ОКОЛОСВЕТСКИ КРУИЗ 2023

С HOLLAND AMERICA LINE

ВЕЛИКОЛЕПНО МОРСКО ПЪТЕШЕСТВИЕ
СЕВЕРНА АМЕРИКА - ПОЛИНЕЗИЯ - НОВА ЗЕЛАНДИЯ - АВСТРАЛИЯ - ИНДИЙСКИЯ ОКЕАН - АФРИКА - ЕВРОПА

Тази страница е посветена на предстоящите околосветкски круизи на Holland America Line, предвидени за осъществяване през месеците от януари до май съответно на 2022 и 2023 г. И докато околосветкският круиз през 2022 г. все още изглежда малко проблемно начинание, в светлината на върлуващата пандемия, то околсветкският круиз, планиран за 2023 година изглежда съвсем реалистична възможност. Нещо повече, каютите с веранда за този круиз са напълно продадени, постепено се изчерпват и по-ниските категории вътрешни каюти и каюти с прозорец. Така че не, чакайте, резервирайте сега, докато това все още е възможно. А маршрутът на околосветкския круиз през 2023 година е наистина забележителен. Започва от Форт Лодърдейл, Флорида, САЩ преминава през Панамския канал, прекосява екватора и се отправя към екзотичните острови на Френска Полинезия. След около 12-дневно пътешествие из райските кътчета на земята, пасажерите достигат до Нова Зеландия. Казват, че човек поне веднъж в живота си трябва да посети тази безкрайно забележителна страна. Околосветският круиз продължава покрай южното крайбрежие на Австралия, което е по-малко познато спрямо източното крайбрежие, но за сметка на това пък е много по-интересно. От там корабът прекосява Индийския океан, като разбира се, поспира за малко на островите Мавриции, Реюнион и Мадагаскар, докато достигне южните брегове на африканския континент. Там посещава множество пристанища в Мозамбик, Южна Африка и Намибия, а след това се отправя на север към Европа, като междувременно спира във всички по-интересни държави в Западна Африка, като Ангола, Гана, Брега на слоновата кост, Гамбия, Сенегал и стига чак до Канарските острови, които са част от политическата карта на Европа, но географски принадлежат на Африка. Пътуването няма да е завършено без един-два дни престой в Казабланка и Танжер в Мароко. Достигайки до Европа, маршрутът продължава през най-забележителните градове в западната част на Стария континент - Севиля (Кадиз), Лисабон, Ла Коруня, Брест, Ле Хавър, Зеебрюге и Амстердам, като не пропуска островите в Ламанша. След едноседмично пътуване из Норвежките Фиорди, круизът продължава през най-северните територии на Шотландия, като посещава пристанище Оубън и град Портри на остров Скай, част от архипелага Вътрешни Хебриди. Пътуването продължава през Ирландия, а след това корабът се отправя към Флорида, като по пътя през Атлантика се отбива, разбира се, на Азорските острови. Как ви се струва?

Подробно описание на Околосветския круиз за 2023 година и цените за наличните за резервация категории каюти може да прегледате в страницата на този маршрут, като ползвате бутон ДЕТАЙЛИ ЗА КРУИЗА. 

ПРИ РЕЗЕРВАЦИЯ НА СЕЛЕКТИРАНИ КАТЕГОРИИ* КАЮТИ С ПРОЗОРЕЦ
ПОЛУЧАВАТЕ $1250 БОРДЕН КРЕДИТ ЗА КАЮТА

*Бордният кредит се предоставя за резервация на каюта с прозорец от категория ЕЕ, Е, D, DD, DA или C, до изчерпване на предвидените за промоцията каюти.

Резервациите се потвърждават с 20% депозит, а балансът за круиз се заплаща през месец август 2022 година.

Интересна подробност е, че ако решите да анулирате резервацията си за круиз преди настъпване на срока за плащане на баланса, то платеният депозит ще бъде почти изцяло възстановен, като от него ще се удържи само административна такса за обработка.