ЛЯТО В СРЕДИЗЕМНО МОРЕ

Кан, Монако, Егейска Гърция, Адриатика, бреговете на Амалфи, Малта, Сицилия
     

Лятната ваканция може да има много измерения. За едни тя е излежаване по плажовете, за други е разходки в планината – бягство от пренаселените ни градове, а за трети най-добрата лятна ваканция е круиз из Средиземно море. Точно за тях, за любителите на морските пътешествия имаме чудесни предложения. От години вече FreeStyle круизите с красивите кораби на Norwegian Cruise Line са избор на десетки хиляди и това съвсем не е случайно. Само погледнете маршрутите по-долу и веднага ще ви се прииска бързо да стегнете багажа за да се окажете някъде из топлите води на Егейското море, покрай очарователните адриатичаски брегове на Хърватска или из фиордите на Черна гора. Всъщност, като говорим за летни круизи с Norwegian из Средиземно море, имаме предвид предимно плавания в т.нар. Източно Средиземноморие, което като круизен регион включва Егейско, Адриатическо и Йонийско море и разбира се, водите в близост до Египет, Израел и Кипър. За съжаление посещенията в Египет, Израел и Турция все още са рядкост поради усложнената политическа обстановка в региона от няколко години насам (Norwegian, все пак, са предвидили един 13-дневен круиз до Светите места извън лятото - в началото на декември 2019). За сметка на това обаче пристанищатата на Гърция и по крайбрежието на Хърватска и Черна гора, са отворили широко врати за круизните пасажери от цял свят. Нека се възползваме и ние от тяхното гостоприемство.
 
Тази година Norwegian получават „Отличен 6“ за разработените круизни маршрути в Източното Средиземноморие! Продължителността на пътуванията е от 7 до 14 дни. Включени са всички главни островни дестинации като: Санторини, Миконос, Западен Крит (Хания) и по-рядко посещавания остров Родос на изток. Ще се насладите на перлите в Адриатика – Дубровник и Котор и, естествено, прочутия остров Корфу. Ако круизът е с начално и крайно пристанище Чивитавекия, почти сигурно той ще включва и посещения в Малта и в най-красивите места на остров Сицилия. Разнообразието е изключително. Norwegian използват като начални пристанища Чивитавекия и Венеция. Чивитавекия е удобна отправна точка за пасажери от България поради наличието на регулярни полети между София и летище Фиумичино (Рим). Венеция пък е много подходящо пристанище за желаещите да пътуват с автомобил. Разстоянието от София до Венеция е около 1200 км., а пътят е приятен и разнообразен.  Има и регулярни самолетни връзки през Рим, Виена или Мюнхен. Особено интересен е 13-дневния круиз, изпълняван от кораб Norwegian Pearl, който комбинира острови от Егейска Гърция, пристанища в Адриатика и посещение в Монте Карло, Монако!

КОРАБИТЕ НА NORWEGIAN В ИЗТОЧНОТО СРЕДИЗЕМНОМОРИЕ

Компанията позиционира в този регион цели 4 кораба! Norwegian Star ще осъществява круизи с начално и крайно пристанище Венеция, Norwegian Jade ще оперира основно от/до Чивитавекия, а Norwegian Pearl и Norwegian Spirit ще плават по маршрути с начални и крайни пристанища Венеция и Чивитавекия. И четирите кораба са в идеално състояние, преминали са основни ремонти и обновяване на интериора през последните няколко години, уютни са и предлагат круизи с „човешко лице“, т.е. има голямо разнообразие от места за развлечения, почивка и хранене, без обаче да усещате пренаселеност, характерна понякога за мега-лайнерите.

