МЕЧТАНИ ДЕСТИНАЦИИ - КАНАРСКИТЕ ОСТРОВИ

КРУИЗИ ОТ ГРАН КАНАРИЯ 2021/2022
Канарските острови представляват архипелаг, разположен в Атлантическия океан, като най-близкият до сушата остров се намира на около 100 км. от западноафриканския бряг. От географска гледна точка, Канарските острови са част от африканския континент, политически обаче, те са част от Европа, като една от автономните провинции на кралство Испания.

Островната група се разделя на две части – западна, съставена от островите Тенерифе, Гран Канария, Ла Палма, Ла Гомера и Феро и източна, включваща островите Лансароте и Фуертевентура. Западните острови представляват планински върхове, които се издигат директно от дълбините на океана. Най-високият измежду тях е връх Тейде на Тенерифе (3718 м.). Това е и най-високата точка на испанска земя. Източната група достига само до около 1400 м. над подводното плато на Канарския хребет. Островите са се образували преди милиони години вследствие вулканични изригвания.

Климатът е субтропичен. Има съвсем малки сезонни колебания в температурите. Например, в град Лас Палмас средната следобедна температура през август е около 26°C, докато през януари тя пада до около 21°C. Годишните валежи са относително малко, основно през ноември и декември.
Вулканичният произход и специфичния климат предопределят условия за развитие на екзотична растителност, която на фона на вулканичните върхове и скални образувания придава на мястото магична привлекателност. Природните красоти на района, прекрасните плажове, екзотичната кухня и очарователните островни градчета привличат милиони туристи всяка година из курортите на Канарите. Регионът е и атрактивна круизна дестинация. През последните години круизните компании намалиха посещенията си из Канарските острови, привлечени от други любопитни и вероятно по-евтини дестинации. В круизния туризъм също има мода, която налага някои пристанища и региони като „хит на сезона“, а други временно отиват на заден план. Очарованието на Канарите обаче нито е намаляло, нито туристическата им слава е избледняла.  Напротив, сега в пост-COVID периода, интересът към Канарските острови, като круизна дестинация нараства поради факта, че цялата островна група принадлежи на една държава, а това значително облекчава процедурите, наложени поради пандемията и като цяло условията за круизно корабоплаване. Всичко това прави

НОВАТА КРУИЗНА ПРОГРАМА НА AZAMARA CLUB CRUISES ИЗ КАНАРСКИТЕ ОСТРОВИ

твърде атрактивна. За периода ноември 2021 – февруари 2022 са планирани серия от интензивни маршрути с посещения на множество места из архипелага. Програмата започва с два позициониращи круиза, чрез които кораб Azamara Journey се придвижва първо от Чивитавекия до Лисабон, а след това от Лисабон до Лас Палмас. След това корабът ще извърши 6 круиза с начално и крайно пристанище Лас Палмас – главният град на остров Гран Канария. Маршрутите са с продължителност между 7 и 11 дни, не се повтарят и имат различни акценти. В началото на февруари 2022 г. корабът ще се отправи обратно на 11-дневно пътешествие от Лас Палмас към Средиземно море.   

Azamara Club Cruises e компания от премиум сегмента. Круизният продукт на Azamara се отличава с високо качество и стил. Корабите са средни по големина, изключително удобни и уютни. С водоизместимост около 30 хил. GT и капацитет около 690 пасажера, за които се грижи екипаж и персонал, наброяващ около 400 човека, корабите на Azamara са идеални за истинския пътешественик. Предлагат комфортно настаняване, чудесна кухня, напитки от премиум брандове, приятна клубна обстановка на борда, подходящи дневни и вечерни забавления и най-вече забележителни круизни маршрути! Цените са съответстващи на качеството на круизния продукт и рядко спадат под четирицифрени суми. Но всеки похарчен цент си струва, и пасажерите винаги остават изключително доволни от преживяването, което ги прави верни фенове на AZAMARA. Не случайно това е круизната компания с най-висок процент лоялни клиенти.

    

В цената на круиза са включени:
- Настаняване в уютно обзаведени каюти от различни категории (вътрешни, с прозорец, стандартни с балкон, с балкон от клас PLUS и апартаменти);
- Хранене на кораба, пълен пансион;
- Селекция от стандартни алкохолни напитки, бири и вина, бутилирана вода и безалкохолни напитки, кафе и чай;
- Пристанищни такси;
- Удобства за пране и гладене на самообслужване;
- Шатъл-сървис в пристанищата, където такъв е необходим и възможен;
- Консиерж;
- Бакшиши за обслужващия персонал.
 
