КРУИЗ ДАЙДЖЕСТ

СПЕЦИАЛНО МЯСТО ЗА ХОРА СЪС СПЕЦИАЛНИ ИНТЕРЕСИ


КРУИЗИ ДО БРИТАНСКИТЕ ОСТРОВИ С NORWEGIAN CRUISE LINE

Круизите около Британските острови са единствения удобен и достъпен начин в едно пътуване да обиколите някои от най-интересните места в Англия, Шотландия, Република Ирландия и Северна Ирландия, а с малко повече късмет и в Уелс. Ще се наслаждавате на комфорта на пътуването с уютен круизен кораб. Вашият плаващ хотел, ден след ден ще ви отвежда към ново приключение. Очаква ви едно изпълнено с впечатления, с нови познания и с незабравими моменти пътешествие с кораб. Ще видите неща, за които нито сте чували, нито сте подозирали, че съществуват. Ще разберете защо Великобритания е действително велика морска сила. Ще се потопите в атмосферата на по-малки и по-големи крайбрежни градове, населени с хора, дълбоко свързани с морето, открай време и завинаги! 

дата на публикацията: 03.02.2023


СРЕДИЗЕМНОМОРСКИ КРУИЗИ 2023 С NORWEGIAN CRUISE LINE

Сега е най-подходящото време за резервации на круизи за 2023 година. Сега е времето на промоциите. Повечето круизи се предлагат при някакъв вид промоционални цени и условия. Все още има избор от различни видове каюти (вътрешни, с прозорец, с балкон, апартаменти) и все още е възможно резервирането на каюти за тройна и четворна заетост при относително атрактивни цени.

Всичко това сега е на витрината – продава се активно. Само след месец-два нещата ще се променят съществено. Драматично ще се стесни избора при различните категории каюти, например каютите, позволяващи настаняване на семейства с по едно или две деца. Цените очаквано ще нарастват и ако все пак се появят по-ниски цени, те ще бъдат предимно от тип last-minute, а това означава „виждаш и грабваш“ – без възможност за избор.

дата на публикацията: 01.02.2023СРЕДИЗЕМНО МОРЕ, ИБЕРИЯ, БРИТАНСКИТЕ ОСТРОВИ, ИСЛАНДИЯ, НОРВЕЖКИТЕ ФИОРДИ, КАНАРСКИТЕ ОСТРОВИ И ЮЖНА АМЕРИКА
С КОРАБ NORWEGIAN STAR ПРЕЗ 2023

Тази година, компанията Norwegian Cruise Line наистина е надминала себе си при изграждането на круизната програма на кораб Norwegian Star. Очакват ни невероятни маршрути по цялото крайбрежие на Норвегия, не само Южните фиорди, които са най-експлоатираната част от региона, но също Северните фиорди, които предлагат доста по-различна природна картина. За първи път, круизна компания от ранга на Norwegian Cruise Line (третата круизна компания в света по пазарен дял) поставя на картата на круизния туризъм малкото градче в Северна Норвегия – Тромсьо, като го прави начална и крайно пристанище за част от круизите от лятната програма. Маршрутите в периода юли и август 2023 г., съчетават по невероятен начин дестинации из Норвежките фиорди, Гренландия, Шпицберген, Исландия и Шотландия. Истински разкош от наститени с дестинации круизни маршрути, толкова богати и толкова неповторими! Да не говорим за това, че едва ли ще посетите някога тези места по друг начин, още по-малко едновременно, в рамките само на едно пътуване с продължителност между 10 и 15 дни.


дата на публикацията: 05.01.2023БАЛТИЙСКИ КРУИЗИ С КОРАБ NORWEGIAN DAWN НА NORWEGIAN CRUISE LINE

Маршрутите в Балтийско море, изпълнявани от кораб Norwegian Dawn през 2023 година, са твърде наситени и богати. Буквално всеки ден сте в ново пристанище - това е едно от най-сериозните предимства на круизните плавания пред стандартния туризъм – за 9-10 дни обикаляте много места, придобивате безчет впечатления, но през цялото време се чувствате свежи и отпочинали защото пътувате стилно и комфортно, нямате никакви грижи и притеснения. За някои круизи отправно пристанище е Копенхаген, а крайно Стокхолм, а за други обратното – начално пристанище е Стокхолм, а крайно Копенхаген.