И като сме на средиземноморска вълна, нека да споменем нещо и за круизите в Западното Средиземноморие. През последните години, круизите в този регион са посветени изцяло на пристанищата по крайбрежията на Италия, Франция и Испания. Тук е мястото да отбележим, че противно на разпространеното мнение, че на запад има повече интересни неща, отолкото на изток, всъщност круизите в Западното Средиземноморие малко отстъпват от дестинационна гледна точка на тези в Източното. Главната причина за това е фактът, че посещаваните пристанища са твърде големи, корабите също и очарованието на пътешествието по море малко се разсейва. Не можем да сравним посещението в Марсилия или в Ливорно с посещение на Родос, Крит, Санторини или Дубровник. За да видите нещо интересно, бидейки в Марсилия, Чивитавекия или в Ливорно, трябва задължително да предприемете организирано или самостоятелно пътуване извън пристанищния град, за да достигнете до някое китно и значително по-приятно място, като Ст. Реми, Авиньон, Пиза, Рим или Флоренция. Не така стоят нещата при круизите из Източното Средиземноморие, където дори и големите кораби спират в непосредствена близост до най-интересното, било то в Миконос, Санторини, Родос, Корфу или Котор. Толкова по въпроса със сравненията изток-запад. За онези от вас, които все пак предпочитат Западната част, Norwegian предоставят идеална възможност за 7-дневна обиколка из знакови дестинации като Кан, Палма де Майорка, Неапол, Барселона и Рим. Отплаванията на кораб Norwegian Epic са всяка неделя от Барселона и всяка сряда от Чивитавекия.
 

КОРАБЪТ НА NORWEGIAN В ЗАПАДНОТО СРЕДИЗЕМНОМОРИЕ

Norwegian Epic е съвсем различен кораб в сравнения с тези, които ще плават в Източното Средиземноморие. Той е по-голям и малко по-екстравагантен. Забавленията са по-разнообразни, е, разбира се, има повече пасажери на борда и донякъде по-малко лично пространство. Но такава е общата тенденция в модерната круизна индустрия, която се сдобива с все по-големи и по-многолюдни плаващи курорти. Така че, ако търсите нещо по-динамично, „по-купонджийско“ и не ви притесняват големите и шумни градове-пристанища, то Norwegian Epic е добър избор за вас. Особено привлекателен е за младите хора, на възраст между 25 и 40 години и за семейства с деца. На кораба има огромен аквапарк, външни басейни, спортни съоръжения, много барове и ресторанти, цирк, специална сцена за мюзикъли, гвоздеят на програмата това лято ще бъде „ПРИСИЛА – КРАЛИЦАТА НА ПУСТИНЯТА“. Това смайващо представление идва директно от Бродуей и вие ще може да му се насладите напълно безплатно, защото сте гости на Norwegian Cruise Line!

ПРОМОЦИЯТА

Обявяването на новата ценова концепция на Norwegian Cruise Line, наречена FREE AT SEA, е съпроводено с обявяването на 10-дневни разпродажби на круизи в Средиземно море.

ПРИ РЕЗЕРВАЦИЯ НА КРУИЗ В СРЕДИЗЕМНО МОРЕ ОТ ПРОГРАМАТА НА NORWEGIAN
ПОЛУЧАВАТЕ ОТСТЪПКА ОТ ЦЕНАТА:

5% за каюти с балкон и Mini-suite с балкон
3% за каюти с прозорец
2% за вътрешни каюти
Промоцията е валидна за нови резервации, направени в периода 02.04.2019 – 12.04.2019.

Използваме случая да ви информираме, че от 02.04.2019 влиза в сила новата ценова политика на Norwegian, според която, от тук нататък, компанията ще обявява БАЗОВИ ЦЕНИ ЗА КРУИЗ, които включват: настаняване в избрана категория каюта, хранене пълен пансион, пристанищни такси и развлечения на кораба. Към базовите цени обаче, срещу съвсем приемлива такса, може да добавите ДВА FREE-AT-SEA ПАКЕТА по ваш избор измежду следните:
- ПАКЕТ НАПИТКИ,
- ПАКЕТ ВЕЧЕРИ В СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ РЕСТОРАНТИ,
- ПАКЕТ ИНТЕРНЕТ,
- КРЕДИТ ЗА БРЕГОВИ ЕКСКУРЗИИ,
- СЕМЕЙНА ТАРИФА.
FREE-AT-SEA таксата за два добавени пакета варира от €49 до €249 в зависимост от продължителността на круиза. За 7-дневните круизи FREE-AT-SEA таксата е само 99€ за гост на нормално легло в двойна каюта, а за 12 и 13-дневните само €149 за гост!

ПОДРОБНО ОПИСАНИЕ НА НОВАТА ЦЕНОВА КОНЦЕПЦИЯ FREE AT SEA ЩЕ НАМЕРИТЕ ТУК.