Гостите, настанени в каюти от категория BALCONY PLUS, получават следните допълнителни екстри:
- 120 минути интернет за гост;
- Пране на 1 плик с дрехи за каюта, за всеки 7 дни от круиза;
- Една вечеря в специализиран ресторант за двама, за всеки 7 дни от круиза;
- Приоритетно настаняване и напускане на кораба;
- Селекция от алкохолни напитки в каютата.
 
Гостите, настанени в апартаменти, получават следните допълнителни екстри:
- Персонален иконом;
- 240 минути интернет за гост;
- Пране на 1 плик с дрехи за апартамент, за всеки 7 дни от круиза;
- Сервиране на следобеден чай в апартамента;
- Борден кредит по $300 за гост (World Owner’s Suites, Club Ocean Suites, Club Spa Suites).

Най-голямото предимство на пътуването с Azamara обаче е

ОРГАНИЗАЦИЯТА НА КРУИЗНИЯ МАРШРУТ ПО ОТНОШЕНИЕ НА ВКЛЮЧЕНИТЕ В НЕГО ДЕСТИНАЦИИ И ПРЕСТОЯ НА КОРАБА В ТЯХ 

Това е компанията, която осигурява най-продължителен престой на гостите си в отделните пристанища, така че те да имат възможност спокойно да опознаят забележителностите и да опитат от всичко, което прави една дестинация интересна - прелестните природни картини, архитектурата, бита на хората, вкусната храна и всичко останало, което е любопитно за туристите.

И така, нека се върнем към маршрутите из Канарските острови. Те са наистина разнообразни и включват посещения в пристанища на почти всички острови от архипелага – както популярните Тенерифе, Гран Канария и Лансароте, така и по-малко познатите Ла Палма, Ла Гомера и Фуертевентура. Не на последно място, от значение е и факта, че корабите на Azamara, поради по-малките си размери, могат да акостират в пристанища, които са недостъпни за круизните гиганти от масовия сегмент.
 
Недалеч от Канарския архипелаг са разположени Азорските острови, принадлежащи на Португалия и логично круизната компания предвижда посещение на остров Мадейра. Във всички круизи до Канарските острови има включен почти 2-дневен престой в пристанище Фуншал.

   

УДЪЛЖЕН ПРЕСТОЙ ОТ ДВА ДНИ ИМА В ЛАС ПАЛМАС, ФУНШАЛ, ЛИСАБОН И ЧИВИТАВЕКИЯ (РИМ) И ТРИ ДНИ В СЕВИЛЯ!

За да вникнете по-добре в съдържанието на маршрута, препоръчваме да го разгледате в страницата на съответния круиз, като кликнете върху бутон „ДЕТАЙЛИ ЗА КРУИЗА“.

МОЖЕ ДА ПРОМЕНЯТЕ ПЛАНОВЕТЕ СИ ЗА ПЪТУВАНЕ БЕЗ ДА ГУБИТЕ ПАРИ

Ако резервирате до 30.09.2021 г. круиз от програмата на Azamara из Канарските острови, ще се възползвате от програмата CRUISE WITH CONFIDENCE. Тази програма предвижда възможност да анулирате потвърдена и изцяло платена резервация за круиз в срок до 48 часа преди началото на пътуването, като при това няма да загубите парите си, а те ще бъдат преобразувани в кредит за бъдещ круиз, който може да ползвате до 30.04.2022 г. за резервация на нов круиз с дата на отплаване до 30.09.2022 г.

