Италия ще имат възможност, самостоятелно или чрез брегови екскурзии, да се насладят напълно на любимата си дестинация. Вторият маршрут, който предлагаме да разгледате е точно в пика на летния сезон, отплаването е от Барселона на 30.07.2024, включва 2 дни престой в Лисабон, един ден в Танжер, Мароко и по един ден в Порто и Кадис (Севиля) – великолепна комбинация от най-красивите пристанища на Иберийския полуостров.
 
9-ДНЕВЕН КРУИЗ EQ 9 NIGHT ITALIAN RIVIERA & FRANCE
EQ 9 NIGHT ITALIAN RIVIERA & FRANCE
ОТ:   БАРСЕЛОНА
ДО:   ЧИВИТАВЕКИЯ
КОРАБ:   CELEBRITY EQUINOX
ДАТИ НА ОТПЪТУВАНЕ: 2024: 13 ЮНИ; 11 ЮЛИ; 08 АВГУСТ; 05 СЕПТЕМВРИ; 03 ОКТОМВРИ; 
ДЕТАЙЛИ ЗА КРУИЗА
МАРШРУТ: BARCELONA, SPAIN | PROVENCE(MARSEILLE), FRANCE | NICE (VILLEFRANCHE), FRANCE | SANTA MARGHERITA, ITALY | FLORENCE/PISA(LIVORNO), ITALY | NAPLES, ITALY | ROME (CIVITAVECCHIA), ITALY
 
 
9-ДНЕВЕН КРУИЗ EQ 9 NIGHT SPAIN & PORTUGAL
EQ 9 NIGHT SPAIN & PORTUGAL
ОТ:   БАРСЕЛОНА
ДО:   БАРСЕЛОНА
КОРАБ:   CELEBRITY EQUINOX
ДАТИ НА ОТПЪТУВАНЕ: 2024: 30 ЮЛИ; 
ДЕТАЙЛИ ЗА КРУИЗА
МАРШРУТ: BARCELONA, SPAIN | PORTO (LEIXOES), PORTUGAL | LISBON, PORTUGAL | TANGIER, MOROCCO | SEVILLE (CADIZ), SPAIN | BARCELONA, SPAIN


HOLLAND AMERICA LINE
КРУИЗИ ИЗ ИТАЛИЯ, ИСПАНИЯ, ПОРТУГАЛИЯ, ФРАНЦИЯ, МАЛТА

През лятото на 2024 година, Holland America Line ще изпълняват средиземноморски круизи с кораб Oosterdam. Маршрутите са доста разнообразни и често комбинират пристанища от Западното и Източното Средиземноморие. Представяме на вниманието ви два от тези круизи. Единият е 7-дневен из Адриатическо, Тиренско и Йонийско море, а другият е 9-дневен и представлява разширена версия на 7-дневния круиз. Всички останали маршрути в региона може да разгледате на посочения по-горе линк. Припомняме, че цените на Holland America Line по тарифа HAVE IT ALL са практически ALL INCLUSIVE, тъй като включват и екстри като интернет, алкохолни напитки, отстъпки за брегови екскурзии и др.

7-ДНЕВЕН КРУИЗ 7-DAY ADRIATIC GEMS
7-DAY ADRIATIC GEMS
ОТ:   ТРИЕСТ
ДО:   ЧИВИТАВЕКИЯ
КОРАБ:   OOSTERDAM
ДАТИ НА ОТПЪТУВАНЕ: 2024: 25 АВГУСТ; 
ДЕТАЙЛИ ЗА КРУИЗА
МАРШРУТ: ATHENS | DUBROVNIK | KOTOR | CORFU | NAPLES | CIVITAVECCHIA
 