Ако си харесате някой от круизите, моля прегледайте цените отново на 03.04.2019 и се свържете с нас на тел. 0879 521 006 за уточняване на свободните каюти и актуалните цени.7-дневен круиз Europe - Western Mediterranean - Barcelona (BCN/BCN)
Europe - Western Mediterranean - Barcelona (BCN/BCN) NORWEGIAN CRUISE LINE
От:   Барселона
До:   Барселона


Кораб:   Norwegian Epic


Дати на отпътуване:

2019: 20,27 Октомври; 03 Ноември; 

Маршрут: BARCELONA, SPAIN | NAPLES/POMPEII, ITALY | CIVITAVECCHIA (ROME), ITALY | LIVORNO (FLORENCE/PISA), ITALY | CANNES, FRANCE | PALMA MAJORCA, SPAIN | BARCELONA, SPAIN
Suite във ВИП-зоната каюти с балкон вътрешни каюти вътрешно студио
Дата* на отпътуване с минимална цена: 20.10.2019 27.10.2019 27.10.2019 20.10.2019
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 3919€ 719€ 559€ 1159€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз на NORWEGIAN CRUISE LINE включват: настаняване, хранене пълен пансион, развлечения на кораба, пристанищни такси, филтърно кафе, чай и питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета;

КЪМ БАЗОВАТА ЦЕНА МОЖЕ ДА ДОБАВИТЕ FREE-AT-SEA ПАКЕТ С ВКЛЮЧЕНИ ДВЕ ЕКСТРИ ПО ВАШ ИЗБОР:
1) ПАКЕТ НАПИТКИ; 2) ПАКЕТ ВЕЧЕРИ В СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ РЕСТОРАНТИ; 3) ПАКЕТ ИНТЕРНЕТ; 4) КРЕДИТ ЗА БРЕГОВИ ЕКСКУРЗИИ; 5) СЕМЕЙНА ТАРИФА (семейната тарифа е приложима е само за селектирани дати на отплаване); Цената за FREE-AT-SEA пакетите варира от 49€ до €249 за гост според продължителността на круиза. (49€ за круиз от 1-6 дни; 99€ за круиз 7-9 дни; 149€ за круиз 10-13 дни; 199€ за круиз 14-17 дни; 249€ за круиз 18 и повече дни). Пакетите са приложими за гости на всички видове стандартни каюти (вътрешни, с прозорец, с балкон, mini-suite). Гостите на луксозните апартаменти от категории С, S и H получават безплатно всички изброени по-горе пет екстри. Подробности за FREE-AT-SEA пакетите може да прочетете ТУК.

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 
Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006.
Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.
7-дневен круиз Europe - Western Mediterranean - Barcelona (CIV/CIV)
Europe - Western Mediterranean - Barcelona (CIV/CIV) NORWEGIAN CRUISE LINE
От:   Чивитавекия
До:   Чивитавекия


Кораб:   Norwegian Epic


Дати на отпътуване:

2019: 16,23,30 Октомври; 

Маршрут: CIVITAVECCHIA (ROME), ITALY | LIVORNO (FLORENCE/PISA), ITALY | CANNES, FRANCE | PALMA MAJORCA, SPAIN | BARCELONA, SPAIN | NAPLES/POMPEII, ITALY | CIVITAVECCHIA (ROME), ITALY
Suite във ВИП-зоната MiniSuite с балкон каюти с балкон вътрешни каюти вътрешно студио
Дата* на отпътуване с минимална цена: 16.10.2019 30.10.2019 30.10.2019 16.10.2019 30.10.2019
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 2889€ 1069€ 729€ 399€ 929€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз на NORWEGIAN CRUISE LINE включват: настаняване, хранене пълен пансион, развлечения на кораба, пристанищни такси, филтърно кафе, чай и питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета;

КЪМ БАЗОВАТА ЦЕНА МОЖЕ ДА ДОБАВИТЕ FREE-AT-SEA ПАКЕТ С ВКЛЮЧЕНИ ДВЕ ЕКСТРИ ПО ВАШ ИЗБОР:
1) ПАКЕТ НАПИТКИ; 2) ПАКЕТ ВЕЧЕРИ В СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ РЕСТОРАНТИ; 3) ПАКЕТ ИНТЕРНЕТ; 4) КРЕДИТ ЗА БРЕГОВИ ЕКСКУРЗИИ; 5) СЕМЕЙНА ТАРИФА (семейната тарифа е приложима е само за селектирани дати на отплаване); Цената за FREE-AT-SEA пакетите варира от 49€ до €249 за гост според продължителността на круиза. (49€ за круиз от 1-6 дни; 99€ за круиз 7-9 дни; 149€ за круиз 10-13 дни; 199€ за круиз 14-17 дни; 249€ за круиз 18 и повече дни). Пакетите са приложими за гости на всички видове стандартни каюти (вътрешни, с прозорец, с балкон, mini-suite). Гостите на луксозните апартаменти от категории С, S и H получават безплатно всички изброени по-горе пет екстри. Подробности за FREE-AT-SEA пакетите може да прочетете ТУК.