Освен радващите се на всеобща известност Стокхолм, Хелзинки, Хамбург, Талин, Рига и Копенхаген, маршрутите включват много любопитни и интересни, но не чак толкова популярни градове като например  Висби в Швеция, Котка във Финландия; Клайпеда в Литва; Гдиня в Полша и Варнемюнде в Германия.

дата на публикацията: 05.01.2023
 


ПРОМОЦИИ ЗА ПРЕМИУМ КРУИЗИ В ЮЖНА АМЕРИКА И ЕВРОПА С КОРАБ CELEBRITY INFINITY

В първите два месеца на новата 2023 година може да резервирате премиум круиз от програмата на CELEBRITY CRUISES при следните ПРОМОЦИОНАЛНИ УСЛОВИЯ:

75% ОТСТЪПКА ОТ ЦЕНАТА НА КРУИЗА ЗА ВТОРИЯ ГОСТ В ДВОЙНА КАЮТА* 
плюс 
БОРДЕН КРЕДИТ ДО $200 ЗА ЧОВЕК**

В тази страница представяме на вниманието ви маршрутите на кораб Celebrity Infinity. Корабът е от т.нар. Millennium-class. Това са средно големи кораби, с капацитет 2170 пасажери при двойна заетост на каютите и около 1000 души обслужващ персонал и екипаж. Такова съотношение между броя на пасажерите и броя на екипажа е гаранция за обслужване от най-високо качество. А съотношението между големината на кораба и броя на гостите пък показва, че жизненото пространство на борда е предостатъчно и няма да има усещане за пренаселеност, което често пъти се появява при новите мега-круизни кораби. Общите части и каютите са просторни и предоставят необходимия комфорт за едно чудесно морско пътешествие. Характеристиките на кораб Celebrity Infinity го правят един от най-подходящите плавателни съдове за маршрути до нетрадиционни, но особено привлекателни дестинации.

дата на публикацията: 01.01.2023


ЛЕТЕН КРУИЗ В ЗАПАДНОТО СРЕДИЗЕМНОМОРИЕ СЪС SYMPHONY OF THE SEAS

ДЕЦАТА ПЪТУВАТ БЕЗПЛАТНО* ЗА СЕЛЕКТИРАНИ ДАТИ НА ОТПЛАВАНЕ

Круизното пътешествие за всички, които обичат мега яките неща. Най-големият, най-вълнуващият, най-..., най-..., най-.... Превъзходната степен е съвсем на място, когато става дума за пътуване с кораб Symphony of The Seas. И най-хубавото е, че през лятото на 2023 г. този кораб ще бъде в Европа и то не къде да е, а в Западното Средиземноморие. Там „Симфонията на моретата“ ще извършва регулярни едноседмични круизи с начално и крайно пристанище Барселона....

дата на публикацията: 12.12.2022
 

КРУИЗИ В КАРИБСКО МОРЕ БЕЗ ВИЗИ ЗА САЩ

РЕЗЕРВИРАЙТЕ ALL INCLUSIVE КРУИЗ в КАРИБИТЕ от БАРБАДОС или от СТ. МАРТЕН

(БЕЗ ВИЗА ЗА САЩ)

дата на публикацията: 11.12.2022


LAST MINUTE - КРУИЗИ ДО КАНАРСКИТЕ ОСТРОВИ, МАРОКО И МАДЕЙРА

ПОСЛЕДНИ ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ! 

Пълна обиколка на Канарските острови, само този зимен сезон и само с Norwegian Cruise Line!