9-ДНЕВЕН КРУИЗ 9-DAY ADRIATIC & ITALIAN SPLENDORS
9-DAY ADRIATIC & ITALIAN SPLENDORS
ОТ:   ТРИЕСТ
ДО:   ЧИВИТАВЕКИЯ
КОРАБ:   OOSTERDAM
ДАТИ НА ОТПЪТУВАНЕ: 2024: 05 ЮЛИ; 
ДЕТАЙЛИ ЗА КРУИЗА
МАРШРУТ: TRIESTE (VENICE) | ZADAR | KORCULA | KOTOR | CORFU | TAORMINA | NAPLES | OLBIA | CIVITAVECCHIA


CELEBRITY CRUISES
КРУИЗИ ИЗ ГРЪЦКИТЕ ОСТРОВИ, ХЪРВАТСКА, ИТАЛИЯ, ЧЕРНА ГОРА И ТУРЦИЯ


 
Разнообразието от маршрути в Егейско и Адриатическо море е доста голямо. Celebrity Cruises ще плават в региона с няколко кораба. Пълната селекция от круизи ще намерите на линка по-горе, а тук представяме на вниманието ви два класически маршрута из Егейска Гърция, с отплавания от Пирея. Припомняме, че Пирея е най-лесно достъпното пристанище, защото пътуването до там може да се осъществи с директните полети на Aegean Airlines от София до Атина или с автомобил, има удобен подземен паркинг в близост до круизните терминали в Пирея, а може да пътувате дори с автобус, от София или от други по-големи градове в България.
Първият круиз е с отплаване 26.04.2024 и покрива изцяло Великденските празници. Вторият круиз има 6 дати на отплаване във високия летен сезон, през месеците юни, юли и август.
 
10-ДНЕВЕН КРУИЗ IN 10 NIGHT GREECE & TURKEY
IN 10 NIGHT GREECE & TURKEY
ОТ:   ПИРЕЯ
ДО:   ПИРЕЯ
КОРАБ:   CELEBRITY INFINITY
ДАТИ НА ОТПЪТУВАНЕ: 2024: 26 АПРИЛ; 
ДЕТАЙЛИ ЗА КРУИЗА
МАРШРУТ: ATHENS (PIRAEUS), GREECE | VOLOS, GREECE | ISTANBUL, TURKEY | EPHESUS (KUSADASI), TURKEY | SANTORINI, GREECE | RHODES, GREECE | MYKONOS, GREECE | ATHENS (PIRAEUS), GREECE
 
7-ДНЕВЕН КРУИЗ IN 7 NIGHT GREEK ISLES & TURKEY
IN 7 NIGHT GREEK ISLES & TURKEY
ОТ:   ПИРЕЯ
ДО:   ПИРЕЯ
КОРАБ:   CELEBRITY INFINITY
ДАТИ НА ОТПЪТУВАНЕ: 2024: 01,15,29 ЮНИ; 13,27 ЮЛИ; 24 АВГУСТ; 
ДЕТАЙЛИ ЗА КРУИЗА
МАРШРУТ: ATHENS (PIRAEUS), GREECE | MYKONOS, GREECE | EPHESUS (KUSADASI), TURKEY | RHODES, GREECE | SANTORINI, GREECE | HYDRA, GREECE | ATHENS (PIRAEUS), GREECE
 

ЕГЕЙСКА ГЪРЦИЯ, ТУРЦИЯ, КИПЪР, ЕГИПЕТ, АДРИАТИЧЕСКО МОРЕ
С HOLLAND AMERICA LINE

През лятото на 2024 година, Holland America Line ще изпълняват интересна програма в Източното Средиземноморие. Предлагме на вниманието ви два круиза. Единият е 7-дневен круиз, в чийто маршут освен обичайните Миконос, Санторини и Родос, са включени също Кипър и Турската Ривиера. Другият круиз е 11-дневен и включва 2 дни престой в Родос и 2 дни престой в Истнбул, това дава съвсем различна перспектива и значително увеличава познавателния ефект на пътуването.

