КРУИЗ ДАЙДЖЕСТ

СПЕЦИАЛНО МЯСТО ЗА ХОРА СЪС СПЕЦИАЛНИ ИНТЕРЕСИАФРИКАНСКИ КРУИЗИ 2022/2023

Възможностите човек да опознае Африканския континент стават все повече и по-привлекателни. Най-приятният, удобен и безопасен начин за това, разбира се, е пътешествието с круизен кораб. Круизна агенция Контитранс М представя АФРИКАНСКИ КРУИЗИ 2022/2023.


дата на публикацията: 29.07.2022
 

ДЕЦАТА ПЪТУВАТ БЕЗПЛАТНО С NORWEGIAN CRUISE LINE

ПРОМОЦИИ ЗА КРУИЗИ В КРАЯ НА ЛЯТОТО И ПРЕЗ ЕСЕНТА НА 2022

Тази промоция е за всички, които могат и предпочитат да пътуват в края на лятото или през есента. Предимствата на подобно начинание са много. Лятната суетня е отминала. Хаосът по летищата е зад гърба ни, поне отчасти. Курортите, а дори и по-големите туристически центрове стават една идея по-привлекателни, защото времето продължава да е топло и приятно, но не горещо, освен това вече няма толкова много туристи. Изобщо ... рай за любителите на по-спокойни пътувания, с акцент не толкова върху лятната почивка, колкото върху опознаването на любопитни дестинации. А дестинациите из цяла Европа са все такива. Дори когато сте били някъде веднъж и втори път, може да опитате пак, сигурно ще намерите нещо ново, нестандартно и интересно.  

дата на публикацията: 27.06.2022


КРУИЗИ ДО КАНАРСКИТЕ ОСТРОВИ, МАДЕЙРА, ПОРТУГАЛИЯ, ИСПАНИЯ И МАРОКО 

С NORWEGIAN CRUISE LINE ОТ НОЕМВРИ 2022 ДО МАРТ 2023

Мек климат, красиви плажове, причудливи вулканични пейзажи и вълнуващи градове. Всичко това ще намерите в новата зимна програма на Norwegian Cruise Line за морски пътешествия из Канарските и Азорските острови, Мароко, Испания и Португалия. На 08.06.2022 г. круизната компания обяви, че ще позиционира кораб Norwegian Sun в Европа за целия зимен сезон 2022/2023 г. Това е добра новина за круизните пътешественици, защото означава повече възможности за интересни пътувания до топли и екзотични дестинации през зимата. Началните и крайните пристанища на маршрутите са: пленителния Лисабон, Малага - перлата на Андалусия и красивия град Санта Крус де Тенерифе, на едноименния остров. Маршрутите съчетават по много специален начин най-красивите дестинации на Канарските острови с посещения в Андалусия и Коста дел Сол, Португалия и остров Мадейра. А през есента на 2022 и пролетта на 2023 позициониращите трансатлантически круизи ще допълнят картинката – те са дори още по-интересни, защото предвиждат разширен престой на Азорските острови и включват посещения в четири от тях.

 
Ако искате да смените топлите зимни дрехи, шалове и шапки с леки блузки и джинси, слънчеви очила и пълно безгрижие, и не просто да пътувате с кораб, а да пътувате FreeStyle, тогава Вие сте на точното място!

дата на публикацията: 11.06.2022


КРУИЗИ ИЗ КАРИБСКИТЕ ОСТРОВИ 2022/2023

(КАРИБИ БЕЗ ВИЗИ ЗА САЩ - All Inclusive)

Най-интересните маршрути в Карибите! Най-луксозните круизни кораби в Карибите! Най-много включени елементи в цената на круиза! Посещения в малки и недостъпни за големите круизни кораби пристанища. Понякога корабът спира в непосредствена близост до някой екзотичен карибски плаж с фин бял пясък и с изумрудено сини, прозрачни води. Ако искате да се насладите на живота в най-приятна обстановка и в най-привлекателната лятна дестинация през зимата, не се колебайте, резервирайте All Inclusive круиз със Seabourn Cruises или с Regent Seven Seas Cruises. Отплаванията са от Барбадос и Ст. Маартен, поради което не е необходима виза за САЩ, за да осъществите това пътуване.


дата на публикацията: 26.05.2022ULTRA ALL INCLUSIVE КРУИЗИ В ЮЖНА АМЕРИКА

С РАЗШИРЕНА ЕКСКУРЗИОННА ПРОГРАМА В РИО, БУЕНОС АЙРЕС, ПЕРУ И ЧИЛИ

До 30.06.2022, резервирайте ULTRA ALL INCLUSIVE КРУИЗ с БОНУС
Две тридневни екскурзионни програми преди и след круиза, в началното и в крайното пристанище.

Очакват ви прекрасни морски пътешествия из Южна Америка с възможност за добавяне на безплатни екскурзионни програми в Рио де Жанейро, Буенос Айрес, Сантяго в Чили и Лима в Перу. А ако резервирате трансатлантически круиз от Южна Африка до Южна Америка, може да добавите също безплатна екскурзионна програма в Кейптаун - началното пристанище за този вид маршрути. 

