НЯКОЛКО ИДЕИ ЗА ЛЯТНА ОТПУСКА ИЗ ГРЪЦКИТЕ ОСТРОВИ

Празници,  агнешко, бира и все по-настоятелно поставяния въпрос „Къде ще ходим на море през лятото?”. Гърция, естествено е дестинацията,  която стотици хиляди ще изберат, особено когато нашето черноморие става все по-непривлекателно, а традиционните турски курорти не са съвсем безопасни в наши дни.

Тези, които търсят нещо по-интересно от всекидневното изтягане по плажовете на Халкидики и вечерното обикаляне за места из таверните в селото, могат да поразмислят върху нашите прекрасни круизни маршрути из гръцките острови в Егейско и в Йонийско море.

Скептиците веднага ще възкликнат „А бе от къде пари за круизи?!“. На тях препоръчваме да направят една по-задълбочена аритметика, за да установят, че парите за круиз не са чак толкова много в сравнение с това, което ще получат и в сравнение с това, което обичайно харчат при традиционното ходене на море.

Специално внимание бихме искали да обърнем върху круизите на Norwegian. Те вече са PREMIUM ALL INCLUSIVE, а това означава, че цените, които виждате в нашия уеб сайт са крайни - ОКОНЧАТЕЛНИ и включват: настаняване, хранене, пристанищни такси, бакшиши, алкохолни и безалкохолни напитки във всички ресторанти и барове на кораба, минерална вода в каютата, такси обслужване, забавления .... практически всичко! И ако 10-дневния маршрут на кораб Norwegian Spirit до Миконос, Родос, Крит, Малта и Сицилия ви се вижда малко скъп на първо четене.... тогава прочетете пак и извадете калкулатора! Да не говорим за това, че Norwegian са единствената компания предлагаща FreeStyle круизи, което означава: НЯМА ОФИЦИАЛНО ОБЛЕКЛО! НЯМА ФИКСИРАНИ ЧАСОВЕ ЗА ХРАНЕНЕ В ОСНОВНИТЕ РЕСТОРАНТИ! ВСИЧКО Е FREE!


По подобен начин стоят нещата и с круизите на SEABOURN. Те също са ALL INCLUSIVE, само че освен всичко друго са и луксозен круизен продукт. А това означава:

- по малък кораб с много по-малко пасажери на борда - няма бутане и чакане тук и там, пести се време за слизане и качване на кораба и има повече време за престой в отделните пристанища;

- големи каюти, почти всичките с големи балкони, всъщност на тези кораби всичко е само SUITE;
- романтични вечери на верандата, с колосани покривки, сребърни прибори и отбрани напитки;

За обслужването .... няма да говорим, то се подразбира. И всичко това е включено в цената.

Ако все пак предпочитате да се придържате към традиционните форми на круиз - разгледайте предложенията из Гръцките Острови на Princess, Royal Caribbean, Celebrity и MSC Cruises. И да не пропуснем да отбележим, че подробните ценови таблици, които виждате в нашия сайт към маршрутите на Norwegian, Royal Caribbean, Celebrity и Azamara са много, много актуални. За цените на MSC не може да се каже същото - позвънете на тел. 0700 10 575, за да ви информираме какви са реалните наличности и цени в резервационната система на компанията!  

И очакваме вашите заявки за резервация на круизи!

10-дневен круиз EUROPE - GREEK ISLES & EASTERN MED (CIV/CIV)
EUROPE - GREEK ISLES & EASTERN MED (CIV/CIV) NORWEGIAN CRUISE LINE
От:   Чивитавекия
До:   Чивитавекия


Кораб:   Norwegian Spirit


Дати на отплаване:

Маршрут:
*Дата на отплаване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отплаване. Възможно е към цената да се добавят други такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отплаване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ при резервация за всяка категория, с изключение на IX, OX, BX, MX, са ALL INCLUSIVE и включват: настаняване; хранене; развлечения; пристанищни такси; бакшиши и такси обслужване; селекция от алкохолни и безалкохолни напитки във всички барове и ресторанти на кораба; доставка в каютата на 1л. минерална вода за човек, за ден; селекция от Lavazza кафета по време на хранене в основния ресторант; безплатен интернет по 60 минути за човек .
От 01.12.2017 г. NORWEGIAN въведе нова тарифа, която се отнася само за резервациите за категории IX, OX, BX, MX. Цената за круиз, при резервация за каюта от посочените категории, включва настаняване, хранене, развлечения, пристанищни такси, бакшиши и такси обслужване, филтърно кафе, чай и питейна вода по време на хранене в основните ресторанти.
За повече подробности посетете страницата за цените на Norwegian Cruise Line чрез линка по-горе. 

За детайлни таблици с цени моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 
За информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, моля позвънете на 0700 10 575 (на цената на един градски разговор).