7-ДНЕВЕН КРУИЗ 7-DAY HOLY LAND & EGYPTIAN TREASURES

7-DAY HOLY LAND & EGYPTIAN TREASURES

ОТ:   ПИРЕЯ
ДО:   ПИРЕЯ
КОРАБ:   OOSTERDAM
ДАТИ НА ОТПЪТУВАНЕ: 2024: 14 МАЙ; 
ДЕТАЙЛИ ЗА КРУИЗА
МАРШРУТ: ATHENS RHODES ALANYA LIMASSOL SANTORINI MYKONOS ATHENS

 

11-ДНЕВЕН КРУИЗ 11-DAY HOLY LAND & ANCIENT KINGDOMS
11-DAY HOLY LAND & ANCIENT KINGDOMS
ОТ:   ПИРЕЯ
ДО:   ПИРЕЯ
КОРАБ:   OOSTERDAM
ДАТИ НА ОТПЪТУВАНЕ: 2024: 07 АВГУСТ; 
ДЕТАЙЛИ ЗА КРУИЗА
МАРШРУТ: ATHENS MYKONOS ISTANBUL LIMASSOL ALANYA RHODES KUSADASI ATHENS
 

НОРВЕЖКИ ФИОРДИ, ИСЛАНДИЯ, ИРЛАНДИЯ, ВЕЛИКОБРИТАНИЯ

През 2024 година, отново ще има круизи до Норвежките фиорди. Прави впечатление обаче, те круизните компании са малко по-пестеливи откъм дати на отплаване до Южните фиорди, което фактически представлява класическия 7-дневен круиз до фиордите. Причините може да са най-различни, но една от тях със сигурност е струпването на много кораби в региона през 2023 година, което доведе до затруднения в корабоплаването из фиордите и най-вече до трудности при обслужването на голям брой хора в малките селища, разположени в дъното на различните фиорди. Обясняваме всичко това, за да обърнем внимание на факта, че местата за плавания по фиордите тази година ще свършат бързо, така че ако това е Вашата дестинация, действайте и то възможно най-скоро!

Ето някой от круизите, на които бихме искали да акцентираме, от програмата на Celebrity Cruises и Holland America Line.

КРУИЗИ ДО НОРВЕЖКИТЕ ФИОРДИ, ИСЛАНДИЯ И БРИТАНСКИТЕ ОСТРОВИ
С HOLLAND AMERICA LINE

ПРОМОЦИЯ ЗА РАННИ РЕЗЕРВАЦИИ - КРУИЗИ В СЕВЕРНА ЕВРОПА ЛЯТО 2024

Резервирайте круиз до 31.01.2024 г. и ще получите борден кредит 100$, 150$ или 200$ за човек за круиз*

Круизите са безалтернативен начин за туризъм както из Норвежките фиорди, Скандинавските столици, Северния Атлантик – Исландия, Гренландия и ред други, така и за опознаване на Британските острови.

Цените за круизи на HOLLAND AMERICA LINE, които са публикувани в нашия уеб-сайт са по тарифа “HAVE-IT-ALL” и включват освен стандартните 5-звездно настаняване и обслужване, хранене пълен пансион; дневни и вечерни развлечения на борда; пристанищни и други такси, филтърно кафе, чай и наливна питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета, така и следните допълнителни ЕКСТРИ за гостите, настанени на нормални легла в двойна каюта или в апартамент:
 • пакет напитки (Signature Beverage Package);
 • от 1 до 3 вечери в специализираните ресторанти на кораба, в зависимост от продължителността на круиза;
 • 100$ отстъпка за една, две или три брегови екскурзии, в зависимост от продължителността на круиза;
 • WI-FI Surf Package;
 • предплатени бакшиши за обслужващия персонал (само за резервации, направени по тарифа HAVE-IT-ALL от 10.11.2023 нататък).
Повече подробности за тарифа N1K HAVE-IT-ALL може да прочетете ТУК.
В случай, че изброените екстри не ви интересуват, моля свържете с нас по имейл и ние ще ви информираме за цени по стандартната тарифа, без екстри, които, естествено, са по-ниски.

*Бордният кредит варира според продължителността на круиза (100$ за круиз 6-9 нощувки, 150$ за круиз 10-20 нощувки, 200$ за круиз 21+ нощувки). Бордният кредит се предоставя на гости, настанени на нормални легла в двойни каюти.