НОВОГОДИШЕН КРУИЗ ЗА ПОСРЕЩАНЕ НА 2022 ГОДИНА

Важно е да отбележим, че многобройните ограничения в пасажерското корабоплаване, наложени от поради COVID пандемията, силно лимитират вариантите за новогодишни круизи, а такива, за които началното пристанище е в Европа, на практика почти няма. Затова, не пропускайте да резервирате 11-дневния новогодишен круиз с кораб Azamara Journey от 28.12.2021 до 08.01.2022 г., от Лас Палмас до Лас Палмас, по маршрут:
GRAN CANARIA,
CANARY ISLANDS | LANZAROTE, CANARY ISLANDS | FUERTEVENTURA, CANARY | TENERIFE, CANARY ISLANDS | MADEIRA (FUNCHAL), PORTUGAL | LA PALMA, CANARY ISLANDS | LA ESTACA, CANARY ISLANDS | LA GOMERA ISLAND, CANARY ISL. | GRAN CANARIA, CANARY ISLANDS

И накрая, трябва да отбележим, че круизите на Azamara не са твърде подходящи за млади семейства с деца, но все пак такива могат да резервират, стига това да стане достатъчно рано преди датата на отплаване. Каютите с по едно допълнително легло са ограничен брой, това са предимно каюти с прозорец или с балкон. Цената за настаняване на дете на допълнително легло в двойна каюта, разбира се, е по-ниска спрямо цената за гост на нормално легло, но отстъпките не са големи. Каюти с по 2 допълнителни легла не се предлагат изобщо, поради което семейства с 2 деца, трябва да резервират две отделни двойни каюти, при което се заплащат цени за възрастни.

Преди да преминете към разглеждане на маршрутите, включени в програмата из Канарските острови, трябва да имате предвид, че както всички останали круизни компании, Azamara също изисква гостите да бъдат ваксинирани против COVID с някоя от одобрените за прилагане в ЕС ваксини. Втората доза трябва да бъде поставена не по-късно от 14 дни преди датата на отплаване и пасажерите трябва да разполагат с валиден ваксинационен сертификат.

СЕЛЕКЦИЯ ОТ КРУИЗИ ИЗ КАНАРСКИТЕ ОСТРОВИ С AZAMARA CLUB CRUISES 2021/2022

11-дневен круиз JR 11-NIGHT SEVILLE & THE CANARIES VOYAGE
JR 11-NIGHT SEVILLE & THE CANARIES VOYAGE AZAMARA CLUB CRUISES
От:   Лисабон
До:   Лас Палмас


Кораб:   AZAMARA JOURNEY


Дати на отпътуване:

2021: 30 Ноември; 

Маршрут: LISBON, PORTUGAL | PORTIMAO, PORTUGAL | SEVILLE, SPAIN | MALAGA, SPAIN | GIBRALTAR, UNITED KINGDOM | LANZAROTE, CANARY ISLANDS | TENERIFE, CANARY ISLANDS | GRAN CANARIA, CANARY ISLANDS | GRAN CANARIA, CANARY ISLANDS
каюта с балкон Suite вътрешна каюта външна каюта
Дата* на отпътуване с минимална цена: 30.11.2021 30.11.2021 30.11.2021 30.11.2021
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 3100€ 4380€ 2420€ 2692€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз на AZAMARA CLUB CRUISES са ALL INCLUSIVE и включват: настаняване; хранене пълен пансион; развлечения на кораба; бакшиши и такси обслужване; пристанищни и други такси; селекция от алкохолни и безалкохолни напитки във всички барове и ресторанти на кораба.
За повече подробности посетете страницата за цените на Azamara Cruises чрез линка по-горе. 

За детайлни таблици с цени моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 
Информация за свободни за резервация каюти може да получите на тел. 0879 521 006.

Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.
7-дневен круиз JR 7-NIGHT CANARY ISLANDS INTENSIVE VOYAGE
JR 7-NIGHT CANARY ISLANDS INTENSIVE VOYAGE AZAMARA CLUB CRUISES
От:   Лас Палмас
До:   Лас Палмас


Кораб:   AZAMARA JOURNEY


Дати на отпътуване:

2021: 11 Декември; 

Маршрут: GRAN CANARIA, CANARY ISLANDS | MADEIRA (FUNCHAL), PORTUGAL | LA PALMA, CANARY ISLANDS | LA GOMERA ISLAND, CANARY ISL. | TENERIFE, CANARY ISLANDS | LOS CRISTIANOS, CANARY ISLND | GRAN CANARIA, CANARY ISLANDS
каюта с балкон Suite вътрешна каюта външна каюта
Дата* на отпътуване с минимална цена: 11.12.2021 11.12.2021 11.12.2021 11.12.2021
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 2081€ 2761€ 1737€ 1873€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз на AZAMARA CLUB CRUISES са ALL INCLUSIVE и включват: настаняване; хранене пълен пансион; развлечения на кораба; бакшиши и такси обслужване; пристанищни и други такси; селекция от алкохолни и безалкохолни напитки във всички барове и ресторанти на кораба.
За повече подробности посетете страницата за цените на Azamara Cruises чрез линка по-горе. 

