НАЙ-ПРОСТОРНИТЕ КРУИЗНИ КОРАБИ В СВЕТА

UNRIVALLED SPACE AT SEA™ с Regent Seven Seas Cruises®
Сигурни сме, че точно като нас, вече нямате търпение да „хващате пътя“, и по-конкретно да отпътувате на круиз. Хубавото пътуване в наши дни обаче придоби друго качество и измерение. Пространството и осигурената социална дистанция, без обаче да губим живия контакт с околния свят, излизат на преден план и в голяма степен са определящи при вземане на решение, когато обмисляме къде и най-вече как да пътуваме. Пренаселените места ще се избягват и хората вече се ориентират по други критерии при избора си, а не само или предимно от ниските цени. Повечето жизнено пространство винаги е било един от ключовите компоненти, отличаващи круизните кораби във високите сегменти от тези в масовия туризъм. Компанията Regent Seven Seas Cruises е имено една от тези, на чийто кораби, място и пространство за пасажерите има в изобилие.  Ще се опитаме да откроим и някои други съществените детайли на круизния продукт, предоставян от Regent.


ЛУКСОЗНОТО ПЪТЕШЕСТВИЕ С КОРАБ – ИЗОБИЛИЕ ОТ ЛИЧНО ПРОСТРАНСТВО

Винаги сме вярвали, че наличието на достатъчно лично пространство е от съществено значение за цялостното изживяване по време на луксозно пътешествие с круизен кораб. Когато кръстосвате морета и океани, настаняването в апартамента на борда трябва да ви дава усещането за ненадминат комфорт. Предоставянето на повече лично пространство за всеки гост е част от филисофията на Regent Seven Seas Cruises и е от основно значение за осъществяване на обещанието за Unrivalled Experience® (ненадминато, нямащо равно на себе си преживяване) с корабите от тяхната флотилия.

НАЙ-ОБШИРНИТЕ АПАРТАМЕНТИ НА БОРДА НА КРУИЗЕН КОРАБ

Като първокласна луксозна круизна компания Regent Seven Seas Cruises предлагат едни от най-просторните апартаменти в круизната индустрия, повечето от които с огромни веранди. По този начин получавате достатъчно място и удобства за прекарване на свободното време на свеж въздух сред океана или наблюдавайки някое живописно пристанищно градче, или пък бляскавите светлини на някой световен мегаполис. Освен да се наслаждавате на хубавото време и чудесните гледки, може да ползвате верандата си за плаж,  а и като място за хранене. Разполагате с всичко необходимо, като удобни столове, достатъчно голяма маса, а любезният стюард ще ви сервира на верандата пълното меню, налично в основния ресторант. Разбира се, няма да се лишите от колосаните бели покривки, кристалните чаши и сребърните прибори - това са само част от предимствата на луксозния круиз.


НАЙ-ОБШИРНИТЕ ПРОСТРАНСТВА ЗА ПОЧИВКА И РАЗВЛЕЧЕНИЯ НА БОРДА

Ако пък предпочитате да излезете сред другите гости на борда, първо трябва да знаете, че те не са никак много - от 490 до 750 души в зависимост от кораба. За сметка на това обаче, имате избор от разнообразни основни и специализирани ресторанти, включително такива на открито. Във всички ресторанти се сервират изискани ястия в перфектна обстановка с огромно пространство между масите.
На корабите от флотилията на REGENT никога няма да ви се случи да чакате на опашка или да попаднете в блъсканица от хора. Корабите разполагат с обширни пространства, подходящи за почивка и развлечения, за празнуване и за всичко друго, което бихте желали да правите по време на ваканцията си.
Зоните около басейните и слънчевите палуби са така аранжирани, че да осигурят максимален комфорт на гостите и, разбира се, така важната в днешно време социална дистанция. С Regent Seven Seas Cruises имате възможност да се насладите на чудесните слънчеви дни, сред топлите морета и океани по света, без да се притеснявате дори за миг за собственото си здраве. Излишно е да споменаваме, но все пак ще отбележим, че хигиената винаги е била издигната на висок пиедестал за тази круизна компания. Без съмнения, така ще бъде и за напред, имайки предвид колко строги са сегашните изисквания към круизната индустрия като цяло по отношение осигуряване на максимална защита срещу заразни заболявания от всякакъв вид.


НАЙ-СИГУРНИЯТ НАЧИН ДА РАЗГЛЕДАТЕ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИТЕ НА ПОСЕТЕНИТЕ ГРАДОВЕ

Всички знаем, че една от най-привлекателните страни на круизното пътешествие е възможността за кратко време да се посетят разнообразни дестинации, намиращи се в различни държави, а понякога и на различни континенти. Гостите на Regent Seven Seas Cruises обичайно са хора, които се интересуват от музика, история, архитектура, кулинарни изкуства, но също и от великолепието на дивата природа. По време на круиза ще преживеете уникални приключения и ще съберете чудесни спомени от всяка една посетена дестинация. За да бъде комфорта ви гарантиран, Regent предлага набор от напълно безплатни брегови екскурзии във всяко пристанище по маршрута. Ако обаче искате още по-специални преживявания, срещу допълнително заплащане, може да резервирате екскурзия в малка група или дори индивидуална екскурзия с индивидуални превозно средство и екскурзовод. Круизната компания особено грижливо разработва бреговите екскурзии и има изключително високи изискваниия при подбора си на приемащи оператори, както по отношение на транспортните средства, така и към екскурзоводите, така че където и да сте, винаги ще сте добре и в сигурни ръце!

КРУИЗИТЕ НА REGENT SEVEN SEAS CRUISES® - ОАЗИС НА СИГУРНОСТ И СПОКОЙСТВИЕ

Сигурността и здравето на гостите, наред с предоставянето на особено приятни изживявания, е абсолютен приоритет за тази круизна компания. Така че планирайте и резервирайте смело. Това, вероятно, ще са най-добре похарчените ви пари!