През лятото на 2024 г., круизна компания Holland America Line позиционира в Европа двата най-нови кораба - Rotterdam и Nieuw Statendam. Пълните селекции от круизи до Норвежките фиорди, Скандинавските държави, Исландия и Британските острови, ще намерите на линковете по-долу.

Един класически круиз до Южните норвежки фиорди, съчетаващ плаване през западните фиорди, които са по-тесни и заобикалящият ландшафт е предимно планински, с плаване през Осло-фиорд, който е по-широк и околността има по-скоро равнинен характер, но също е много живописна. Разбира се, еднодневният престой в Осло е особено интересен, градът е прекрасен, спокоен и има интересни морски музеи, които си заслужава да посетите, ако се вълнувате от историята на корабоплаването. А норвежците имат пръст в тази история не от вчера, а от най-древни времена.
 

7-ДНЕВЕН КРУИЗ 7-DAY VIKING SAGAS
7-DAY VIKING SAGAS
ОТ:   РОТЕРДАМ
ДО:   РОТЕРДАМ
КОРАБ:   ROTTERDAM
ДАТИ НА ОТПЪТУВАНЕ:
2024: 29 ЮНИ; 
ДЕТАЙЛИ ЗА КРУИЗА
МАРШРУТ: ROTTERDAM | OSLO | KRISTIANSAND | EIDFJORD | SKJOLDEN | ROTTERDAM


Предлагаме да разгледате също този маршрут, който се извършва в разгара на летния сезон, в момента може да се резервира при доста благоприятни ALL INCLUSIVE цени и има по-изразен познавателен характер. Круизът е подходящ за онези, които искат да видят прекрасната природа на Южните норвежки фиорди, но предпочитат да съчетаят това с разглеждане на едни от най-впечатляващите градове в Скандинавия, каквито са Копенхаген, Осло и Фредрикстад.

7-ДНЕВЕН КРУИЗ 7-DAY SCANDINAVIAN FJORDS & CAPITALS
7-DAY SCANDINAVIAN FJORDS & CAPITALS
ОТ:   РОТЕРДАМ
ДО:   РОТЕРДАМ
КОРАБ:   ROTTERDAM
ДАТИ НА ОТПЪТУВАНЕ: 2024: 24 АВГУСТ; 
ДЕТАЙЛИ ЗА КРУИЗА
МАРШРУТ: ROTTERDAM | COPENHAGEN | OSLO | FREDRIKSTAD | FARSUND | ROTTERDAM
 

Holland America Line е лидер в круизите в Северна Европа и това се вижда добре в съдържанието на маршрути из този регион. Този 14-дневен круиз е истинско бижу и рядко срещана възможност за толкова обстойно разглеждане на Шотландия, Южните норвежки фиорди, Северните норвежки фиорди и разбир се, достигне до най-северната точка на Европа – Норт Кейп.
 

14-ДНЕВЕН КРУИЗ 14-DAY NORTH CAPE & THE MIDNIGHT SUN
14-DAY NORTH CAPE & THE MIDNIGHT SUN
ОТ:   КОПЕНХАГЕН
ДО:   КОПЕНХАГЕН
КОРАБ:   NIEUW STATENDAM
ДАТИ НА ОТПЪТУВАНЕ: 2024: 18 МАЙ; 
ДЕТАЙЛИ ЗА КРУИЗА
МАРШРУТ: COPENHAGEN | ALESUND | TRONDHEIM | HONNINGSVAG | HARSTAD | BODO | LERWICK | KIRKWALL | S. QUEENSFERRY | NEWCASTLE | COPENHAGEN
 

Всички круизи на Holland America Line в региона може да разгледате ТУК.

 

КРУИЗИ ДО НОРВЕЖКИТЕ ФИОРДИ, ИСЛАНДИЯ И БРИТАНСКИТЕ ОСТРОВИ
СЪС CELEBRITY CRUISES


 
Всички круизи на Celebrity в регион Норвегия, Великобритания, Исландия, Северен Атлантик може да разгледате на посочения по-горе линк. Тук представяме само малка извадка за някои възможни круизи в пика на летния сезон.
 