За детайлни таблици с цени моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 
Информация за свободни за резервация каюти може да получите на тел. 0879 521 006.

Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.
10-дневен круиз JR 10-NIGHT CANARY ISLANDS HOLIDAY VOYAGE
JR 10-NIGHT CANARY ISLANDS HOLIDAY VOYAGE AZAMARA CLUB CRUISES
От:   Лас Палмас
До:   Лас Палмас


Кораб:   AZAMARA JOURNEY


Дати на отпътуване:

2021: 18 Декември; 

Маршрут: GRAN CANARIA, CANARY ISLANDS | LA GOMERA ISLAND, CANARY ISL. | TENERIFE, CANARY ISLANDS | LOS CRISTIANOS, CANARY ISLND | LA PALMA, CANARY ISLANDS | MADEIRA (FUNCHAL), PORTUGAL | LANZAROTE, CANARY ISLANDS | GRAN CANARIA, CANARY ISLANDS
каюта с балкон Suite вътрешна каюта външна каюта
Дата* на отпътуване с минимална цена: 18.12.2021 18.12.2021 18.12.2021 18.12.2021
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 3394€ 4418€ 2850€ 3122€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз на AZAMARA CLUB CRUISES са ALL INCLUSIVE и включват: настаняване; хранене пълен пансион; развлечения на кораба; бакшиши и такси обслужване; пристанищни и други такси; селекция от алкохолни и безалкохолни напитки във всички барове и ресторанти на кораба.
За повече подробности посетете страницата за цените на Azamara Cruises чрез линка по-горе. 

За детайлни таблици с цени моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 
Информация за свободни за резервация каюти може да получите на тел. 0879 521 006.

Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.
11-дневен круиз JR 11-NIGHT CANARY ISLANDS HOLIDAY VOYAGE
JR 11-NIGHT CANARY ISLANDS HOLIDAY VOYAGE AZAMARA CLUB CRUISES
От:   Лас Палмас
До:   Лас Палмас


Кораб:   AZAMARA JOURNEY


Дати на отпътуване:

2021: 28 Декември; 

Маршрут: GRAN CANARIA, CANARY ISLANDS | LANZAROTE, CANARY ISLANDS | FUERTEVENTURA, CANARY | TENERIFE, CANARY ISLANDS | MADEIRA (FUNCHAL), PORTUGAL | LA PALMA, CANARY ISLANDS | LA ESTACA, CANARY ISLANDS | LA GOMERA ISLAND, CANARY ISL. | GRAN CANARIA, CANARY ISLANDS
Suite каюта с балкон вътрешна каюта външна каюта
Дата* на отпътуване с минимална цена: 28.12.2021 28.12.2021 28.12.2021 28.12.2021
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 4908€ 3748€ 3140€ 3412€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз на AZAMARA CLUB CRUISES са ALL INCLUSIVE и включват: настаняване; хранене пълен пансион; развлечения на кораба; бакшиши и такси обслужване; пристанищни и други такси; селекция от алкохолни и безалкохолни напитки във всички барове и ресторанти на кораба.
За повече подробности посетете страницата за цените на Azamara Cruises чрез линка по-горе. 

За детайлни таблици с цени моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 
Информация за свободни за резервация каюти може да получите на тел. 0879 521 006.

Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.
10-дневен круиз JR 10-NIGHT CANARY ISLANDS INTENSIVE VOYAGE
JR 10-NIGHT CANARY ISLANDS INTENSIVE VOYAGE AZAMARA CLUB CRUISES
От:   Лас Палмас
До:   Лас Палмас


Кораб:   AZAMARA JOURNEY


Дати на отпътуване:

2022: 08 Януари; 