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 
Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006.
Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.
7-дневен круиз Europe - Greek Isles - Venice (VCE/VCE)
Europe - Greek Isles - Venice (VCE/VCE) NORWEGIAN CRUISE LINE
От:   Венеция
До:   Венеция


Кораб:   Norwegian Star


Дати на отпътуване:

2019: 20 Октомври; 03 Ноември; 

Маршрут: VENICE, ITALY | BAR, MONTENEGRO | CORFU, GREECE | SANTORINI ISLAND, GREECE | MYKONOS, GREECE | ARGOSTOLI, GREECE | DUBROVNIK, CROATIA | VENICE, ITALY
каюти с прозорец или с илюминатор вътрешни каюти MiniSuite с балкон каюти с балкон
Дата* на отпътуване с минимална цена: 20.10.2019 03.11.2019 03.11.2019 03.11.2019
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 1299€ 1159€ 1649€ 1609€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз на NORWEGIAN CRUISE LINE включват: настаняване, хранене пълен пансион, развлечения на кораба, пристанищни такси, филтърно кафе, чай и питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета;

КЪМ БАЗОВАТА ЦЕНА МОЖЕ ДА ДОБАВИТЕ FREE-AT-SEA ПАКЕТ С ВКЛЮЧЕНИ ДВЕ ЕКСТРИ ПО ВАШ ИЗБОР:
1) ПАКЕТ НАПИТКИ; 2) ПАКЕТ ВЕЧЕРИ В СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ РЕСТОРАНТИ; 3) ПАКЕТ ИНТЕРНЕТ; 4) КРЕДИТ ЗА БРЕГОВИ ЕКСКУРЗИИ; 5) СЕМЕЙНА ТАРИФА (семейната тарифа е приложима е само за селектирани дати на отплаване); Цената за FREE-AT-SEA пакетите варира от 49€ до €249 за гост според продължителността на круиза. (49€ за круиз от 1-6 дни; 99€ за круиз 7-9 дни; 149€ за круиз 10-13 дни; 199€ за круиз 14-17 дни; 249€ за круиз 18 и повече дни). Пакетите са приложими за гости на всички видове стандартни каюти (вътрешни, с прозорец, с балкон, mini-suite). Гостите на луксозните апартаменти от категории С, S и H получават безплатно всички изброени по-горе пет екстри. Подробности за FREE-AT-SEA пакетите може да прочетете ТУК.

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 
Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006.
Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.
11-дневен круиз Greek Isles & Italy (CIV/CIV)
Greek Isles & Italy (CIV/CIV) NORWEGIAN CRUISE LINE
От:   Чивитавекия
До:   Чивитавекия


Кораб:   Norwegian Spirit


Дати на отпътуване:

2019: 21 Ноември; 

Маршрут: CIVITAVECCHIA (ROME), ITALY | TRANSIT MESSINA STRAIT | SANTORINI ISLAND, GREECE | PIRAEUS (ATHENS), GREECE | RHODES, GREECE | CHANIA, GREECE | VALLETTA, MALTA | MESSINA, ITALY | NAPLES/POMPEII, ITALY | LIVORNO (FLORENCE/PISA), ITALY | MONTE CARLO, MONACO | CIVITAVECCHIA (ROME), ITALY
Suite с балкон каюти с балкон каюти с прозорец или с илюминатор вътрешни каюти
Дата* на отпътуване с минимална цена: 21.11.2019 21.11.2019 21.11.2019 21.11.2019
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 3359€ 1159€ 929€ 799€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз на NORWEGIAN CRUISE LINE включват: настаняване, хранене пълен пансион, развлечения на кораба, пристанищни такси, филтърно кафе, чай и питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета;

