НЯКОЛКО ИДЕИ ЗА ЛЯТНА ОТПУСКА ИЗ ГРЪЦКИТЕ ОСТРОВИ

Празници,  агнешко, бира и все по-настоятелно поставяния въпрос „Къде ще ходим на море през лятото?”. Гърция, естествено е дестинацията,  която стотици хиляди ще изберат, особено когато нашето черноморие става все по-непривлекателно, а традиционните турски курорти не са съвсем безопасни в наши дни.

Тези, които търсят нещо по-интересно от всекидневното изтягане по плажовете на Халкидики и вечерното обикаляне за места из таверните в селото, могат да поразмислят върху нашите прекрасни круизни маршрути из гръцките острови в Егейско и в Йонийско море.

Скептиците веднага ще възкликнат „А бе от къде пари за круизи?!“. На тях препоръчваме да направят една по-задълбочена аритметика, за да установят, че парите за круиз не са чак толкова много в сравнение с това, което ще получат и в сравнение с това, което обичайно харчат при традиционното ходене на море.

Специално внимание бихме искали да обърнем върху круизите на Norwegian. Те вече са PREMIUM ALL INCLUSIVE, а това означава, че цените, които виждате в нашия уеб сайт са крайни - ОКОНЧАТЕЛНИ и включват: настаняване, хранене, пристанищни такси, бакшиши, алкохолни и безалкохолни напитки във всички ресторанти и барове на кораба, минерална вода в каютата, такси обслужване, забавления .... практически всичко! И ако 10-дневния маршрут на кораб Norwegian Spirit до Миконос, Родос, Крит, Малта и Сицилия ви се вижда малко скъп на първо четене.... тогава прочетете пак и извадете калкулатора! Да не говорим за това, че Norwegian са единствената компания предлагаща FreeStyle круизи, което означава: НЯМА ОФИЦИАЛНО ОБЛЕКЛО! НЯМА ФИКСИРАНИ ЧАСОВЕ ЗА ХРАНЕНЕ В ОСНОВНИТЕ РЕСТОРАНТИ! ВСИЧКО Е FREE!


По подобен начин стоят нещата и с круизите на SEABOURN. Те също са ALL INCLUSIVE, само че освен всичко друго са и луксозен круизен продукт. А това означава:

- по малък кораб с много по-малко пасажери на борда - няма бутане и чакане тук и там, пести се време за слизане и качване на кораба и има повече време за престой в отделните пристанища;

- големи каюти, почти всичките с големи балкони, всъщност на тези кораби всичко е само SUITE;
- романтични вечери на верандата, с колосани покривки, сребърни прибори и отбрани напитки;

За обслужването .... няма да говорим, то се подразбира. И всичко това е включено в цената.

Ако все пак предпочитате да се придържате към традиционните форми на круиз - разгледайте предложенията из Гръцките Острови на Princess, Royal Caribbean, Celebrity и MSC Cruises. И да не пропуснем да отбележим, че подробните ценови таблици, които виждате в нашия сайт към маршрутите на Norwegian, Royal Caribbean, Celebrity и Azamara са много, много актуални. За цените на MSC не може да се каже същото - позвънете на тел. 0700 10 575, за да ви информираме какви са реалните наличности и цени в резервационната система на компанията!  

И очакваме вашите заявки за резервация на круизи!