Круизна агенция Контитранс М предлага пълната програма от круизи из Канарските и Азорските острови, Андалусия, Гибралтар и Мароко с кораб Norwegian Sun, за периода ноември 2022 – март 2023 г. Не пропускайте възможността да пътувате по тези места СЕГА, защото тази круизна програма няма аналог и не се предвижда да се извърши отново през следващите няколко години!

дата на публикацията: 03.12.2022

 


КРУИЗИ С NORWEGIAN EPIC В ЗАПАДНО СРЕДИЗЕМНОМОРИЕ

През месец май и юни 2023 г. Norwegian Epic ще изпълнява маршрути в Западното Средиземноморие с разширен престой в пристанище Ливорно, за по-подробно разглеждане на повече градове във вътрешността на една от най-красивите области на Италия - Тоскана. През тези встъпителни за летния сезон 4-5 седмици, може да пътувате с цялото си семейство при най-атрактивни цени.

дата на публикацията: 25.11.2022

 


NORWEGIAN PRIMA COBH & CORK, IRELAND

Връщаме се в Коб леко уморени, но събрали приятни впечатления и милион снимки от пъстрия и очарователен Корк. От двете страни на шосето към Коб природата продължава да ни очарова, а местния гид използва случая и ни подава малко новини с леко клюкарски привкус, а именно кои живее сред тези красоти. Та кой, мислите, живеел на близо? Ами великолепния танцьор и хореограф, сега мултимилионер, Майкъл Флетли, прославил себе си и Ирландия по целия свят с музикалната постановката Lord of the Dance. Джеръми Айрънс, гениален и световноизвестен актьор, любимец на няколко поколения от телевизионния и големия екран, притежава замък от XV в., намиращ се в близост до Корк и прекарвал, напълно разбираемо, доста време там.
Прибираме се обратно на борда за да се освежим, нахраним и да починем в светлите и просторни каюти, защото довечера ни очакват нови приятни изживявания – музикално шоу, посветено на диско певицата от 80-те Дона Съмър. На борда на борда на Norwegian Prima, бяхме приятно изненадани от кулинарното представление, което множество първокласни готвачи бяха устроили на борда. В добре осветени витрини бяха подредени цели инсталации от морски дарове. Все пак, да не забравяме че плаваме през лятото в Северния Атлантик, където има изобилие от морска храна, която при това е традиционно ястие на трапезата на северните обитатели на Европа. 
 
дата на публикацията: 06.09.2022
 

НОВИЯТ NORWEGIAN PRIMA ВЕЧЕ Е С ГОСТИ НА БОРДА!

КАК ДА ПРЕКАРАТЕ ПРИЯТЕН ДЕН В МОРЕТО НА БОРДА НА NORWEGIAN PRIMA

Приятното прекарване на борда зависи до голяма степен от пространството, с което разполагат пасажерите. Колкото по-широка и удобна е каютата, колкото по-просторни и разнообразни са общите части – зали, фоайета, места за срещи, ресторанти, слънчеви палуби и плажни зони, места за развлечения и пр., толкова по-добро е качеството на продукта, наречен круиз. На Norwegian Prima със сигурност ще се чувствате комфортно и можете да се възползвате от предимствата на големия круизен кораб с неговите безбройни ресторанти, барове, места за спорт, почивка и развлечения, но също така, ще може да намерите и място за уединение и спокойствие.  
 
дата на публикацията: 30.08.2022


ЗАЩО РЕЙКЯВИК?

Такъв въпрос възникна веднага щом получихме покана да присъстваме на събитието Christening или кръщаването на новия круизен кораб – винаги голямо и важно събитие в живота на хората, свързани с морето и корабоплаването. Многократно сме присъствали на такива събития. Два пъти в Барселона, в Ротердам – няколко пъти, в Маями, във Форт Лодърдейл и в Чивитавекия (Рим), все големи и пристанища, свързани с многомилионни градове. А сега, Рейкявик?

Не ни трябваше много време след като пристигнахме в столицата на Исландия да разберем защо имено тук ще протече официалната церемонията по даването на име и пускане в експлоатация на NORWEGIAN PRIMA.