КЪМ БАЗОВАТА ЦЕНА МОЖЕ ДА ДОБАВИТЕ FREE-AT-SEA ПАКЕТ С ВКЛЮЧЕНИ ДВЕ ЕКСТРИ ПО ВАШ ИЗБОР:
1) ПАКЕТ НАПИТКИ; 2) ПАКЕТ ВЕЧЕРИ В СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ РЕСТОРАНТИ; 3) ПАКЕТ ИНТЕРНЕТ; 4) КРЕДИТ ЗА БРЕГОВИ ЕКСКУРЗИИ; 5) СЕМЕЙНА ТАРИФА (семейната тарифа е приложима е само за селектирани дати на отплаване); Цената за FREE-AT-SEA пакетите варира от 49€ до €249 за гост според продължителността на круиза. (49€ за круиз от 1-6 дни; 99€ за круиз 7-9 дни; 149€ за круиз 10-13 дни; 199€ за круиз 14-17 дни; 249€ за круиз 18 и повече дни). Пакетите са приложими за гости на всички видове стандартни каюти (вътрешни, с прозорец, с балкон, mini-suite). Гостите на луксозните апартаменти от категории С, S и H получават безплатно всички изброени по-горе пет екстри. Подробности за FREE-AT-SEA пакетите може да прочетете ТУК.

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 
Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006.
Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.
13-дневен круиз Europe - Mediterranean & Holy Land - Rome (CIV/CIV)
Europe - Mediterranean & Holy Land - Rome (CIV/CIV) NORWEGIAN CRUISE LINE
От:   Чивитавекия
До:   Чивитавекия


Кораб:   Norwegian Spirit


Дати на отпътуване:

2019: 02 Декември; 

Маршрут: CIVITAVECCHIA (ROME), ITALY | NAPLES/POMPEII, ITALY | TRANSIT MESSINA STRAIT | PIRAEUS (ATHENS), GREECE | KUSADASI, TURKEY | RHODES, GREECE | LIMASSOL, CYPRUS | ASHDOD, ISRAEL | HAIFA, ISRAEL | IRAKLION (CRETE), GREECE | CIVITAVECCHIA (ROME), ITALY
Suite с балкон каюти с балкон каюти с прозорец или с илюминатор вътрешни каюти
Дата* на отпътуване с минимална цена: 02.12.2019 02.12.2019 02.12.2019 02.12.2019
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 4869€ 1599€ 1189€ 1079€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз на NORWEGIAN CRUISE LINE включват: настаняване, хранене пълен пансион, развлечения на кораба, пристанищни такси, филтърно кафе, чай и питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета;

КЪМ БАЗОВАТА ЦЕНА МОЖЕ ДА ДОБАВИТЕ FREE-AT-SEA ПАКЕТ С ВКЛЮЧЕНИ ДВЕ ЕКСТРИ ПО ВАШ ИЗБОР:
1) ПАКЕТ НАПИТКИ; 2) ПАКЕТ ВЕЧЕРИ В СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ РЕСТОРАНТИ; 3) ПАКЕТ ИНТЕРНЕТ; 4) КРЕДИТ ЗА БРЕГОВИ ЕКСКУРЗИИ; 5) СЕМЕЙНА ТАРИФА (семейната тарифа е приложима е само за селектирани дати на отплаване); Цената за FREE-AT-SEA пакетите варира от 49€ до €249 за гост според продължителността на круиза. (49€ за круиз от 1-6 дни; 99€ за круиз 7-9 дни; 149€ за круиз 10-13 дни; 199€ за круиз 14-17 дни; 249€ за круиз 18 и повече дни). Пакетите са приложими за гости на всички видове стандартни каюти (вътрешни, с прозорец, с балкон, mini-suite). Гостите на луксозните апартаменти от категории С, S и H получават безплатно всички изброени по-горе пет екстри. Подробности за FREE-AT-SEA пакетите може да прочетете ТУК.