Маршрут: GRAN CANARIA, CANARY ISLANDS | TENERIFE, CANARY ISLANDS | LOS CRISTIANOS, CANARY ISLND | LA GOMERA ISLAND, CANARY ISL. | LA ESTACA, CANARY ISLANDS | LA PALMA, CANARY ISLANDS | MADEIRA (FUNCHAL), PORTUGAL | GRAN CANARIA, CANARY ISLANDS
каюта с балкон Suite вътрешна каюта външна каюта
Дата* на отпътуване с минимална цена: 08.01.2022 08.01.2022 08.01.2022 08.01.2022
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 3046€ 4062€ 2502€ 2774€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз на AZAMARA CLUB CRUISES са ALL INCLUSIVE и включват: настаняване; хранене пълен пансион; развлечения на кораба; бакшиши и такси обслужване; пристанищни и други такси; селекция от алкохолни и безалкохолни напитки във всички барове и ресторанти на кораба.
За повече подробности посетете страницата за цените на Azamara Cruises чрез линка по-горе. 

За детайлни таблици с цени моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 
Информация за свободни за резервация каюти може да получите на тел. 0879 521 006.

Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.
11-дневен круиз JR 11-NIGHT CANARY ISLANDS INTENSIVE VOYAGE
JR 11-NIGHT CANARY ISLANDS INTENSIVE VOYAGE AZAMARA CLUB CRUISES
От:   Лас Палмас
До:   Лас Палмас


Кораб:   AZAMARA JOURNEY


Дати на отпътуване:

2022: 18 Януари; 

Маршрут: GRAN CANARIA, CANARY ISLANDS | MADEIRA (FUNCHAL), PORTUGAL | LANZAROTE, CANARY ISLANDS | FUERTEVENTURA, CANARY | LA PALMA, CANARY ISLANDS | LA ESTACA, CANARY ISLANDS | LA GOMERA ISLAND, CANARY ISL. | TENERIFE, CANARY ISLANDS | GRAN CANARIA, CANARY ISLANDS
каюта с балкон Suite вътрешна каюта външна каюта
Дата* на отпътуване с минимална цена: 18.01.2022 18.01.2022 18.01.2022 18.01.2022
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 3412€ 4500€ 2796€ 3068€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз на AZAMARA CLUB CRUISES са ALL INCLUSIVE и включват: настаняване; хранене пълен пансион; развлечения на кораба; бакшиши и такси обслужване; пристанищни и други такси; селекция от алкохолни и безалкохолни напитки във всички барове и ресторанти на кораба.
За повече подробности посетете страницата за цените на Azamara Cruises чрез линка по-горе. 

За детайлни таблици с цени моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 
Информация за свободни за резервация каюти може да получите на тел. 0879 521 006.

Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.
10-дневен круиз JR 10-NIGHT CANARY ISLANDS INTENSIVE VOYAGE
JR 10-NIGHT CANARY ISLANDS INTENSIVE VOYAGE AZAMARA CLUB CRUISES
От:   Лас Палмас
До:   Лас Палмас


Кораб:   AZAMARA JOURNEY


Дати на отпътуване:

2022: 29 Януари; 

Маршрут: GRAN CANARIA, CANARY ISLANDS | TENERIFE, CANARY ISLANDS | LOS CRISTIANOS, CANARY ISLND | LA GOMERA ISLAND, CANARY ISL. | LA ESTACA, CANARY ISLANDS | LA PALMA, CANARY ISLANDS | MADEIRA (FUNCHAL), PORTUGAL | GRAN CANARIA, CANARY ISLANDS
каюта с балкон Suite вътрешна каюта външна каюта
Дата* на отпътуване с минимална цена: 29.01.2022 29.01.2022 29.01.2022 29.01.2022
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 3110€ 4134€ 2566€ 2838€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз на AZAMARA CLUB CRUISES са ALL INCLUSIVE и включват: настаняване; хранене пълен пансион; развлечения на кораба; бакшиши и такси обслужване; пристанищни и други такси; селекция от алкохолни и безалкохолни напитки във всички барове и ресторанти на кораба.
За повече подробности посетете страницата за цените на Azamara Cruises чрез линка по-горе. 

За детайлни таблици с цени моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 
Информация за свободни за резервация каюти може да получите на тел. 0879 521 006.

Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.


Всички цени, публикувани в уебсайта на Контитранс М и в други информационни и рекламни материали не са окончателни и представляват само индикация за възможности. Точната цена за круиз се определя при изготвянето на поименна временна резервация, за конкретни пасажери, кораб, дата на отплаване и категория каюта.