7-ДНЕВЕН КРУИЗ SI 7 NIGHT NORWEGIAN FJORDS CRUISE
SI 7 NIGHT NORWEGIAN FJORDS CRUISE
ОТ:   РОТЕРДАМ
ДО:   РОТЕРДАМ
КОРАБ:   CELEBRITY SILHOUETTE
ДАТИ НА ОТПЪТУВАНЕ: 2024: 28 ЮЛИ; 
ДЕТАЙЛИ ЗА КРУИЗА
МАРШРУТ: ROTTERDAM, NETHERLANDS | MOLDE, NORWAY | OLDEN, NORWAY | ALESUND, NORWAY | STAVANGER, NORWAY | ROTTERDAM, NETHERLANDS
 
 
12-ДНЕВЕН КРУИЗ SI 12 NIGHT ICELAND & SCOTLAND
SI 12 NIGHT ICELAND & SCOTLAND
ОТ:   РОТЕРДАМ
ДО:   РОТЕРДАМ
КОРАБ:   CELEBRITY SILHOUETTE
ДАТИ НА ОТПЪТУВАНЕ: 2024: 04 АВГУСТ; 
ДЕТАЙЛИ ЗА КРУИЗА
МАРШРУТ: ROTTERDAM, NETHERLANDS | KIRKWALL, SCOTLAND | AKUREYRI, ICELAND | ISAFJORDUR, ICELAND | REYKJAVIK, ICELAND | LERWICK/SHETLAND, SCOTLAND | ROTTERDAM, NETHERLANDS

Не можем да пропуснем и един класически маршрут около Британските острови – една прелюбопитна дестинация, особено привлекателна за хората с афинитет към англосаксонската култура, хубавото уиски и легендите за шотландски герои и викинги.

11-ДНЕВЕН КРУИЗ SI 11 NIGHT BRITISH ISLES CRUISE

SI 11 NIGHT BRITISH ISLES CRUISE
ОТ:   РОТЕРДАМ
ДО:   АМСТЕРДАМ
КОРАБ:   CELEBRITY SILHOUETTE
ДАТИ НА ОТПЪТУВАНЕ: 2024: 24 ЮНИ; 
ДЕТАЙЛИ ЗА КРУИЗА
МАРШРУТ: ROTTERDAM, NETHERLANDS | DOVER, ENGLAND | WATERFORD(DUNMORE E.)IRELAND | CORK (COBH), IRELAND | LIVERPOOL, ENGLAND | BELFAST, NORTHERN IRELAND | EDINBURGH, SCOTLAND | LERWICK/SHETLAND, SCOTLAND | AMSTERDAM, NETHERLANDS
 

ДРУГИ ИНТЕРЕСНИ ДЕСТИНАЦИИ ЗА ЛЯТО 2024

КРУИЗИ ОКОЛО БРИТАНСКИТЕ ОСТРОВИ 2024
ИРЛАНДИЯ, АНГЛИЯ, ШОТЛАНДИЯ

Наистина няма по-удобен, стилен и в същото време неизискващ огромно състояние и безкрайно време начин да се обиколят и видят възможно най-много и интересни неща в Англия, двете Ирландии и Шотландия наведнъж.
 
Представяме на вниманието ви круизните маршрути на всички круизни компании, които ще се осъществят през 2024 година.
 
Круизите са с продължителност между 9 и 14 дни и са оптимално разчетени за активни хора, които търсят не само ваканционния, но и екскурзионния елемент на пътуването.
 
Цените варират според вида на круизния продукт, според запълняемостта на корабите за различните дати на отплаване и според продължителността на отделните круизи. Освен това, цените имат различна база. Някои включват само задължителните елементи на круиза (настаняване, хранене в един или няколко основни a-la-carte ресторанта и бюфет, пристанищни такси и развлечения на кораба), други включв