дата на публикацията: 28.08.2022
 

НОВИЯТ NORWEGIAN PRIMA - ПЕРФЕКТНА КОМБИНАЦИЯ

Корабът влиза в експлоатация в края на 27.08.2022 г. Norwegian Prima поставя началото на серия от нов клас плавателни съдове във флотилията на NCL. Намеренията на круизната компания са да запази всички предимства на FreeStyle круизите, но да излезе извън рамките на масовия туризъм и премине в „златната среда“, т.е. круизен продукт, съчетаващ всички предимства на пътуването с голям круизен кораб с някои съществени характеристики на премиум круизите. Със своите 142 500 GT и капацитет около 3 хиляди пасажери, Norwegian Prima обещава да е значително по-приятно място за настаняване и пътуване в сравнение със събратята си гиганти от флотилиите на други круизни компании, приемащи на борда си между 5 и 7 хиляди души.


дата на публикацията: 20.08.2022THE HAVEN BY NORWEGIAN

ХРАМ НА СПОКОЙСТВИЕТО И СЪВЪРШЕНСТВОТО НА БОРДА НА ОГРОМЕН КРУИЗЕН КОРАБ

Norwegian Cruise Line (NCL) е най-добрата измежду всички значими круизни линии в предугаждането, дори формирането на трендовете в круизната индустрия. За да не губи по-претенциозните клиенти, на корабите на компанията още през 2005 година се появиха изолирани VIP зони, наречени COURTYARD. В тези зони гостите получават тишина и спокойствие, най-високо ниво на обслужване, значително повече лично пространство, хранят се в отделен ресторант с изискана кухня, наслаждават се на самостоятелен басейн и слънчеви палуби, както и на ред други привилегии. 


дата на публикацията: 12.04.2022
 

CELEBRITY BEYOND

НОВОТО ПОПЪЛНЕНИЕ ВЪВ ФЛОТИЛИЯТА НА CELEBRITY CRUISES ИДВА ПРЕЗ АПРИЛ 2022

Има едно място, където може да избягате от ежедневието и да изпитате всички неща, които сте пропускали толкова дълго време. Само сега, тези неща са дори по-добри, отколкото сте си представяли. Това е място, където обикновеното отстъпва на необикновеното. Място с повече пространство, в което да се изгубите. Място с повече лукс, в който да се потопите. Място от което се разкриват гледки към безкрайността, където можете да се „изключите“ изцяло. Това място е най-новият круизен кораб - Celebrity Beyond! Насладете му се!

дата на публикацията: 24.01.2022
 

NORWEGIAN PRIMA

НОВИЯТ КОРАБ НА NORWEGIAN CRUISE LINE
С ПОГЛЕД КЪМ ПРЕМИУМ КРУИЗИТЕ И НОВА ЕРА В ЗАБАВЛЕНИЯТА НА БОРДА

Корабът се очаква да бъде готов през август 2022 година. С този кораб Norwegian Cruise Line ще постави началото на нов клас плавателни съдове във флотилията си. Намеренията на круизната компания са да запази всички положителни характеристики на FreeStyle круизите, но също да надскочи рамките на масовия туризъм и да предложи „златната среда“, т.е. круизен продукт, съчетаващ всички предимства на пътуването с голям круизен кораб с някои съществени характеристики на премиум круизите. Със своите 142 500 GT и капацитет само 3215 пасажери, Norwegian Prima обещава да е значително по-приятно място за настаняване и пътуване в сравнение със събратята си гиганти от флотилиите на други круизни компании, предназначени за около 5-7 хиляди пасажери.

дата на публикацията: 25.09.2021


 

NORWEGIAN FREE AT SEA CRUISING

FREE AT SEA – НАЙ-ИЗГОДНИТЕ ПАКЕТИ ОТ ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ ЗА КРУИЗИ

Резервирате круиз с Norwegian Cruise Line и добавяте FREE-AT-SEA ПАКЕТ от две измежду общо пет ЕКСТРИ. По този начин получавате ол инклузив круиз по свой избор.

дата на публикацията: 10.04.2019