дата на публикацията: 23.05.2022
 


ВРЕМЕ Е ЗА ЛЯТНА ПОЧИВКА С КОРАБ, НО КЪДЕ?

КРУИЗИ ЛЯТО 2022

Лятото, вече е тук. Ако искаме да пътуваме с круизен кораб някъде из Европа, време е да изберем маршрута и да резервираме. Много кораби от круизните флотилии вече плават в моретата около Стария континент или се очаква да пристигнат тук съвсем скоро. Отплаванията през месец юни вече се разпродават по Last Minute цени. Желаещите да пътуват през юли и август имат последни възможности да си намерят маршрут и да запазят най-подходящата за тях каюта, не само от гледна точка на цената, но и по отношение на предлаганите удобства. Това важи в особено голяма степен за пътуващите с деца. Каютите и апартаментите, позволяващи тройна и четворна заетост са лимитиран брой и не след дълго, за най-желаните дестинации и най-предпочитаните круизни кораби няма да има свободни места за такива резервации.

дата на публикацията: 15.05.2022THE HAVEN BY NORWEGIAN

ХРАМ НА СПОКОЙСТВИЕТО И СЪВЪРШЕНСТВОТО НА БОРДА НА ОГРОМЕН КРУИЗЕН КОРАБ

Norwegian Cruise Line (NCL) е най-добрата измежду всички значими круизни линии в предугаждането, дори формирането на трендовете в круизната индустрия. За да не губи по-претенциозните клиенти, на корабите на компанията още през 2005 година се появиха изолирани VIP зони, наречени COURTYARD. В тези зони гостите получават тишина и спокойствие, най-високо ниво на обслужване, значително повече лично пространство, хранят се в отделен ресторант с изискана кухня, наслаждават се на самостоятелен басейн и слънчеви палуби, както и на ред други привилегии. 

дата на публикацията: 12.04.2022

 


CELEBRITY BEYOND

НОВОТО ПОПЪЛНЕНИЕ ВЪВ ФЛОТИЛИЯТА НА CELEBRITY CRUISES ИДВА ПРЕЗ АПРИЛ 2022

Има едно място, където може да избягате от ежедневието и да изпитате всички неща, които сте пропускали толкова дълго време. Само сега, тези неща са дори по-добри, отколкото сте си представяли. Това е място, където обикновеното отстъпва на необикновеното. Място с повече пространство, в което да се изгубите. Място с повече лукс, в който да се потопите. Място от което се разкриват гледки към безкрайността, където можете да се „изключите“ изцяло. Това място е най-новият круизен кораб - Celebrity Beyond! Насладете му се!

дата на публикацията: 24.01.2022КРУИЗИ ДО НОРВЕЖКИТЕ ФИОРДИ ЛЯТО 2022

ПРЕМИУМ КРУИЗИ С HOLLAND AMERICA LINE

Норвежките фиорди се считат за една от най-предпочитаните круизни дестинации в Европа и това е така от десетилетия насам. Величествената природа, уникалните гледки и приятното лято правят круизните плавания в региона изключително търсени. Круизите до Норвежките фиорди, предлагани от премиум-компанията Holland America Line започват от Амстердам или Ротердам, като сезонът се открива през втора половина на април и приключва в началото септември. Маршрутите са с продължителност 7, 14 и повече дни. 

дата на публикацията: 14.01.2022
 


КРУИЗИ ИЗ ГРЪЦКИТЕ ОСТРОВИ ОТ ПИРЕЯ С NORWEGIAN CRUISE LINE

ЕДНА FREESTYLE СЕДМИЦА В ЕГЕЙСКО И ЙОНИЙСКО МОРЕ ПРЕЗ ЛЯТО 2022

През лятото на 2022 г. Norwegian Cruise Line отново ще присъства много активно в Егейска Гърция. Компанията е определила един средно голям круизен кораб – Norwegian Jade, който ще изпълнява 7-дневни круизи с начално и крайно пристанище Пирея. Отплаванията ще бъдат винаги в ден неделя, през целия летен сезон, от април до ноември 2022 г. Предвидено е корабът да осъществява три варианта на маршрути. Има варианти за пътуване до гръцките острови и с други кораби, като отплаванията са от Чивитавекия или от Триест, а маршрутите включват и някои пристанища в Италия. 