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 
Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006.
Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.
7-дневен круиз Europe - Other (CIV/CIV)
Europe - Other (CIV/CIV) NORWEGIAN CRUISE LINE
От:   Чивитавекия
До:   Чивитавекия


Кораб:   Norwegian Spirit


Дати на отпътуване:

2019: 15 Декември; 

Маршрут: CIVITAVECCHIA (ROME), ITALY | TRANSIT MESSINA STRAIT | DUBROVNIK, CROATIA | KOTOR, MONTENEGRO | MESSINA, ITALY | NAPLES/POMPEII, ITALY | LIVORNO (FLORENCE/PISA), ITALY | CIVITAVECCHIA (ROME), ITALY
каюти с балкон каюти с прозорец или с илюминатор вътрешни каюти
Дата* на отпътуване с минимална цена: 15.12.2019 15.12.2019 15.12.2019
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 819€ 629€ 599€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз на NORWEGIAN CRUISE LINE включват: настаняване, хранене пълен пансион, развлечения на кораба, пристанищни такси, филтърно кафе, чай и питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета;

КЪМ БАЗОВАТА ЦЕНА МОЖЕ ДА ДОБАВИТЕ FREE-AT-SEA ПАКЕТ С ВКЛЮЧЕНИ ДВЕ ЕКСТРИ ПО ВАШ ИЗБОР:
1) ПАКЕТ НАПИТКИ; 2) ПАКЕТ ВЕЧЕРИ В СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ РЕСТОРАНТИ; 3) ПАКЕТ ИНТЕРНЕТ; 4) КРЕДИТ ЗА БРЕГОВИ ЕКСКУРЗИИ; 5) СЕМЕЙНА ТАРИФА (семейната тарифа е приложима е само за селектирани дати на отплаване); Цената за FREE-AT-SEA пакетите варира от 49€ до €249 за гост според продължителността на круиза. (49€ за круиз от 1-6 дни; 99€ за круиз 7-9 дни; 149€ за круиз 10-13 дни; 199€ за круиз 14-17 дни; 249€ за круиз 18 и повече дни). Пакетите са приложими за гости на всички видове стандартни каюти (вътрешни, с прозорец, с балкон, mini-suite). Гостите на луксозните апартаменти от категории С, S и H получават безплатно всички изброени по-горе пет екстри. Подробности за FREE-AT-SEA пакетите може да прочетете ТУК.

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 
Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006.
Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.
12-дневен круиз Europe - Classic Mediterranean (BCN/BCN)
Europe - Classic Mediterranean (BCN/BCN) NORWEGIAN CRUISE LINE
От:   Барселона
До:   Барселона


Кораб:   Norwegian Epic


Дати на отпътуване:

2019: 10 Ноември; 

Маршрут: BARCELONA, SPAIN | VALLETTA, MALTA | SANTORINI ISLAND, GREECE | MYKONOS, GREECE | NAPLES/POMPEII, ITALY | CIVITAVECCHIA (ROME), ITALY | LIVORNO (FLORENCE/PISA), ITALY | CANNES, FRANCE | PALMA MAJORCA, SPAIN | BARCELONA, SPAIN
Suite във ВИП-зоната MiniSuite с балкон каюти с балкон вътрешни каюти вътрешно студио
Дата* на отпътуване с минимална цена: 10.11.2019 10.11.2019 10.11.2019 10.11.2019 10.11.2019
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 2939€ 1359€ 1269€ 919€ 1479€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз на NORWEGIAN CRUISE LINE включват: настаняване, хранене пълен пансион, развлечения на кораба, пристанищни такси, филтърно кафе, чай и питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета;

КЪМ БАЗОВАТА ЦЕНА МОЖЕ ДА ДОБАВИТЕ FREE-AT-SEA ПАКЕТ С ВКЛЮЧЕНИ ДВЕ ЕКСТРИ ПО ВАШ ИЗБОР:
1) ПАКЕТ НАПИТКИ; 2) ПАКЕТ ВЕЧЕРИ В СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ РЕСТОРАНТИ; 3) ПАКЕТ ИНТЕРНЕТ; 4) КРЕДИТ ЗА БРЕГОВИ ЕКСКУРЗИИ; 5) СЕМЕЙНА ТАРИФА (семейната тарифа е приложима е само за селектирани дати на отплаване); Цената за FREE-AT-SEA пакетите варира от 49€ до €249 за гост според продължителността на круиза. (49€ за круиз от 1-6 дни; 99€ за круиз 7-9 дни; 149€ за круиз 10-13 дни; 199€ за круиз 14-17 дни; 249€ за круиз 18 и повече дни). Пакетите са приложими за гости на всички видове стандартни каюти (вътрешни, с прозорец, с балкон, mini-suite). Гостите на луксозните апартаменти от категории С, S и H получават безплатно всички изброени по-горе пет екстри. Подробности за FREE-AT-SEA пакетите може да прочетете ТУК.

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 
Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006.
Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.