ЛУКСОЗЕН МОРСКИ КРУИЗ В АРЖЕНТИНА, УРУГВАЙ И БРАЗИЛИЯ

С БОНУС ЕКСКУРЗИЯ ДО ВОДОПАДИТЕ ИГУАСУ ПРЕДИ КРУИЗА

ЛУКСОЗЕН МОРСКИ КРУИЗ В АРЖЕНТИНА, УРУГВАЙ И БРАЗИЛИЯ
С БОНУС ЕКСКУРЗИЯ ДО ВОДОПАДИТЕ ИГУАСУ ПРЕДИ КРУИЗА

Няма грешка в заглавието. Круизното ви пътешествие ще започне имено от водопадите Игуасу, които са във вътрешността на южноамериканския континент, на стотици километри от океана! Ето това е една от прелестите на круизите. Компания ви отвежда до места, които бленувате да видите, независимо къде са разположени те! Как става това ли? Моля прочетете редовете по долу и се възползвайте от това неустоимо предложение!
 
Ако през първата половина на декември 2019 година имате свободно време и желание да пообиколите из Южна Америка, тогава не се колебайте и резервирайте 10-дневен Ultra All Inclusive круиз с луксозния SEVEN SEAS MARINER от флотилията на  REGENT SEVEN SEAS CRUISES. Преди да се качите на кораба на 07.12.2019 в Буенос Айрес обаче, от Regent са ви подготвили приятна изненада

4-ДНЕВНА БЕЗПЛАТНА ЕКСКУРЗИОННА ПРОГРАМА ДО ВОДОПАДИТЕ ИГУАСУ!

Повечето от вас, със сигурност знаят много за тази изключителна природна забележителност, но нека все пак да припомним, че Игуасу се счита за най-голямата система от водни каскади на нашата планета, два пъти по-голяма от Ниагара! Включва 275 водопада, разположени на ивица с широчина около 3 километра!  Зашеметяващата гледка на водната стихия и чудната тропическа флора и фауна в резервата правят този туристически обект „задължителен“ за всеки уважаващ се пътешественик.

ЕКСКУРЗИОННАТА ПРОГРАМА ДО ВОДОПАДИТЕ (ОТ 04.12.2019 до 07.12.2019)


04.12.2019

Пристигане в Буенос Айрес и настаняване в луксозен хотел.05.12.2019

След закуска, трансфер от хотела до летището за вътрешен полет от Буенос Айрес до Игуасу. Там ще ви посрещне местен екскурзовод, който ще ви придружи до Националния Парк Игуасу. След лек обяд, ще се отправите на пътешествие с моторна лодка тип Zodiac  за да видите водопадите от нивото на реката и усетите мощта и величието на падащите водни маси. Е, бъдете готови да се понамокрите малко. По пътя, вашият екскузовод ще ви разкаже инересни неща за самите водопади и околната среда, за фантастичните растения и необичайните обитатели на резервата. Вечерта ще се настаните в хотел в близост до Националния Парк.06.12.2019

Черешката на тортата! След закуската в хотела, ще отпътувате с автобус до Националния Парк, където пък ще се качите на специален „Eco Train“, за да разгледате впечатляващата Garganta del Diablo (Дяволското гърло) – мястото, където реката Игуасу пада в 80-метрова бездна и се губи в обгръщата я разноцветна дъга. По-късно идва ред на приятна разходка из парка, обяд и полет обратно до Буенос Айрес. Трансфер от летището и настаняване в хотела. Вечерта ще се насладите на вкусна вечеря с местни специалитети и специално аржентинско танго-шоу!07.12.2019

След закуска в хотела и преди настаняване на борда на круизния кораб, REGENT SEVEN SEAS е подготвила още една приятна изненада – полудневна обиколна екскурзия из Буенос Айрес, включваща най-важните туристически забележителности на столицата. Екскурзията ще приключи на круизния терминал, където попадате под нежните грижи на персонала на круизния кораб SEVEN SEAS MARINER.
 
ВЪЗХИТИТЕЛНО! Това е може би най-точната дума за да се характиризира накратко това, което ви очаква от 4-ти декември!  И ОЧАРОВАТЕЛНО, като се има предвид, че цялата, описана по-горе програма е включена в цената на предстоящия 10-дневен круиз. Важно е обаче да се знае, че свободните местата са лимитирани и от тази невероятна оферта ще се възползват само най-бързите, които могат веднага да заявят резервация на круиз с бонус-екскурзионна програма до Игуасу. Местата са до изчерпване на наличностите, както се казва.

МАРШРУТ И ЦЕНИ НА 10-ДНЕВНИЯ КРУИЗ ОТ БУЕНОС АЙРЕС ДО РИО ДЕ ЖАНЕЙРО

За да разгледате детайлното описание на маршрута и цените за различните категории апартаменти на кораб SS MARINER, моля кликнете върху бутон ДЕТАЙЛИ ЗА КРУИЗА и след това върху датата на отплаване. Подробната ценова листа ще се отвори в долната част на страницата с описанието на маршрута. Промоционалните цени са посочени срещу тарифа EARLY BOOKING SAVINGS & BONUS, валидна до изчерпване на предвидените за промоцията безплатни екскурзионни пакети до водопадите Игуасу.
И не забравяйте, това е ULTRA ALL INCLUSIVE КРУИЗ, което означава, че цените включват ВСИЧКО
- настаняване за 10 нощувки в луксозен апартамент с балкон;
- хранене в до 5 гурме ресторанта и развлечения на борда на кораба;
- брегови екскурзии във всички пристанища по маршрута;
- безлимитно ползване на интернет;
- безлимитна консумация на премиум алкохолни и безалкохолни напитки;
- бакшиши и такси обслужване;
- пристанищни такси.