дата на публикацията: 06.01.2022
 


ЛЯТО 2022 ИЗ БРИТАНСКИТЕ ОСТРОВИ

С NORWEGIAN CRUISE LINE

Много приятен и удобен начин за разглеждане на важните и особено интересни забележителности в Обединеното кралство и Ирландия е пътуването с круизен кораб. Така не само ще може да обиколите различните части на Великобритания, но също и Ирландия, която през последните години се оформи като една от най-бързо и устойчиво развиващите се и богати страни в света. Държава с едно от най-либералните управления и не на последно място по значимост, една от най-мирните и спокойни държави. За лятото на 2022 г., Norwegian Cruise Line е заложила в програмата си серия от 10-дневни круизи из Британските острови с висока познавателна стойност. Маршрутите са наистина вдъхновяващи, особено за по-любознателните пътешественици. В статията представяме някои от акцентите на тези круизи и ако успеем да докоснем въображението ви и да събудим любопитството ви, не се колебайте, РЕЗЕРВИРАЙТЕ ПЪТУВАНЕ ИЗ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ И ИРЛАНДИЯ СЕГА при най-атрактивни цени и условия, само с Norwegian Cruise Line!   


дата на публикацията: 23.11.2021
 


WONDER OF THE SEAS - НАЙ-ГОЛЕМИЯТ КОРАБ В СВЕТА

ДЕБЮТ ПРЕЗ МАРТ 2022

Wonder of the Seas® е петият по ред гигант от серията OASIS-class на Royal Caribbean Cruises. Новият кораб е сходен с предходния - Symphony of the Seas®. За всички, които имат афинитет към мега-конструкциите, Wonder of the Seas® (Чудото на моретата) е идеалната възможност за пътуване по море, която ще бъде изпълнена с безчет изненади и забавления, каквито модерния круизен туризъм предоставя на пасажерите в огромно изобилие. 

дата на публикацията: 15.10.2021
 


NORWEGIAN PRIMA

НОВИЯТ КОРАБ НА NORWEGIAN CRUISE LINE
С ПОГЛЕД КЪМ ПРЕМИУМ КРУИЗИТЕ И НОВА ЕРА В ЗАБАВЛЕНИЯТА НА БОРДА

Корабът се очаква да бъде готов през август 2022 година. С този кораб Norwegian Cruise Line ще постави началото на нов клас плавателни съдове във флотилията си. Намеренията на круизната компания са да запази всички положителни характеристики на FreeStyle круизите, но също да надскочи рамките на масовия туризъм и да предложи „златната среда“, т.е. круизен продукт, съчетаващ всички предимства на пътуването с голям круизен кораб с някои съществени характеристики на премиум круизите. Със своите 142 500 GT и капацитет само 3215 пасажери, Norwegian Prima обещава да е значително по-приятно място за настаняване и пътуване в сравнение със събратята си гиганти от флотилиите на други круизни компании, предназначени за около 5-7 хиляди пасажери.

дата на публикацията: 25.09.2021SOUTH AFRICA ADVENTURES WITH ROVOS RAIL & REGENT SEVEN SEAS CRUISES

CONCIERGE COLLECTION

The only way to be sure of catching a train is to miss the one before it”. С тази сентенция на британския писател Гилбърт Честъртън (1874-1936) колегите ни от Regent Seven Seas Cruises ни окуражават, че тези, които са пропуснали „предишния влак“ Hiram Bingham, сега могат да хванат идващия Rovos Rail. Нека да поясним, Regent Seven Seas Cruises е една от най-луксозните круизни компании в света, която всяка година предлага на клиентите си круиз-турове, оформени като продукт в т. нар. CONCIERGE COLLECTION. Круиз-туровете, включени в тази колекция представляват комбинация от морски круиз и наземна екскурзионна програма, по време на която пътуването се осъществява влак. И така, ако сте изтървали влака Hiram Bingham за Мачу Пикчу през 2022 г., все още може да се запишете за круиз-тур в Южна Африка с Rovos Rail и Regent Seven Seas Cruises. Пътешествието включва 6-дневно пътуване с луксозен влак от Претория до Кейптаун (5 нощувки), последвано от 15-дневен морски круиз в Атлантика и Индийския океан на борда на кораб Seven Seas Voyager. Круиз-тура е планиран за началото на декември 2022 г.

дата на публикацията: 12.08.2021
 


НАЙ-ПРОСТОРНИТЕ КРУИЗНИ КОРАБИ В СВЕТА

UNRIVALLED SPACE AT SEA™ С REGENT SEVEN SEAS CRUISES®

Сигурни сме, че точно като нас, вече нямате търпение да „хващате пътя“, и по-конкретно да отпътувате на круиз. Хубавото пътуване в наши дни обаче придоби друго качество и измерение. Пространството и осигурената социална дистанция, без обаче да губим живия контакт с околния свят, излиза на преден план и в голяма степен е определящо при вземане на решение, когато обмисляме къде и най-вече как да пътуваме. Пренаселените места ще се избягват и хората вече се ориентират по други критерии при избора си ... (целият текст прочетете ТУК)

дата на публикацията: 14.01.2021
 


NORWEGIAN FREE AT SEA CRUISING

FREE AT SEA – НАЙ-ИЗГОДНИТЕ ПАКЕТИ ОТ ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ ЗА КРУИЗИ

Резервирате круиз с Norwegian Cruise Line и добавяте FREE-AT-SEA ПАКЕТ от две измежду общо пет ЕКСТРИ. По този начин получавате ол инклузив круиз по свой избор.

дата на публикацията: 10.04.2019