НАЙ-ЛУКСОЗНИЯТ ОКОЛОСВЕТСКИ КРУИЗ ЗА 2022 ГОДИНА

ЕЛЕМЕНТИТЕ НА ПАСИФИКА
Най-луксозната круизна компания в света - Regent Seven Seas Cruises анонсира, че околосветският круиз за 2022 година ще бъде отворен за резервации от 10.07.2019 нататък. Круизът, всъщност, не е точно околосветски, в смисъл, че не обикаля цялото земно кълбо както се предполага да бъде, а е по-скоро от класа на т.нар. ГРАНД КРУИЗИ. Това са дълги пътешествия, които често следват нетрадиционни маршрути и имат за цел да разкрият в дъблочина същността на даден регион от света. Точно такъв е и околосветският круиз на Regent, който се нарича ELEMENTS OF THE PACIFIC и както името му подсказва, е посветен на разнообразието на тихоокеанските дестинации. 

WATER - EARTH - FIRE - ICE

Вода, земя, огън и лед, това са метафоричните акценти на тихоокеанския гранд круиз.

ВОДА! Първият участък от маршрута, от Сан Франциско, САЩ до Оукланд, Нова Зеландия, представлява около едномесечно пътешествие из ласкавите води на Пасифика, с посещения в най-екзотичните кътчета на земята - островите на хавайския архипелаг, Френска полинезия и Меланезия.

ЗЕМЯ! Вторият участък от маршрута, от Окланд, Нова Зеландия до Сингапур, е около 40-дневно пътешествие из Нова Зеландия, Австралия и Индонезия, което разкрива едни от най-величествените природни картини на земята. 

ОГЪН! Третият участък от маршрута, от Сингапур до Токио, представя пъстрата смесица на древни и модерни култури в държавите от Югоизточна Азия, Хонг Конг и Китай та чак до японския архипелаг. 

ЛЕД! Това е четвъртият сегмент от круиза, посветен на северната част от Тихия океан, когато зимата отстъпва за кратко пред прохладното северно лято. Маршрутът включва посещение на полуостров Камчатка, наричан още действащ геоложки музей. След това пътешествието продължава към Аляска, където през април природата полека лека се събужда, за да разкрие девствената си красота.

ОНЛАЙН БРОШУРА ЗА ТИХООКЕАНСКИЯ КРУИЗ

Цените на Regent Seven Seas Cruises са ULTRA ALL INCLUSIVE, а това означава, че освен настаняване, хранене в до 5 гурме ресторанта и развлечения на борда на кораба, цените включват още:
- селекция от брегови екскурзии във всички пристанища по маршрута;
- безлимитно ползване на интернет;
- безлимитна консумация на премиум алкохолни и безалкохолни напитки;
- бакшиши и такси обслужване;
- пристанищни такси.
Настаняването е само в луксозни АПАРТАМЕНТИ с веранди!

Цените на околостветския круиз включват всичко посочено по-горе, както и няколко БОНУСА:
1) Гала пред-круизна вечеря в луксозния хотел FAIRMONT в Сан Франциско;
2) Три специални събития в селектирани пристанища от маршрута:
- A classical randezvous in Sydney;
- Candles, Cuisine & Caves in Halong Bay;
- Japanese Ceremony, art & cuisine in Tokyo;
3) Безплатно пране, гладене и химическо чистене по време на целия круиз;
4) Пакет безплатни минути за телефонни разговори от апартамента до сушата;
5) 450$ борден кредит за гост;
6) Подарък от компанията за спомен от околосветското пътешествие.